En lördag på "NYA" Gränby centrum

2011-08-27 @ 21:29:45
Idag åkte Lucas med pappa till Öregrund för att tvätta och hämta hem husvagnen. Nu återstår spänningen om det blir ett byte till en helt ny eller inte. Jag och Malin tog under tiden en sväng till Gränby centrum för att kolla in de nya affärerna och det är skitkul att vi fått så mycket att välja på. Nu finns i stort sett allt du vill ha och behöver där! Jag hade en tid på Olssons frisören och jag har haft en som heter Jeanette de senaste gångerna och jag är supernöjd! Idag fick jag gå till den nya salongen en våning upp där hon nu jobbar och det var så himla fint. När hon tvättade håret fick jag sitta i en massagestol och gissa om det var skönt!? Jag gick därifrån nyklippt och masserad!

Ericsson Xperia Arc

2011-08-22 @ 17:58:34
Det var inte längesen jag köpte mig min HTC wildfire telefon men nu vill jag ha en Ericsson Xperia Arc
Kan tycka den är stor och klumpig men man vänjer väl sig.


Barn och pengar

2011-08-22 @ 17:50:45
Nu har min tjej börjat i sjuan och hon tycker det känns jättekul men tycker att lärarna är för snälla. De är två väldigt unga tjejer så jag hoppas de kommer att bli lite tuffare när de väl kommer igång för annars kommer dom nog att tappa respekten ganska så snart. Skolan ligger mitt i stan och det kommer att bli mycket spring på stan efter skoltid är jag rädd för. Det tjatas om pengar hit och dit hela tiden och det ska handlas kläder av alla olika slag. Nu har hon inte fyllt 13 år och jag tror inte att hon får ha ett konto med kort före hon fyllt 13? Vad är rimligt, ska man öppna ett konto som hon själv får ha koll över eller vad är det bästa? Hur gör ni andra?

Sommaren tycks vara slut!

2011-08-22 @ 17:44:15
Då är måndagen gjord och nu sitter man här i mysdress och dricker kaffe. Nu är det väl dags att börja bunkra med värmeljus då kvällarna bara blir mörkare och mörkare. Lite mysigt, men alldeles för tidigt.

Min lillpojke har blivit så stor. Han cyklar hem själv från skolan och är så stolt över att han klarar det. Jag kan tycka att han fortfarande är så liten, men när han själv känner att han vill det kan jag inte stoppa honom. Han har alltid varit en liten fegis så det är ett stort framsteg. Han har just nu en bästis som bor mittemot farmor och farfar och de två är rena rama motsatsen till varann. Lucas babblar om allt mellan himmel o jord, fiser och rapar medans hans kompis är hur blyg som helst. Men det verkar passa dom båda.

Helgens nöje

2011-08-19 @ 15:13:15
Idag bär det iväg ut till Gräsö för att packa ihop allt vad campinglivet heter för säsongen. Känns trist samtidigt som det känns skönt att få tillbringa helgerna hemma med vännerna. Efter att ha varit där sedan sist april är man ganska så mättad på det. Snart åker värmeljusen fram och det är också så himla mysigt. Som vanligt får gubben köra så jag sitter faktiskt och tar mig ett glas rött, det nya jag beställde på nätet. Gallo Family heter det och är supergott och billigt (59:-/flaskan)! Så bli medlem på Systembolaget.se så kan du köpa allt som inte finns på bolaget, plus att du kan välja till vilket bolag du vill ha det skickat.

Ha en skön och bra helg på er!

Dagens

2011-08-18 @ 21:35:07
Idag bara rann både dag och kväll iväg. Jag var på det första föräldramötet på Malins skola och fick träffa hennes lärare och de verkar superbra. Unga, men tycks ha en bra kunskap med sig. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för Malin det här året. Hon blir tonåring snart och det är mycket som händer den åldern. Det viktiga är att hon sköter skolan och inte börjar med tokiga saker, som att röka, dricka och allt vad det nu kan vara. Jag vill inte att hon ska bli stor i raketfart för jag vill ha min goa och rara tjej länge till! För Lucas har det gått jättebra med att börja ettan och jag kan inte fatta att han blivit så stor. Det känns som om det inte alls var så längesen han kröp omkring överallt här hemma. Det är nu man ser att man blir äldre...

