Ett litet tips för att se en sida stor eller liten

2010-06-27 @ 21:45:58

På min blogg sägs det att en del inte kan läsa hela texten då den är för mycket åt vänster och jag har aldrig fattat varför.
Jag har inte den du kan flytta åt vänster eller höger med längst ner och om det är en inställning på min blogg vet jag inte. Men jag har av en slump fibblat med fingrarna på tangentbordet och lärt mig att det går att göra en text större eller mindre så är det så att hela sidan inte visas kan man trycka ctrl och + samtidigt för att få texten större och ctrl och - för att få den mindre. Vid den mindre texten kan man läsa hela sidan. Bara ett litet tips om det är fler än jag som har det problemet.


En helt underbar helg med mycket sol och glada människor

2010-06-27 @ 21:32:44
Tänk att vi nu har haft turen att få fint väder i 3 år och en midsommardag är ju så speciell där man är ganska beroende av vädret. Precis när vi hade dukat fram och skulle till att sätta oss kom det ett litet litet fall från himlen, men det var snart över och vi kunde glatt sätta oss till bords resterande tid av kvällen. Vi såg en del poliser åkte omkring på campingen, men ingenting värre än att en långliggare åkte ut på grund av kaxigheter mot campingvärden. Efter en hel helg ute hela dagar blir man helt slut så när jag kom hem gick luften ur mig alldeles, men trots det gav jag mig iväg ut på en promenad. I år är det ett måste att hålla igång så man inte segar ner sig totalt, men det är bra så trögt vissa dagar. I vanliga vardagslivet går jag varje dag så skulle jag lägga ner det under fem veckor som jag nu ska ha semester är risken ganska stor att det sätter sig valkar både här å där. Förra året tog det mig ett par månader innan jag kände igen mig kroppsligt och det är så ångestfyllt för mig och gör mig så deppig. Jag har slutat att väga mig sen flera år tillbaka i och med att jag inte skulle klara av att se hur mycket vågen står på, men för en som har en ätstörning har man koll på det i allafall på sitt egna sätt. Jag önskar att jag bara skulle kunna klappa mig på magen och skratta åt skiten som alla andra normala människor gör!

Mat på bordet i midsommar

2010-06-22 @ 20:29:17
Jaha, då är det snart midsommar igen och jag har alltid svårt att bestämma mig för vad jag ska ha för mat. Inlagd sill är ju ett måste, men jag är så trött på köttbullar och korv så jag kan spy. Det äter man ju så ofta ändå menar jag. Jag funderar på om man ska grilla nåt gott och ha eventuellt rostbiff med potatissallad. Något mer som jag gärna vill ha på bordet är räkor (kanske inte alls hör till en sån tillställning), det älskar jag och kan äta i stort sett hur mycket som helst. Jag skulle tacksamt ta emot lite tips om vad ni brukar ha på bordet!

Skönhet

2010-06-22 @ 20:13:40
Idag skulle jag utnyttja mitt presentkort på Clinic Visage och tänkte då fylla på min rynka mellan ögonen (bekymmersrynka) med Restylane. Jag gjorde den första behandlingen i februari så det har hållt ganska länge ändå och när jag kom dit tyckte hon inte att jag skulle göra det än så jag väntar till i höst istället.
Däremot funderar jag på att göra en LPG massage, den ska tydligen vara helt underbar på alla sätt och vis. En arbetskamrat till mig har gått på en behandling på 12 ggr och tycker det har givit henne SÅ mycket av den. 

Behandlingen med CelluM6®:

 • Ökar blodcirkulationen

 • Ökar fettförbränningen

 • Ökar lymfdräneringen

 • Formar kroppens konturer

 • Reducerar celluliter

 • Balanserar och återställer kroppens normala funktioner


  Det jag sen skulle vilja göra är en Botox behandling, men jag vet inte om jag vågar då det är ett nervgift. Det är beprövat under många år och jag vet inte så mycket om det än, men jag ska fundera på det över sommaren.
  Är så less på att se mina hemska rynkor i pannan!


  Botox är ett väl beprövat och godkänt läkemedel. Det används med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar), vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

  Om Botox:

  Botox är ett läkemedel som har använts i decennier vid neurologiska sjukdomar och ögonsjukdomar för behandling av lokala kramp- och muskel-spänningstillstånd. De senaste 10-15 åren har Botox använts för att ta bort ansiktsrynkor orsakade av muskelsammandragningar. Botox är världens mest använda metod för borttagning av rynkor och ger i det närmaste omedelbart resultat utan biverkningar.

