Måndag kväll

2009-03-30 @ 17:53:13
Då sitter man här framför datorn igen...
Har ätit mig en macka och druckit en kopp kaffe. Va inte ett dugg hungrig idag. trots att det är måndag och då brukar jag alltid vara mer hungrig än andra dagar. Har tittat igenom reklamen, som mest bara är skit. Tänk vad mycket onödig reklam som skickas ut egentligen och som folk bara slänger rätt ner i soporna. Det mesta går jag igenom, men det är nästan aldrig nåt som man egentligen har någon nytta eller glädje av, mer än när det är rea på nåt som man är ute efter. Det är Jysk och Rusta bladen som är mest roliga att titta i. Fick även en 20% rabatt på hela köpet från Ellos. Tänk så lättlurad man kan vara, då sätter man sig genast och börjar titta om det inte finns nåt kul att handla. Det är väl det jag kommer att göra sen.

Kommentarer
Postat av: eva-marie

Din blogg fungerade inte via länken i kommentaren du skickade, så letade reda på dig via blog lovin... Jo min son är en riktigt duktigt kille, och det där med lego är hemskt, men är ju alltid nåt dom vill leka med. Men han är riktigt duktig på städa. Nu har min sons morfar kommit och dom har satt sig och läser tarzan. Jag ska iväg och träna. Hoppas att de tär rätt blogg jag skriver till nu. Kram

2009-03-30 @ 18:19:13
URL: http://girlies.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej ! Kul att du hittade mig!

Reklam släpar jag hem varje vecka från postboxen. Sambon älskar att sitta och titta i den, och sedan far den vips ner i återvinningen.

Nu ska jag spana runt lite här hos dig!

Ha en skön kväll!

Kram

2009-03-30 @ 21:36:51
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0