En klar

2009-11-30 @ 17:58:32

Jag är så stolt över mig själv att jag handlat alla klappar klart till Malin idag! Nu är gubben och handlar till Lucas som vet bättre vad han vill ha när det gäller lego. SÅ vi gjorde det enkelt för oss att dela upp klapp handlingen. För övrigt har det varit en riktigt grå och trist dag, vet inte när jag ska känna mig piggare. Nu bara längtar jag tills det blir lite ljusare så kanske man får lite mer energi. Kaffe kannan står och puttrar för fullt och jag ska snart ta mig min första kopp för idag. Det är vare sig gott eller mysigt att sitta och dricka kaffe för sig själv så så här på kvällen tillsammans med gubben kan det passa bra. De ringde från jobbet idag och undrar hur jag mår och det är lite mysigt att få höra att de saknar mig. Ska kolla in mejlen nu för att se om det kommit några roliga erbjudanden...


KÖKET

2009-11-28 @ 09:21:51
Så här blev det med mina nya gardiner i köket, är ganska nöjd måste jag säga.

Här är min nya orkidé jag fick av mina kära vänner från Hofors.

LÖRDAG

2009-11-28 @ 09:06:00
Jag har varit väldigt dålig på att skriva på sistone, men det har varit så tungt att jag bara fått ångest av att sätta mig vid datorn. I går var det en vimsig dag och jag var som drogad hela dagen. Man kan ju undra hur länge jag ska må så här... Just nu darrar händerna som asplöv på grund av den tunga ångesten och jag vet inte vad jag ska göra för att få bort den. Helst skulle jag bara vilja skrika!!!!!! Ska försöka ta mig ner på stan med en kompis och titta lite och förhoppningsvis påbörja julklappar till Malin. Till Lucas är det enkelt, han vill ha lego för hela slanten. Men Malin är i den åldern att hon vill ha så mycket och det enklaste vore att ge henne pengar, men det är inte lika roligt att ge. Den här julen ska hon vara hos sin pappa och det är jobbigt varje år hon inte är hos oss för det saknas nåt då. Det är ju en familjegrej och när man inte är samlade känns det fel, men nu är det som det är och kommer alltid att så vara. I går putsade jag fönster och satte upp nya gardiner i vardagsrum och kök så i dag ska jag försöka ta mig ork till att sätta upp lite pynt på terassen. Tog en bild på min nya tröja jag shoppade häromdagen och en kavaj jag fyndade på Cubus igår för bara 100:-, men nu är min kamera verkligen dålig. Idag ska jag köpa en ny för det här går ju inte!


Tröjan är superskön och den hittade jag på H&M för bara 199:-

MIN ÄNGEL

2009-11-25 @ 16:20:18
Jag blir så rörd! Nu när jag mår så pissigt är jag så fruktansvärt trött och hör ingenting på morgonen och det är faktiskt läskigt. I morse kom Malin och sa lite försiktigt, -"Vi går nu". Då har hon klätt på Lucas och givit honom frukost för att då gå till dagis med honom. När de hade gått satte jag mig upp och tårarna bara rann för att jag både känner mig som en oduglig mamma men samtidigt stolt över Malin. Hon är bara 11 år och tar det ansvaret som inte alls ska behöva göra. Jag finner inte ord för det. Det första jag bestämde mig för att göra när de hade gått var att köpa nåt till henne. Hon har länge sagt att hon vill ha en kavaj så det köpte jag idag. I kväll ska vi äta nåt gott och dricka lite vin (lill lördag) och då ska hon få den i hop med ett vykort med en ängel på där jag skrivit att hon är helt underbar och att jag är så stolt över henne. Hu, jag börjar nästan gråta nu oxå... Hon är verkligen min ängel just när jag behöver henne.

Pärlhalsband med sötvattenpärlor

2009-11-24 @ 19:57:28
Halsband Matiné

Klassiskt pärlhalsband, längd 42 cm, med ca 5 mm

stora sötvattenspärlor. Silverberlock med symbol fram. Knäppes med hyska.