   


Det blev en innedag framför datorn idag

2010-06-20 @ 15:06:57

Jag som kände mig så inspirerad av att gå ut och gå idag, men jag gick och lade mig igen efter lunchen. När jag då tittade ut såg det ut som om jag skulle kunna tänka mig att ta ett nytt försök, men nu är det ännu sämre väder! Har ägnat nån timme framför Ellos och alltid hittar jag en massa nya saker. Nu hade jag även en reklamation på mina fina tygskor och sånt är så himla tråkigt. Jag vet att det inte är några problem med att få ett par nya men det är ändå tråkigt när nåt man gillar går sönder. Igår kväll grillade vi och jag vet inte vad som hände, men jag fick en illamående känsla trots att det är det godaste jag vet i vanliga fall. Hoppas det inte kommer att bli så på semestern då man grillar ganska mycket. Idag är det en dag som det inte finns nåt på matmenyn och jag har heller ingen fantasi. Tack o lov önskar sig min dotter köttbullar med mos och lingonsylt och det är ju snabbt och enkelt. Däremot har min son börjat rata köttbullar så med honom är det ett hopplöst fall varje dag. Det som alltid slinker ner är godis, en riktig sockerråtta är vad han är men vilka barn är inte det? För mig blir det nog poppe med dip ikväll...


Shoppade på CUBUS

2010-06-19 @ 11:39:38

Så här i efterhand måste jag berätta att jag var och shoppade på CUBUS i torsdags. Som vipkund fick man 40% på hela köpet och jag fick en hel kasse för drygt 400:-. Det är så roligt att lägga upp alla kläder på sängen när man kommer hem och likförbannat ångrar man sig att man inte köpte mer. Hoppas jag kommer att få använding av alla sommarkläder jag nu har köpt! Det sägs att det ska bli sensommar och det är så typiskt när vi i år ska ha tidig semester. Nästa helg är det midsommar och då hoppas jag verklign att det inte regnar.


Sommarfest på Galejan

2010-06-19 @ 11:31:55

I går var jag på sommarfest med jobbet och det är första gången på tre år nu. Festen var på Galejan (Göteborgs Nation) och det va så himla fint anordnat. Svart vitt var temat och det är en snygg och enkel outfit på alla sätt. Alltid har man ju något i både svart och vitt. Jag fick bli kvällens fotograf och det var så himla roligt. Är det nån gång folk kliver fram så är det när de ser en kamera. Inte alla givetvis, det finns faktiskt en del som aldrig vill vara med på bild. Så på måndag ska det bli kul att se alla tokiga och roliga bilder. Det som är så trist är att nästan hälften av alla 100 personer gick vidare efter maten. Men jag hade åtminstone roligt. Det spelades mycket bra musik och det är så roligt att se såna man aldrig tror dansar göra det en sån här kväll. 

I dag ska jag få med mig gubben ner på stan. HAN ska köpa kläder och då är det bara att passa på då det sker en gång om året. Lucas vill inte följa med så han ringde till farmor och farfar och frågade om han får komma dit. Så sällan vi åker ner på stan själva blir det lite mysigt också. Jag älskar Cupidos pastasallad så det får nog bli en sån idag.

Vädret är väl inte det bästa idag, men det regnar i varjefall inte. 


En helt underbar helg på Gräsö

2010-06-13 @ 20:31:20

Då är man hemma igen efter en helt underbar helg på Gräsö med alla goda vänner! Trots att vädret inte var det bästa så är det bara så skönt att sitta framför gasolbrännaren med ett glas vin och lyssna på när regnet knäpper på taket. Det är ju lite komiskt för när vi väl hade packat klart för att åka hem idag kom solen, så det var bara att ta på sig bikinin! I dag firar jag och gubben 7 år och det hade vi tänkt att fira med att gå på restaurang, men när vi kom hem till Uppsala spöregnade det så det fick bli en romantisk hamburgare istället :)


Nu är det nära!

2010-06-09 @ 13:51:18
Oj, vad tiden går fort... Jag tycker inte det var längesen det var jul... Men nu är sommaren äntligen här och jag ser verkligen fram emot semestern. I år ska jag ska ha 5 veckor, första gången på de 22 år jag jobbat på mitt jobb. Sommaren tillbringar vi Gräsö med en och annan utflykt så som att åka med Eckerö linjen. Gubben vill åka till High chaparral men jag hatar att åka så långt oavsett om det är med bil eller tåg. Det ska vara en upplevelse säger de som varit där och det tvivlar jag inte alls på. För min lilla skrutt skulle det nog vara kul, han som älskar pang pang. Nån av er som varit där?

I går hämtade jag ut mitt paket från Ellos, å, vad dyrt det blev trots att jag fick 40% på hela köpet men då passar man ju samtidigt på att handla på sig allt man vill ha. Det blev endast en retur och det var på en bikini. Det är nåt som är svårt att beställa, ändå gjorde jag det :) . Annars blev det mycket linnen och toppar, sånt jag hoppas på att få både nytta och glädje av. Igår köpte jag ett par sandaler, men som åkte tillbaka igen. Jag ställer ganska stora krav på de skor jag köper om det är ett par jag ska kunna ha hela sommaren i värmen samt bra att gå långt med. Jag hittade min Ecco sandaler i förrådet, som jag har älskat, men när jag hade de på mig till jobbet igår fick jag blåsor under fötterna :( . Så det är bara att leta vidare.

I två dagar har jag varit med dotra för att handla avslutningskläder... tror ni att hon hittade nåt? Nej, hon har blivit den där omständiga lilla damen som är så krävande man kan bli. Vi blev så osams! Så idag sa jag åt henne att åka ner på stan för där finns det mycket mer att välja mellan än på Gränby centrum. Hoppas hon kommer hem och är nöjd!
RSS 2.0