God Jul

2010-12-24 @ 12:27:56
Då är det julafton och barnen är helt uppspelta! Tomten hade varit och lämnat ett par klappar i trapphuset i natt och gissa om lillen var snopen i morse när han tittade ut och såg att det låg nåt där. Lucas och Malin lade ut både mat och godis till tomten i går kväll så han skulle ha nåt att äta om han skulle komma och det var helt tomt på fatet i morse, så han hade VERKLIGEN mumsat... :). Snart väntas julfirande hos min systerdotter och resten av familjen och det ska bli jättemysigt. Har legat sjuk några dagar, men tack o lov har jag ingen feber idag!

Ha en riktigt skön och trevlig JUL!


Då är det lördag

2010-12-18 @ 15:02:20
I går gick jag och lade mig redan klockan 21 och det var så himla skönt. Lucas och jag var själva och satt framför teven med lite gott och sen åkte ögonlocken ihop för oss båda. Vid 01 kom gubben hem och gjorde ju inte mycket för att smyga precis, så jag vaknade givetvis. Han patade i sömnen till och från så det blev en ganska hattig natt. Klockan ringde 07, dvs, Lucas kom in till oss då. Sen blev det fart på gubben och iväg till jobbet. Jag tog en riktigt lång sovmorgon medans Lucas satt och spelade och det var värt hur mycket som helst. Sen vet jag inte hur fort dagen har gått, det är helt plötsligt em och jag och barnen ska snart ner och äta på restaurang. I morgon blir det lite julklappsshopping med dotra så jag hoppas hon hittar det hon ska ha i all folkmassa.

Jane Hellen

2010-12-17 @ 16:48:17
Å, jag är så himla besviken!!! Jag har köpt Jane Hellen hårspray på Rusta under en tid och jag bara älskar den! Nu har just den utgått ur sortimentet å det känns så frustrerande när man väl hittat en produkt man verkligen gillar. Alla andra Jane Hellen produkter finns kvar, men just min favo utgår, suck!
Jag har googlat runt men det verkar helt kört!

Då är det fredag igen...

2010-12-17 @ 16:20:30
Å jag äter naturgodis.... usch vad gott!
Ja, det kanske inte är så smart den här tiden! Men jag och Lucas är själva hemma ikväll å då brukar jag fuska lite med maten. Han har valt att äta pizza så det blev en på ICA som i och för sig är väldigt god. Just nu sitter han och spelar och har redan hunnit bli rasande, så det här blir nog inte så lätt... Jag är helt kass vad gäller spel för jag har aldrig varit intresserad av det. Men pappa älskar att spela och det är väl tur det för annars vet jag inte vad jag hade gjort. Dagen idag har gått så otroligt fort för det är så mycket att göra på jobbet just nu. Det är i och för sig ganska roligt att ha mycket att göra bara man inte blir för stressad av det, vilket jag lätt kan bli. Jag har varit på en speedintervju på ett bemanninsföretag fall det skulle vara nåt annat nytt och roligt som skulle dyka upp. Är det nåt som passar min profil ringer de upp mig och man vet aldrig vad det kan vara. Lite spännande faktiskt!

Fyndat

2010-12-16 @ 18:50:00

Allt detta fick jag med 40% för 800:- på Ellos

Julfint från Ellos

2010-12-16 @ 18:27:14
Julfin!
Om du beställer nu så hinner du få ditt fina julplagg innan jul!
Använd koden 221001 och få 40 % på hela din beställning.





Dagens

2010-12-16 @ 18:14:21
Hej å hå va fort tiden går! Det är nu bara 8 dagar kvar till julafton och stressen har spridit sig överallt. Men viss är vi människor lite lustiga, vi stressar upp och inför en helg som ska vara lugn och harmonisk. Men alla ska storstäda, handla klappar planer maten osv och det kan ju inget annat än att ge oss stress. Själv är jag klar med klapparna och behöver inte ens tänka på det här med maten då vi ska vara borta och bara vara. Så ärligt talat önskar jag att julen redan var över!

De dagar som gått sedan sist jag skrev har varit lugna och sköna. Jag har äntligen kommit till ro! Jag har haft en otroligt bra sömn varje natt och känt mig lugn och avslappnad, vilket gör att allt känns helt nytt för mig. Inte ens ett gardinbyte har skett! I tisdags var jag på hälsokontroll och alla värden var helt perfekta förutom att jag har lågt blodtryck. Så där har jag en liten förklaring till min trötthet mer än medicinen.

