Valborg

2012-04-30 @ 19:23:03
Nu är vi helt klara och har mysat in oss. Det tog tid, men nu är det klart i både vagnen och tältet! Gubben har jobbat ute och jag inne :) Vi har invigt både gasolugn, micro och spisplatta och det har fungerat klockrent! Den här vagnen känns helt rätt! 

Snart ska vi tända campingens majbrasan och vi måste ju faktistk säga att vi har en enorm tur med vädret.

Ha en trevlig valborg!

Slit & släp

2012-04-29 @ 09:48:39
Ja, då är vi på plats, men mer är det inte. Det är så otroligt lerigt överallt och vi fastnade med både vagnen och bilen, så campingvärden fick dra loss oss med 4 hjulingen. Aktiviteterna är igång för fullt, alla lägger golv och ställer till. Igår kväll träffades vi på ankomstmiddag och det var så kul att träffa alla igen. Vi har fått nya restaurangägare. De driver även restaurang i Täby så nu får vi hoppas på att de inte sätter "Stockholmspriser" för då kommer de inte att få några gäster.

Då är helgen räddad

2012-04-26 @ 18:51:34

Dagen har varit superbra, förutom vädret. Direkt efter jobbet åkte jag till Jula för att köpa en spishäll, Ikea för att köpa lite möbler och Kvantum för att handla det som behöver fyllas på i matskåpen. Nu äntligen är jag hemma igen och är helt slut! Det ska sorteras vagnsgrejer och hemmagrejer och jag orkar inte tänka. Men så här är det under vårtiden när vi bara åker ut på helgerna och det är värt hur mycket som helst. Det ska bli SÅ kul att träffa alla vännerna igen! Alla kommer att vara helt uppe i varv i morgon när de ska ställa upp så det ska bli mysigt att gå till restaurangen på lördag där det serveras en god soppa för oss. På måndag (sista april) blir det en "campingbrasa" och det är så mysigt att värdarna fixar med sånt för oss säsongare.


Alla varor 30 %

2012-04-25 @ 20:11:45
För er som gillar Cubus kläder så har de 30 % på alla varor mellan torsdag och söndag.

Gäller bara på ordinarie priser, men vilka klipp du kan göra!


Hua...

2012-04-25 @ 19:51:24
...Vad lång shoppinglistan blev! Det här är den roligaste tiden på året, men även den jobbigaste och svåraste när det gäller att handla inför dessa helger som står inför semestern. Är det ngt jag hatar så är det dubletter! Jag vill ha struktur med ordning & reda och det kan lätt bli kaos i mitt huvud den här tiden. Ska jag ha en ketchupflaska både här och i vagnen, typ. Jag vet, det är sjukt!

Nu har jag åtminstone hittat de möbler och tillbehör jag behöver :)

Lill lördag

2012-04-25 @ 16:16:52
En fullspäckad dag med både jobb och engelska. Var lat idag och tog cykel, men jag måste ju variera mig lite :) Åkte och hämtade mina nya gummistövlar och de satt helt perfekt! Så nu kan jag inte skylla på att jag inte har några skor när det regnar.

Säker Sommar Tretorn Rubber Boots Svart
Vi fick en fin dag idag och det är efterlängtat. Jag o min kollega satt ute på lunchen och det värmde faktiskt på ganska bra. Fick även prata med våran nya VD, på engelska :)

Ikväll blir det lite vin och shopping planering.

Grubbleri grubblera

2012-04-25 @ 07:40:39
Godmorgon,

Tidigt i morse vaknade jag och låg och grubblade över hur jag ska hinna med att köpa allt till vagnen, så i morgon blir det Ikea!

Idag känner jag mig lite tokig så det ska bli kul att se hur den här dagen blir. Till på köpet har jag engelska också så det finns nog risk för att det blir mycket svengelska :)

Underbar kväll

2012-04-24 @ 20:05:15

Alltså jag blir så glad och harmonisk när jag hör alla fåglar som sjunger överallt.

Rödhake. Foto: Jerker Jansson/Scanpix

Här kan du hitta våra vanligaste och mest välsjungande vårfåglar. Du kan också höra hur de flesta av dem låter.




Den här kvällen blev ju SÅ varm och skön och jag skulle lätt kunna sätta mig mitt ute i skogen och bara njuta.

Men jag skulle likaväl kunna ta mig en riktigt lång promenad, så jag ska nog bara hämta tvätten och göra det.

Gubben är ute och springer nu, har en del att träna upp inför cykelvasan :)

Tvätta & städa

2012-04-24 @ 19:37:19
Det är inte särskilt många kvällar på en vecka som man bara kan sätta sig i soffan och inte göra nånting. Antingen är det städ, tvätt eller handla. Ikväll har jag tvättstugan och när jag började tvätta satte gubben igång att städa :) Men jag har ju mitt på torsdag, handla mat och den här veckan blir det till att storhandla inför den kommande tiden i vagnen.

Evakuering av lillemans skola

2012-04-24 @ 18:03:27
På den skolan Lucas går är det fuktskador och de är så pass stora att skolan kommer att behöva evakueras i sommar. Kommunen har sagt nej till att ställa upp baracker, så som det ser ut nu kommer barnen att få byta skola. Detta innebär stora problem för både föräldrar och lärare, men framförallt så tas tryggheten ifrån barnen.

En förälder har startat ett forum om detta;

http://skolan.ua24.se/

En glad dag

2012-04-24 @ 17:54:26
Efter att jag lämnat proverna tog jag min promenad till jobbet och sen var det fullt upp hela dagen. Jag var på bra humör och kände att alla runt omkring mig också blev det, så det blev en glad dag! Efter dagen slut tog jag min promenad hem och det var superskönt ute. Lillputte tog med sig en kompis hem från skolan så det blev inte mycket till lugn och ro, men de har ju roligt och det är huvudsaken.

Bultande tisdag

2012-04-24 @ 07:30:26
Idag känner jag att det blir en hjärtklappningsdag! När jag vaknar mitt i natten med ångest brukar det kunna följa med mig hela dagen och det är otroligt påfrestande. Jag ska snart gå och lämna lite nya prover och sen tar jag min vanliga promenad till jobbet. Så jag hoppas trycket släpper på vägen till jobbet.

