Snart slut på 2009

2009-12-31 @ 17:08:46
Usch vad tiden går fort! Jag tycker inte det var längesen det blev år 2000 och om några timmar är det 2010. I dag har jag sovit bort hela dagen faktiskt, men vad gör det, ikväll är det ju fest! I över en månads tid har jag kurat in i mig själv och inte haft någon som helst lust att träffa människor, men idag är det en speciell dag och jag måste tag tag i problemet. Just nu känns det som om det kommer att gå bra och det är ju vad jag själv gör det till. I går var jag ju och letade klänning, men tror ni jag hittade nåt?! NEJ! För det första var det tusen människor överallt och jag fick snudd på panik. Nu måste jag förbereda mig lite.


HA ETT GOTT NYTT ÅR!

Kram kram

Onsdag

2009-12-30 @ 11:26:22
Å, i morse sov både jag och Lucas till 9 och det var helt underbart. När jag tittade ut sa jag bara; burr va kallt det ser ut. Men det är så otroligt vackert när snön ligger på träden, det ser nästan ut som en tavla. När vi hade ätit frukost stod jag i v-rummet och tittade mot fönstret och bestämde mig för att ta bort ljusstakarna. Så nu har jag inget julpynt alls kvar. Den här julen jag inte känt ett dugg för och därför vill jag avsluta den så fort som möjligt. Nu ska jag göra mig klar för att åka och leta klänning. Får se vad som passar mig idag:)


Natti

2009-12-29 @ 21:18:16
Nu säger jag godnatt!

Kommit in i helt fel rytmen

2009-12-29 @ 20:57:10

De här dagarna (mellandagarna) är dagiset stängt och Lucas har varit helt uppe i varv här hemma. De måste verkligen göra av med massor av energi när de är på dagis! Han har sovit längre och varit uppe längre så det blir inte mycket till kväll för oss själva då jag vill sova vid 22. Men så är det vid dessa ledigheter. I morgon MÅSTE jag ta mig till Gränby och leta nyårsklänning! Jag skulle vilja ha något läckert på mig efter att ha gått med pyjamas i snart en månad. Kanske jag till och med ska sätta på mig lite smink:)


Vad ska jag ha för skor till denna?

2009-12-29 @ 18:57:35

Klicka för att visa Megabild! Vintage klänning 60-70 tal-Retro-stl.40

I februari ska jag ha min 40 årsfest (70 tals fest) och den här hittade jag på Tradera för ett tag sen. Men nu står jag här och inte vet vad jag ska ha för skor till. Det var mycket platå skor då, men om jag inte hittar några såna vad ska jag då ha? Nån som har lite tips? En hatt vore inte heller så tokigt...


Har helt glömt hur en femåring kan vara

2009-12-29 @ 09:14:50
Den senaste tiden har vår lille Lucas varit i en sorts trots och testar alla metoder. Då jag själv är envis låter jag honom hållas, men min käre make har lite svårare för det och lirkar mer med honom och det har han ju lärt sig. I morse kom han till mig och ville att jag skulle följa med honom till toaletten för han var kissnödig. Först tänkte jag gå upp, men sen kom jag på mig själv att han faktiskt kan gå själv. Han ville bara ha upp mig helt enkelt! DÅ slog han till mig i ansiktet och sen ställde han sig och låtsas grina och sparkade på sängkanten i 15 min (jag tittade på klockan). Jag höll ut och sa ingenting för han måste ju ge sig tänkte jag. Nej du, det slutade med att jag själv var tvungen att gå upp och kissa så jag gick upp. Då lade han sig på min kudde och blev knäpptyst. Jag gick sen och tog mig frukost och då smög han sig upp och började leka med sitt lego. Det där med att kissa hade han redan glömt bort. Nu står han och sjunger för sig själv i v-rummet och vi har fortfarande inte sagt något till varann sedan 08:15 (snart en timme sen). Hur min Malin var vid fem har jag helt glömt bort, men hon är en envis rackare nu så det var hon säkert då också. Det gäller att stå på sig!

