Känner mig lite rastlös och danssugen

2009-10-31 @ 16:49:36
Nu var det längesen jag var på krogen och jag brukar sällan ha sug på det, men idag är jag det. Det är så roligt att dansa och på köpet träffa lite folk att snacka skit med. Gubben sitter och funderar på att köpa kebab till middag men det skulle jag kunna tänka mig i morgon. Fick precis honom att ändra sig...

Ny shoppat

2009-10-31 @ 16:42:17
Som jag sa skulle jag komma hem med något från Fullerö. Det finns så mycket fina saker och jag skulle kunna gå där i flera timmar bara för att vända och vrida på allt. Mina ögon fick jobba för fullt av att titta på allt fint. Det här har jag shoppat.



Ett hängande smycke i rostfärg med ett värmeljus.



En smides stake för blockljus



Ett blockljus i rostfärg



En hängande ljushållare i smide



Det finaste av allt, änglar i smide.  De ska jag sätta på väggen i sovrummet.



Här har jag satt mina fransgardiner framför panelerna och det blev faktiskt skitfint!

Sen var vi till Ikea och där hittade jag en pläd i rostfärg så nu är jag nöjd med mitt nya vardagsrum.


Det tycker jag är bra

2009-10-31 @ 12:19:55

På Chilli kan man köpa sig en ny soffa med 24 månader räntefri avbetalning och det är ju skitbra.
De har en hel del fina soffor att välja på till faktiskt bra priser. Här är en som jag tycker är fin.

Pris: 9 990 kr
 

Kansas hörnsoffa med divan.
(ord.pris 14.990:-)

Mått:
Bredd: 298 cm
Sittdjup:85 cm
Sitthöjd: 40 cm
Höjd: 70 cm
Divandjup:152 cm
Hörndjup:218 cm
Mått mellan divan och hörn: 127 cm


777

2009-10-31 @ 12:13:38

Sedan jag började blogga har jag nu lagt in 777 inlägg.


En natt och morgon i spyor

2009-10-31 @ 12:08:39
Jaha, nu står det väl inte på förrän man är magsjuk då. Lucas vaknade i natt och hade spytt ner hela sängen! Efter allt jobb med att ta bort sängkläder fick han sova hos oss och det gick bra. Vid 7-tiden gick jag upp med honom och åt frukost och då var det kört igen. Han blev helt frustrerad stackar´n. Det går magsjuka på dagis så det kan mycket troligt vara det. Hoppas verkligen jag klarar mig för det är bland det värsta som finns. Snart ska jag och svärmor till Fullerö och shoppa lite, det ska bli kul. Återkommer med bilder på vad jag hittat, om jag hittar nåt. Ha en bra dag så länge.

MMMM

2009-10-30 @ 21:53:17
Tänk så gott det är med snacks när man dricker öl...

En gåva kan göra en så glad

2009-10-30 @ 18:56:26
Jag ringde till jobbet idag för att höra att allt var ok och då sa min kollega att det låg en chokladask på mitt skrivbord. Jag bad henne titta vem det var ifrån och det visade sig att det var ifrån en annan kollega som tackade så mycket för att jag var så snäll och servicevänlig. Jag fick nästan tårar i ögonen av glädje! Tänk så glad man kan bli av uppskattning!

En härlig fredag

2009-10-30 @ 18:47:03
I dag har jag varit flexledig för att bara njuta och ha tid för mig själv. Jag började med att åka till min kusin tidigt i morse för att klippa mig lite och sen åkte jag och hämtade ut mitt nya paket från Ellos, ett par nya gardiner och en vägglykta. Vilken besvikelse, gardinerna var så snedsydda att till och med jag hade sytt de bättre. Lyktan var skitfin men satt inte alls nå bra på väggen så den får bli en present el. klapp till nån. Jag har städat hela lägenheten idag, torkat av alla listor och allt som man inte brukar göra annars och det luktar gott och känns så skönt efteråt. Nu har gubben en kompis hemma för att titta på hockey och jag är inte alls intresserad av det så jag får väl hålla mig till datorn.

Nä, nu tar jag kväll

2009-10-28 @ 21:39:06
Har fått träsmak i arslet så jag säger godnatt nu och återkommer i morgon.


Kram kram

Fick precis ett sms

2009-10-28 @ 21:30:23

Min älskade Malin skickade precis ett sms och talade om att det är 30 grader varmt i Egypten! I morgon ska de rida kamel.... Å, vad mysigt det låter!


Avundsjuk

2009-10-28 @ 21:18:06
I morse åkte min Malin till Egypten med sin pappa och hans fru. Tror ni jag är någe avundsjuk då? Jag har inte varit på en resa sedan 1997! Jag har råd att åka men skulle aldrig få med mig gubben för han är så flygrädd. Bara jag nämner ordet flyga blir han som ett nervvrak. Förr om åren åkte jag minst en gång per år, men sedan Malin föddes har jag lagt dessa pengar på kläder, skor och heminredning. Men nån gång ska jag åka om det så blir med eller utan gubben!

Höstdepp eller?

2009-10-28 @ 21:07:31
Många lider av depressioner av olika slag och jag har alltid en tendens av depp på hösten. Märker även av det på jobbet, det är dålig stämning lite här och där så jag tror det är otroligt vanligt. Men vad hittar man på då då? En del trösthandlar, andra skaffar sig en ny frisyr och några känner som jag, vet inte vad man ska hitta på. Vi människor påverkas så mycket mer av mörkret än vi tror och det är ingenting vi kan göra nåt åt. Det är väl därför man vill tända hela huset med värmeljus. Nä, nu måste vi hitt på nåt! Fram med lite roligheter nu så man klarar den här förbannade vintern.