Ska man åka bil eller buss

2012-04-23 @ 19:57:55

Den här månaden chockades vi av bensinräkningen. Vi har sällan mer än 700:- i vanliga fall, men den här månaden har vi 2700:-!!! Dels har bensinpriset stigit i taket, men sen har vi åkt en del fram och tillbaka till Öregrund och då sticker milen iväg ganska så snart. Vi har dessutom en stor bil som drar mycket, vilket vi nu ska se över. Det mest sjuka är att politikerna vill att vi ska åka mer kommunalt, men ändå höjer de priserna på både buss och tåg! Nej, det är ett par bra skor och - eller en cykel som gäller.


En liten dagens

2012-04-23 @ 18:47:57
Den här dagen har rullat på bra. Jag har haft mina nya skor på mig till och från jobbet och hela dagen. Det var längesen jag ägde ett par så sköna skor måste jag säga. Inte ett enda skavsår! 

Lillputte gick direkt till äventyrsklubben efter skolan så jag hade bara till att gå hem och i lugn och ro börja med maten. När han kom hem åt vi hans favoriträtt, pölsa.

Idag har jag varit otroligt trött så ikväll blir det en tidig kväll. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, kanske kvicknar till då.

Provsvar

2012-04-23 @ 18:36:34
För en kort tid sedan var jag till husläkaren och kollade upp en knöl jag har, men de tog även en hel del olika prover. Idag fick jag hem ett brev där det står att jag har lågt blodvärde och som dom nu vill kolla upp, så i morgon är det till att ta nya prover och hoppas på att det inte är något konstigt.


Nya stövlar på en ny sida

2012-04-23 @ 18:19:37
Igår när jag var och köpte mina nya promenadskor provade jag även ett par Tretorn gummistövlar som jag länge tänkt köpa, men dom fanns inte i svart. Så jag googlade på just Tretorn "Säker sommar" och hittade en sida där det är både fri frakt och fri retur. Dessa kommer att bli kanon på Gräsö! 

http://www.sportamore.se/

Säker Sommar Tretorn Rubber Boots Svart
Säker Sommar Tretorn Rubber Boots Svart
Säker Sommar Tretorn Rubber Boots Svart
Säker Sommar Tretorn Rubber Boots Svart


Så slog kärleken till

2012-04-22 @ 20:29:07
Det förvånade mig inte alls att Molly och Calle fann varann. Tänk vad kärleken är dominant. Den är så laddad och går inte att styra över och det är just det som är så otroligt fascinerande. Nu får vi se om det är den där äkta kärleken mellan dom eller om det bara är en spänning. Sen handlar det ju inte bara om kärlek, man ska trivas och ha roligt tillsammans också.

Vimmelbild från Etage

2012-04-22 @ 19:12:59
Igår var jag med min fd svägerska på Etage och fick vara med på bild.


En riktig slappardag

2012-04-22 @ 19:09:11
Usch, idag ville jag verkligen inte gå ur sängen och det har jag knappt gjort heller. Gick upp och tog en macka och sen gick jag och la mig igen och sov fram till 14.30. Hela dagen förstörd!

Min granne tittade förbi och visade sina nya easytone skor så då blev jag också sugen på ett par. Klev ur morgonrocken och åkte till Intersport och köpte mig ett par. De hade kostat 1200:-, men nu var det halva priset :) Det sägs att man tränar rumpan extra mycket i såna här och det är ju bra!


Nyshoppade Rieker sandaletter

2012-04-21 @ 13:53:33
Idag köpte jag mig ett par nya sommarskor. När jag såg dom bestämde jag mig direkt! Färgen stämmer inte riktigt på bilden, men de är gråblåa.




Vad göra lördag

2012-04-21 @ 09:19:13
Hm, inte fick vi sova ut idag heller! Lillputte kom och härjade vid 07 så det var ju bara att gå upp och äta frukost. Den här dagen ska vi ägna åt att handla lite smått o gott till vagnen och det är ju en perfekt dag för sånt. Jag hade mer än gärna kunna tänka mig lite sol, men den kanske kommer till nästa helg får vi hoppas! Det är den mest laddade helg på hela året, ställa upp husvagnen!!!

Nu ska jag ta mig en dusch så vi kan dra iväg när affärerna öppnar.

Hörs sen!

Min shoppinglista från Ellos

2012-04-20 @ 19:49:55

                           

                                         Alla dessa plagg får jag för 715:- (inkl. frakt)

Bild 1) Topp - till mig 35:-
Bild 2) Topp - till mig 35:-
Bild 3) Munkjacka - till mig  90:-
Bild 4) Skärp - till mig 90:-
Bild 5) Munkjacka - till Lucas 75:-
Bild 6)  Munkjacka - till Totte 83:-
Bild 7) 199:- Jazzbyxor - till mig (ej rea)
Bild 8) Stickad bomullströja - till mig 62:-

                                                                      


Shoppingdag

2012-04-20 @ 18:04:30

Efter jobbet åkte jag till ÖB för att köpa på mig lite hygienartiklar till vagnen. Jag tittade även på mattor till husvagnen för vi beställde aldrig de där formsydda som passar då vi tyckte det var för mycket pengar då, men jag hittade inte några mattor jag vill ha. När jag ändå var i farten åkte jag även till Jysk för att titta på lite annat som kan vara till användning i vagnen, men jag hittade inget "nytt" som jag känner att jag behöver så jag åkte hem.

När jag kom hem blev jag glatt överraskad, min man var hemma

Han skulle egentligen på fest med jobbet, men kände inte för att åka ner på stan och ställde in det. 

Istället tog han sig ett mysbad hemma :p 

När jag berättade att jag inte hittade någon matta bestämde vi oss för att köpa de där formsydda mattorna, så nu har jag beställt dom. Där rök 4000:- till, men då får vi matta överallt och det är värt hur mycket som helst.

Jag fick ett mejl ifrån Ellos idag om att jag har 30% rabatt även på rean så nu har jag satt igång...

Med 30% rabatt blir det en hel del så jag ska nu titta ut lite sommar och husvagns kläder.

Rabatten gäller bara fram till 21 ikväll, så jag måste fortsätta shoppa...