Min favorit just nu

2011-08-15 @ 21:24:20
Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag har fastnat för Wasa kanelknäcke just nu!

Det är supergott med banan på...


Sunflower Edt 100 ml

2011-08-15 @ 21:12:45
Nu har jag en auktion på Tradera...
http://www.tradera.com/Sunflowers-EdT-100ml--auktion_341483_137830085?utm_source=firstwinningbid&utm_medium=email&utm_campaign=transactional_bid

Sniglar överallt!

2011-08-15 @ 21:04:02

Efter middagen kände jag mig så rastlös och tog mig en rask promenad. Under hela promenaden fick jag titta ner i backen hela tiden för det fullständigt kryllade av sniglar överallt. När det har regnat och är lite fuktigt kommer de fram och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker de är äckliga! Men om man skulle kunna och vilja tillaga nåt gott av dessa skulle man kunna få mycket mat...


En ledig dag med en god vän

2011-08-15 @ 18:53:20
I dag var jag ledig då fritids var stängt och tror ni jag fick sova i morse? Nejdu! Först ropade Lucki och hade kissat i sängen, sen ringde det på dörren och då var det en relacom kille som skulle fixa telefonen. Sen ringde Malins kusin!!! Därefter kom en god vän, fd granne över med sina barn och då blev jag serverad en helt underbar sallad. Vi hade en hel del att prata om och timmarna bara rasade iväg. Men nu är det snart höst och då har vi massor av tid till varann igen!

Hade nu tänkt att ta mig en promenad men det började precis att regna så jag avvaktar nog ett tag. Tog mig en 55:a igår och det var så otroligt skönt.

En helg med vänner,barn och mys på klippan

2011-08-14 @ 20:15:18

Nu har jag och barnen kommit hem från Gräsö och den här helgen var det folk som packade ihop lite här och där inför vintern. Den här gången blir det annorlunda att packa ihop för oss i och med att vi inte ska ha den här vagnen nästa sommar, så hela vagnen måste tömmas på ALLT. I september ska vi på Elmia mässan och hoppas på att finna den vagnen vi vill ha.
I går var vi in till Öregrund då det var badortsdagarna och det var så mycket folk. När vi kom tillbaka satte vi oss i solen på klipporna och drack vin. Det är livet det!

Gubben cyklade cykelvasan i Mora (9 mil) och är helt slut nu. Det hade gått bra och det var över 6000 deltagare.

I morgon är jag ledig och då skall en kompis till Lucas komma och han är efterlängtad kan jag lova.


Skolan börjar med 3 planeringsdagar!

2011-08-11 @ 20:28:36

Är det något som gör mig riktigt förbannad så är det de här med hur skolverksamheten fungerar. Som lärare har man ca 9 veckor semester och när skolan väl sätter igång börjar de med att ha 3 planeringsdagar! Vi andra har i regel 4 veckor semester och planerar in det så gott vi kan för att barnen ska få vara lediga och sen när semestern är slut vill det till att ha extra sparade dagar för att till och med fritids är stängt i samband med planeringsdagarna. Jag har aldrig förstått detta, men det finns säkert en förklaring nånstans som ingen av oss föräldrar har en aning om!


Är sommaren slut?

2011-08-11 @ 20:22:09

Vad är detta?! Det sägs att värmen skall komma tillbaka och det få vi verkligen hoppas, men i morse var det bara 12 grader så man kan ju undra om det är höst!!! Jag har idag inte gjort nåt vettigt alls, bara stekt pannkakor och varit till affären. Trots att man precis har haft semester är jag så fruktansvärt trött och jag skulle kunna sova hur mycket som helst känns det som. Det blir både mörkare och kallare på kvällarna så det har inte blivit mycket tid på uteplatsen den här sommaren. Den har bara stått å sett fin ut med de vackra tygblommorna:).