Finns i färgerna kritvitt, silver/brunt, brunt samt svart.

Pris 129:-


HERRKLAPP

2009-11-24 @ 18:12:51


TISDAG

2009-11-24 @ 17:21:45
I dag är vi alla helt slut! Lucas hade så ont i magen hela natten och bara skrek. Jag försökte ringa 177 flera ggr, men tror ni det gick att komma fram? Man ska behöva knappa in personnummer och allt innan de säger att alla är upptagna, "var vänlig försök om en stund". Till slut somnade i varjefall Lucas och kunde sova en stund men i morse var det dags igen. åkte vi upp till barnakuten där han undersöktes och han var helt förstoppad. Läkaren stoppade in ett finger i stjärten och kände att det satt massor av bajs i tarmen. Så de sprutade in ett medel så det skulle släppa och det gjorde det. Sen fick vi tillbaka vår lille Lucas igen och han kände sig så lättad. Nu ska pappa och mamma leka doktor i två kvällar och köra i samma medel så det verkligen släpper och sen ska vi ge honom ett pulver i några dagar så tarmfunktionen kommer igång ordentligt. Nu blev det mycket "skitprat"! Efter flera timmar på sjukhuset åkte vi alla hem för att sova igen lite sömn men jag känner mig fortfarande skitatrött så det blir nog en tidig kväll, igen... Nu ska vi äta Thaicurry som jag blandat ihop som en gratäng i ugnen! Har precis testat gubbens nya skärm och den är som värsta teven!

MÅNDAG

2009-11-23 @ 18:40:18

I morse slepade jag mig till dagiset vid 9 tiden och sen direkt hem för att sova. Jag släckte och drog ner persiennerna och sov till 13. Sen var var jag hungrig igen så det bidde en liten macka till lunch. Vid två tiden gick jag till dagiset för att sedan gå på 5 års kontrollen med Lucas. Det var dags för en spruta och gissa om han var stark!? Jag hade fullt upp med att hålla i honom och han skrek som en stucken gris. Dumma, skrek han till sköterskan. Det gör så ont i en när de får sån panik, men det går tur nog över lika fort. Får se om han klarar sig från feber som de brukar kunna få. Jag känner att mina inlägg inte är så roliga i och med att dagarna mest består av att sova just nu.


Nu är John blund snart framme

2009-11-22 @ 18:12:58
Å, vad trött jag är! Jag sitter nästan och sover trots att klockan bara är 18:07. Sedan min depression bröt ut har jag varit konstant trött och vill bara sova. I morgon är det måndag och detta blir en vecka som inte alls är sig lik. Jag ska först lämna Lucas på dagis och sen ska jag gå hem och sova igen. Nåt jag så länge drömt om att få göra... Sen tror jag att jag ska till Malin och vara med henne en stund på skolan. Det är något man aldrig tar sig tid för att göra annars och jag vet att hon skulle bli glad över det. En annan dag ska jag vara med Lucas på dagis så jag får se hur det går till där, vilket jag inte har en aning om. Så jag ska verkligen göra som doktorn sa åt mig att göra, bara ta det lugnt och bara göra sånt jag verkligen vill göra. Om jag kommer att palla med att vara hemma i tre veckor är jag tveksam till.

Ny Shoppat

2009-11-22 @ 16:38:10
Innan våra vänner åkte hem idag ville de gå in på Chilli och titta och givetvis hittade jag nåt som jag vill ha... Såg framför mig vinröda fransgardiner med vinröda kuddar och de hade dem. Sen hade de ett ljusträd som jag inte kunde motstå. Blev helt perfekt i köket.

