♥ Små kloka ord ♥

2012-07-30 @ 16:12:30

Första dagen

2012-07-30 @ 15:55:07
Ja, då har jag klarat av första arbetsdagen!

Det var hur lite folk som helst och det som låg på mitt bord är jag klar med. Så jag får se hur det blir i morgon, är det inte mer som dyker upp ska jag kolla om jag kan vara ledig i slutet av veckan.

Jag har inte haft ont i skallen på flera veckor, men efter bara några timmar på jobbet så kom det,
 
I går va lilleman och storeman och fiskade och det ser riktigt mysigt ut.
Ikväll ska jag och grannen äta lite räkor och tjejmysa ♥

Söndags ångest

2012-07-29 @ 19:04:51
I går var jag på ett super trevligt bröllop! Idag har jag sovit bort hela dagen och haft ångest med gråten i halsen. Har precis varit på en promenad o nu ska jag tvätta. Det är så tyst och tomt utan familjen. Jag är inte van vid att vara själv o det e verkligen jobbigt! Under tiden jag tvättade gick jag upp till grannen och fikade och det var trevligare än att sitta hemma för sig själv.
 
Lite bordskort

Gräsö måndag

2012-07-23 @ 17:58:42
I går kväll hade vi besök av grannen hemma och satt och mös och skrattade i tältet till kring tolv-tiden. Hennes kille har ett sånt härligt gott skratt att man skrattar av bara det :)
 
I natt sov jag sov en gud! Jag stoppade i öronproppar och hörde inte ett ljud av när gubben snarkade! Vid halv nio i morse började vaktmästaren att klippa gräs, men jag hörde ingenting. Jag sov till 11 och då tog jag bara en macka och la mig igen. Så idag har jag sovit hela dagen på grund av det trista vädret. Min granne som är här och jag gick till Doppingen och tog en kaffedrink vid 16 och sen slutade det att regna, så nu ska jag dricka lite vin och gå till en kompis som står bredvid oss. Lilleman har skittråkigt för han har inga kompisar kvar här nu. Det blir mycket tv spel för både gubben o lilleman nu när det är sånt här skitväder...
 
Jag börjar få lite ångest över att jag ska börja jobba på måndag, men förhoppningsvis blir det några helger till med fint väder som vi kan få tillbringa här.
 
Nu ska jag ta mig en korv m bröd (lyxmiddag) :)

Börjar bli dött

2012-07-22 @ 19:50:47
Fy, va fort det har gått!!! Nu har jag bara en vecka kvar och den kommer att gå med ilfart, jag lovar. Tack å lov har vi haft fint väder den senaste veckan och det har varit kalla kvällar, i natt var det bara 8 grader! Jag har fått lite sobränna, men jag har inte alls suttit i solen lika mycket som jag brukar. Idag är det en hel del som packat ihop för det är jobb som väntas på måndag. Vad har vi gjort??? Jo, vi har ätit och druckit gott hela tiden och det är ju det som är semester. I går och idag tog jag mig en promenad och det var skönt. I går var det pub kväll på restaurangen, men de som sjöng var skrämmande dåliga! Ikväll blir det nog lite party med min Uppsala granne som är här!    

Vad säger man?!

2012-07-16 @ 11:37:47
Vaknade och trodde vi skulle få fint väder idag men inte då, det står som spön i backen!
 
För en stund sen sa vi att vi skiter i det här och åker hem, men vad fn ska vi göra hemma?
 
Det SKA spricka upp sägs det så vi håller ut...
 
 

Gräsö bilder

2012-07-15 @ 17:30:18
Malin och jag på restaurang Doppingen
Pappa Totte och Lucas
Tjoffa
Stefan
Fina Fine
Jocke
Långbord
Fina Fine & Malin
Christine & Lucas
Bästa Malin
Min kompis Zorro badar
Fest hemma hos oss
 

Möhippa

2012-07-15 @ 16:58:33
Igår hade vi möhippa för Sofie och det blev verkligen SÅ lyckat! För det första var det det finaste vädret på länge och för det andra hade vi det så otroligt mysigt och roligt. Hon fick dras runt i rullstol, vilket vi aldrig trodde hon skulle göra i nyktert tillstånd. Hon fick ansiktsbehandling, smink kurs och middag. Jag åkte tillbaka till Gräsö på kvällen och sen blev det fest i vårat förtält.
 
Sofie & Madde
En del av gänget
 
En av presenterna
Brunchen
 

Svensk sommar

2012-07-15 @ 16:52:00
Nej, nu är det inte roligt längre!!! Så här ser det ut lite överallt på campingen. Grannen Linus Edling och lilla Ludde är ute och leker i pölarna. I morgon har de lovat ett finare väder och det får vi verkligen hoppas. Jag har bara 2 veckor kvar nu och nån dag sol ska jag väl få?!  
 

Hemma en sväng

2012-07-13 @ 20:12:18
Nu är vi alla riktigt less på detta skitväder och många åkte hem idag. När vi kom hem sken solen så det har varit perfekt tvättväder ;-) De här veckorna har trots vädret gått supersnabbt och nu har jag bara två veckor kvar :'( Det har inte blivit mycket bloggande på sista tiden men är det semester så är det. Det har ramlat in höstkataloger som jag ska glutta igenom. Jag har faktiskt varit jätte duktig och inte shoppat nånting på nätet under semestern så det ska bli kul att handla lite nytt:-) I onsdags var vi på Doppingen och lyssnade på Stefan Löfgren och det va så himla kul!

Så läcker

2012-07-08 @ 20:34:33
Min bästaste granne hade köpt det här fina vinstället för en box, så nu har även jag ett. Vi brukar skoja med varandra och säga att vi ska läsa ett kapitel när vi ska ta ett glas.
 

Andra veckan slut

2012-07-08 @ 20:04:13
Nu har mina två första veckor gått. Idag har det varit regn hela dagen och just nu åskar det, så i stort sett alla sitter i varsina tält och slappar. Jag och grannarna har varit till Östhammar en sväng för att slå ihjäl lite tid och sen har vi ätit tacos så nu ska även vi slappa.  Fåglarna kvittrar som aldrig förr så i morgon blir det nog varmt och skönt och då blir det stranden. Motionen har det varit otroligt dåligt med dessa veckor så jag känner att magen har fått sig ett par kilo till att bära på. Men å andra sidan har det blivit en del gått att dricka som innehåller extra kalorier så det är inte så konstigt. Det får jag ta igen! Förr om åren var jag så duktig på att motionera även här, men de två senaste åren har det blivit dåligt, suck!  

RSS 2.0