Inte nu igen...

2011-01-27 @ 07:25:50
Jag som hade hoppats på att det skulle bli mildare nu, men så slår det till å bli kallt igen! I kväll ska det veckohandlas och sen ska jag lämna tillbaka löpbandet jag köpte häromdagen. Bandet var för kort för mig att jag hela tiden slog i fötterna, så jag får nog hålla mig till riktiga utepromenader.

Nu ska här motioneras!

2011-01-25 @ 21:01:19
Jag bor relativt nära mitt jobb vilket gör att jag går både dit och hem, men idag köpte jag mig ett löpband också. Har precis gått 30 min och svetten rann överallt. När man promenerar ute har man ju inte riktigt samma tempo hela tiden och man kan sakta ner lite då och då men på ett band är det samma tempo hela tiden och det är verkligen stor skillnad. Nu gäller det bara att få plats med det nånstans också...


Nu har jag tre färger att varva med

2011-01-25 @ 20:50:39
Här omdagen köpte jag mig nr 1 som jag invigde idag. Efter jobbet kunde jag inte låta bli att köpa ett par svarta, men det slutade med att jag kom hem med ett par gröna också i och med att jag fick par nr 3 för halva priset. Skopunkten givetvis :)

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Steg 2 på gång

2011-01-25 @ 20:41:52

Steg 1
För några dagar sedan sökte jag ett nytt jobb.
Steg 2 
Nu ska jag på intervju!!!
Jag vill ännu inte skriva vad det är för tjänst, men ni får gärna hålla tummarna för att det går bra:)


En trevlig rabattkod från Ellos

2011-01-24 @ 18:53:55
 
Denna erbjudandekod från Ellos ger 50 % rabatt + fri frakt. (OBS! Rabatten gäller inte på märken och elektronik). 

4145



Gäller t.o.m. 110317



En underbar helg med helt underbara vänner

2011-01-23 @ 17:37:51
Då har den här helgen gått och nu är det bara till att ladda batterierna inför en hel arbetsvecka till. I går åkte vi till våra fd grannar, som tyvärr har flyttat och bor en mil bort. Att umgås med vänner som är underbara på alla sätt och vis är bland det trevligaste som finns. Vi alla kan vara oss själva, vi fiser, rapar, pruttar och skrattar tillsammans och det kallar jag för äkta vänskap! Det blev som vanligt en god middag och  med lite vin och mysprat kan det inte bli annat än bättre. I och med det fina väderet idag så blev det en liten tripp till rinken för en å annan ville åka lite skridskor (inte jag). När jag stod där och tittade kom jag underfund med att jag inte åkt skridskor sedan 1982, så det är ett tag sen! Det har liksom aldrig blivit av i och med att både dottern och sonen inte är intresserade av att åka. Så om jag väl skulle få på mig ett par skridskor vet jag inte hur det skulle gå. Förmodligen skulle alla runt omkring mig skratta:)

Långklänning tillbaka

2011-01-20 @ 21:53:03
Tänk att långklänningen är tillbaka på riktigt! Jag trodde aldrig att jag skulle sätta på mig en sån igen, men nu har jag köpt en och som kom hem idag. Superskön och skitsnygg ihop med en bolero. För mig kommer den att vara perfekt när jag ska campa i sommar! Sen är ju priset super... 149:-


Hoppa över skiten

2011-01-19 @ 19:25:59
Jag blir så jävla irriterad på alla hundägare som inte plockar upp hundskiten efter sig!!! Vi bor i ett bostadsområde och det spelar fan ingen roll vart jag går så ligger det hundskitshögare överallt, så det är till att hoppa över skiten.



Se inlägg från Grannar.se

"Tycker verkligen att det borde finnas böter för dom som inte tar upp efter sina hundar. jag bor i ett lägenhetsområde och här ligger hundbajs precis över allt, i rabatter, på gräsmattor och även mitt på trottoaren osv. Det är äckligt!! jag har säker halkat minst 4 gånger i det och det är mindre mysigt, speciellt om man ska ta bussen eller liknande.

