Rosa bandet 10 år

2012-10-31 @ 20:28:00
Sitter och tittar på Rosa Bandet galan och det är helt otroligt vad med pengar det kommer in.
Man tror ju aldrig att man själv ska drabbas av det, men man vet aldrig.

Cowboy

2012-10-30 @ 20:23:00
Måste faktiskt säga att jag tycker det är läckert med cowboy skor, men jag skulle inte köpa mig ett par själv.
 Cowboy- / Bikerstövletter - Rött

Dutti kicka

2012-10-30 @ 20:07:00
Nu har jag varit duktig och promenerat till jobbet i två dagar och det känns faktiskt riktigt skönt i kroppen. Skulle önska att nackspärren vill släppa bara. Har sovit helt underbart i flera nätter, trots att jag vaknat till av min mans underbara snarkningar. Men nu har jag öronpropparna ligger precis vid sängen så när det blir som värst åker dom in. Funderar på att stoppa dom i munnen på gubben istället :) Skojade bara...
 
Jag tror fan att jag har mask i magen, jag är hungrig hela tiden! En tillväxtperiod kan jag ju inte vara i :)
Ah, det är väl det vanliga, hormonsprätt.
Ska snart fylla magen med lite poppe för det har jag haft ett enormt sug på i flera dagar, med aromat. Kanske lite dip till...
Tar en titt på Zalando först, dom har ju så sjukt mycket skor och fraktfritt är det också. 

Läpptatuering

2012-10-30 @ 19:22:00
Vill du tatuera läpparna för en dag/kväll?
 
Moderna häftiga Läppstikers är årets nyhet.
Bli först med att komma på partyt med dessa läckra läpptatueringar
 
Läpptatuering Läpptatuering Läpptatuering Läpptatuering
Gå in på Stjärnfynd!

29 oktober

2012-10-29 @ 19:41:00
Idag har det varit ett typiskt november väder.
När jag kom fram till jobbet efter en rask promenad trillade det ner små små fjun och tänk att det blir samma reaktion på alla varje år. När jag sen skulle gå hem stod det som spön i backen och blåste f...n.
Hela dagen har jag längtat till att få komma hem och lägga mig en stund på soffan, men det fanns för mycket att göra hemma så d var det bara att glömma. Precis innan middagen satte jag mig en stund och fastnade vid ett program som handlade om människor som lever med ett annorlunda utseende. Jag fick tårar i ögonen av hur starka dom är. Själv gnäller jag av att ha en finne på hakan.
Se Förlorad skönhet

Dagen låååång

2012-10-28 @ 20:11:00
Igår åkte jag Eckerö och hade det jättetrevligt. Det var första gången jag åkte en lördag em och det var hur mycket folk som helst. Vi började med att stå i kö till baren i mer än 30 min och så var det i stort sett hela resan.
Men kul var det och dansa gjorde jag.
 
Idag har det varit en sån där lång. Bara av att dra tillbaka klockan en timme gör så mycket. Nu blir det mörkare kvällar, vilket gör att jag kommer att bli än mer trött, suck. Efter lunchen tog jag, gubben och Lucas en sväng ute i friska luften med klarblå himmel och det var helt underbart.
Nu är det 3,5 minusgrader så det är bara att ställa in sig på snö snart.
Ikväll har jag tvättstugan och när jag är klar blir det nog lite poppe och en film.

Fött 18 barn

2012-10-28 @ 19:38:00
Herregud!
Jag kan inte förstå hur kroppen kan klara av 18 födslar.
Läs artikeln om kvinnan som fött 18 barn på 43 år här

Eckerö nästa

2012-10-27 @ 11:22:27
Sådär ja, nu har jag petat i mig lite lunch och alldeles snart bär det iväg mot Eckerö.
Känner att vi har ganska mycket tur med vädret. Inte för att jag kommer att sitta ute, men det är ju inte fel med sol en ledig dag.