En lill lördag utan vin

2009-10-28 @ 20:55:25
I dag jobbade jag lite längre och sen tog jag en rask promenad hem i duggregn och grådystert mörker. Sen åkte jag direkt och handlade mat för en vecka och det är egentligen helt sjukt vad mycket pengar man lägger på mat. Ändå handlar jag alltid efter en lista så det hamnar väldigt sällan ngt extra i vagnen. Sen gick jag till glasbanken och där är man ju lite korkad, för då tänker man inte alls på pengar på samma sätt. Vin måste man ha när helgen kommer, så är det! Många gånger tar jag mig ett glas vin på onsdagen för det har alltid varit min lill lördag, men idag sket jag i det då jag kommer att ta mig ett glas i morgon istället (är ledig på fredag). På fredag ska jag klippas till, men bara lite. Min kusin ska sätta saxen i skallen och hon vet vad som gäller, annars får hon med mig att göra:).

Änglar är väl för fina

2009-10-27 @ 18:20:26

I dag när jag bytte gardiner såg jag att det var änglar på, vilket jag inte hade sett tidigare.




Den här är väl för fin?

De här sitter ovanför min säng och skyddar mig på nätterna.


Det blev ett klick

2009-10-27 @ 15:55:16

Det blev ett klick på Ellos till slut. Jag tror det kommer att bli skitsnyggt så här till vintern.

 


Shoppat

2009-10-27 @ 15:46:46
Har varit hemma en hel dag till och var bara tvungen att ta en sväng. Gled in på Helping hand och hittade en riktigt färgglad klänning för 25:- Jag blir så glad när det går att hitta något man gillar för så lite pengar och allt behöver uppenbarligen inte vara nytt. Att jag sen hittade en NY lampa på Chilli är en annan sak...



Kanske en passande julklänning...

Det var verkligen skitkul!

2009-10-27 @ 10:52:15
Som jag skrev igår så skulle jag testa nåt helt annat, Afrodans. Det var SÅ kul, men fruntansvärt jobbigt. Svetten bara rann överallt. Det ska jag fortsätta med. Idag är jag hemma med Malin som fortfarande inte är riktigt frisk. Jag lämnade Lucas på dagis så hon får lite lugn och ro, så nu sover hon. Hon som ska till Egypten och allt i morgon och borde vara hur pigg och glad som helst. Själv håller jag på å bli knäpp av rastlöshet. Har redan bytt gardiner i sovrummet och vardagsrummet... Har suttit och tittat på Ellos efter lite nya vintergardiner och är lite inne på rostfärgat. Det tror jag kan vara snyggt till svart soffa och antikbetsade möbler. Grejen är att jag har så stor fönster och måste nästan ha 4 paneler för att det inte ska se alltför naket ut. Just nu har jag 40% på två varor och det är ju ganska så mycket rabatt. Det är lätt att handla på sig när dessa rabatter kommer, men många gånger finns det mycket mer att välja på än i butiker och det gillar jag. Min kära kusin är i Uppsala nu så jag funderar på att passa på att bli klippt. Har man kort frisyr måste den underhållas hela tiden. Det är den stora nackdelen med kort hår, annars är det otroligt skönt. På fredag ska jag vara ledig så jag jobbar bara två dagar deb här veckan. Tänk om man alltid hade så korta veckor, vad skönt det skulle vara. Om man jobbade 4 dagar i veckan skulle man ändå hinna utföra sitt jobb för jag tror man blir mer effektiv på dessa dagar. Skulle jag få bestämma så skulle alla jobba 4 dagar i veckan!

Ska testa nåt helt annat idag

2009-10-26 @ 13:58:01
I kväll är det Afrodans på schemat. Det låter verkligen så himla kul så jag hoppas det är det oxå. Är det nån som provat på det?

Svin eller

2009-10-26 @ 13:39:01

Malin hade piggnat till sig och fått ner febern, men nu är den tillbaka igen... SÅ man kan ju undra om det inte är svinisen som suger på henne. Hon som ska till Egypten på onsdag...


Nyshoppat

2009-10-26 @ 09:26:55
Ibland blir man så besviken när man skickar efter grejor för antingen är det fel levererat eller så är det helt fel passform eller färg. Den här mattan har jag beställt från Jotex och den fick jag med 100 kr rabatt, så den blev ju billig. Men sen köpte jag ett par gråa och ett par beiga gardiner, men fick bara de gråa och en förp. med handdukar som var fellevererade. Jag fick vänta i mer än 3 veckor på det här så nu får man se hur länge man ska behöva vänta på de beiga gardinerna. Det är ett stort minus när det gäller Jotex tycker jag, man får vänta på tok för länge på sin beställning. På Ikea hittade jag den här fina ljusstaken som blev passande på köksbordet. Vi har fått en ny affär som heter Mix Mix och där har de hur mycket saker som helst av alla olika slag och där köpte jag en oljelampa som var så fin, men nu visar det sig att den läcker olja som bara den. Så den åker tillbaka! Jävla skitsaker!