Gardinen kostade 99:- och kuddarna hade de satt ner till 39:-




En helt underbar helg med UNDERBARA människor

2009-11-22 @ 16:22:46
Tack kära vänner för en underbar helg! Det behövde jag verkligen nu... Maten var helt super och vi hade det så mysigt, som vanligt när man är med er. Tiden går så snuskigt fort bara, vips så skulle ni åka hem. Men nu ser vi fram emot en ny träff i januari. JAG ÄLSKAR ER och är så glad över att vi har lärt känna varann.

En hel dag med bara sömn

2009-11-19 @ 17:36:07
I dag har jag verkligen sovit hela dagen och det verkar som om jag ska ta igen all sömn jag missat under hela den här down perioden. I morgon är det fredag och jag hoppas jag kommer att känna mig lite piggare då när Malin kommer. Jag vill verkligen inte att hon ska behöva se mig så här! Nu ska vi sätta upp en spegel i hallen och ett par hyllor i Lucas rum, men sen blir det en softarkväll vid teven.

Nu börjar det likna nåt

2009-11-18 @ 22:15:21
I flera dagar har vi nu hållt på med ommöblering hit och dit så nu hittar jag ingenting! Underkläderna är i badrummet, Lucas kläder är i hallen, datorn är i vårat gamla sovrum och vår säng är i vardagsrummet. Lite bilder kommer här.



Lucas har fått ett eget bord med två stolar till sitt rum, men han vill vara där vi är.


Här ska vi flytta dataskåpet till det nya "hobbyrummet" (vårat sovrum)



En ständig röra!




Nu har vi flyttat sängen till v-rummet och jag ville göra det lite mysigt så jag satte gardiner direkt mot väggen.



Känner mig ganska nöjd med det här!





Ett gammalt fönster som är omgjort till en spegel.
(En fd till mig har gjort den)



Här försöker vi få till allt mellan sängkläder och datagrejer i det nya hobbyrummet.



Här är nu vårat nya rum.... det har blivit ett hobby/gästrum. Bäddsoffan köpte vi på IKEA så klart och den är så smidig. Tar liten plats och är perfekt som gästsäng.


Tro´t eller ej

2009-11-18 @ 18:42:54
men nu har jag upplevt något som är bland det värsta i hela mitt liv! Jag har känt mig nedstämd en längre tid och det gör vi alla i det här trista jäkla vädret, men för mig blev det mer än så. I måndags fick jag en sån ångest attack på jobbet att jag trodde jag skulle dö. Det var som om allting stannade och jag fick svårt att andas. Efter några minuter släppte den och då var jag helt slut. Jag höll mig kvar på jobbet men koncentrationen var helt borta att det inte ens gick att skriva. Vissa bokstäver försvann och jag tappade bort vad jag skulle göra. I går vaknade jag och kände mig helt likgiltig. Jag visste inte vad jag höll på med och gick fram och tillbaka här hemma. När jag sen kom till jobbet började ångesten smyga sig fram igen och till slut brast det. Jag har inte ord om hur läskigt detta är. Till sist åkte jag upp till psykavdelningen på Ulleråker men det satt långt inne. Att sjunka så lågt att man måste söka psykiatrisk hjälp gör ont för mig men jag var tvungen. En god arbetskollega följde med mig som stöd och det är jag så glad för. När jag väl kom in började processen och det var skitjobbigt. Diagnosen ställdes och jag är alltså i en djup depression. Hela mitt liv verkar ha kommit ikapp mig och nu håller jag inte längre. Jag har aldrig känt att livet har varit så meningslöst som nu och det ska jag få hjälp med. Till att börja med ska jag ta en medicin som dämpar min ångest och den är ganska stark så jag har nu blivit sjukskriven i 3 veckor för att bara ta det lugnt. I och med att jag har ärvtliga gener från min mamma som är gravt deppig så vill de följa upp det här ordentligt. Det tackar jag verkligen för och hoppas nu på att min tunga ryggsäck sakta men säkert försvinner. Om ni bara visste så skamset det känns att vara i det här. Jag känner mig så misslyckad som både person och mamma men det hoppas jag kommer att gå över bara jag mår lite bättre.