Tävling

2009-12-28 @ 20:51:53
Nu tävlar vi lite!
Jag är med i en tävling där jag kan vinna en sådan klocka. Gå med du också! Alla tävlingar är spännande och roliga så varför missa en sån chans?

Det du gör är att gå in på Smalslips och väljer en färg och sen går du in till Mukis och är med och tävlar du mé!

Lycka till!


MÅNDAG

2009-12-28 @ 20:04:01
En dag som denna har jag inte gjort nåt alls! Både jag och Lucas sov länge och sen har vi bara myst. Framåt lunch fick jag en sån ångest att jag var tvungen att ta min medicin och efter det har jag haft full upp med att hålla ögonen öppna. Hoppas det blir en "piggare" dag i morgon.

Lördags bilder

2009-12-27 @ 21:39:16

från sällskapet med Micke och Sofie.



Här är "syrran" med sina barn, Miranda och Melissa



Jag och Melissa



Melissa



En stolt Lucas med en tjej...



En stolt Lucas med två tjejer!



som gjorde honom helt slut!


Har varit dåligt

2009-12-27 @ 21:31:29
med skrivandet under julhelgen, men tiden har gått till annat som känns viktigare. På juldagen åkte vi till min systerdotter "syrra" för att få träffas lite och där blev vi hela kvällen. Åt rester, drack vin och spelade lite spel. En supertrevlig kväll helt enkelt! På annandagen var jag lite rastlös och ville ordna med hyllor till allt lego i Lucas rum så vi åkte till IKEA och köpte en vägghylla som jag sprayade röd, för han har blivit galen i rött. Jag flyttade sängen till andra sidan för att kunna sätta upp dessa hyllor så det ska bli spännande och se om han kommer att fortsätta sova bra nu när sängen står på andra sidan. Själv är jag jätte känslig får sånt om det sen är inbillning vet jag inte. Annars har det inte hänt särskilt mycket här hemma, bara slappat kan man säga. Nä förresten, igår bytte jag gardinerna i v-rummet. Nu är Julen slut och då åker andra gardiner fram. Nu har jag röda och oranga panelgardiner och det är så himla läckert! Jag har ägnat en stund åt att hitta kuddar som är 70x70 och det är ju rent ut sagt omöjligt! Har fått hem mina tjusiga kuddfodral i orange som jag nu vill ha i soffan, men det verkar som om jag får tänka om eller köpa en storlek mindre. Det är så irriterande när man förväntar sig att det ska finnas såna kuddar och inte ens Jotex hade det, där jag köpte fodralen.



Här monterar jag i hop den nya hyllan...



som blev så här på väggen...



två andra hyllor (LACK) som är perfekta för just lego.



som ni ser är det mycket rött...




Här är en bild på den nya fondväggen i hallen



Kolla mitt nästa inlägg, där jag lägger in lite bilder från i lördags...

Så här på Julafton

2009-12-24 @ 13:30:01
Då är det den stora dagen alla barnen längtat efter! Själv skulle jag klara mig utan den helt och hade mer än gärna varit nånstans med sol och värme. Men nu är jag tacksam över att inte behöva fixa med julmaten hemma utan får istället gå till ett serverat bord hos mina svärföräldrar. Lucas fick sin första klapp tidigt i morse. "Tomten hade lämnat ett paket utanför dörren". Han blev så till sig och har lekt med denna klapp hela morgonen. Jag vilade mig ett par timmar efter frukosten och sen tog jag mig en promenad faktiskt och det var så himla skönt. Man kan tro att man ska vara ensam ute en sån här dag men jag mötte hur många som helst på vägen. I går kväll hade vi middag med svärfar och svärmor och sen spelade vi bingolotto. Det har jag inte gjort på säkert 8 år så det var helt annorlunda nu. Ingenting vann vi så klart! Nu vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL!