En hel helg utan blogging

2009-10-26 @ 09:10:17

Hej på er,

I fredags fick jag gå hem för att Malin var sjuk. Jag kan inte minnas att hon varit så dålig sedan hon var en liten bebis faktiskt. Sjukvårdsupplysningen misstänkte svininfluensan, men det får man ju aldrig rikgtigt veta om det var. Hon hade en feber på 40,1 i två dagar och en enorm hosta. Men det vände åt rätt håll så nu är hon feberfri men har en grym huvudvärk. På lördagen var jag och barnen själva hemma hela dagen och kvällen och det är nog första gången på flera år det också. Älsklingen var med gubbarna på jobbet och körde en biltävling. Snacka om att grabbar/gubbar blir som barn när de får spela spel och köra bil, det är faktiskt lite gulligt. Vi brudar blir som galna när det gäller kläder, smink och dans samt få snacka tjejsnack. Det är väl tur att vi är så olika. I går tog vi en riktig slappardag och dagen blev otroligt lång i och med en timme längre dag. Vi åkte till  Ica Maxi för att titta om de hade nån vinteroverall till Lucas och de hade dem, till ett kanonpris. En overall för 199:- och en dress med byxa och jacka för samma pris, så han fick både en overall och en dress för under 400:- och det tycker jag är skitbilligt. Egentligen skulle ju jag och Malin ha åkt till Västerås med en jobbarkompis den här helgen men vi avbokade det, vilket var en himla tur i och med att Malin blev så sjuk. Vi tar det lite längre fram isället, kanske till våren eller nåt. I går kväll for jag runt och letade ett par bruna panelgardiner och hittade ett par på Coop. Jag vet itne varför jag bestämt mig för att ha bruna i sovrummet, men det blev i vilket fall fint. Sen åkte en lampa upp på väggen som legat i förrådet hur länge som helst. Jag hade ledsnat på den ett tag, men så är det med viss heminredning. Likaså med en spegel som jag hade i hallen tidigare, den åkte också fram igen, fast i vardagsrummet. Jag tycker det är så mysigt med massor av ljus överallt den här årstiden.



Aj, aj, aj

2009-10-22 @ 16:21:37
I går provade jag Aerobic för första gången och satan vad det var jobbigt! I dag har jag värsta träningsvärken både här och där. Det här med kordination är svårare än vad man tror, men det är ju riktigt roligt. I dag ska jag testa Yoga och hoppas det är roligt. Det jag ser mest fram emot är Afro dansen på måndag. Jag älskar att dansa och just den dansen kan ju vara spännande.

Varmt å gött

2009-10-21 @ 14:14:25
I morse var jag tvungen att ta mig ett bad bara för att det var så jäkla kallt hemma. Ska nog tala om det för föreningen för det borde bli billigare att höja värmen något än att jag tar ett bad varje morgon. Efter det tog jag på mig en polotopp och en tröja i acryl, som jag att jag håller mig varm i Den fick jag faktiskt av en god vän på min 30 års dag, 10 år sen nu. Till det tog jag ett par varma strumpbyxor och den prickiga kjolen.

 


Det ser ut som om jag har stl 42 på skorna...

Skräckbilder snart på cigarettpaketen

2009-10-21 @ 13:49:34
Så här kan bilderna på cigarettpaketen komma att se ut.

Såna här bilder kommer det att bli på cigarettpaketen inom snar framtid. Jag tror i och för sig inte att det kommer att minska på rökandet bara för det, vad tror ni?

En smarrig smoothies

2009-10-21 @ 13:41:51

Härlig hallon- och flädersmoothie. Kan behövas så här års!

Apelsin- och banandrink

Du behöver:

75 gram banan

2 dl lättmjölk

0,5 msk koncentrerad apelsinjuice

Gör så här:

Mosa bananen något. Kör den tillsammans med mjölk och apelsinjuice i en mixer. Häll upp drinken i ett vackert glas.


Ytterligare en retur

2009-10-21 @ 12:30:56
Klänning - Petrol
Den senaste tiden har jag verkligen haft otur med mina beställningar. Den här klänningen ville jag så gärna ha men den hade en jätte konstig form.  Annars brukar jag aldrig ha några problem med HM. Suck, vad tråkigt.

Det här ska jag göra!

2009-10-21 @ 10:35:31

En ny behandling har kommit till Sverige!
Den ska jag göra nästa fredag på Clinic Visage.

Läs nedan


Universal Contour Wrap är behandlingen som gör att Du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat!

Med hjälp av varma, mineralrika bandage garanterar vi att Du minskar minst 15 cm under Din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar. Emellertid så är den genomsnittliga minskningen cirka 20-45 cm! Om vi mot förmodan inte kan få Dig att minska minst 15 cm, betalar Du inget för behandlingen! Detta gäller Din första behandling och att Du har ett överskott på slaggprodukter.

Dr. Richard Strem, USA, har utvecklat UCW efter 12 års studier på njurpatienter. Han upptäckte under studiens gång att patienterna minskade i storlek. Det inspirerade honom att göra lersammansättningen så optimal som möjligt för att kunna reducera bindvävens slaggproduktsinnehåll. Detta tillsammans med en god teknik när det gäller bandageringen gör UCW oslagbart. UCW har nu funnits i sin nuvarande form i 18 år på den internationella marknaden och succén är enorm i världen på grund av dess garanti.

Kroppen har själv förmågan att göra sig av med slaggprodukter och gifter, men en liten mängd stannar kvar i vätskan mellan cellerna. Genom intag av koffein, salt, socker, kolsyra, friterad mat, droger och cigaretter etc. samlas det ett överskott i bindväven.

De varma, mineralrika bandagen påverkar inte Din fettväv eller muskulatur. Detta innebär att Du inte går ner i vikt av behandlingen. Minskningen av omfång av huden orsakas inte av vätskeförlust, tvärtom. Vi rekommenderar Dig att dricka vatten (kranvatten) ordentligt för att skölja ur kroppen. Vid Din behandling hos oss vägs Du både före och efter för att säkerställa att ingen vätskeförlust har uppkommit.

Det tar 30 minuter att bli bandagerad och därefter vilar Du 60 minuter. Under denna tid kan Du även få manikyr, frans- och brynfärg eller en lättare ansiktsbehandling till reducerat pris hos oss!

UCW fungerar inte bara som en detox behandling som är bra för alla, kvinnor som män, utan har även följande egenskaper:
- Peelar och rengör Din hud. Din hud är ren och mjuk direkt efter behandlingen, Du behöver inte duscha efteråt.
- Perfekt för Dig med Psoriasis eller eksem på kroppen eftersom leran även har en läkande effekt.
- Mjukgör och skulpterar Din kropp.
- Stramar upp Din hud efter graviditet, viktnedgång eller efter kosmetisk kirurgi t.ex. fettsugning.


