Dundermedel

2011-12-12 @ 21:01:55
Jag köpte denna burk på en mässa en gång för längesen och har aldrig haft något bättre vad gäller att göra rent diskho, spishäll och allt du kan tänka dig. Nu hittade jag en sida där de säljer just detta och jag vill verkligen rekommendera er att köpa det!




Fix-Universal är oumbärlig för keramik och sanitetsporslin! Rengör, polerar och konserverar i samma moment. Utsökt till krom, nickel, rostfritt, aluminium, silver, guld, koppar, mässing, tenn, emalj, glas, plast, lackytor, kristall, keramik och porslin.

Mångsidigt och effektivt F
ix-Universal är oumbärlig för det dagliga hushållsarbetet eller för utsatta arbetsplatser (kalk och fettlösande). till bil, båt, husvagn, hantverk, hobby, verkstäder, hotell, restauranger, kakel, toaletter, tvättställ, badkar, köksbänkar, diskbänkar,spisplattor, fönsterglas,fönsterkarmar,persienner, kylskåp, tvättmaskiner, pokaler, emblem, skidor, skridskor, musikinstrument och braskaminsluckor blir som nya!

Stryk några gånger över polerpastan med en lagom kornig svamp
(ej trasa), fukta med vatten och krama svampen så att kraftig lödder uppstår. Putsa nu det du vill ha rent och glänsande. Skölj efter med vatten och torka med en mjuk trasa. Resultat SUPERGLANS!

Klicka här så kan du även se en film om Fix Universal


Kommentarer
Postat av: Berit Gustafsson

detta dunder medel hittar du marknaden Vaksalatorg+ andra marknader.Toppen bra

2011-12-15 @ 17:55:28
URL: http://nej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0