Återkommer senare!

 


Molniga burkar från MILQ

2012-04-20 @ 07:27:30

Vill du ha molniga burkar finns det en hel del att välja på här. En superrolig sida med massor av fina saker.

MILQ.se

Klicka på bilden

Förvaring - Moln förvaring rund liten rosa papp - Färg & Form
Förvaring - Moln förvaring rund liten svart papp - Färg & Form
Förvaring - Moln förvaring rund mellan blå papp - Färg & Form
Förvaring - Moln förvaring rund mellan grön papp - Färg & Form

Välkommen fredag :p

2012-04-20 @ 07:20:12

Den här dagen har varit efterlängtad! Bästa dagen på hela veckan! Lite trist på vädret bara...

Nu är jag så ivrig att få allt klart till husvagnen. Det blev ingen mattshopping igår för vi tar allt på lördag istället. Jag har en bild över hur jag vill ha det med färger och allt när det gäller handdukar och mattor så nu hoppas jag att det finns.


Mysapysabyxor

2012-04-19 @ 18:32:32
Nu måste jag börja köpa på mig lite mysisbyxor inför Gräsö tiden. Det är så himla skönt att strosa omkring i lediga kläder och där gör nästan vi alla det. De här byxorna ser både sköna och lediga ut så dom ska jag beställa.

Finns på Ellos för 199:-


Blommiga fötter

2012-04-19 @ 18:19:54

Det är lite gulligt med blommiga skor, fast jag har aldrig ägt några själv. Här är några ballerina och blommigt som finns på Skopunktens webshop.





Bästa svärmor & svärfar

2012-04-18 @ 20:46:09
Efter den goda chiliconcarnen kom bästa svärföräldrarna över på en kopp kaffe. Det är både skönt och roligt att ha dom så nära för då kan vi ses hur enkelt som helst och precis när vi vill.  

Lillputte såg ut som en tjej i skallen så idag blev det en maskinklippning. Först blir han så arg och ledsen över att det är för kort, men sen tycker han själv att det är ganska så snyggt efter lite styling med vax.

Nu är kvällen slut och gubben står och lagar punka på både sin egen och Lillputtes cykel.

Tur man har en händig karl :)


Udda par

2012-04-18 @ 16:21:34
Jag blir så full i skratt varje gång jag viker strumpor... det blir alltid udda par av någon lustig andledning.

Någon gång har jag slängt den där "udda" stackar´n, men så rätt som det är så dyker den andra upp och då är det ju bara till att slänga den oxå. Så tokigt det kan bli.

Idag är det onsdag och då brukar jag städa och just idag ser det ut att behövas överallt!

Jag kan inte begripa att det kan bli så mycket damm så fort. Det kan ju ligga stora stora dammråttor på vissa ställen. Spegeln i badrummet ska vi inte prata om, den och toaletten gör jag rent varje dag. Några av mina familjemedlemmar har en förmåga att stänka när de borstar tänderna och det hamnar givetvis på spegeln.

Toaletten däremot har blivit mycket fräschare sen lillputte börjat sitta och kissa så det tackar jag för...

Ikväll ska vi äta chiliconcarne och varje gång tänker jag på min älskade Sofie för hon säger "chilondearne". Hon KAN verkligen inte säga chiliconcarne, eller hur gumman? Ingen idé att lära en gammal hund sitta heller :p

Godmorgon onsdag

2012-04-18 @ 07:42:35
Idag kan jag faktiskt säga "god" morgon för jag har sovit supergott!

Fast det har inte min man, han har legat i soffan :)

Lillputte måste vara inne i en tillväxtperiod just nu för han äter 1 ½ port havregrynsgröt på morgonen. Undrar hur stor och stark han ska bli?! I natt kissade han isängen, men innan dess var det längesen nu. Saken är den att han har börjat sitta ner och kissa och efter det har det blivit mycket bättre, så nu får vi hoppas på att det går åt rätt håll :p

Nu ska jag försöka få min lillputte att stänga av spelet så vi kan gå till skolan.

Ha en bra dag!

Kanske min lyckopeng :)

2012-04-17 @ 20:43:50
När jag gick ifrån tvättstugan hittade jag en peng, så nu får vi hoppas på att det är min "lyckopeng"!

Min dag

2012-04-17 @ 20:37:12

Morgonen började bra med att komma upp i tid och allt men sen har jag bara känt mig så "tråkig". Inga kläder kändes bra, håret börjar bli lite för långt, är torrt och livlöst och jag känner mig grå och blek. Nä, nu behöver vi sol och värme!


När jag kom hem var det tvättstugan som gällde så nu är tvättkorgen tom och tvätten ren :) Nu är det vikningen som återstår, men det tar jag i morgon för nu ska jag goffa lite poppe och dip under tiden gubben tittar på hockey.


Föreläsning

2012-04-17 @ 18:05:32
Unionen har bjudit in mig till en föreläsning, ”Att fånga sin publik” som jag ska gå på den 14 maj.

Den handlar om:

- Hur kan jag få andra att lyssna på mig?
- Hur kan jag hantera min nervositet och få nytta av den?
- Hur använder jag mitt kroppsspråk för att förstärka mitt budskap?
- Hur kan jag inleda ett anförande?
- Hur bär jag mig åt för att sätta ihop ett anförande.

Det ska bli kul!


Morgon Tisdag

2012-04-17 @ 07:04:37
Natten och sömnen blev inte den bästa då lilleman kom in och bökade, så det blev ingen "god" morgon. När klockan ringde gick jag upp direkt utan krussiduller och kokade ägg och kaffe. Under koktiden hann jag duscha och klä på mig och när jag var klar kunde jag bara sätta mig och äta i lugn och ro. 

Jag gick och tittade om det finns någon tvätt-tid och hade turen att få en i em, så min kväll är räddad :)

Mysprat med lite mysmat på Plock

2012-04-16 @ 20:55:55

Efter jobbet idag stannade jag på Chilli och köpte mig en ny traktörpanna. Den hade kostat 695- och nu sålde de ut den för 199-. Stekpannor går alltid åt och jag byter ut våran lite då och då, så det passade perfekt.