Dagisnivå

2009-12-21 @ 18:03:13

När jag hämtade Lucas på dagis idag viskade han "får Oskar följa med mig hem?" Det är en av hans bästa kompisar som haft ett litet uppehåll en period och nu har de tydligen hittat tillbaka igen. Jag tittade in på hans rum och jag lovar att det är grejer på precis hela golvet! De har klippt tusen bitar av en massa papper för det är snö sa de. När de leker har de en dagis nivå som är enorm, högljudda alltså. De ska överrösta varann hela tiden. Men snart är kvällen slut och då är det bara att sätta igång å städa...


Sovit hela dagen

2009-12-21 @ 16:05:36
Efter att jag lämnat Lucas på dagis gick jag raka vägen hem och sov. Så min dag har inte varit särskilt inspirerande om man så säger. Snart ska jag börja med maten och idag blir det pölsa. Det är inte så vanligt att barn gillar det men Lucas bli så glad när han får det. Just nu sitter jag med tända ljus överallt för att det både är mysigt och för att få upp värmen. Jag måste säga att det är bättre att det är snö och kallt, men det blir så himla kallt inne också. Bor man på bottenvåning i ett hus som är byggt 70 får man kanske inte räkna med nåt annat. De ska åtminstone byta fönstren i vår och det kan höja värmen ett par tre grader och det är inte helt fel. Vad kvällen ska ge får jag se, kanske en film eller nåt.

Mmmm

2009-12-20 @ 19:40:01
Å herre gud så mätt jag är! Jag åt alldeles för mycket räkor men de var så skitagoda att det inte gick att sluta äta. Till räkorna har jag alltid dip och det kan jag rekommendera. Jag lägger ett gäng räkor på en hård macka med ost och sen klickar på lite dip, typ taco dip. Mmm, det är grejer det! Men varje gång jag har ätit räkor blir jag sugen på nåt sött. Det är väl bara för att jämna ut saltnivån som man vill ha det skulle jag tro. Men jag får nöja mig med must då ungarna har ätit upp allt godis.

Söndag

2009-12-20 @ 17:31:21
Hej på er, Ja folk kan ju undra om vi är helt tokiga, men nu har vi tapetserat om i hallen också... Det blev så himla fint! Nu har jag inga mer projekt på gång, hittills i allafall. Jag har varit dålig på att skriva den här helgen men jag känner att det inte får vara ett måste att göra det utan det ska kännas roligt. I fredags tog jag det stora steget att gå och äta lunch på jobbet! Det var skitjobbigt att gå in på området för jag var så rädd att möta nån annan än min kollega jag åt med. Nu var det ett par stycken som satt och åt som såg mig och bl.a min produktionschef. Det kändes jätte pirrigt men det kändes helt ok när vi väl började prata. När jag gick hem var det en stor tung sten som släppte och jag funderade för mig själv på vägen hem NÄR jag ska ta mig tillbaka. Det går ju så otroligt upp och ner hela tiden och jag vill verkligen inte hamna djupare än jag varit. I morse klädde vi på oss för att gå till pulkabacken men vi hann bara komma dit så ville vår lille Lucas gå hem igen. Han är ingen utemänniska han inte, åtminstone inte på vintern. Just ni sitter jag och väntar på att räkorna ska tina, vi ska nämligen äta räkor och dricka vin ikväll och det är så satans gott. För övrigt har det varit en ganska låg dag men jag har tagit den med mycket vila för det är det enda som får mig att gå ner i varv och som dämpar ångesten. Trots att jag är hemma är söndagar den värsta dagen på hela veckan, jag verkligen hatar de. Nu är det inte många dagar kvar till jul heller och jag är så glad att vi bestämt att vara hos mina underbara svärföräldrar. Jag har bestämt mig för att inte ha någon gran i år och det kan låta jätte trist, men jag skiter i det, som min son brukar säga.