LÖRDAG

2009-11-14 @ 14:03:43
Det känns som om klockan är åtta på kvällen bara för att det är så mörkt. Jag har faktiskt tagit mig ett glas vin och laddar inför den värsta ommöbleringen. Nu åker vi ut i vardagsrummet och Lucas in i vårat rum så han får lite mer yta att leka på. Jag har aldrig gillat att ha sängen i samma rum som teven, men vad gör man inte för sina barn och när man bor så trångt som vi gör.Jag har ställt in mig på att det kan bli lite fint ändå. Jag ska sätta en fönsterspegel ovanför sängen som jag sen ska sätta gardiner framför, då får man nog en känsla av att det är som ett annat rum och med gardiner. Kan låta konstigt att sätta gardiner mot en vägg, men ni ska få se att allting går om man bara har lite fantasi. Vi har en Ektorp soffa som vi senare ska skaffa en bäddel till (bäddsoffa), men till att börja med ställer vi sängen där. Till middag måste vi äta fisk idag för jag tinade den igår och då orkade vi inte göra nån middag. Det bidde bara en macka till middag och det går ju bra de me. Vad har ni gjort eller ska göra en sån här dag då?

Hur gör ni?

2009-11-12 @ 22:14:20
Enda sen jag kom till mina fosterföräldrar har vi firat julen med alla nära och kära och vi har varit många. Med åren har saker och ting förändrats , några har lämnat oss på olika sätt och sen min stora syster dog har inte julen varit alls sig lik. Förra året stod min systerdotter för traditionen och jag var inte där.  Jag vet inte varför, men det känns som om jag glider längre och längre bort från min fosterfamilj ju äldre jag blir. I år blir det som förra året, alla ska samlas hos min systerdotter och jag väljer att inte komma. När jag var barn var det lilla jag som alltid var i centrum, men sakta men säkert tappar jag en efter en. Vinsten är min lillasyster jag vunnit efter alla år, men vi har aldrig firat julen tillsammans vilket skulle vara mysigt. Julen har alltid varit så jobbig och jag har alltid mått dåligt när den väl är här. Nu har jag egna barn som jag måste tänka på och vill så gärna att de ska få lika fina jular som jag hade som barn.

Skulle du betala 1790:- för en kudde?

2009-11-12 @ 21:44:52

Inredning har de superfina saker, men jag skulle aldrig i hela mitt liv betala så mkt för en kudde. 

Nu njuter jag

2009-11-12 @ 21:35:59
Sitter med ett glas vin, är ledig i morgon och ska ner på stan och leta vinterstövlar. Jag har så länge sökt efter ett par stövlar som både är snygga och praktiskta, men har inte hittat några än. I och med att jag går till jobbet skulle jag vilja ha ett par stövlar som jag kan gå till och från jobbet med och ändå ha de på mig under dagen. I dag får jag alltid lägga ner ett par skor jag ska ha på mig på jobbet bara för att mina promenad skor är så fula. Det är inte lätt att hitta både och verkar det som, men jag ska göra ett försök i morgon. Jag bestämde mig först vid lunch idag att jag vill vara ledig i morgon, för jag känner att jag behöver tid för mig själv och bara kunna vara. Men jag ska även röja lite i mina garderober. Nu ligger mina tröjor och leggings som en enda stor röra att jag inte ser vad jag har. Sen behöver jag verkligen ta en röjning i linneskåpet. Jag började lite efter middagen och fick ihop en halv svart säck med gamla handdukar, lakan och örngott. Snacka om att man har samlat på sig örngott med åren! Nu har de legat år ut och år in utan användning så det kändes skönt att få bort ett gäng. Gamla lakan går åtminstone åt som trasor som är skitbra att ha när man putsar fönster. Men handdukarna vet jag att de bara kommer att ligga för man har sina favoriter som snurrar. Att jag sen får för mig att byta färg får jag ta då. Just nu är det bruna och beiga som passar bäst i badrummet. Jag en tid letat efter ett rosa duschdraperi men inte lyckats hitta nåt, men när jag väl gör det vill jag ha några rosa handdukar till det. Brunt och rosa är så satans snyggt ihop. Lägger ni mycket tid och pengar på heminredning eller vad lägger ni mest pengar på? För mig går det i vågor, ena stunden är det kläder och andra saker till hemmet. Det beror helt vad jag är på för humör.