Så efterlängtat

2009-10-20 @ 08:21:31
I går hämtade jag ett paket från Bonprix som jag så länge väntat på och vad besviken man blir när det bara är ett plagg av 4 som är bra. Så ska man dessutom betala en retur på 49kr bara för att storleken är som kyss mig i arslet. Nä, fy vad tråkigt. Ändå sitter man snart där igen och beställer.

Dammigt

2009-10-20 @ 08:17:59
Usch, vad trött jag är! Jag är trött tusan e mig hela tiden och det är så satans jobbigt. I morse tryckte jag tre ggr på klockan och det är egentligen bara sämre att göra så. Men nu gjorde jag det och när jag tittade ut ville jag bara lägga mig igen. Lucas sa att han måste ha sitt paraply med sig för det är dammigt ute. När han sa så slog det mig att jag också sa så när jag var liten. Nu den senste veckan har jag känt mig stressad och låg och det är ingen rolig kombination ska jag säga. Allt blir bara så otroligt jobbigt. Det är så mycket jag skulle vilja göra och framförallt behöva göra, men det finns liksom ingen energi till nånting. Där jag jobbar finns det en träningslokal som jag skulle vilja börja på. Men ett årskort kostar 4200:- och det tycker jag är fruktansvärt dyrt med tanke på att vi bara får 1500:- i friskvårdspeng från jobbet. Men i morgon ska jag i vilket fall prova Aerobic för att se om det är ngt för mig. Vi får prova på gratis i 2 veckor så det tänkte jag börja med att göra.  I dag ska jag till läkaren som gjorde min bröstförstoring för att undersöka en knöl som känns lite obehaglig. Man är ju livrädd för knölar då man vet vad det kan vara. Min syrra berättade att en kompis till henne hade så ont i ett bröst och när hon gick till läkaren sa de bara att hon måste skaffa sig en bättre bh i och med att hon hade så stora bröst. Så hon gjorde det men det blev aldrig bättre. När hon kontaktade läkaren för en andra gång visade det sig att hon hade cancer och den hade spridit sig så pass mycket att hon dog, 26 år gammal. Visst är det tragiskt?! Man får inte vara sjuk för att gå till en doktor för då får man ju tydligen aldrig den behandling man ska ha från början. Nu har jag hört talas om så otroligt många fall där läkare har gjort så stora misstag att det lett till döden för patienten. Om det var någon som läste artikeln om en flicka som fick diagnosen MS och dog för att det visade sig vara cancer så kan man ju undra vad i helvete läkare egentligen kan. Det var en fd jobbarkompis dotter som denna artikel handlade om och hon blev alltså bara 22 år på grund av läkarens bedömning. Nej, man får ju rysningar av allt detta!

Nättröjan tillbaka

2009-10-18 @ 19:38:09
Kommer ni ihåg när det var så modernt med nättröjor? Jag har faktiskt sparat mina. Nu kanske man kan ta fram de igen... På Elite Ladies har de denna som nyhet

 


Hejdå glödlampan - Hej lågenergi!

2009-10-18 @ 19:32:39

Man kan säga vad man vill om detta! Jag har bytt ut de flesta glödlampor till lågenergi men de står ju för fan bara och blinkar och det är så irriterande. På Ikea tog de bort vanliga glödlampor den 31 augusti och deras lågenergi är helt värdelösa! Jag vet inte hur många jag har kastat för det luktat bränt eller att de blinkar, så när det införs en ny lag ska det fan fungera också!


Måste göra nåt vettigt

2009-10-18 @ 19:27:29
Jag har nu bestämt mig för att börja på Friskis & Svettis! Fan, man gör inte mycket egentligen och nu känner jag att det skulle vara bra och skönt att röra lite mer på döfläsket. Jag ska försöka få med mig Malin också för det kan nog vara lite kul även för henne. Så på tisdag ska jag (förhoppningsvis) gå på mitt första pass. Är det nån av er som går där?

Oj, oj, oj

2009-10-18 @ 19:23:39
I lördags bytte vi husvagn och vi blev så himla ledsna. När de fukttestade vår gamla visade det sig att det var fukt i ena hörnet. Det blev en extra kostnad på 7000:-! Men samtidigt känns det skönt att vi gjorde detta byte nu för annars vet man ju aldrig hur det hade slutat. Hur som helst så kändes det så himla kul att gå in i den nya och lägga in allt i skåpen, men nu får man tänka om helt för det är en helt annan planering i den här. När vi va klara med det bestämde vi oss hastigt och lustigt för att åka ner och äta på restaurang, så vi ringde farmor och farfar och bjöd med dem också. De har ställt upp så mycket hit och dit på allt möjligt så det är värda hur mycket som helst. Lucas åt som en häst och det är så roligt att se när han njuter av maten för det inträffar ju inte alltför ofta tyvärr. När vi kom hem knatade vi över till grannen som hade fest och där blev vi till 01:30. Huh, det är på tok för sent för en annan måste jag säga. När man var ung och pigg kunde man gå från festen direkt till jobbet i stort sett, men det var då de. I dag kom min "riktiga" syrra över och tänk så fort tiden går när man sitter och pratar. Vi har så mycket att prata om och det är så mysigt att äntligen ha fått en syster på riktigt. Vi har så mycket likheter så när hon pratar är det som om jag ser mig själv och det är så häftigt. I går när vi hämtade den nya vagnen fick vi en skumpa av husvagnsfirman och det öppnade vi idag och drack till köttbullar och mos med gelé och brunsås och det har nog aldrig varit så gott med köttbullar nån gång som idag:)

Jihuuuuu!