Gick upp och tvättade kl.5

2009-12-18 @ 07:27:55
Jag hade egentligen tvättstugan igår, men missade tiden så klart! Det är inte första gången... Men jag hade tur å fick en tid i morse och i och med att älsklingen åker vid 6:30 var jag tvungen att hinna tvätta innan så inte Lucas blir själv inne. Så nu är jag i farten och fredag är det också. Ska ta mig till jobbet idag och äta lunch med en av mina kollegor och jag är skitnervös, inte för henne med för att träffa nån annan. Har inte varit på jobbet på en månad nu. Vet att det är kallt som satan och jag måste dessvärre gå till jobbet eftersom jag inte har bilen hemma, men det kan kanske vara skönt med en frisk promenad.

Svar på Amandas kommentar

2009-12-18 @ 06:57:45
I går skrev jag att jag mött en tjej med en liten hund på HM och att man borde tänka på alla som är allergiska. Då undrade hon om jag tycker det är ok med att bära parfym. Det är det egentligen inte heller då det är många som är allergiska även mot det, men jag anser ändå inte att man tar med sig djur in på en affär. Ett djur släpper ifrån sig en hel del och passar inte in i att vara i en affär.

Finns inget vettigt alls på dumburken

2009-12-17 @ 21:05:20
När jag för en gångs skull kan slappna av och sätta mig i soffan vid teven finns det aldrig något att titta på. Jag som kämpar för fullt med att lära mig att slappna av för att inte fara omkring som en dåre så finns det ingenting som får mig att sitta kvar i soffan. Om jag ändå kunde lära mig att läsa en bok, vad bra det skulle vara. Ska nog lägga mig på spikmattan ett tag, men då vet jag att det är godnatt och det kanske är lite tidigt. Men här på bloggen säger jag iallafall godnatt!

MySpace Good Night Comment: 1

En trevlig lunch

2009-12-17 @ 20:52:11
hade jag idag med en fd arbetskamrat. Vi gick på china buffé och gissa om det var gott?! Det är inte ofta jag äter det så det uppskattas varje gång. Innan vin skulle mötas gick jag en kortis på HM och blev lite smått irriterad. Där möter jag en tjej som går och bär på en sån där liten hund som ser ut som en katt och jag anser att man inte ska ta med sig djur in på en affär oavsett hur litet det än är. Nu är inte jag allergisk, men tänk om det skulle vara någon som är tok allergisk mot hundar! När jag kom hem lade jag mig på sängen och somnade ett par timmar och sen direkt till dagis för att hämta busfröt. Till middag blev det ett par skinkmackor och kaffe (inte bra, jag vet) så nu har vi ätit upp en hel skinka på 3kg sedan i söndags, bra jobbat va?

Blir danssugen

2009-12-17 @ 09:38:47

när jag hör den här!


Godmorgon torsdag

2009-12-17 @ 07:13:34
I går sov jag hela dagen och trots det somnade jag redan vid 22 igår kväll. Däremot vaknade jag vid 05 i morse och kunde inte somna om, så jag gick upp och bryggde kaffe och tog en skinkmacka med det nya brödet min underbara svärmor bakar till varje jul. Undrar vad jag kommer att ha som mina barn alltid minns och vill ha... Som jag, jag älskar min mammas köttbullar tex. Det kommer aldrig mina barn att sakna hos mig i och med att jag aldrig gör egna. Med åren blir allt annorlunda och ingenting är sig likt med förr i tiden och det är lite tråkigt. Hela världen är så sönderstressad att vi inte hinner ta vara på livet som vi egentligen borde.

Barnen är så lyckliga

2009-12-16 @ 21:07:29
nu när snön kommit. Min lilla Lucas har alltid varit larvig när det gäller att göra en del saker, som att åka pulka tex. Men i går hade han varit först upp i backen och först ner och det var så härligt att höra. Till och med fröknarna stod och gapade när det var lilla Lucas som var först. Men han är ju fem år nu så han kanske börjar tuffa till sig lite...

Städade i förrådet

2009-12-16 @ 21:02:44
och konstaterade att jag aldrig mer kommer att använda det beiga överdraget till soffan, så jag satte ut en annons på blocket och blev av med det direkt! Priset blev 500 kr och den som köpte det blev överlycklig då ett nytt kostar 2495:-

Så här blev det

2009-12-16 @ 20:55:30
Nu har jag tagit lite bilder från det "nya" v-rummet och så här blev det.