Vi tjejer

2009-11-12 @ 08:46:41

Vi Tjejer är fulla hela veckan:


MÅNDAG-ONSDAG
är vi praktfulla.

TORSDAG
är vi förväntansfulla.

FREDAG
är vi beautyfulla.

LÖRDAG
är vi skitfulla

SÖNDAG
är vi möjligtvis ångerfulla.




Ha en underbar dag i dag alla fantastiska tjejer!


Hur lätt är det att motstå

2009-11-11 @ 13:09:51
när det kommer såna här erbjudanden? De vet precis hur de ska sälja. Då sitter man väl framför datorn med ett glas vin i kväll då...


Mitt i veckan dag

2009-11-11 @ 13:02:30
Hela den här veckan har Lucas vaknat före 5 och då är det full fart på honom. De här dagarna har jag inte gjort mycket alls, bara varit hemma med familjen och slappat. Jag har inte så stor lust att göra så mycket efter jobbet för det är så mörkt, då är det mysigast att bara sätta på sig sin mysdress och läsa lite tidningar och sånt. I dag känner jag för att ta mig ett glas vin, men det får bli efter maten för jag tror inte det är så gott till spaghetti och köttfärssås... Sen är det bara två dagar kvar till helg och på söndag ska vi på "syrrans" minstings dop. De önskar sig ett Laban påslakan så jag måste ta mig till Barnens hus där det troligtvis finns. En outfit i poncho, klänning, leggings och randiga benvärmare.






Poncho - Lindex (Barn)
Klänning - H&M (2008)
Leggings - Arbetskläder
Benvärmare - H&M (Postorder)
Stövlar - Wedins skor


I dag fyller lillkillen 5 år

2009-11-09 @ 13:56:14
Tänk så fort tiden går... I går fick jag nosa på min systerdotters underverk som föddes den 31 augusti och jag blev alldeles rörd när hon jollrade med mig. Det är så mycket känslor som kommer fram när det gäller de små liven. När jag satt med Melissa i famnen insåg jag hur mycket jag glömt från den tiden när Lucas var så liten. Det är först när jag tittar på en film med Lucas som man kan lite återblickar. I dag fyller vår lillkille 5 år och han blev så glad när vi kom in och sjöng för honom i morse. Han slet upp paketen och blev helt till sig när han såg vad som låg i. När han funderat ett tag sa han; "Nu är jag fem år, men hur jag kan ha min pyjamas då?" Det skulle vara så roligt att veta hur de egentligen tänker i den åldern. På vägen till dagis var han så mallig över sina presenter och att han skulle få bjuda på glass och kolasås. I kväll fortsätter hans stora dag så han lär väl vara uppe till sena kvällen.

800

2009-11-07 @ 20:11:16
Å åow, idag har jag skrivit 800 inlägg! Det låter så mycket, men jämfört med andra så är det säker ingenting! 

En lång dag

2009-11-07 @ 19:57:54
I morse vaknade Lucas skit tidigt och var i full gång redan vid 05:20. Tack å lov gick gubben upp så jag kunde sova ett tag till. Sen åkte jag och Malin till affärer hit och dit för att letat presenter till Lucas som fyller 5 år på måndag. Det blev lite lego och sånt och han var helt tokig och ville öppna sina presenter redan idag. När jag kom hem satt svärfar och väntade på att jag skulle klippa honom och det tog ett tag då maskinen inte fungerade. Han blev jättefin och jag är stolt över att jag klippte så fint. Man kanske skulle har blivit frisör....