2009-10-16 @ 11:05:38
Tänk att det är fredag igen!!! Jag älskar helgerna då hela familjen får vara tillsammans. De veckorna hon ska till sin pappa känns det alltid så tomt och man lever liksom två helt olika veckor. Men nu är det som det är och kommer så att förbli. Huvudsaken är att Malin mår bra och det gör hon, trots att hon har skilda föräldrar. Men hennes pappa och jag är goda vänner och det vet jag känns bra för henne. I kväll ska vi plocka ur gammel vagnen inför morgondagen, då vi ska hämta den nya. Det pirrar i hela kroppen att få gå in i en helt sprillans vagn och fixa och dona. Hoppas ni alla får en riktigt bra dag, så hörs vi snart igen.

En liten tanke till alla kvinnor!


Nyheter på Cocoo

2009-10-15 @ 08:30:03

På Cocoo kan du hitta allt vad du behöver när det gäller smycken. I dag lägger jag in de senaste armbanden.






Dessa om många många fler kan du hitta här.



Lill lördag

2009-10-14 @ 20:39:40
Hej å hå, så var det lilla lörda'n igen.... (Sitter med ett glas vin) Den här dagen har varit full av snuskprat på jobbet så jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig. De som jobbat med mig under alla år vet hur jag är så då kan man dra på ännu värre. Hm, hur som helst traskade jag hem och på vägen stannade jag på vår second hand butik och kikade lite. Tror ni inte att jag hittade nåt?! Jo, en skitsnygg jacka som såg helt ny ut och kostade bara 85:-



En sån här härlig man dra upp en bit på ansiktet när det är kallt.



I dag blev det en rosa dag, jag är helfrälst i den färgen just nu. Man säger att färger är kopplade till hur man mår och på mig kan det kanske se roligt ut, men jag mår faktiskt jättebra och tycker bara att det är otroligt fint så idag tog jag min klänning som jag hittade på Intersport. Jag har nog aldrig hittat nåt liknande på en sportaffär tidigare. Den är verkligen superskön och är precis i den längden jag vill ha.





I kväll är Malin på en gymnastik provkväll för att testa om det är något hon vill fortsätta med. Jag kan tycka det är lite sent att ha mellan 19-20:30 men jag är ändå glad över att hon vill röra på sig. Hon är på väg hem nu så jag får väl höra ett jippi eller buu snart.

Sötsaker

2009-10-13 @ 15:28:46
Alltså, jag bara älskar att sitta och titta runt fram och tillbaka på olika sidor där det finns kläder av olika slag, men givetvis vill man ha det billiga för att kunna köpa mer istället. Jag har inte tittat så mycket på Only tidigare, men de har ju skitamycket fint! Här är lite "söta" saker.








BARN SOM KISSAR I SÄNGEN

2009-10-12 @ 10:37:28
Jag har nu länge funderat på om det verkligen är fullt normalt att kissa på sig när man är 5år. Visst kan det hända olyckor på nätterna, men när det händer titt som tätt även dagtid kan man ju fundera. När blöjan är helt full plus att hela sängen är blöt är det inga små mängder som kommer. I dag kontaktade jag BVC för att prata om saken så nu ska vi få komma till en läkare. Vi har börjat med att rita ett streck för varje morgon han vaknar om blöjan är torr och när han fått ihop 3st får han välja ett lego. Han älskar lego och blev alldeles till sig när vi bestämde detta, men det blev bara ett streck. Nu vill man ju inte tro att det är något konstigt, men man vet ju aldrig. Man brukar inte diskutera detta under femårs ålder, men han är snart där och då kan det vara bra att titta på det åtminstone.

En "liten" outfit

2009-10-12 @ 10:13:07
Jag tycker det är så roligt att Malin är så intresserad av kläder, men å andra sidan är det inte så konstigt i och med att hon har en mamma som älskar kläder. När hon fyllde år fick hon pengar så hon kan köpa det hon vill och igår shoppade hon ett diadem och en sjal som passar utmärkt till hennes outfit.


Gammalt går igen

2009-10-12 @ 10:05:51

I lördags kom mamma och hade med sig en klänning från -73 som hon sparat. Tanken var att jag skulle ha den på min 70-tals fest, men när jag såg den blev jag så glad för den vill jag ha nu! Jag tycker det är himla häftigt, mamma hade den som en festklänning när hon var 35 år och som går vidare som ett modeplagg när jag är 40. Vad tycks?





En förtjusande brudnäbbsklänning

2009-10-10 @ 09:04:19
Jag har inte fått tummen ur än att sätta ut annons på Malins fina klänning hon hade när vi gifte oss. Den är så himla fin och jag tycker det är synd att den bara ska hänga på en galge om det nu finns nån som behöver en. Det är inte det lättaste att hitta nåt liknande att köpa så vet ni nån som behöver en så är det bara att höra av sig. Den är i stl 158-164 och jag kan sälja den till ett jättebra pris till den som vill ha den.



Fest

2009-10-10 @ 08:56:35
Jag har faktiskt letat efter ett par leggings i guld och på Elite Ladies har de ett par nu.



Finns även i silver.



Pris:199:-


GODMORGON LÖRDAG

2009-10-10 @ 08:42:01
Vilken härlig morgon, det är lördag och alla är på strålande humör. I går var det kalas för Malin och jag hade bjudit hem 4 tjejer på middag utan Malins vetskap och ni skulle ha sett hennes min när de kom. Det blev verkligen lyckat och hon fick massor av fina presenter. På mitt jobb har vi stora pappersark som vi kastar så jag tog hem en bunt till Lucas så han har nåt att rita på. Direkt lade han upp de på golvet och tejpade ihop till en stor matta och sen satte fantasin igång.





Tänk så mycket man kan göra med så lite.

Jag tog ett glas rött och njöt av att det var fredag.



Jag måste få visa mitt lilla charmtroll



Det ser ju faktiskt riktigt ut.