När jag kom hem hann jag prata lite snabbt med min bästaste vän innan jag skulle ner och äta lite smått och gott på Plock med mina goaste arbetskamrater. Det var förvånandsvärt många som var ute en måndagskväll måste jag säga. Tiden går fort när man sitter och tjejsnackar så snart var det dags att åka hem igen.

Hemma fanns det färdigbryggt kaffe så jag hann ta mig en kopp ihop med barnen innan den minsta somnade i soffan.

Nu blir det mysdress och täcke på i soffan.


LaMaris outfit

2012-04-16 @ 08:38:34
Idag har jag en tunika i grönt, grått och svart. Ett par gråa strumpbyxor, men som jag tog ett par benvärmare över i coh med att det var lite kallare idag. På fötterna har jag ett par svarta skinnstövlar från Hush Puppies.






Gardinuppsättning

2012-04-15 @ 19:52:16
Som ni vet så älskar jag gardiner av olika slag så under tiden jag lagade mat strök jag en röd panelgardin som jag satte i mitten av de andra. Det blev lite mera liv som piggar upp lite.

Just nu har vi inte en enda riktig blomma hemma och det känns så mycket mera stilrent. Är det något jag tycker är fult så är det när hela fönsterbrädan är full med blommor.


Trött, smutsig & mätt

2012-04-15 @ 19:25:39

Idag har jag och gubben varit vid husvagnen hela dagen. Jag tömde boden på allt som skulle in i skåpen och det är alltid lika svårt att veta hur glas och allt ska stå till en början, men jag tror jag fick till det ganska så bra. Nu är det förtältets möblering som återstår och det kan vi inte göra förrän allt är uppställt, vilket blir ganska så snart. Bara två veckor kvar, den 27:e får vi ställa upp!!! Det är lite mattor och annat smått som ska inköpas så innan allt är klart kommer prislappen att bli hög för det finns alltid en massa roliga saker jag vill ha för varje sommar.

Nu har vi ätit så jag är proppis och känner mig skitfet, jag luktar smuts och är helt slut.


Ser riktigt god ut

2012-04-15 @ 09:42:29

Recept: LCHF-Krämig kyckling i ugn

Jag får så mycket goda recept ifrån Kokaihop och den här ser verkligen smarrig ut!

LCHF-Krämig kyckling i ugn


Till hemmet

2012-04-15 @ 09:36:36
Hos oss handlar du hemtextil med hög kvalitet till bra priser.
Vi levererar snabbt direkt från vårt lager i Kolmården till hela Sverige.

Just nu bjuder vi på frakten
om du beställer över 600 kr.

Välkommen till Textilboden.se






Skalhuset

2012-04-15 @ 09:24:36

Jag har letat efter ett fint fordrat till mobil ett tag och inte hittat något, men igår hittade min man en sida som har HUR mycket som helst! Så letar du skydd, väskor, fodral och annat kan jag rekommendera Skalhuset.

Den här köpte jag för endast 89:-


Acne?

2012-04-14 @ 21:57:38

Då kan Aknicare vara något för dig. Produkterna är grymma mot acnen men samtidigt milda mot huden.

Aknicare från Synchroline är en medicinskt klassad hudvårdsserie med dokumenterad effekt på acnerelaterade hudproblem. Produkterna är snabbverkande utan uttorkande egenskaper och gör huden mindre fet. Den hjälper till att minska inflammationer och irritationer samt är bakteriedödande.

Just nu kampanjpris (995 kr) på hela Aknicare-kitet med duorengöringar, ansiktskräm och lokalbehandlande lotion (ord. pris 1420)

Välkommen att boka tid för kostnadsfri hudkonsultation/analys så hjälper vi dig välja rätt typ av hudvård och behandlingar.

Välkommen till Clinic Visage


Middagsmys

2012-04-14 @ 18:31:52
Nu har vi ätit kycklingfilé med pommes och beasås (jag pepparsås). När jag stekte kycklingen hade jag över lite soya och lade på locket så det fick puttra lite och jag lovar att det blev både mört och gott.

Nu är till och med solen framme så vårkänslan har kommit tillbaka :)


Rusningstrafik

2012-04-14 @ 15:08:14

Nu är jag & bästa Malin hemkomna från Gränby och där var det verkligen rusningstrafik idag. När det är sånt väder som idag passar tydligen folk på att shoppa och klippa sig. Det var hur mycket folk som helst i kö hos frisören men det gick ändå ganska fort. Först tog vi en rullstol till Malin, men hon tyckte det var så pinsamt och valde att kliva ur och gå istället. Under tiden hon klippte sig smet jag iväg till Classes och köpte mig en ny plånbok, ett mobilskydd till Malin, provade lite parfymer på Kicks och köpte mig ett par goda cider till ikväll. Sen var jag till Apoteket och köpte mig tabletter för min svidande mage, "Omeprazol" och hoppas på att de ska hjälpa mig. Nu har jag suttit och flyttat över alla dessa kort man har till den nya plånboken, men insåg att den inte heller är bra.  Jag har för många kort helt enkel, Så det blir en retur på den!

Parfymen jag provad luktar SÅÅÅÅÅ gott!
Den finns att köpa på nätet till ett lite bättre pris på Haroparfym

Armani Code Women Edt 50 ml - Giorgio Armani


Dagens schema sprack

2012-04-14 @ 10:43:31

Jag säger bara, fy! Det här vädret hade iallafall inte jag förväntat mig idag... Vi som skulle åka och fixa och trixa i vagnen och ta ner tältet, men det sprack!

Har precis ätit min lördagsfrukost och fick så satikens ont i magen och just nu kan jag absolut inte dricka kaffe, som är så gott.

Jag & bästa Malin ska till Gränby för hon ska klippa sig. Hon har ju stukat sin fot så pass illa och går på kryckor just nu så jag hoppas de har en rullstol där. Sen vet jag inte alls hur dagen ser ut, har inte så stor lust att gå ut i det här vädret.

Hör av mig senare!


Super kväll

2012-04-13 @ 19:13:25

Åh, va skön kvällen blev :) Middagen blev både tillagad och serverad så jag och barnen hade bara till att sätta oss, super. I och med att det nästan alltid är jag som tillagar maten i det här huset betyder det så mycket när jag bara kan få sitta och titta på. Gubben hade köpt sig en ny mobil som han satt och lekte med stora delar av kvällen och jag gjorde inget speciellt, vilket var tanken.

