Laserbehandlingar

2011-11-22 @ 19:47:13

Är du trött på att vara prickig mot din vilja?

Laserbehandling

Q-switchad laser Denna laser ger ett mycket bra resultat. Laserstrålen slår sönder pigmentförändringarna, som till en början vitnar och efter några timmar mörknar och blir skrovliga. Efter en till två veckor är huden läkt och ser lite ljusare ut men efter en kort tid får den samma färg som den övriga huden.
Det kan krävas 1-3 behandlingar och hur många behandlingar går det aldrig att säga innan . Koldioxidlaser I vissa fall använder vi oss av koldioxidlasern och på så sätt värmer bort det yttersta hudskiktet. Då uppstår ett sårområde som vätskar några dagar innan det läker. Vår läkare har arbetat med laserteknik i mer än 15 år så vilken laserbehandling han väljer beror på typen av pigmenfläck .Idag använder vi sk fractionerad ultrapulslaser vilket ger en kort läkningsperiod

Rynkor


  • Behandla Ögonlocksplastik med föryngring av hela ögonregionen
      

  • Fina linjer och rynkor.
     

  • Generellt åldrad hud

    Har du tröttnat på din tatuering?

    Tatueringsborttagning


    På Conturkliniken i Stockholm använder vi oss av en speciallaser för borttagning av tatuering, en så kallad Q-switchad Yag-laser. För att få bort en tatuering krävs flera behandlingar. Hur många behandlingar som behövs avgörs av storleken på tatueringen och vilka färger som använts i tatueringen.


    Detta och mycket mycket mer kan du göra på Conturkliniken


  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    Har du en blogg?

    Skriv gärna något!

    Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
    Trackback
    RSS 2.0