Ett annorlunda hjärta

2011-11-29 @ 21:02:25
I går tatuerade jag mig igen... Den här gången blev det ett hjärta på handleden.
Dennis på 4-Ever Tattoo gjorde den.


Nu hoppas vi

2011-11-29 @ 20:39:45
I dag påbörjade min mamma sin 10 ggrs strålbehandling och jag hoppas och ber till gud att det kommer att gå bra! Håll tummarna för oss!

Livets värde

2011-11-27 @ 19:06:04
Jag har inte skrivit på länge och det har berott på att jag tillbringat hela förra veckan på sjukhuset tillsammans med min mamma som just fått beskedet om att ha 4 tumörer på hjärnan och en på lungan. När vi alla inom familjen suttit samlade med mamma inser vi hur mycket vi verkligen ska uppskatta att varje morgon få vakna och vara friska. Livet kan vända snabbt och det är när man ser sin mamma sjuk som man ska uppskatta det liv man har och det man fått. Det finns så mycket min mamma givit mig som jag aldrig kommer att kunna ge mina barn, men jag vill kunna ge mina barn det som jag aldrig fått.


Laserbehandlingar

2011-11-22 @ 19:47:13

Är du trött på att vara prickig mot din vilja?

Laserbehandling

Q-switchad laser Denna laser ger ett mycket bra resultat. Laserstrålen slår sönder pigmentförändringarna, som till en början vitnar och efter några timmar mörknar och blir skrovliga. Efter en till två veckor är huden läkt och ser lite ljusare ut men efter en kort tid får den samma färg som den övriga huden.
Det kan krävas 1-3 behandlingar och hur många behandlingar går det aldrig att säga innan . Koldioxidlaser I vissa fall använder vi oss av koldioxidlasern och på så sätt värmer bort det yttersta hudskiktet. Då uppstår ett sårområde som vätskar några dagar innan det läker. Vår läkare har arbetat med laserteknik i mer än 15 år så vilken laserbehandling han väljer beror på typen av pigmenfläck .Idag använder vi sk fractionerad ultrapulslaser vilket ger en kort läkningsperiod

Rynkor


  • Behandla Ögonlocksplastik med föryngring av hela ögonregionen
      

  • Fina linjer och rynkor.
     

  • Generellt åldrad hud

    Har du tröttnat på din tatuering?

    Tatueringsborttagning


    På Conturkliniken i Stockholm använder vi oss av en speciallaser för borttagning av tatuering, en så kallad Q-switchad Yag-laser. För att få bort en tatuering krävs flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs avgörs av storleken på tatueringen och vilka färger som använts i tatueringen.


    Detta och mycket mycket mer kan du göra på Conturkliniken


  • En heldag på stan

    2011-11-19 @ 20:39:22
    Jag åkte ner på stan vid 12 för att träffa min vän och vi började med att äta en pastasallad och drack ett glas vin. Sen gick vi båda och klippte oss... Vi tog på det en liten shoppingrunda och jag hittade ett par jeans och två par tröjor, så nu sitter jag med de nya jeansen på mig för att känna efter om jag ka behålla dom. Har fått lite mage som gärna vill hänga över kanten och det hatar jag! Vi avslutade i vilket fall dagen med att sätta oss på en pub och där bara rann tiden iväg. Men det är alltid lika mysigt att sitta och prata i lugn och ro. Hem och åt fläskfilé med pepparsås och pommes. Nu lite gott rött vin...

    Myspys lördag

    2011-11-19 @ 10:27:06

    Sen jag skaffade barn finns det inte så mycket tid till att träffa sina kompisar på samma sätt som när man var ung och barnfri. Men ibland kan jag sakna att göra det där lilla mysiga med en vän, bara att träffas på stan och sätta sig och ta ett glas vin och prata lite skit. Idag ska jag göra det, träffa en av mina gamla bästa vänner! Vi ska börja med att äta en pastasallad och ta ett glas vin och sen ska vi gå och klippa oss. Jag känner mig som ett barn som går å väntar på jultomten, det ska bli så mysigt!


    Shoestyle

    2011-11-19 @ 09:50:12
    Har nu på morgonen suttit och tittat på en massa fina stövlar på sidan Shoestyle.

    Där kan du handla med fri frakt och fri retur!

    Gå in här och kolla!