Jean Paul Gaultier på Vivamondo

2012-10-27 @ 10:36:00
Top notes of wormwood, bergamot and cardamon  Heart notes of lavender, orange blossom, cinnamon and cumin  Base notes of wood, musk, amber and vanilla.
Nu kan du göra ett dunderfynd på denna underbara herr parfym!
Vårt pris:                    389 kr               

Rek. pris:                    756 kr

Perfekt farsdagspresent!

Gå in här

 

 
                               

Fy fan för Telia!

2012-10-27 @ 10:34:50
Idag kom det ett inkassobrev för att vi inte betalat en Telia räkning, men saken är den att vi inte fått någon påminnelse! Jag har förlorat saker via posten förr och om det nu är så att de inte skickar ut en påminnelse och det går direkt till inkassor är det för bedrövligt! Oavsett till vilket företag det handlar om så anser jag att man ALLTID ska få en påminnelse. Telia som har en "sån fin hemsida", men på mina sidor kan du vare sig se de fakturor du har betalat eller som i det här fallet, att du fått en påminnelse.

Myspys

2012-10-26 @ 15:32:25
Idag har jag varit ledig och varit med min son på skolan och det var så mysigt!
Han blev helt överlycklig när jag sa att jag skulle vara göra det. Jag som knappt får en kram utanför skolan annars... Så det var ju roligt. Jag fick nu se hur lugn och aktiv han var, förutom på musiken. Den gillar han tydligen inte, men mamma hade i vilket fall kul och då skämdes han. Jag åt lunch för 35 kr och den var helt ok. Kallt som fan var det idag så alla gjorde allt för att krypa in i vrån och korridorer.
Ikväll blir det tacos och en lugn hemma kväll. I morgon sticker jag,fina Malin, hennes kusin och min tokiga fd svägerska med Eckerö.

Svart kort jenasjacka!

2012-10-26 @ 15:18:00
Nu blir jag snart förbannad, varför finns det inga svarta korta jeansjackor?
Har googlat och hittar bara blåa!
Nån som vet var jag kan hitta en svart kort (kavajliknande) någonstans?

Super tisdag med lite shopping

2012-10-23 @ 19:44:00
Nu verkar det som att träningen gör att jag vaknar på nätterna, trots proppar. Vanligt folk mår bra och sover bra av att motionera, men för mig kan det bli det tvärtom. Jag vaknar mitt i natten och är hur uppe i varv som helst. Jag som tänkte dra igång med motionen på riktigt nu och låta cykeln vila, men fortsätter mina nätter så här får jag nog tänka om. Trots det har det varit en superbra dag. Dagen började kanonbra, Lucas trampade iväg själv till skolan helt utan gnäll och tjafs och jag tog en rask promenad till jobbet. Min höft har börjat spöka igen och det blir värre och värre för varje dag jag går. Det kom för några år sen och gick över när jag använde iläggsulor, men trots att jag anväder det nu gör det ont. Men men, jag testar att köra på ett tag till för det kan ju vara tillfälligt.
När jag kom hem åkte jag och Lucas direkt för att köpa lite varmare skor till honom, det börjar ju bli kallt om tassarna... Även där gick allt galant och han var på strålande humör. Sen lade jag huvudet på sned för att få honom att gå med in och köpa ett par vindbyxor och då hittade han ett par handskar och mössa som han också ville ha. Så på 10 minuter hade vi köpt skor, mössa, handskar och vindbyxor. Jag trodde inte det var sant!
När vi var klara tog vi en Cubus sväng för att lämna tillbaka jackan jag köpte till honom tidigare men som han inte ville ha och inte ens då protesterade han.
(Den här har han valt istället och det tackar jag för.
áhkká skidjacka för 250:- ( 999:- )
Finns på Catalog outlet
 
áhkká Turkosgrön/grå Skidjacka
Gissa vad mamma hittade på Cubus då? Jo en jacka till sig själv! De hade kampanj på en del jackor så jag kunde inte låta bli. Den påminner jättemycket om min svarta Didrikssonjacka och den älskar jag, men den här är ju blå. Vågar inte tänka på hur många jackor jag har nu...
 