I kväll blir det fest nr 2. Min stora älskling fyller år idag och det ska vi fira med smörgåstårta och vin.
Så fort affärerna öppnar på Gränby skall vi åka dit och shoppa lite. Jag har hittat ett par stövlar som jag vill ha på Euroskor som jag tror jag ska slå till på, men de kostar 1500:- och det tycker jag är mycket pengar för ett par skor. Men jag har inte unnat mig ett par riktiga skinnstövlar på flera år så jag känner att jag skulle vilja ha det nu. Euroskor är fd Wedins och där har jag jobbat en gång i tiden så jag ska få 20% rabatt av min dåvarande arbetskamrat och det blir ju några hundra i varjefall.

För dig som brukar handla på nätet

2009-10-08 @ 21:31:32
För er som handlar på nätet kan jag tipsa er om att gå in på Catalog och titta. Det är rea på massor av märkeskläder och varumärken.
Den här stöveln t.ex är det superrea på nu. Den är helt i skinn och kostar endast 495kr (999kr)
Den skulle passa mig i och med att jag går till jobbet och så slipper jag byta skor när jag kommer fram. Får se om den hamnar i inkorgen... 

Eller varför inte en cardigan från Sara Kelly för 120kr


En mysdress i större storlek (från 46-48) i vinrött eller petrol för endast 95kr (299:-)

 

Klicka här så kommer du till alla varumärkeskläder, det finns jääääääätte mycket!

ONTO

2009-10-08 @ 20:35:55
Insåg att jag inte skrev en enda mening igår... Men ibland känner man inte för det eller så är det en massa annat man ska göra. Sjukt nog så känner man en press att skriva varje dag i och med att man inte vill tappa nån läsare. Men å andra sidan gör jag det mer som en rolig grej och de som vill läsa min blogg gör det. Direkt efter jobbet igår åkte jag och veckohandla och sen var det natti natti för mig. Jag och en arbetskamrat har haft med oss matlåda istället för att gå till matsalen och för min del har det bara blivit lite yoghurt och macka och det klarar man sig inte långt på. Vid tre tiden är jag helt luddig i skallen så jag får nog ändra på det. Vi tänkte vi skulle äta matlåda under en månad för att kunna göra nåt skojigt för de pengarna istället. Det är i varjefall en tusenlapp i månaden, även om det inte är så mycket för en dagens varje dag. I går bokade hon och jag en weekend till Västerås och det ska bli roligt. Vi tar med oss Malin och hennes yngsta så de också får en myshelg, men Malin vet inte om det för det ska bli som en present. Jag har aldrig varit där så jag hoppas det är nåt att se. I dag fyller Malin 11 år men hon är hos sin pappa och kommer i morgon och då ska vi ha ett litet kalas för henne som hon inte heller vet om. Jag har bjudit hem några kompisar från hennes klass som jag ska bjuda på tacos, så jag hoppas hon kommer att bli glad i morgon kväll när de kommer. I kväll har jag letat som en dåre efter en present och det är inte det lättaste. Hon är ju i den åldern när hon själv vill kunna köpa det hon vill så det enklaste är att ge pengar, men jag köpte ändå lite fina kläder som jag tror hon kommer att gilla. Jag var först en liten sväng till Rusta för där finns det alltid nåt och då blev jag något snopen kan jag säga, de har börjat julpynta! Det var julbockar och kulor överallt och då menar jag julgranskulor... Jag tycker det verkar som om de börjar julpynta tidigare och tidigare för varje år eller så är det jag som blivit mer och mer vimsig. Förra året sa jag till mig själv att jag ska börja köpa julklappar i tid det här året, men jag är nog snart där likförbannat, i sista minuten.

En kväll i tvä ättstugan

2009-10-06 @ 21:15:43

.. där guuuubbarna sääääätter frugan...

Den senaste tiden har det varit hopplöst att få en tvätttid och nu hade jag hur mycket som helst plus lite till. Lucas har pissat i sängen två dagar i rad och jag blir så...... Åh! Jag tror han gör det på morgonen för han är så lat och inte orkar gå upp, men jag är inte säker. Törs fan ta bort blöjan för då stänker han väl ner hela rummet!


Dagens outfit

2009-10-06 @ 21:08:33
Idag tog jag mina nya jeans som jag köpte i Hofors. De var på tok för långa i benen, men nu har jag en sån otroligt skicklig svärmor som fixar det mesta. De blev helt perfekta, tack Anita! Till de tog jag en topp som jag hittade på KappAhl tidigare för 40:- och i och med att det börjar bli så kallt nu tog jag ett pololinne under. En trivsdag vardaglig outfit.




På tassarna tog jag ett par urgamla kängor från 2005. Inte använda så särskilt mycket som ni förstår.

Nu gör jag ett nytt försök

2009-10-06 @ 20:56:01
Det förra jobbet jag sökte fick jag ju inte, men idag sökte jag ett nytt! Det är också ett receptionsjobb och som jag tror jag skulle tycka är roligt. Just nu skulle nog vad som helst vara roligare än det jag gör idag.

Kan man bli mer hjärntvättad?

2009-10-06 @ 20:51:25
Det finns nog inget annat som är så svårt att förstå som det här med pensionen. I dag hade jag ett personligt möte med en från Söderbers och Partners som skulle visa mig lite kring min pension och jag trodde att jag fattade när jag väl satt där, men nu när jag kom hem och skulle berätta för gubben var det som helt bortblåst. Det är PPM, ITPK och allt vad det nu är. Jag fick rådet att avsätta 6000 kr till en fond där pengarna kan växa och skulle man vilja ta ut sin vinst (om det blir nån) så behöver man inte betala nån vinstskatt. Det kan inte vara möjligt! Här i Sverige kan vi väl inte göra nånting utan att behöva betala skatt?! Så nu står jag på ruta ett igen och måste ta ett samtal till för att sätta mig in i det bättre. Det känns ju inte så himla roligt att tänka på pensionen när jag vill leva här och nu, men självklart vill jag kunna unna mig nåt bra även som gamling.

