Clinic Visage erbjuder

2009-03-19 @ 14:08:25

Vi introducerar VI Peel - en i Sverige ny peeling som även kallas "Hollywood-peel" pga sin korta "down-time". Passar alla hudtyper och man ser fin ut efter 7 dagar. Peelingen kan upprepas 2-3 ggr/år.

Introduktionspris: 3500:- (4900:-)


Under hela Mars månad har vi 25% rabatt på följande behandlingar !


Ansikstsbehandling Glamorous Skin
(ca 90 min) - en djuprengöring för ansikstet som även inkluderar avslappnande massage
Ansikstbehandling MesoDeLux (ca 90 min ) - en rengörande och uppstramande behandling

Kemisk Peeling Glykopeel - en hudföryngrande behandling som reducerar pigmentfläckar och fina linjer

Klassisk Manikyr (60 min) - manikyr är grunden för vackra naglar och mjuka händer.
Alla våra Vaxningar - traditionell hårbortagning


face

Välkommen till Uppsalas MediSpa


Clinic Visage är ett MedicalSpa (MediSpa) som innebär att vi består av leg läkare med specialistkompetens, leg sköterskor, leg sjukgymnast och certifierade hudterapeuter, nagelteknologer och makeup artister som arbetar med allt ifrån sköna ansiktsbehandlingar till medicinsk peeling, acne/acneärr, hudföryngrande behandlingar, ytliga blodkärl, pigmentfläckar m.m. Vi arbetar även med Botox för rynkbehandling samt Restylane och Juvederm som används till utfyllad av rykor samt läppförstoring. Med Macrolane, Q-Meds senaste produkt, utför vi bl.a. bröstförstoringar utan kirurgi. Manikyr, nagelförlägning och massage är andra exempel på vad vi kan erbjuda. Permanet Make-Up samt ren medicinsk tatuering för personer med håravfall samt pigmentrubbningar (alopeci, viteligo) erbjuds av certifierad medicinsk tatuerare.

På vår medicinsk mottagning utför vi svettbehandling, behandling av migrän- och spänningshuvudvärk och du möter vår sjukgymnast som arbetar med muskel- och ledrelaterade problem och erbjuder rehabiliteringsträning, smärtbehandling och manuella behandlingar som exempelvis akupunktur och massage. Hos Clinic Visage kan du även få hjälp med överviktsproblem då vi har en Bailineterapeut hos oss samt ett nära samarbete med personlig tränare och dietist.

Vi ger Dig experthjälp för Ditt inre och yttre välbefinnande.


Läs mer om våra behandlingar här>>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0