Snusig klapp

2009-11-06 @ 10:52:22

Offroad Limited Edition 2009
begränsad upplaga - specialutgåva med 10 dosor (5 smaker) förpackade i metallrör
Innehåller 2 av vardera smaker - vanlig portion large:

- Mandarin
- Mango Cream
- Moonshine
- Sweet clove (kryddnejlika)
- Choklad Hallon

Offroad Limited Edition 2009 portionssnus
Gå in på Snus2


Nedstämd trots fredag

2009-11-06 @ 07:12:54
Nu vet jag inte alls vad som händer inom mig men jag har känt mig så fruktansvärt nedstämd en tid och allt känns både jobbigt och tråkigt:(. Annars brukar åtminstone fredagar kännas lite lättare, men fan inte idag. Jag vill bara sova och sova och hur roligt är det?! Det som känns roligt idag är att min lilla Malin kommer. Jag har inte träffat henne sedan förra tisdagen så det ska bli härligt. Trots att det regnar just nu har vi bestämt oss för att grilla ikväll (ja, det låter kanske konstigt) så jag har precis lagt kyckling i marinad så den får suga in sig ordentligt hela dagen. Nu ska vi göra oss klara för att gå till jobb och dagis.  



Undrar hur de små egentligen tänker

2009-11-06 @ 07:06:30

Som vanligt alla morgnar ligger jag kvar till sist. Lucas och love är uppe med tuppen och dukar fram frukost och det är så skönt att bara kliva upp och sätta sig vid frukostbordet. De senaste veckorna har Lucas klätt på sig själv och han vill verkligen det (inte en dag för tidigt). Han håller länge och väl på med tröjan så den inte ska bli bak och fram och det är inte så lätt alla gånger. Så nu till det gulliga, love stod i köket och tog fram frukosten medan Lucas klädde på sig och sen smög han in till mig och viskade;-"Har jag satt på mig tröjan rätt?" Ja, älskling, den sitter rätt, svarade jag. Då gick han in i köket och sa; -"Pappa, jag har satt på mig tröjan rätt nu". Jag blev alldeles varm i hela kroppen och log för mig själv över hans självständighet. Barn är för underbara!


Färger gör oss glada

2009-11-05 @ 20:59:11
Vi alla har våra laster på ett eller annat sätt och jag har mina. Jag älskar gardiner! Nu har jag precis fått det klart med mina rostfärgade gardiner i vardagsrummet (stämmer inte alls med den här färgen), men nu skulle jag vilja blanda den med grönt. Den här gröna färgen ihop med rost tror jag är skitasnyggt. Sen ett par kuddar i båda färgerna, Vad tror ni?











                                      

Nä, va trist

2009-11-05 @ 19:47:35

Är det nåt jag inte är det minsta intresserad av så är det hockey! Nu sitter gubben klistrad framför den ena burken och bakom den andra med en skål ostbågar. Då är det fest for my love! Tog själv en öl faktiskt, kände mig så torr i halsen...:)


Unika produkter för kvinnor

2009-11-05 @ 18:32:20

Antiallergisk mascara i svart. Ger volym, förlänger och separerar fransarna.
Korsande borsten definierar ögat och gör den mer öppet. Maskaran bildar en hinna runt varje frans som bidrar till maximalt förlängning och volym. Den stannar på fransarna hela dagen.



Celine Tights
Tights utöver det vanliga.

Färgerna:vit,svart och grå blandas ihop. Resultatet är en fantastisk strumpbyxa.

Material: 85% Polyamid, 12% Elastan, 3% Bomull

strumpor i svart-vit 
Underbara, långa strumpor. Heltäckande.