Detta är en fondvägg på ena sidan.



Här är hela rummet, med de nya skåpen.



Nu för tiden sover vi i v-rummet och den gråa väggen har jag tapetserat alldeles själv. Kombinationen gillar jag.



Min man har länge sagt att han vill ha en klocka i rummet så nu har han fått en.



Serien Bestå i valnötsbrun och brunsvart.



Nu är jag supernöjd förutom sängen som inte passar in färgmässigt, den ska vara svart. Antingen ska jag prova att spraya den eller så köper jag en ny ram, vi får se.

Har haft fullt upp hela helgen

2009-12-15 @ 19:26:43
I dag kom jag på att jag inte skrivit på hur länge som helst, men vi har fixat och trixat hela helgen här hemma. Jag lyckades sälja v-rumsmöblerna på ett kick och då satte vi igång att tapetsera. Gissa vad jag gjorde? Jag tapetserade för första gången i mitt liv och gjorde en hel vägg alldeles själv! Jag är ganska stolt över mig själv för det trodde jag inte att jag skulle klara. Hur som helst så åkte jag och köpte nya möbler till v-rummet och nu är vi klara. Jag är så nöjd! Bilder ska jag lägga in när min man har plockat upp alla sina saker. Han har nämligen köpt sig en ny dator och det ligger grejer överallt. I dag har jag gått i pyjamas hela dagen och sovit halva. Har varit så låg och inte känt för nånting alls. På em kom en jobbarkompis över med en julklapp från jobbet, en whiskeyost och en stor låda med choklad (som jag älskar). Nej tvärtom, jag äter inte choklad. Men det finns andra i huset som äter det mer än gärna. I dag har jag grubblat fram och tillbaka på om jag inte ska sätta igång och jobba igen, men jag vet inte vad som är rätt å fel i det när man är i en depression och är sjukskriven. Snart är julhelvete här oxå! Usch, jag är inte alls förtjust i den men för barnens skull är det ju kul. Den här julen är inte Malin hos oss och det är alltid lika trist, men så är det när man har separerat. I går gjorde jag den första julskinkan å gud så god den var! Jag köper alltid den som är färdigkokt och det är lika spännande varje gång hur den smakar, men jag har nog aldrig varit missnöjd och jag skulle aldrig stå och koka en egen när man kan köpa en färdig för bara 59:- kg. Så är det!  I dag kom mina inbjudningskort till min 40 års fest så nu har jag suttit och skrivit på nästan 20 kuvert. Jag ser fram emot att ha en fest, men just nu kan det kännas lite jobbigt att planera den. Efter jul ska jag ta tag i det lite bättre.

Tacos och rosévin

2009-12-10 @ 17:32:53
Mm. I dag åt vi tacos och drack rosévin bara för att jag ska bort i morgon kväll. (Det var tacos på menyn i morgon egentligen) Jag ska tillbringa hela fredagen med min syrra (systerdotter) då hennes gubbe ska på firmafest på kvällen. Det ska bli så mysigt att äta och dricka gott och prata tjejsnack en kväll för det var evigheter sedan. Men på lördag ska vi jobba.... Då blir det tapetsering och försäljning av möbler!

Film

2009-12-09 @ 23:18:25
Nu har vi tittat på en film med Johan Falk "Vapenbröderna" och den var riktigt bra. Det har gjorts 6 stycken och vi har sett 3 av dem, där alla har varit bra så nu ser jag framemot en ny myskväll med att se den 4:e.

Varför ska en del vara så principfasta?

2009-12-09 @ 18:57:55
I kväll har jag tvättstugan och många gånger är man alltid klar tidigare än tiden man har. Så jag gick ut till tvättstugan för att kolla om den innan var klar och det var inga maskiner som gick i själva tvättstugan men i torkrummet, men personen verkar ha som regel att inte hänga in nyckel förrän tiden är slut. Å, vad arg man kan bli! Själv går jag och ringer på hos den som ska tvätta efter mig för att tala om att jag är klar tidigare så hon/han kan börja. Men vi alla tänker inte lika, vilket är bra på många sätt men en sån här gång anser jag det som larvigt.