Hur svårt kan det vara och plocka upp efter sin hund? Jag tror inte det finns en enda person på denna jord, hundägare eller inte, som tycker att det är speciellt skönt att trampa i en bajshög"

Så härligt att få känna sig så älskad

2011-01-16 @ 15:38:15
Jaha, då har snart den här helgen gått och som vanligt går den lika fort varje gång. I går kom min älskade Malin hem och när vi såg varann började vi båda att gråta. Ni skulle ha sett hennes blick när hon såg mig, det värmde hela hjärtat kan jag säga. Hon kramades och kramades, tittade på mig och kramades igen. Mm, vad härligt att vara mamma och känna sig så älskad en sån gång. Det blev asisatisk gryta till middag, vilket jag inte tänkte på att Malin var hur trött som helst på... så hon fick givetvis gå och köpa sig en smaskig pizza. Nu var det inte bara mig Malin hade saknat, det finns ju kompisar också.... Hon tog hem sina bästa vänner och hade myspys och sen bäddade de alla ner sig. Hur söta som helst! Då tiden är så förskjuten för henne var hon uppe med tuppen i morse så vid 06.30 satt vi och åt frukost, en söndag morgon.
Ja, sen har jag gått i nattlinne hela dagen och njutit av att det regnar! Nu är jag så less på denna snö så jag har ingenting emot om allt försvinner och det snabbt. Nu har jag tagit mig ett bad och vårdat mitt hår, som jag aldrig gör annars. Sen på med lite lukta gott, så nu känner jag mig som en helt ny människa. Frågan vad jag ska göra nu... jo gå till affären och köpa majonäs för ikväll ska det bli coleslaw med halvaäkta majonäs:)

Hoppas hoppas

2011-01-15 @ 09:34:06
Nu har jag precis lämnat in en ansökan som kundtjänsthandläggare!

Hoppas hoppas på att det kan få bli min nya start på 2011


Nytt med en helt ny smak

2011-01-14 @ 21:52:55
I dag hade jag och min man kommit fram till att vi skulle prova en ny maträtt för att vi är så uttråkade på det samma gamla vanliga. Så idag stod vi båda i köket ( för en gångs skull ) och tillagade den och det var så himla mysigt. Nu har jag inte receptet så här på rak arm, men kan fixa det om det skulle vara intressant. För den som gillar kinamat ingefära, lemon och andra goda kryddor är det här en rätt som passar på alla sätt och vis. Då den innehåller mycket smått å gott hit och dit tar lite längre tid att tillaga, men satiken vad gott det blev. Det smakade precis som om jag beställt in den på en restaurang och då får den ett bra betyg. Helt klart en rätt jag kommer att bjuda på vid ett finare tillfälle och som jag verkligen rekommenderar!

Klantigare än klantigast

2011-01-12 @ 20:07:59

Har suttit i arkivet hela dagen för att få ordning och reda. När jag skulle gå hem kände jag att det hade varit skönt att ha haft bilen för det både blåste och snöade. Men nu hade jag turen att få skjuts av en kollega och det var värt hur mycket som helst. Då kom jag dessutom tidigare till skolan. Jag stannade till i affären för att handla dagens middag, igen. Det blev pizza för storgubben och potatisplättar till lillgubben och båda blev nöjda. Själv är jag fortfarande lite försiktig med att äta mat för jag har varit lika uppblåst i magen idag. När jag kom hem satte gaserna igång och det lät som en häst som frustade och kändes som om ballongen sprack.. Men skönt var det :). När vi satt vid bordet och myspratade fick jag för mig att börja pilla ner all jävla stearin som aldrig brinner upp endes sidorna på blockljus och poff sa det så stänkte det stearin över hela mina armar och halva bordet samt att duken blev helt förstörd. Vi skrapade upp all stearin på bordet och torkade av det med såpa så det blev jättefint igen. Då började jag att skrapa stearinet på duken, hade på fullt med medel, men poff sa det så låg kanten av duken på ett värmeljus som stod på bänken. Jag vek ihop duken snabbt som ögat så det hann aldrig bli nåt värre. (det har jag inte vågat tala om för storgubben...) Lillgubben gick och hämtade hela sin låda med ritmaterial och skulle rita och då ställer jag mig och petar på dessa jävla ljus igen. Gissa vad som hände, jo, det stänkte stearin över precis hela bordet igen, på mina armar plus att Lucas fick lite på pannan. Det är klantigare än klantigast kan man säga!!!