En lugn och skön fredag helt enkelt <3


Badrumsmys från Mika Design

2012-04-13 @ 16:05:22
Mika kan du köpa mycket fint, bl.a lite nytt och fräscht till badrummet.

Jag är ju mycket för att byta handdukar och draperier lite då och då och just på Mika kan du hitta flera olika färger på draperier, vågar, tvålpumpar m.m.







Det finns passande tvättsäckar också.


Eller varför inte en ny våg?



I´m free

2012-04-13 @ 15:22:28
Nu är det verkligen fredag! Har tagit cellprov, träffat en god vän och pratat lite skit och nu hemkommen för att bara ha fredag. Ikväll blir det tacos och det gör alltid min man, så jag får verkligen njuta av friheten även när det gäller "laga mat" biten. Kan det bli bättre?

Malin är på väg hem och det ska bli så mysigt att få träffas igen!

Så snygga klänningar på Bonprix

2012-04-13 @ 15:06:54
Det har kommit in så otroligt mycket fina klänningar på Bonprix som jag skulle vilja ha, men de som jag helst vill ha finns inte i min strorlek :( Att man aldrig lär sig att shoppa i tid!

Här är några nyheter som inte finns i min size men som jag gärna vill ha! Kanske den finns i din storlek...

Strandklänning
Chiffongklänning med skärp
Trikåklänning

TrikåklänningTrikåklänning
Trikåklänning


Underbara fredag

2012-04-13 @ 07:12:38
Å, va det är härligt det är att gå upp en fredagsmorgon! Trots att veckan varit en dag kortare så har den här dagen ändå varit efterlängtad. Nu har jag faktiskt sovit bra i två nätter och det gör så otroligt mycket att få sova en hel natt. Jag vill inte påstå att jag är hur pigg som helst men dock mycket mera utvilad. 

Jag låg och drog mig en stund medan jag funderade på vad jag skulle sätta på mig idag. Tidigare har jag alltid lagt fram kläder på kvällen men jag vet inte varför jag har slutat med det, dumt.

Idag ska jag hoppa över frukosten helt för jag har ett sånt svid i magen, så då kunde jag unna mig en låååång och varm dusch istället. Det är fredag, jag känner mig utvilad och har tid över så det blev lite kajal och fransböj faktiskt :)



Nu har jag fortfarande en massa tid över och det är precis vad jag behöver!

Gårdagens outfit



Dagens outfit består av en lila klänning från Vila, ett par svarta tights från H&M, en blus från Åhléns, svart skinnjacka, stövletter från Skopunkten och älskade mammas lila sjal.
Armbandet har min käraste systerdotter gjort!






Varit nyttig

2012-04-12 @ 20:36:21
Jag satt bra länge och velade på om jag skulle ta mig en promenad eller inte, men när hockeyn började bestämde jag mig för att göra det. Det är ingenting som jag ändå är intresserad av och medans gubben sitter där kunde jag vara lite nyttig mot mig själv istället. Man ser så mycket roligt och konstigt när man är ute och går. Det är fåglar som är kärleksfulla, det ligger hundskit på de mest konstiga ställen, sportiga pensionärer som är ute med stavar, igenväxta tomter, stora sprickor på vägar som asfaltsläggarna bara har kastat på en klick över (tror inte att det är min bästa vän som gjort det) :), ungdomar som står och tjuvröker och en massa annat. Ikväll var det jätteskönt så jag ville inte gå in. Hoppas det blir en hyffsad helg för på lördag ska jag mysplocka lite i nya vagnen.

Nu ska jag nosa och gosa lite med mitt lilla charmtroll innan han somnar.

Image Detail

Kawaiidoll

2012-04-12 @ 19:02:03

Jag är med i en tävling på http://kawaiidoll.se/ och där jag får välja ut ett plagg som jag önskar vinna och motivera varför just jag ska vinna det.

Denna sida har jag aldrig tidigare varit in på så det var ju roligt att se vad som finns där!

Det plagg jag har valt ut är en klänning "Angel dress" som jag tycker är en fantastisk vacker vår och sommarklänning.

                              Klänningar - Angel dress
                              Angel dress

*För mig skulle en vinst kännas positivt med tanke på allt jag gått igenom den senaste tiden.

                        Min mamma har lämnat oss och det har varit en tung resa.

*
Klänningen är i min stil och kommer att flitit användas och jag vet att jag skulle få mycket beröm för den.
De gånger jag bär den kommer jag att tänka på mamma och tacka http://kawaiidoll.se/ för att just jag fick vinna den. 


Min torsdag

2012-04-12 @ 18:35:10
I går kväll var jag på en pub med min fd svägerska och hade det trevligt så det blev en lite senare kväll än vanligt. Vaknade ändå ganska så pigg i morse och allt flöt på bra för både mig själv och med lilleman. Vi kom till och med iväg i bra tid och det var underbart att inte behöva stressa till jobbet.

Min mage har spökat och gjort ont hela dagen och nu börjar det till och med att bli psykiskt jobbigt. I och med att jag har så svårt med kroppskänslan ändå så får jag nästan panik när magen känns som en ballong. Till frukost tog jag mig bara något litet för att se hur det skulle gå, men det spelade ingen roll. Så idag har jag haft lite ont i magen precis hela dagen och det börjar bli lite oroväckande även om min läkare sa att hon tror att jag har fått stressmage efter allt som har hänt. I morgon ska jag ta en sånt där trevligt cellprov, men jag känner att jag vill veta att allt är ok med den delen åtminstone.

Jag har fortfarande inte hört något om det nya jobbet, men det är ju en dag kvar på den här veckan så jag får väl hoppas på att höra något i morgon. Annars ringer jag för jag måste få veta så jag kan släppa det och gå vidare.

I dag ville lilleman att pappsen skulle hämta så då passade jag på att åka hem och lägga mig en stund. Det var inga som helst problem med att somna kan jag lova så jag sov middag en timme.