Bioenergetisk dagkräm med Faktor SPF 15

Fyller ut rynkor och återfuktar. Minskar missfärgningar.
Perfekt återfuktning - upp till 90%
Jämnare rynkor - upp till 87%
Huden är fastare och mer spänstig - upp till 83%
Minskar synligt missfärgningar – upp till 95%
•Självtest på en grupp av utvalda kvinnor under en 4 veckors period.
50 ml



Den extra starka krämen jämnar ut rynkor kring ögonen och munnen.

Mångsidig verkan ger en omedelbar effekt av jämnare och fastare hy strax efter appliceringen. Vidare verkar den återfuktande och stimulerar återuppbyggnaden av kollagen och elastin, så viktiga för hudens fasthet och en jämnare yta.

Effekter:
-Fastare hy kring ögonen och läppar – upp till 89%

-Fyllda och jämnare rynkor – upp till 90%

-Ljusare skuggor och mindre svullnader – upp till 72%

En självbedömningstest på en grupp av 40 kvinnor under 4 veckor med regelbunden applicering.



Dubbel läppglans
Dubbel läppglans

Två steg till perfkta läppar

Två gånger så mycket färg

3d Colur Fix ger dig gränslösa möjligheter på jakten efter den perfekta färgen och den bländande glansen.

En exlusiv blandning av den djupa, ändå naturliga färgen och extrema glansen gör 3D COLOUR FIX till den perfekta produkten för en modern kvinna.

En lätt konsistens känns mjukt och skönt på läpparna.


Vadderad BH
Vadderad BH

Vardagslyx! Bekvämlighet med en twist, där finna spetskanter och rosetterna gör den vardagliga BH:n till något extra.

Material: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester

Färg: VIT

Pris: 45,00 kr


Flique


Hos läkaren idag

2009-11-05 @ 18:04:51
I dag fick jag en jourtid hos husläkaren för att kolla upp min knöl i bröstet så nu ska jag på mammografi. Läkaren tycker det är bäst så man säkert kan säga att det inte är något farligt. För övrigt har jag mått skit hela dagen. Nu har den där satans ångesten slagit till igen och det är så fruktansvärt jobbigt. När jag kom hem efter läkarbesöket lade jag mig på sängen och somnade. När jag mår så här vill jag bara sova för då kan jag slappna av. Det är så mycket tankar som snurrar i skallen hela tiden, det är en saknad av mamma, syrran och en reparation av barndom. Nu ska man aldrig tänka bakåt men det är lättare sagt än gjort.

MySpace Angel Comment: 1


Så här känner jag mig just nu

2009-11-03 @ 20:18:26

Sitter som två nördar

2009-11-03 @ 19:45:25
Vissa kvällar säger man inte mycket till varann utan bara är. Just nu sitter jag och gubben vid varsin dator och leker... Men det är det som kallas kärlek va?

ARG

2009-11-03 @ 19:16:36
På mitt jobb har de som jobbar i produktionen rätt till massage, men vi tjänstemän som sitter på en stol hela dagar ska minsann ha ont! Det gjorde mig och en kollega så arga idag att vi lusläste regler om friskvård på Skatteverkets hemsida och där står det att ALLA har rätt till det om företaget valt att ha friskvård till sin personal. Så i morgon är det vi som ska driva frågan vidare... Håll tummarna för oss!


Knöl i bröstet

2009-11-03 @ 19:09:32
Nu börjar jag grubbla mer och mer på knölen jag har i mitt ena bröst. Jag va till kliniken som gjorde bröstförstoringen och då sprutade hon i ett medel för att lösa upp knölen, men den har inte blivit bättre. Så nu har jag skrivit till VC för en tid och hoppas nån kan ge mig ett svar om vad det kan vara. Det är ju lätt att bli orolig för allt som har med knölar att göra.

Tänkvärt

2009-11-02 @ 20:17:13
Den här årstiden är väl för trist och inte blir det bättre av att vi alla människor är precis lika tråkiga och bara pratar om vädret hela tiden! Tänk på det när ni stannar och pratar med någon, det första man inleder samtalet med är vad det är för väder. Även om vädret inte är det bästa just nu så skulle vi människor bli mer positiva om vi pratade om något annat nån gång. Så här känner jag mig just nu, då kan ni ju tänka er.