Man kan hinna med mycket på en dag...

2011-01-11 @ 20:02:00
Tänk så mycket man hinner göra under en dag om bara orken finns. Man börjar med att gå upp kl.6 och till skolan med barn 7.30. Promenad till jbbet och starta växeln 8.30. Sen Lucas börjat skolan tar det mig lite längre tid att gå till jobbet och det är ju bra för kondisen i och för sig, men jag blir så lätt stressad och bara 10 minuter längre tid på morgonen gör så mycket. Stängde växeln 16.30 och sen raka vägen till affären (har fuskat med veckohandlingen). De hade fått hem sillsallad och jag bara älskar det! Hem och lagade mat till grabbarna (falukorv och makaroner) men jag känner mig så äcklig i kroppen just nu så jag åt en sallad istället. Under tiden korven var under stekning hann jag vika halva tvätthögen som låg på sängen. Matdags och disk, starta diskmaskin och sen vika resten av tvätt. Badade barn, hängde upp mitt nya duschdraperi som kom hem idag. Jättefint och en helt underbart röd färg, som jag nu har i badrummet. Gick på Lucas rum och plockade upp alla hans papper och allt lego som låg över hela golvet. Man kan tycka att han ska städa sitt rum själv, men då hinner klockan bli så mycket innan han är klar så jag väljer att göra det själv. Sitter nu och suckar över min kroppskänsla och vet inte vad jag ska ta mig till. Måste försöka hitta mig själv så fort jag bara kan så jag inte hinner bli deppig, som jag lätt blir när jag inte känner igen min kropp. Kontrollen över vad jag väljer att stoppa i mig tar över och har jag bestämt mig för en sak så gör jag det. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen blir det till att kika runt lite på Ellos och HM och beställa lite kläder till sonen. Han har växt någe orehört på sista tiden så alla tröjor har blivit för små.

Slät och smal, bred och vid

2011-01-10 @ 21:11:13
Hej,

Nu börjar alla vårkataloger rulla in och det är alltid lika roligt att bläddra i de. De vida byxbenen är här igen och det är ju en otrolig kontrast mot vad det är idag, stuprör och tights. Jag har alla mina vida byxor kvar så jag ska prova de en kväll och se hur det ser ut framför spegeln, i smyg. Det finns egentligen inget direkt mode idag, men vissa gånger kan det vara lite roligt att följa det på nåt sätt. Annars sätter jag gärna på mig det som är bekvämt och inte bara det som är snyggt och modernt. I katalogerna är det så mycket fina sommaklänningar i alla olika färger och när det gäller mig får jag alltid beslutsångest för vilken färg jag ska välja. För att göra det enkelt tar jag cå fler än en. I vanlig butik har jag aldrig det problemet, då köper jag på mig det jag fastnar för oavsett om det är samma plagg fast av olika färger. Skillnaden är att det är betydligt mycket lättare att lämna tillbaka de jag inte vill ha. Ikväll är jag så himla trött så nu ska jag bara hämta tvätten i tvättstugan, ta en gurka och gå och lägga mig.

Natti natti

Vår lockande

2011-01-09 @ 20:30:54

Den här ser så skön ut och som jag mer än gärna skulle sätta på mig.

Saknaden kan göra en helt förstörd

2011-01-09 @ 20:17:49
Nu har det gått 9 dagar sedan min kära Malin (dotter) åkte till Thailand och jag har varit så deppig dessa dagar. Trots att jag har henne varannan vecka annars och är van vid att inte ha närheten dessa veckor, men det är en helt annan sak för då kan jag ändå få träffa henne. Men en sån här gång har jag en sån övergivenhetskänsla som inte går att förklara. Jag kan inte hålla om henne, ge godnattkram eller höra hennes röst. Jag trodde inte att jag skulle känna så här men vi har å andra sidan aldrig varit ifrån varandra så här länge på det här sättet och då är det en hel vecka kvar! Hon ringde mig idag och jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Det som kändes så mysigt var att hon sa att hon längtade hem efter mig :). Barnen är ens allt!

70-talet tillbaka!