Magen kändes lika när jag vaknade så jag fick bara i mig en macka och en kopp kaffe till middag. Ikväll känner jag för att titta på en film och smaska lite popcorn och dip så jag ska snart ta mig en promenad för att verkligen bara kunna sätta mig i soffan och slappa sen.

Det gör ont i hela kroppen

2012-04-11 @ 19:17:29
I natt vaknade jag 02.50 och kunde inte somna om. Det snurrar allt möjligt i skallen som inte går att släppa och jag fick en sån satans ångest. Dessa tanka gör att jag får ont i hela kroppen. Det var ju bara till att gå upp tidigt för att aktivera sig, men det som gör så ont är att jag vet varför jag mår så dåligt och inte kan göra något åt det just nu. Idag tog jag bilen bara för att jag skulle åka och handla mat direkt efter jobbet, så jag slapp både regn och blåst men förlorade motion. Nu äter jag bara en macka till lunch så jag kan unna mig det någon gång.

När jag hade handlat klart blev jag på fix & trix humör så jag bytte lite krukor och blommor, dukar och ljus i köket. För mig är sånt det enda som känns bra när jag inte mår bra och samtidigt tillhör det min hobby så det gör mig ingenting. I och med att jag har så ont i magen blev det ingen middag, men mina pojkar åt blodpudding. Jag ska träffa en god vän nere på stan och ta en öl lite senare och det ska bli både mysigt och skönt för jag behöver det just nu. Finns risk för att jag tar in nåt litet gott då... Min man myser just nu i ett varmt bad med en kall öl, men jag får vänta med badet en vecka till så att tatueringen hinner läka.

Nu ska jag ha en trevlig kväll :)

Toffel

2012-04-10 @ 20:00:42

Jag har en vän till mig som är en riktig toffel, så här kommer de jag pratat så länge om.

Hoppas du får dig ett gott skratt nu :)


Rester

2012-04-10 @ 19:40:13
Inte för att det blev så jättemycket godis den här påsken, men ändå blev det här över och som ingen verkar vilja ha. Fast får det ligga i ett par dagar till så kan jag lova att de snart är borta ändå.


En liten olycka...

2012-04-10 @ 18:30:03
Så här kan det gå om man lägger mobilen i en för liten ficka...

Det är inte jag...


Jag med Lucas hatt

2012-04-10 @ 18:23:11

Min son tycker att jag ser så rolig ut i hatt och det håller jag verkligen med om.




Vunnen klänning

2012-04-10 @ 17:53:18

Det är så otroligt roligt med Tradera och den här vann jag till Malin
20:- :)


Hjärna & mage samarbetar

2012-04-10 @ 16:34:22
Natten till idag vaknade jag och hade så fruktansvärt ont i magen så jag trodde jag skulle få åka upp till akuten. När smärtan hade nått sin topp vände det och efter ett tag kunde jag somna om. Det satte ju igång en massa konstiga tankar i huvudet om vad det är som händer med magen och idag har de tagit en del prover och undersökt knölen. När det gäller smärtan i magen är min läkare ganska så säker på att det är relaterat till mycket som är runt omkring mig just nu, mamma och jobb. Knölen är inget jag behöver vara orolig över just nu för det är en luftficka i bukbuskeln och är ofarlig.

Den här veckan ska jag få veta om jag kommer vidare på intervjun och så får jag se hur det slutar. Blir det ingenting med det har min chef erbjudit mig en annan hjälp, vilket kan kännas lite märkligt. "Hon vill inte ha mig kvar" var det första jag både kände och tänkte, men om det bara är för att hjälpa mig får jag väl se det på ett annat sätt. Lite svårt att veta.

När jag var klar hos läkaren var det dags för att dra sig hemåt och fixa middag och idag stod det korvstroganoff och färskpasta på menyn. Lillputte gillade inte alls pastan, men korven - lök gick glatt ner. 

Ikväll blir det mysisdress och soffhäng.

Senast inkommet

2012-04-09 @ 20:47:29
Nu rasar det in nyheter på Ellos.

Här kommer det några fina nyheter.


Klänning med paljetter över bysten. Smock bak och smala reglerbara axelband. Längd bak ca 78 cm i stl 38/40. I stretchtrikå av 95% viskos och 5% elastan. Tvätt 40°.

Pris: 249:-


Tunika i ärmlös modell. Längd bak ca 77 cm i stl 38/40. Virkad av 100% akryl. Skontvätt 40°.

Pris: 299:-



Finstickad bolero med bred ribbstickning runt hals, framkant och nertill. 3/4-lång ärm med bred ribbstickning. Längd ca 45 cm bak i stl 38/40. Av 60% viskos och 40% bomull. Skontvätt 30°.

Pris: 199:-

Hett just nu

2012-04-09 @ 20:01:59
Fina festliga kraghalsband från Cocoo

Lite svårt att välja bara för alla är ju fina, men bild nr 1 skulle jag kunna tänka mig.












Sjukt

2012-04-09 @ 18:47:32
Nog för att jag fortfarande räknar kalorier och vill vara smal men att ställa sådana skyltdockor i fönster förvrider ju det kroppsliga idealet helt och hållet. Tro sjutton att småtjejer tycker det är tjocka! Denna kropp är skrämmande!



Bu för Gina!


Möndag

2012-04-09 @ 17:26:38
Nu har jag tagit mig ett par timmars vila efter att brorsan åkt hem. Jag fick en sån hjärtklappning och det enda som fungerar då är att vila. Lilleman sysselsätter sig själv framför datorn så han spelade hela tiden medans jag sov. Annars är det en riktig möndag, söndag fast det är måndag och inget vettigt har jag gjort. När jag läser vad mina vänner gör på FB så är alla så otroligt duktiga med att gå och träna. Det har jag funderat på i ett par år att jag ska börja med, men i och med att jag har så svårt för kroppskänslan vet jag att det inte skulle kännas bra om jag gick upp i vikt av muskler. Jag mår bäst av att känna mig "liten" och kommer nog alltid att göra det, så för mig är långa och raska promenader det bästa. Till middag idag chockade jag kroppen med att äta ris och en hård macka. Det är inte ofta jag äter ris, men idag fick jag ett enormt sug på det och ketchup. Ja, det kan låta äckligt, men det har jag tyckt om enda sen jag var barn.