Inspiration

2009-12-09 @ 18:47:30
Efter att ha sovit middag idag åkte jag till Rusta för att titta på tapeter och nu har jag bestämt mig för att tapetsera om i v-rummet. Det är givetvis gubben som får göra jobbet, men han var faktiskt med på det:). Så på lördag blir förhoppningsvis av och jag längtar! Det jag ska göra är att sätta en fondvägg på ena väggen, en passande färg på två av väggarna och en ljus på motsvarande fondvägg. Försod ni hur jag menade? Ni får givetvis se när det är klart. Möblerna jag satte ut på annons i går är det en som är intresserad av nu så jag hoppas hon köper allt. Då blir det raka vägen till Ikea för att köpa nytt! För övrigt har det varit en gråt dag och den har varit tung, men i morgon är det en annan som jag hoppas blir bättre. Pratade med mamma nyss och hon mår efter omständigheterna bra. Hon sa att hade det inte varit för smärtan i armarna hade hon säkerligen aldrig vaknat, så det är en mening med allt.

Ska det inte få vara tillräckligt

2009-12-08 @ 18:43:18

I natt fick min mamma en hjärtinfarkt. När "syrran" ringde i morse klockan 6:30 förstod jag att något var fel. När hon sa att hon var på sjukhuset med mamma fick jag nästan hjärtstopp. Jag visste inte vad och hur jag skulle göra med morgonen för jag ville ju upp till hennse så fort som möjligt och dagiset öppnar först 7:30. Men vid 8 tiden pratade jag med en syster som sa att allt gått bra och att hon hade ett stopp i ett blodkärl som de lättat på. Allt gick bra och nu ska hon få vila i några dagar på sjukhuset så de har koll på hjärtat. Hon har haft nog med problem med sina tre olika cancer så nu hoppas jag att hon får vara frisk i många år till.


NU SKA DET SÄLJAS

2009-12-08 @ 18:30:11
Är så satans trött på antikbetsat så alla vardagsrumsmöbler ska säljas! Jag ska ha;


Det är serien BESTÅ från IKEA och skulle passa perfekt! SÅ nu väntar jag bara på att någon vill köpa mina gamla  möbler som jag satt ut på Blocket.

Klicka för att se nästa bild

DET VÄRMER

2009-12-07 @ 21:36:05

Nu har jag varit hemma från jobbet i snart tre veckor och paniken för att jag ska kunna gå tillbaka som om ingenting har hänt blir allt tyngre. Men mitt i allt så kan jag sätta mig och läsa lite mejl och blir så otroligt glad när några av mina jobbarkompisar har skrivit några rader för att säga att de tänker på mig, det värmer verkligen. Att vara i en depression är så satans pinsamt och jag skäms SÅ för det. Jag har ju alltid älskat att sprida glädje och älskar att prata öppet med människor och nu är det precis tvärtom. Det är så obehagligt att jag inte ens kan beskriva det med ord. Jag vet inte vem jag är eller ska vara eller ska bli. Nu drömmer jag bara om att hitta ut ur denna jäkla mörka tunnel och glömma allt det här. Nu ska jag ta en stund på spikmattan, som jag försöker att göra varje kväll. Det ger mig en sån ro och det är jätte skönt innan sängdags.


Barn med mobil

2009-12-07 @ 20:49:39
Nu har jag precis laddat Malins kort med 75:- comviq kompis och det är lika spännande varje gång att se hur länge det räcker. Hon säger att alla hon ringer/sms:ar har kompis så det borde räcka bra så länge kan man tycka. Åtminstone de 30 dagarna som man ringer gratis för.... Har era barn mobil? Hur gör ni med betalning o.s.v?

