Funkar inte

2012-06-05 @ 07:33:26
Nu har vi hämtat ut två omgångar av medicin till vår lilleman, som kostar stora pengar och det fungerade inte den här gången heller.

Den första veckan var han torr hela veckan och hade troligtvis en "torr" period precis då, vi som trodde på det!

Trots att vi tar upp och kissar honom vid 23-tiden så kissar han på sig.

Nu känns det helt hopplöst och är sen länge tillbaka väldigt jobbigt, men vad göra?


Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har en kille som är snart tio år som är sängvätare. Även han har haft Minirin och man brukar börja med en tablett innan sänggåendet o inte i samband med vätska. Funkar inte det kan man ta två. Tyvärr kan kroppen vänja sig vid hormonet så därför kan Minirinets verkar upphöra. Man kan söka hjälp på Barnsjukhuset, dr Tryggve Neveus är den bästa av de bästa! Rekommenderas varmt! Där får man ett larm utskrivet som man lägger i kalsongen och som väcker barnet när första droppen kommer. Det där med att ta upp dom mitt i natten för att kissa är verkningslöst och helt onödigt. Det hjälper inte ett dugg. Det är blåsans signaler till hjärnan som måste tränas in i rutiner. Min son vägrar använda larmet då det är lite klumpigt o hårt men den psykologiska biten tror jag är den som klämmer, att ha en sak i kallingarna. Det vi gör för att undvika blöta nätter är att han måste kissa mycket på dagtid. Tömma blåsan på dagen påverkar nätterna jättemycket. Det är en stor skillnad på skolloven och skoldagarna. Skolloven är nätterna torra då han går hemma på toan. Skoltoaletterna däremot är oftast smutsiga o äckliga så de använder han inte och då kissar han o sängen på natten. Hoppas det löser sig för er för det är jobbigast för barnet att vakna blöt än det är för oss att byta lakan. Lycka till!

2012-06-06 @ 12:10:59
Postat av: Laila

Tack snälla Lena för de fina orden!!!

Vi har också provat larm, men han vaknar inte av det. Jag vet att det kommer att bli bra, men jag lider verkligen med att lilleman ska behöva ha detta problem i och med att det kan bli när som helst och hur som helst.



Tack!

Kram

2012-06-06 @ 13:31:59
URL: http://lamarisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0