Nu fick jag ett ryck så nu ska jag gå ut och gå :) Lilleman ska cykla på sidan så jag lär väl få pinna på...

En saknad

2012-04-09 @ 13:33:02

Även idag fick jag mig en sovmorgon! Gubbsen stack iväg ganska tidigt till Öregrund för att fixa med golvet. När jag insåg att det är måndag fick jag lite smått ångest och insåg att helgen fullständigt rasat iväg. Samtidigt som jag är nervös för hur det blir med den fortsatta intervjun är jag ledsen över att det är som det är på jobbet. I morgon ska jag till läkaren för att kolla upp en knöl, så nu är det bara till att hoppas på att det inte är något konstigt. 

Min bror ifrån Skåne har varit här och det känns så obeskrivligt härligt att få träffas. Jag kan känna mig så ledsen över att vi bor så långt ifrån varann för jag vet att jag skulle må så mycket bättre om jag hade honom mer i närheten. Vi ses ju bara ett par gånger per år så det finns ju hur mycket som helst att prata om. Hans dotter var också med och Lucas blev jätteglad när han fick träffa henne. De är ju trots allt kusiner, även om de inte förstår det. Nu är de på väg hem igen och jag känner redan en saknad.  


Påskdagen

2012-04-08 @ 21:19:07
En lång sovmorgon, sol, gott vin och mysigt besök av syrran.

Vi blev väckta av lilleman tidigt tidigt, men min man var så rar och lät mig få sova en stund till, så jag vaknade först vid 10.20 av att telefonen ringde. Min bror på pappas sida ringde och han är nu i Gimo hos sin mamma. Är det någon jag verkligen saknar så är det han! Fan om han ändå bodde i närheten! Hur som så var jag uppe och tog mig en mindre frukost och en lång promenad. När jag precis hade kommit hem, tagit mig en kall öl och satt mig i solen ringde min goda vän. Vi har inte alls lika mycket tid till att vare sig höras eller ses som tidigare så det ska hinnas med att berättas så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, av olika anledningar. Nu känner vi varann så pass bra och kan prata mellan raderna och få med det mesta sagt ändå, men det är trist att det ska behöva vara så. 

Min kära syster kom och vi tog en lång shoppingrunda på Gränby. Vi är bra så bortskämda med att det alltid är öppet måste jag säga och det ska vi verkligen vara glada över. Det blev ett par mysisbyxor och en blus, men jag var så inställd på att handla jättemycket och tyckte det blev lite klent.

I morgon kommer min bror och det ska bli så mysigt!

Två viktiga vitaminer

2012-04-07 @ 17:58:38
Oj, va härligt det har varit med lite sol idag! Gubbsen har varit i Öregrund för att bygga på golvet till den nya vagnen och det nya förtältet så snart är det dags att ställa upp :)

Jag har inte gjort många vettiga handtag kan jag säga, suttit mest vid datorn och chattat med gamla skolkamrater från Björklinge. Men rätt som det var så dök solen upp och det var till och med varmt, så jag gick och hämtade mig en öl och satte mig på balkongen och det var superskönt.

I och med att jag inte har gjort något vettigt eller ansträngande idag så har jag åtminstone fått i mig två bra och viktiga vitaminer, B och D (Öl och Sol)

Alkohol är nyttigt för hjärtat! SANT!
kolla här

Mammas helg

2012-04-07 @ 12:42:08
Det här är en helg som jag alltid har träffat mamma och fått god mat, men nu finns hon inte så den här Påsken är inte densamma.

Saknar dig, mamma!

Djupa tankar

2012-04-07 @ 11:28:36
Idag frågade Lucas mig om jag har rökt. Ja, men jag slutade när du låg i min mage sa jag då. Ja, för det är farligt för barnet annars sa han, helt allvarligt. Då frågade jag honom hur längesen det är som jag slutde att röka och han var ju helt införstådd med att det är lika längesen som han är gammal, men då satte hjärnkontoret igång... Jag blev själv djup och började tänka på att vi egentligen är äldre än vi är. Ett människorår är 7 hundår och hur har man egentligen kommit fram till det? Då kan man ju lika bra säga att vi är så gamla som vi är plus  månader :)

Min nya tatuering

2012-04-06 @ 15:11:56

Så här blev min nya tatuering :)


Fest på Skaris

2012-04-06 @ 12:43:25
Igår var det fest på Skarholmen. Jag träffade en del jätte gamla vänner ifrån Björklinge tiden och det var roligt att se hur en del har förändrat sig. Själv har man ju inte gjort det :) Kvällen blev ändå tidig så jag kom hem vid 01 och då var jag så satans hungrig så jag stod å goffade i mig ett lass moussaka. Inte bra!

Idag var tanken att gubben skulle jobba med golvet till förtältet, men med de stora snöflingorna som trillade ner var det liksom ingen idé. Nu är han och tvättar bilen istället...

Vad vi ska göra idag vet jag inte, men det är ändå skönt att vara ledig.

Belöning

2012-04-05 @ 16:26:49
Den här veckan har min Malin varit så otroligt duktig. Hon har städat hela lägenheten, vikt tvätt och plockat ur diskmaskinen utan att jag sagt något. I två dagar har hon lämnat lillebror på skolan och det har varit värt jättemycket för mig nu när jag börjat jobba. Så hon ska få en belöning av mig som hon inte vet om. Är det någon som visar uppskattning så är det hon, så hon kommer att bli sååååå glad.

Mammas tjej har blivit så stor!



Ledighet

2012-04-05 @ 16:21:28
Å, vad skönt med lite ledighet! Idag var det lugna gatan på jobbet för att många var lediga. Idag var det två som kom upp till mig och sa det går ett rykte om att jag kanske ska sluta och att de inte vill det. Det värmer så gott och ger en styrka.

Nu har jag kommit hem för att ha lite ledighet och det ska bli skönt. Nu är det påsk och det är en helg mamma alltid har haft påskmat. Jag har inte planerat in någonting, men nåt ägg ska det väl bli.