    God mat, gott vin och ny färg på håret

    2011-11-15 @ 19:29:02
    Idag är det tisdag. Natten till idag vaknade vi kl.04:20 av att lillputte kom in och ville sova hos oss. Sen hade jag jättesvårt att somna om, men när jag väl gjorde det var säkert klockan 05 och sen när klockan ringde var jag helt slut och hade kunnat göra vad som helst för att få fortsätta sova. Min älskling hade bryggt kaffe så det var bara till att dra i sig ett par koppar och ta en dusch så vaknade jag till. Orkade inte gå till jobbet så det blev cykeln. Dagen gick otroligt fort, hade en hel del att göra och det gillar jag. Trampade iväg för att hämta lillputte på skolan och då satt de och gjorde masker som de ska ha på torsdag när det är maskeradfest. Han med sina krav blev inte nöjd med den han hade gjort så den gav han bort till fröken... Så det blir väl som vanligt, han står på sidan när det är tillställningar han inte vill vara med på och denna gång bara för att han inte blev nöjd med den masken han hade gjort. Vi tog i vilket fall hem en wellpappbit fall han vill göra en hemma, men nu sitter han och spelar så det lär inte bli någon mask och det bryr han sig inte om. Till middag idag gjorde jag en så otroligt god kycklingrätt så jag var tvungen att ta ett gott glas vin till och då kände jag för att färga håret, så nu sitter jag med guldbrunt och väntar på att skölja... I morgon ska jag och en arbetskamrat på presentationsteknik och det ska bli kul. Jag kommer väl aldrig att bli så röd i ansiktet som när jag står där!

    Haft en jättemysig helg

    2011-11-13 @ 19:45:43
    I fredags åt vi gott och hade en lugn familjekväll. I går hade vi kalas för Lucas och han tyckte det var så kul! Det var hans första kalas och vi var jätte nervösa för att han skulle hoppa av när det väl skulle vara. Men han var nöjd och glad. På eftermiddagen åkte vi till ett par kompisar i Almunge och hade en helt fantastiskt mysig och trevlig kväll. Vi åt tacos och sen badade vi bastu i deras supermysiga relax. Det var så skönt att svettas ur sig en massa skit! När man sitter och myser och pratar så fullständigt rinner tiden iväg och vips så var klockan 01 och det var bara till att gå å lägga sig. Tog en lång o mysig frukost och en härlig skogspromenad med hundarna och sen åkte vi hem å goffade i oss en varsin pizza. Sen sa det pang i huvudet och jag var tvungen att gå och vila en stund, så jag somnade in i ett par timmar och det var superskönt.

    Idag är det farsdag och jag har en pappa men som inte längre bryr sig, så jag får hålla mig till tanken på honom.

    Skitjobbet gjort

    2011-11-10 @ 20:34:24
    Idag när jag kom hem från jobbet stod frysdörren lite på glänt och det var fullt med is överallt, så det var ju bara till att stänga av den och passa på att frosta av den. Så nu har jag gjort det som jag ganska så länge dragit mig för att göra för att det är så satans tråkigt.

    På stöveljakt

    2011-11-10 @ 20:30:59
    Det är samma sak varje år, när man tar fram lådan med vinterskorna tycker man inte att de där skorna eller stövlarna man hade förra året är fina eller moderna längre. Så var det för mig i allafall. Jag har till och med kastat en del skor och det förvånar mig för jag har väldigt svårt för det annars. Hur som helst så har jag letat efter ett par stövlar med gummisula, men som ändå är så fina att man kan ha den vid lite finare tillfälle. Jag har till och med varit in i de där butikerna jag annars inte går i, men inte ens där finns de där stövlarna jag vill ha! Nu hittade jag ett par på Din sko till sist, men om det var för att jag skulle ha ett par eller för att jag ville ha dom vet jag inte för nu har jag lämnat tillbaka dom igen. Det slutar väl med att det blir mina Ecco kängor och förra årets stövlar som får gå varma den här vintern, OM det inte helt plötsligt står ett par stövlar som är mina någonstans...  

    De här blev mina...

    2011-11-02 @ 20:54:30
    Jag har länge letat efter ett par Ecco kängor men inte hittat några som passat mina fötter. För flera år sen köpte jag mig ett par och de älskade jag och nu hittade jag precis ett par såna på Tradera och vann dom dessutom! Nypriset är 1400:- och jag betalade 710:-. Det kallar jag tur!

    Nya svarta vinterkängor ECCO - Goretex strl 39
    Nya svarta vinterkängor ECCO - Goretex strl 39
    Nya svarta vinterkängor ECCO - Goretex strl 39

    Vad är det som händer?!

    2011-11-02 @ 20:30:27

    De här senaste dagarna har jag ingen som helst koll på, allt bara snurrar! Har haft en sån ångest i flera dagar och idag trodde jag att jag skulle tuppa av då allting i hela kroppen fullständigt skakade, tårarna kom och det blev suddigt framför ögonen. Då blir jag rädd och undrar om jag håller på att bli tokig! Vad man än tänker sig göra för att pigga upp sig själv är det som om nån slår en i bakhuvudet.

    VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!


    RSS 2.0