En dag efter jobbet

2011-08-10 @ 21:15:37
Hämtade ponken som varit hos en kompis hela dagen. Det är en granne till mina svärföräldrar som har en grabb som Lucas leker jättemycket med och idag var han ledig och då fick Lucas vara där. Han blev överlycklig att slippa gå på fritids! Det spöregnade hela vägen hem men det var faktiskt ganska så skönt knäppt nog. Sen var det bara att knata hem och börja med maten, som idag blev kyklingfilé med klyftpotatis och pepparsås. Mums så gott det var! Till det tog jag mig ett glas rött och det gjorde det ännu godare. I helgen ska jag och ungarna åka ut själva till vagnen och sen är det bara nästa helg kvar innan vi ska dra bort den. Så den här helgen ska jag börja förbereda lite, som att ta ner gardinerna och alla prydnadssaker man har lite här och där. Sen vet vi ju inte om vi får vagnen såld inför nästa sommar men jag vill ändå plocka ihop allt som finns invändigt så man slipper det den dagen. Nu är det bara att hoppas på att vi hittar den vagnen vi vill ha!

Shoppat

2011-08-10 @ 20:55:27
Nu har jag varit igång på Tradera igen...
Vann ett par Ecco sandaler som jag hoppas kommer att passa!

Så här ser de ut...

Fina-ECCO- mjuka skinn kvalitet sko- str 39

En mysig helg

2011-08-07 @ 17:59:04

Nu är vi hemma efter en helg på Gräsö. I torsdags åkte jag och Malin dit själva och det behövde vi verkligen. Innan vi åkte ut tog vi en lunch på stan och på kvällen åt vi middag på restaurangen på campingen. Det var helt underbart att få egen tid tillsammans! På fredagen kom grabbarna ut och då hade vi långbord med alla runt omkring, som en avslutning. I går fick Malin ångest och det var skitjobbigt. Det är så svårt att veta hur man ska hantera det trots att jag själv vet hur det är. Det gäller att bara finnas där, men det är otroligt tungt att se det.

Ikväll blir det en film tillsammans med familjen!

ÅSA-NISSE


En hel dag med bara Malin

2011-08-04 @ 18:57:46
I går kom Malin hem från Rhodos och det kändes precis som när man blir kär, det pirrade i hela kroppen! Både hon och jag föll i gråt efter all längtan efter varann. Nu är hon hemma igen och det kändes så skönt att få krama henne! Hon somnade helt ovaggat och sov hela natten utan problem. Vi fick en lugn morgon tillsammans och sen åkte vi ner på stan och åt lunch. Därefter tog vi bussen hit till Gräsö. Det kändes så otroligt skönt att komma hit bara hon och jag! Nu ska vi till restaurangen och äta, bara hon och jag. Sen blir det en träff med alla våra vänner, som grillar och sitter tillsammans. Men Malin och jag bestämde oss för en middag för oss själva. I morgon kommer resten av familjen och då ska vi ha långbord tillsammans med alla vänner runt omkring som en avslutning på säsongen. Det är fortfarande sommar men säsongen här på campingen är snart över.

Nu ska Malin och jag njuta med en stund tillsammans!

Så hjälplös!

2011-08-01 @ 21:17:40
Nu har det gått fem dagar sedan Malin åkte till Rhodos och hon har ringt mig minst 5ggr om dagen och vill åka hem. Ingen av oss vet vad som har hänt, men hon mår så fruktansvärt dåligt just nu. Jag tittade hela kvällen igår efter ett tidigare flyg hem i och med att hon inte klarar att vara kvar tills på onsdag, men det finns inget direktflyg och jag vägrar att sätta henne på ett plan där hon måste mellanlanda. Att sitta på andra sidan och inte kunna göra något är så knäckande! Barn i hennes ålder kan hamna i jobbiga perioder, men det här är något helt annat och vi alla mår dåligt av att inte kunna hjälpa henne. Jag föll i gråt på jobbet idag av bekymmer och längtan till att få ta henne i famnen så en annan chef sa att han ska hjälpa mig så att jag kan vara ledig på torsdag och fredag för att få rå om henne. Hon har en så stark dragningskraft till mig just nu och jag hoppas hon kommer att må bättre bara hon får komma hem! Mår hon dåligt mår jag dåligt. Nu är det bara en och en halv dag kvar tills jag får träffa henne och det ska bli så skönt!

RSS 2.0