Falskhet

2012-04-04 @ 19:15:19
Jag är en öppen och ärlig person och har blivit uppfostrad till att vara det, men det är skrämmande att ändå så många människor är falska! Vi alla är olika och har svårt för att visa känslor och det är inte det viktigaste, men att våga stå för den man är och vad man känner är något jag önskar alla människor kunde göra. Tänk så mycket mindre konflikter det skulle vara! Människor som säger en sak men menar en annan är mina fiender. När någon tycker att jag har gjort eller sagt något fel förväntar jag mig att jag ska få veta det för annars har jag aldrig en möjlighet till att förbättra mig. Det finns en del människor jag både vet och känner har svårt för mig, men de har jag lagt åt sidan och anser inte ha någon betydelse i mitt liv. 

Ärliga vänner är riktiga vänner!



Härliga onsdag

2012-04-04 @ 17:29:59
Trots att den här veckan är kort så är onsdagarna något speciellt och jag vet inte varför. Det är lillördag helt enkelt. Har varit en mysig dag med fina arbetskamrater som är glada att jag är tillbaka, men det är någonting som ändå inte känns bra och det är det som känns så ledsamt.

Sedan mamma lämnade oss har något inre hänt. Jag kan inte riktigt ta på det, men det jag kan säga är att jag inte känner mig som förr. Nånting inom mig fullständigt skriker! En lite skrämmande känsla måste jag säga...

Tur att jag har underbara vänner!

Knöl

2012-04-03 @ 20:34:08
Under en ganska så lång tid har jag haft en knöl precis vid bröstkorgen och som jag trott varit en typ av muskel, men den betér sig lite lustigt och har blivit något större så jag gick upp till husläkaren när jag kom hem från Stockholm. De tog in mig och en sjuksyrra tittade på den och sa att det är en knöl som inte ska sitta där, men att en läkare måste titta på det. Så jag fick en tid redan i nästa vecka och det känns skönt för så fort det handlar om knölar blir man ju alltid lite fundersam.

Härlig dag

2012-04-03 @ 20:19:14

Den här dagen kändes annorlunda på flera olika sätt. Det var så otroligt roligt att få träffa alla kamrater igen och jag blev så varmt mottagen av alla. Det mejlades "välkommen tillbaka" och de kom fram till mig med bamsekramar och sa att de saknat mig. Det värmde så otroligt mycket! Till att börja med fick IT komma och hjälpa mig i och med att jag hade fått en ny dator som några av mina program inte fungerade i.

Jag hade utvecklingssamtal som kändes bra och givande. Ja, det blev en både rolig och härlig dag.

Till och från jobbet tog jag mig en promenad och det kändes skönt att röra på döfläsket. Nu står det ju Påskgodis precis överallt på jobbet :o

Efter middagen var det shoppingdags... veckohandla :) Min Malin ska ha påsk lunch med några kompisar i morgon så hon fick göra mig sällskap för att välja ut det hon ska bjuda på.

Nu sitter jag som en liten trötter och orkar inte göra nånting, så det blir nog en tidig kväll.


Intervjudag

2012-04-03 @ 20:10:59

Jag stack till Stockholm på morgonen för att hinna till intervjun i tid. Min Malin var med så vi började med att titta runt lite i Åhléns huset. Shit va stort det är! Hur som helst så var det dags och jag var så fruktansvärt nervös att jag trodde jag skulle kissa på mig. Jag fick komma in och intervjun började med frågan; Varför sitter du här? Aj, är det så här tufft tänkte jag först, men sen kom hennes frågor på rad och jag var bara mig själv och svarade på dessa utifrån vad jag tänker och känner. Det var drygt 150 personer som hade sökt och det är 5 utvalda till den första intervjun, varav jag en. Sen går de vidare med 3 och där vet jag inte om jag kommer med förrän nästa vecka. Så nu är det bara till att vänta och pirrigt är det!


Snart är det dags

2012-04-02 @ 07:38:45
Nu sitter jag bara och väntar på att åka iväg på intervjun och det är längesen jag var så nervös. Jag både vill och behöver en förändring i mitt liv så jag skulle kunna göra ganska så mycket för att få det.

Fortsättning följer...

Ompysslad

2012-04-01 @ 20:43:54

Ompysslad av sonen i badet. Här är sommarens frisyr :)





Supergott vitt vin

2012-04-01 @ 20:41:28




Man kan ju se saker på olika sätt...

2012-04-01 @ 19:07:39



Vad tror ni det här är?


Sommar mode

2012-04-01 @ 18:56:57

Min Malin går i mammas fotspår, älskar att shoppa. Idag kom hon hem med ett par nya shorts och en ny blus. Hon kommer att bli dyr i drift :)

Malins Outfit



Så har vi mammas fina Outfit och dagens frisyr :)


Sant

2012-04-01 @ 17:17:20
- Goda vänner kan göra allting tillsammans - men bara de bästa vänner kan göra "ingenting" tillsammans

- Vi anstränger oss mer med att övertyga andra om att vi är lyckliga än att försöka tänka så själva

- Hur sällsynt den sanna kärleken än är så är den ändå mindre sällsynt än den sanna vänskapen

- Svårigheten är inte att dö för en vän, utan att hitta en vän som är värt att dö för

- Ibland liksom hejdar sig tiden och nånting alldeles oväntat sker. Världen och livet förändrar sig varje dag och bland blir den aldrig mer densamma

En riktig söndag

2012-04-01 @ 16:35:13
Usch va jag har slappat idag! Först sov jag till 9 och då tog jag mig bara lite frukost och lade mig igen och sov bort hela dagen. Nu har jag och min Malin tittat på "Som man bäddar" och den är full av både kärlek och humor, så det blev faktiskt en skvätt tårar.

Just nu är jag så fruktansvärt nervös inför morgondagen! Min Malin åker med till Stockholm så vi kan ha en stund till att gå runt lite efter intervjun. Det är ju inte särskilt långt till Stockholm och ändå åker man så sällan dit, men vi har å andra sidan fått det så bra när det gäller butiker här i Uppsala så behovet är inte lika stort längre.

Middag ja... va ska man hitt på för nåt idag? Jag skulle ärligt talat kunna tänka mig en macka bara, men barnen behöver ju mat. Gubben är på väg hem från Öregrund nu och får jag gissa så skulle han vilja äta nåt flottigt, men då får han göra det själv för jag tänker på bikini säsongen :)


RSS 2.0