Cerist

2009-10-06 @ 20:42:42
I går var det möte på dagis och jag orkade inte blogga när jag kom hem. En outfit i cerist var det i vilket fall. När jag kom hem från jobbet var min kära svärmor hemma och hade stickat ett par benvärmare åt mig.... Precis så passande till den klädseln jag hade. Så de åkte genast på!



Tunikan är från HM
Tightsen från Ellos
Skorna från Skopunkten
Kjolen från Vero Moda
Halsband från Guldfynd


Min lilla älskling sov så gott när jag kom hem. Den här sovställningen gillar jag.


Baby

2009-10-05 @ 16:43:58

Å, det finns så mycket fina babykläder så man kan bli alldeles sjuk! Inte för att jag skulle vilja börja om igen, men det är ändå kul å titta på allt gulligt som finns. Vill man ha nåt annat än från HM och de där vanliga man oftast går till kan det här vara nåt. Ett litet smakprov! De har även ekologiska kläder!





http://www.babyshop.se/


Nån som provat den

2009-10-05 @ 15:30:00
Jag är ute efter en ny doft igen... Det är lika svårt varje gång och i och med att jag alltid beställer från Parfym.se kan man inte lukta innan. Den här är från 2005 och innehåller flera goda noter, har nån av er provat den?

Pure Purple, EdP 50mlPure Purple, EdP

Klicka på bilden så finner ni mycket till bra priser!

En fin prydnad

2009-10-05 @ 12:40:38
Som kan användas både som lampa och ljushållare.

 - Hand
Hand

För att ha den som en lampa måste man ha en sån här

 - Ljusplatta

Såna har även IKEA vet jag.

Jag gillar prydnadsaker som är lite annorlunda och den här skulle man nog vara ganska så ensam om att ha.

Gå in här och titta runt!

Mode citat

2009-10-05 @ 12:28:37

Modet är konstigt.
En modeskapare gör en tabbe, och miljoner kvinnor betalar för den.


Lördags shopping

2009-10-04 @ 15:59:31
Var jag och en vän ner på stan och shoppade lite. Jag som precis hade bestämt mig för kläder från Bonprix för 1600:- och hittade givetvis än mer fina saker. Vi tog en paus och käkade pastasallad och den som Cupido har är så satans god. Till det tog jag självklart ett glas vin och jag lovar att jag va helt ensam på hela restaurangen med att dricka nåt med alkohol kl 13. Det tyckte jag va lite konstigt faktiskt i och med att det ändå var lördag, så tog givetvis vara på det:)Vi har fått Cubus till Uppsala och de har ju så mycket fina kläder. Jag hittade ett par over knee strumpor i benvitt och lila och sen en topp i exakt samma färg. Här är även skjortan från Vero Moda. På skopunkten hittade jag de här mysiga tofflorna.






En riktig fest med handbojor och löspitt

2009-10-04 @ 15:41:22
I går var jag på en riktig tjejfest! Det var med löspitt och handbojor... Mitt kusinbarn, Lisa och hennes vän Anneli hade ordnat denna och det är så kul att få beté sig helt gränslöst ibland. Lite tokiga bilder kommer här...



Här är Lisa





Här är vi samlade!



Marie med en löspitt i gummi!



Anneli och jag fick dela på den!



Annelie och Marie med rosa handbojor och löspitt!



Spexapan själv!






Gör om den här ni om ni kan!



En helt vanlig bild.



Ja, det blev en kväll med full rulle och i dag är jag lite sliten måste jag säga.

Skjortan jag har på mig hittade jag på Vero Moda igår för endast 130kr
Finns i andra färger också och är Skitaskön!!!

Kolla vilken fin bild

2009-10-02 @ 15:06:39


Den är otroligt fin som skrivbordsunderlägg!

En liten historia

2009-10-02 @ 13:50:51


En outfit i skitdålig kvalutta

2009-10-02 @ 13:38:54
Jag kan inte fatta vad som hänt med min kamera, det blir bara sämre och sämre bilder för varje dag. Tidigare tittade jag ju på en ny kamera, men jag kom aldrig längre. Nu börjar jag starkt fundera på hur jag ska göra, om jag ska köpa en ny mobil med en bra kamera eller om jag ska satsa på en vanlig kamera. Så här konstig blev bilden idag.


Klänningen är i svart och guld, men det syns nästan inte. Under tog jag ett polo linne så man inte ska se hela paketet, som visserligen är väldigt litet.

Det bidde inget nytt jobb

2009-10-02 @ 13:27:08
Det var så lustigt för jag tänkte idag att jag skulle ringa till Uppsala kliniken för att höra hur det har gått, men så gick jag in i mejlen och hade då fått ett svar från dem.

Svaret blev givetvis att de tagit en annan:( Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och försöka hitt på nåt annat skojsigt. Ska titta lite på kvällkurser om det finns nåt roligt som kan vara utvecklande.

Lite höstnytt

2009-10-01 @ 19:15:07
Tröja
Tröja
Tunika
Tunika
Från Bonprix

De har så mycket fina kläder, så gå in och titta!

Kökskväll 13 oktober på IKEA

2009-10-01 @ 19:03:32
Tisdagen den 13/10 kl 18.00-22.00
Välkommen till en av våra uppskattade kökskvällar. Du kommer att få inspiration och smarta tips på hur du kan göra köket mer funktionellt. Våra duktiga säljare kommer att finnas på plats och berätta vad du ska tänka på när du ska planera ditt kök, vilken smart förvaring som finns samt vilken belysning som rekommenderas. Vi hoppas att du kommer att tycka att det är enkelt och kul att planera ditt drömkök.

Begränsat antal platser, välkommen med din anmälan här senast den 11/10!

