Dermaroller

2012-08-21 @ 20:28:00
 
Idag tas det fram en massa olika sätt för att ta bort rynkor och här är en dermoroller.

Dermarollern är ett instrument med små, korta nålar som skapats för att behandla rynkor och ärr. När Dermarollern ”rollas” över huden perforeras den med 1000-tals små nålstick, vilket stimulerar till nybildning av kollagen och reducering av ärrvävnad. Dermarollern kan i de flesta fall ge minst 50 % reducering av rynkor och akneärr. Även viss återpigmentering av ”vita” ärr kan ses, men detta får betraktas som en bonus och inte en garanti. Behandlingen genomförs oftast tre gånger med en månads mellanrum.

Det är viktigt att komma ihåg att nybildningen av kollagen tar tid. Tidigast 8-12 veckor efter en behandling syns resultatet. Efter tre behandlingar bör ett uppehåll på tre månader göras för att bedöma om ytterligare behandlingar behövs.

Behandlingen Först rengörs huden och bedövas med en salva, vilket gör behandlingen helt smärtfri. Efter detta ”rollas” huden med Dermarollern i olika riktningar. Huden perforeras på detta vis med 1000-tals små nålstick. En lätt blödning uppstår som slutar på 30 sekunder. Efter behandlingen är huden lite röd och svullen. Rodnaden bleknar oftast helt efter ca tre dagar och make-up kan användas redan dagen efter behandlingen. En lätt, knappt synlig svullnad kan vara i upp till 8 dagar. Solning, även i solarier skall undvikas i en vecka. Efter en månad kan behandlingen upprepas.

 

Är ju så nyfiken av mig så jag skulle kunna prova, men jag ska avvakta tills det är mer bevisat att den fungerar.

Lika var det med Xlash, men den kan jag garantera fungerar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0