En blandad dag

2009-12-07 @ 20:26:01
I dag har jag haft blandade känslor och mått både upp och ner. Gick upp och gjorde mig i ordning som om jag skulle jobba, men sen åkte jag till min systerdotter (syrra) och tillbringade hela dagen med henne och hennes barn. Dagen gick otroligt fort trots att vi inte gjorde nånting, men det var skönt att bara vara och ändå ha sällskap. Vi satt och tittade på heminredning på nätet och vi båda älskar att byta färger hit och dit på gardiner och ljus m.m. Jag nämnde att jag skulle vilja ha svart och lila i vardagsrummet och det satt som gjutet för hon har hur mycket lila saker som helst då hon haft lila i sitt v-rum. Så efter jul ska jag byta ut allt vinrött till lila:) Är sugen redan nu på att byta, men de lila gardinerna jag ska ha kan inte levereras förrän i mitten av januari. Till middag i dag bidde det chiliconcarne och efter det åkte jag och Malin upp till Gränby för att byta hennes lucia linne som var alldeles för stort. Då hittade jag givetvis ett par pyjamasbyxor och jag är supernöjd.Jag är ledsen att jag har så dåliga bilder men jag har ännu inte skaffat mig en ny mobil då den jag vill ha kostar så mycket. Nu börjar lucia tiderna så på fredag är det lucia på både Lucas dagis och Malins skola och tur nog olika tider. Känner jag min son rätt så kommer han inte att gå med i tåget för han tycker sånt är jobbigt. Förra året kom han med i sista stunden, men han satt till sist som en liten tomte och tittade ner i golvet. Sen finns det andra barn som älskar att stå på scenen och sjunga så, alla är olika och det är det som är så roligt.


En svartvit outfit

2009-12-05 @ 19:04:15
Tänk så fort tiden går.... Malin är redan 11 år och så läcker! Hon älskar kläder och vill gärna vara framför kameran. Visst är hon fin?!

Kavaj - Lindex
Blus - Kapp Ahl
Stövlar - Skopunkten
Shorts - H&M





Nyshoppat

2009-12-05 @ 18:49:57
Dessa två plagg unnade jag mig idag.




Polotröja 199:-
Klänning 199:-


Lördag

2009-12-05 @ 18:38:16
Hej på er! Den här dagen har varit otroligt lång och det är ju ovanligt. Annars brukar lördagarna gå i en sablans fart. Vad har vi gjort idag, jo, Jag och Malin var till Skopunkten för att hon skulle byta ett par stövlar och där blev vi i över 1½ timme på grund av hennes beslutsångest. Därifrån gick vi utan stövlar... Sen var vi till Gränby en sväng och köpte en hatt till Lucas. Han ska vara Indiana Jones så klart och han har ju hatt... Vi gled in på H&M och därifrån gick jag ut med två klänningar. Sen vi kom hem har jag suttit och titta på allt som Ellos har för där har jag nu 40% på hela mitt köp och då blir det genast en hel del man vill ha. Det jag bara måste ha är en sängkappa, men sen är det mer som tillkommer. Kuddfodral till sängen, ett linne till mig och linnen till Malin och ett par byxor till Lucas.

Här kommer en färgad outfit






Fick en påminnelse

2009-12-04 @ 07:59:33
I går fick jag ett brev från UNT där de vill på minna mig om att jag snart fyller 40! Just nu känns det inte som om jag vill fylla 40 utan snarare 20! Kunde man backa tiden skulle jag mer än gärna göra det. Hur som helst så får man tydligen lägga in en annons på sin 40 års dag och det kan faktiskt vara lite kul, så jag tror jag ska göra det ( så man får vara med i tidningen nån gång).

Nougatrutor

2009-12-04 @ 07:42:58

 

Ingredienser

9 dl havregryn
3 dl strösocker
2 msk vetemjöl
3 tsk bakpulver
1/2 dl sirap
300 g margarin

Till garnering:
250 g Odense nogat.

 

Gör så här

Sätt ugnen på 175 g.

Smält margarinet och blanda i övriga ingredienser.
Rör om väl och bred ut massan i en smord och bröad långpanna.