Torsdag kväll

2009-10-01 @ 18:57:24
I dag blev det bråttom från jobbet för det var utvecklingssamtal på skolan med Malin. Jag blev så glad! Hon är så duktig på de mesta och det är så roligt att höra. Däremot har läraren sett att hon har lite för mycket kontrollbehov, precis som sin mor. Allt hon gör lägger hon ner hela sin kropp och själ på så när hon kommer hem är hon helt slut. Ingenting får bli fel eller skrivas fult och hon ger sig inte för hon är nöjd, vilket kan vara en bra egenskap men att ha såna krav på sig själv som så ung kan vara jobbigt. Jag har lidit i många år av att ha kontroll, men med åren lär man sig mer och mer att livet är värt så mycket mer och annat. Så nu tänker jag på det så fort jag är uppe i varv och då känns det mycket bättre. När vi kom hem stekte vi hamburgare, en helt underbar smak. Ica har börjat med en tjockare modell som smakar äkta nötkött och den mättar betydligt mycket mer. När vi hade ätit klart va klockan bara fem och det kändes helt ofattbart att vi nu har massa tid över till att bara umgås. Lucas är helt slut ikväll och har redan hunnit somna ett par gånger i soffan. Men nu är det full fart igen och spelar spel med pappa, som tycker det är skitkul. Malin ska ut och springa! Men nu är hon så satans förbannad för att hon har glömt skorna i skolan och det får en sån som jag sota för. Jag Har börjat blöda mer och mer och tror att det är dags att byta spiralen som nu suttit sedan Lucas kom. Tänk om man ändå kunde få slippa tänka på det här med preventivmedel. Men det är ju tur att det finns för tänk så många som skulle ta abort annars. Nu ska jag faktiskt lägga mig på spikmattan en stund och sen ta ett bad. I morgon är det äntligen fredag men den här fredagen blir annorlunda för jag och Lucas e själva hela kvällen. Gubben ska ju på hockey och dricka öl! Jag ska dricka vatten hela kvällen:)

ATT LÄRA SIG AV SINA BARN

2009-10-01 @ 12:52:52
För dem som inte har barn är  det här hysteriskt.
För dem som har barn som har passerat den  här åldern är det här skitkul.
För dem som har barn i den här  åldern är det inte kul.
För dem som har barn som närmar sig  den här åldern är det en varning.
För dem som inte har barn  men som vill skaffa är det preventivmedel.

1. En extra  stor vattensäng rymmer nog med vatten för att fylla ett hus på  100 kvadrat till ett djup på tio centimeter.
2. Om du sprutar  hårspray på dammråttor och kör över dem med rullskridskor kan  de självantända.
3. En treårig pojkes röst kan på något  magiskt sätt överrösta 200 vuxna i en full restaurang.  
4. Om du hakar ett hundkoppel över en takfläkt är motorn inte stark nog för att rotera en pojke på 20 kilo iförd  Batmankalsonger och mantel.
    Däremot är den stark nog att,  ifall det hänger en färgburk från den, att spruta färg över  alla väggarna i ett vardagsrum på 36 kvadrat.
5. Det är inte bra att kasta upp tennisbollar mot en roterande takfläkt. När du använder takfläkten som slagträ måste du kasta några gånger innan du träffar.
    En takfläkt kan slå en tennisboll  ganska långt.
6. Glaset i fönster (även om  det är dubbla rutor) stoppar inte en tennisboll som slagits av  en takfläkt.
7. När du hör toaletten spola tillsammans med  orden "Hoppsan" är det redan för sent.
8.  Bromsvätska blandat med klor bildar rök. Mycket rök.
9. En  sexårig pojke kan göra upp eld med en flintasten även om en 36-årig man säger att det bara går i filmer.
10. Vissa  legobitar passerar lättare än andra genom en fyraårig pojkes  matsmältningskanal.
11. Trolldeg och mikrovågsugn bör inte  användas i samma mening.
12. Superlim heter så av en  anledning.
13. Det spelar ingen roll hur mycket gelatinpulver  man häller i simbassängen, man kan ändå inte gå på vattnet.  
14. Bassängfilter tycker inte om gelatinpulver.
15. Sopsäckar är inte bra fallskärmar.
16. Stenkulor  i bensintanken låter väldigt mycket medan man kör.
17. Du vill  INTE veta vad det är som luktar.
18. Titta alltid i ugnen  innan du startar den; plastleksaker tycker inte om ugnar.  
19. Brandkåren har en responstid på fem minuter.
20. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte daggmaskar yra.
21. Däremot gör den katter yra.
22. Yra katter spyr  upp dubbelt så mycket som de väger.
23. 80% av de män som  läser detta kommer att försöka blanda klor och bromsvätska.  
24. 100% av kvinnorna som läser det här skickar det vidare  till alla sina vänner, med eller utan barn.

Det enda som som är fint med hösten

2009-10-01 @ 12:49:08
Tycker jag är dessa underbara färger på löven. Man blir så glad av så härligt starka färger och det är det enda jag tycker är fint med hösten. Sen liknar det bara skit! De här träden står utanför fönstret på mitt jobb så jag kan njuta av det flera gånger om dagen. Se på bild 1, visst är det häftigt? Två precis likadana träd bredvid varann, men det är bara det ena som fått höstfärgerna.




Kallt, rått och grått

2009-10-01 @ 12:43:00

Hua, idag var det kallt som fan! Det är nu den riktigt svåra årstiden börjar närma sig. Innan jag lade mig i går tog jag fram dagens kläder för att spara lite tid. Beroende på humöret kan jag ändra mig men idag tog jag faktiskt det som jag bestämde mig för igår. En hängsel klänning från Gina, polo från Lindex, de nya strumpbyxorna från HM och ett par svarta stövlar (som är så vida i skaftet att jag måste ha benvärmare under).





 


RSS 2.0