I morgon ska min kära på gubbkväll och Malin till sin farmor på middag så jag och Lucas blir själva hemma. Är det nåt jag hatar så är det ensamheten! Jag blir så himla orolig inom mig fast jag bara borde njuta. Men jag är ingen ensammänniska och vill gärna ha folk omkring mig. Men kvällarna går fort och vi båda kommer nog att somna väldigt tidigt. På lördag är gubben borta både hela dagen och kvällen, men då har jag Malin hemma och vi ska mysa med att gå på China och äta. Det ska bli mysigt!

Nu ska jag byta kläder för jag luktar matos efter att gubben min stekt pannkakor och sen blir det mysdress på!

Äntlligen fredag

2010-12-10 @ 19:19:24
Nu sitter jag här med ett glas öl och naturgodis och det är så gott. Sonen har plockat isär en byggsats lego som nu ligger över hela bordet, men nu ligger han i badet så det lär ju få ligga där... Snart är det Idol!

Clean Gift set

2010-12-06 @ 19:36:49
Jippi, nu har Parfym.se fått hem ett gift set med 4 olika dofter för bara 599:-

Clean Fragrance Gift Set (EdP 4x30ml)
Clean Fragrance Gift Set (EdP 4x30ml)
Clean Original, EdP 30 ml
Clean Warm Cotton, EdP 30 ml
Clean Shower Fresh, EdP 30 ml
Clean Outdoor Shower, Fresh EdP 30 ml


Presentboxen har ett värde av 1 800 kr och säljs enbart under begränsdag tid.

Skinnstövlar

2010-12-05 @ 20:45:49
Hittade äkta skinnstövlar på Ellos till ett superbra pris, men det är så svårt att köpa skor på nätet och man vet aldrig hur de sitter. Å andra sidan är det ju lätt att lämna tillbaka de om man inte skulle vara nöjd.
Så här ser de i vilket fall ut.

Kebabrullen satt fint

2010-12-05 @ 20:32:40
Men usch så mätt jag blev! Det har öppnat ett nytt kafé här i Årsta centrum och nu har de börjat med mat också, eller mat och mat, pizza, kebab och hamburgare. De fick godkänt och kan vara skönt att ha så nära de gånger man vill goffa. Direkt efter maten lade både jag och gubben oss i sängen och vilade en stund och då fick jag faktiskt ångest och kände mig äcklad att jag ville ta mig en promenad till, men jag bestämde mig för att inte göra det bara för att släppa på mina tvångstankar. Trots det hade jag svårt att släppa det tänkte fram tills nu att jag skulle gå, men istället satte jag mig här...

Andra advent

2010-12-05 @ 15:23:47
Igår var jag på tjejmiddag och vi hade det jättemysigt. Fyra brudar som dricker vin och pratar, det kan ju inte bli annat än roligt! Klockan går ju så otroligt fort när man har trevligt och vips var klockan 23:30. Då satt tre av fyra och gäspade och jag bangade och gick hem och lade mig. 

I morse vaknade jag och kände mig ganska pigg och det tack och lov för att jag lade mig i tid igår. Hade helt glömt bort att jag hade tvättstugan och kände inte alls för det, men det var bara att bita i det sura äpplet. När jag hade hängt tvätten gick jag och min kompis (som jag var på middag hos) på en långpromenad och det var så himla skönt ute! Sen avsutade vi det med glögg! I kväll snuskmat på pizzerian och sen slappa!

Idol

2010-12-04 @ 17:17:54
Förresten, vem tror ni komer att vinna Idol?

Lördag

2010-12-04 @ 17:13:40
Ja, då har det gått några dagar sen jag skrev sist och jag har bara slappat. Julklapparna klara så den stressen är över! I dag åkte vi iväg hela familjen för att uträtta lite och tog då en sväng till Ikea för att äta korv till lunch och jag lovar er att det var mycket folk! Tänk hur det är egentligen, på vardagarna jobbar man och sen hem för att hinna med de andra sysslorna och sen på helgerna åker vi runt och handlar. Men det är så det ser ut för oss alla och det är så det kommer att se ut i fortsättningen också. Ikväll ska jag på tjejmiddag hos grannen och sånt är alltid roligt. Sist bangade jag på att följa med till krogen och det gör jag nog ikväll också. Jag tycker inte det är roligt längre och sen blir hela dagen efter helt förstörd på grund av att det blir så sent. Allt efter tolv gör att man inte kommer igång på hela dagen efter. Nu är jag i och för sig 40 år och kan se tillbaka hur det var förr, då kunde man gå ut flera dagar i veckan och ändå upp vid 7 och jobba. Men nu är det andra tider! Ha en bra kväll för det ska jag ha!

RSS 2.0