2011-01-09 @ 11:29:48
Fan va roligt, 70-talsmodet är här! Tänk er att det är drygt 40 år sedan! Nu kan du med stolthet följa modet med att sätta på dig mormors gamla klänning...

Här är några nyheter från Ellos






Design badrum

2011-01-09 @ 10:37:35
Nu har jag haft orange, brunt och grönt i badrummet så nu ska jag byta till vinrött. Men när jag har bestämt mig för en ny färg hittar jag nästan aldrig det jag vill ha. Ändå har det precis varit jul... Nu hittade jag i vilket fall ett rött duschdaperi på Mika Design och det är inte illa! Googlar man runt lite kan man finna en hel del.

Så här ser det ut

Sen en röd matta från Jysk på det

Uppmärkning av kläder och saker

2011-01-06 @ 13:45:32
Tänk att jag först nu lyckats beställa märkband till Lucas! SÅ många gånger har jag ångrat att jag inte haft det tidigare. Hittade en sida där du kan kombinera med både på strykningsbara och etiketter, vilket kan vara bra.
Gå in här  och läs mer.
Jätte enkelt och beställa till ett superbra pris.

Sängväta

2011-01-04 @ 20:32:47
Inatt sov jag jätteoroligt, vaknade flera gånger av att det kändes som om nån gick omkring runt mig. Usch, vad det kändes obehagligt!

I morse hade jag den turen att få ta bilen och det tackade jag för i och med att det var så kallt. Stackars älsklingen som får cykla nästan 1mil enkel resa... Men grejen var att jag skulle hämta Lucas på skolan redan vid 13 för att sen åka till specialistmottagningen med hans problem att kissa i sängen på natten. Det har varit jättejobbigt för honom och för vår del också naturligtvis. Han är nu 6 år och då är man så medveten om att det är ett problemoch skäms för det, men nu har vi äntligen fått hjälp! Det finns en tablett (Minirin) som han ska ta innan läggdags som ska göra att han inte blir kissnödig just över natten. Alternativet var ett larm som piper, men så väl känner jag min son att han inte skulle godta det. Allt som är främmande gör han inte  i första taget och därför känns det så himla bra att vi får prova det enklaste, en tablett.

Idag har jag äntligen känt mig rätt så pigg. Jag har varit dålig i snart två veckor och på slutet har jag haft ett otroligt tryck över ögonen och varit jätterädd för bihålorna. Men nu hoppas jag på att det vänder.

Nu ser jag fram emot att få vara ledig några dagar till!

Ostbollar

2011-01-01 @ 22:37:27
... är gott! Vi har varit på middag hos mina underbara svärföräldrar och det det är alltid lika gott. I och med att julen står oss nära så avslutade min "MAMMA" med lite julig smaskig mat. När vi kom hem var det skitagott med lite  ostbollar. På måndag börjar mitt nya liv och då är det bara på helgerna som snacks är tillåtet. Promenaderna har inte varit många under den här ledigheten men jag är stolt över mig själv att inte ha dessa måsten!

Hoppsan

2011-01-01 @ 22:17:41
...vad fort tiden går..... Nu är det 2011 och ett nytt bra år har förhoppningsvis börjat. Jag har haft många, långa tråkiga och jobbiga stunder i många år så jag hoppas det blir ett helt nytt liv som just börjat. Jag har varit ledig i många dagar och det känns jättskönt i och med att jag börjar jobba heltid på måndag. Jag är både nervös och orolig för över det kommer att gå efter att har varit sjuk ett helt år, men jag måste bita ihop och köra på nu!!!

Julen över
Nu när julen över och jag har plockat bort allt vad jul heter! Det började med att jag bytte gardinerna i köket och sen var det kört! Ljusstakar och granen packades ihop och det känns så skönt. Det enda som är kvar nu är ljusslingan på balkongen och den tar jag i morgon.

Saknaden
Är enorm! Min älskade Malin åkte till Thailand i går och jag har aldrig nånsin mått så dåligt när hon lämnat mig som nu. Jag vet att två veckor går jättefort men det har varit jättejobbigt varje timma hon inte finns här hos mig i sverige. När hon kommer hem ska vi fira det med att gå på restaurang!!!

2011
Det ska bli ett underbart år!

RSS 2.0