Grädda mitt i ugnen ca 10-12 min.

Tag ut formen och hyvla genast över kylskåpskall nogat. Låt stelna och skär sen i rutor.

 

Recept från Matklubben
inskickat av "Snuppajuppa"

 


Godmorgon fredag

2009-12-04 @ 07:20:22
Hej å hå vad den här veckan har gått fort, trots att jag bara går hemma. Men jag har varit i det stadiet att jag hela tiden fixar & trixar här hemma så tiden går otroligt fort. Hör lite till ångesten, att hålla igång för att inte känna av den på samma sätt. Men ibland känns det till och med lite sjukligt som jag håller på, precis innan vi ska gå till dagis, som ett exempel, då kan jag ställa mig och flytta på en ljusstake till ett annat rum å såna saker. "Kallas för tvångstankar". I går var jag till Rusta och köpte ljusslingor som jag fick för mig att ha i en lykta och när jag väl hade lagt i de insåg jag att det såg lite klent ut så jag fick dra en sväng igen på kvällen. Men nu tycker jag det blev bra, vad tycker ni?



Jag älskar att hålla på med heminredning och det är det enda som håller mig vid liv just nu. (Kanske skulle jobba med sånt)
När jag åkte iväg en andra sväng igår kväll bestämde jag mig för att köpa nya stakar till v-rummet. Jag stod länge och funderade och när jag väl bestämt mig fick jag ångest över att jag handlar så mycket. Men när jag kom hem och ställt upp de kändes det rätt så det får kosta. Så här ser de ut.


Som ni ser är jag inte mycket för blommor. Jag tycker det ser så rörigt ut i ett fönster med en massa blommor av olika slag. Stilrent och enkelt gillar jag när det gäller heminredning. Men vi alla är olika och det är väl tur det. I dag hade jag planer att åka till Fullerö handel och köpa på mig lite ljushållare så vi får väl se om jag kommer iväg. Nu skulle jag behöva ett helt skåp till alla mina lyktor och hållare så jag funderar på att köpa ett väggskåp att sätta på väggen ovanför soffan, men det får bli efter jul.

Det finns säkert en mening med saker

2009-12-02 @ 09:12:49
I går när vi skulle sätta upp den nya lampan fick vi för oss att möblera om också och det skulle ni ha sett! Tänk er att byta plats på en dubbelsäng och en hörnsoffa... Hur som helst när vi fått soffan på plats (som inte blev något bra) så smällde det till i hallen. Där låg min tavla som gick i tusen bitar! Men den hade jag ställt på en tavellist lite tillfälligt för att täcka två hål i väggen så nu fick jag ta tag i den saken också och så här blev det istället. Hur som helst så slutade det med att vi flyttade tillbaka soffan och sängen igen.


En juldoft

2009-12-02 @ 08:58:59
som kanske skulle passa... Nu har parfym.se erbjudande på

Magnetism, EdP 50mlKicka på bilden
Magnetism, EdP 50ml

Beskrivning - En sensuell och varm doft av fresia, svarta vinbär, plommon, jasmin och mysk.


Bli medlem så sparar du 41% på denna doft. Fördelar med att vara medlem:

* Billigt
*Snabb leverans (1-2 dagar)

Dagens aktiviteter

2009-12-02 @ 08:49:27
I dag måste jag se till att komma ut lite så min systerdotter och jag ska till Thuns i Faringe och kika lite. Åker man dit går man sällan ut tomhänt så vi får väl se hur det går för mig idag. Just nu är jag på ett otroligt shoppinghumör, trots att jag egentligen inte har råd. Men så är det väl nästan alltid, när man inte har pengar finns det hur mycket som helst man vill ha. I går köpte jag en ny v-rums lampa på IKEA och den gjorde sig fint ovanför soffan.

För övrigt känns det som om det kommer att bli en bra dag så jag hoppas det stämmer för det börjar bli jobbigt att känna sig som en grå mus som skulle behöva läggas i en tejpad kartong för att folk inte ska behöva bli rädda.

RSS 2.0