Har ni vaccinerat er?

2009-11-02 @ 20:02:31
Alltså, jag vet inte vad jag ska ta till mig när det gäller vår nykomling. På jobbet har vi fått erbjudande om att ta den gratis och jag har inte nappat på det. Jag har aldrig tagit någon influensaspruta tidigare och tror mig inte behöva det den här gången heller. Men så läste jag precis om en tre åring som avlidit av den, men att han även hade andra sjukdomar som kan vara den största orsaken. Men vad fruktansvärt! Skulle något så hemskt hända mina barn skulle livet kännas helt meningslöst. Nä, usch vad splittrad jag känner mig. Är denna influensa så mycket värre än de andra, Vad säger ni?

Ett första försök utan blöja

2009-11-02 @ 19:35:24
Nu har Lucas badat och när jag skulle sätta på honom blöja och pyjamas insåg jag att blöjorna är slut. Så nu ska vi testa första natten utan blöja! Ska bli kul å se, eller inte, hur det ser ut i sängen i morgon.

Alli

2009-11-02 @ 19:18:13
Har ni läst om det nya pillret Alli? En som jag dras ju alltid till allt som har med viktminskning att göra och min kusin har provat dessa piller och tar de vid såna tillfällen hon äter lite fetare mat. De är receptfria och har tydligen en bra funktion. För er som vill läsa mer om Alli, klicka här.

Dagiskort

2009-11-02 @ 19:11:31
I dag hade korten på Lucas kommit till Dagis och det är lika roligt varje år att öppna paketet. Förra året såg han lite sur ut, men i år hade fotografen lyckats få honom att le och det var så fint. När jag satte i det nya kortet i ramen tittade jag på de korten från tidigare år (sätter de alltid bakom det nyaste) och då insåg vi att Lucas har haft röda prickar runt munnen i flera år. På onsdag ska vi träffa en läkare för att prata om hans "kissa på sig" problem och då ska jag passa på att ta upp det här med utslagen. Förmodligen är han allergisk mot något men vi har inte en aning om mot vad. En allergitest sägs inte säga så mycket men det kan vara värt ett försök. Ingen salva hjälper!

En fuskdag

2009-11-02 @ 18:53:52
Usch, idag var jag lat! Jag som skulle träna direkt efter jobbet, Afrodans, men kände att kroppen inte skulle orka det idag. Tog istället en rask promenad hem och när jag kom hem hade jag maten serverad:) Är det nå gott att äta maten när nån annan gjort den då? Mmm, det är det bästa jag vet! Här hemma är det full fart på Lucas och hans kompis. Det har bilar över hela vardagsrumsgolvet och de lever sig in i leken på ett sånt härligt sätt att man önskar man själv hade den fantasin. Just nu har jag ingen som helst fantasi och känner mig bara allmänt tråkig. Usch, nu är jag gnällig, förlåt! Men vissa dagar är helt obeskrivligt trista utan att det har hänt nåt speciellt.

Fruktansvärt trött

2009-11-02 @ 12:42:45
Usch, vad jag är trött idag! Ändå har jag haft en lång helg och allt. I går gjorde vi inte ett smack, tog det bara lugnt precis hela dagen. Jag åkte i och för sig en sväng till Coop för att leta efter en rostfärgad duk och det hittade jag. Sen var jag nöjd och åkte hem igen och det första jag gjorde var att byta duk på vardagsrumsbordet:). Redan vid åtta igårkväll ville jag gå och lägga mig, men då hade jag säkert vaknat mitt i natten och inte kunnat somnat om. Jag höll ut till 21:30 och då lade jag mig på spikmattan och somnade. Vaknade efter 40 minuter och då va jag helt luddig, men på ett skönt sätt. Det kanske är vitaminer som gäller?

RSS 2.0