 
 
 
 

Var en bra vän och medmänniska

2012-10-22 @ 20:51:00
De allra flesta känner någon som har problem med sin psykiska hälsa. Ofta blir vi osäkra när någon mår psykiskt dåligt. Vi blir kanske rädda för att säga eller göra fel saker. Men det viktigaste du kan göra som medmänniska är att visa att du bryr dig.
Visa ditt stöd på Hjärnkoll 
"sprid budskapet om hur vanligt det är med psykisk ohälsa, att en av fyra lever med det idag."
 

Nöjd med dagen

2012-10-22 @ 20:31:29
Mm, vad jag sov gott inatt. I med propparna i öronen så sover jag som en stock. I och för sig så var det en natt som inte Lucas kom in och det gör stor skillnad.
I stort sett allt i kylen är slut och brödet slogs vi nästan om i morse. Vanligtvis handlar jag en gång i veckan, men förra veckan orkade jag faktiskt inte veckohandla och då får vi ta det som det är. Det som är positivt är att det blir frystömning på matlådor och småskvättar och hur det än är så lyckas man alltid få ihop nåt. Ibland kan det till och med bli godare.
Efter skolan hade Lucas en klasskompis med sig hem och de fick sig en utflykt till 4H av Malin. Först gick dom iväg och pantade alla burkar som blev efter festen så det blev pengar till lite fika som dom köpte med sig. Det hon inte tänkte på var att dom tog fikat precis vid middagstid, så när vi skulle till att äta hade vi 2 barn som inte var så särskilt hungriga. Men mysigt hade dom ♥
Sen var det dags för läsläxa med Lucas och det går bättre och bättre, men han är inte lågt ifrån intresserad av att läsa. Jag har två barn som är helt olika, Malin älskade att läsa och skriva redan på förskolan. Men så är hon som mamma också :p  Sen har det varit en del soffhäng och det var skönt. Min Malin är just nu inne i en period där hon spriger framför spegeln 100 ggr/tim med olika ombyten och det är så roligt att se på. Jag minns så väl när jag var 14, det var en jobbig men rolig tid. Jag skulle kunna betala bra så mycket för att få tillbaka den tiden.
Jag är på bra humör och mår riktigt bra, trots att det är grått och mörkt.
Nu har jag piggat upp mig med lite brun hårfärg och det känns skitbra.

Wella Color Touch

2012-10-21 @ 20:19:00
Idag bestämde jag mig!
Tog bussen ner på stan och köpte hårfärg, Wellas Color Touch 4/77 Deep Brown
Har nu haft i det och väntar spänningsfullt på hur det blir. Just nu ser det morotsfärgat ut..
Så här blev det.
 

Min lördag

2012-10-20 @ 18:47:31
Det är så sjukt, i morse fick vi gå upp vanlig tid, 05.30 på grund av att lilleman hade kissat i våran säng.
Han måste tvättas av och vi måste byta sängkläder, så hur lätt är det att somna om då?
Min käre man gick upp och bryggde kaffe och jag lade mig raklång på sängen en stund till för är det något jag älskar så är det att sova. Pulsen steg och jag kände att jag nästan blev förbannad över att jag inte kunde somna om, men till slut gjorde jag det och klev upp vid 08.30. Tittade ut och kände; det här blir en inne och hemmadag.
Jag ringde min kära Sofie för att höra hur det är med den nya familjemedlemmen och när hon och jag pratar rinner tiden iväg. Vi har en förmåga att prata om allt å inget. Sen hoppade jag i badet och nästan somnade om, men då kom fina Malin in och frågade om vi inte kunde åka upp till Gränby en sväng, så det gjorde vi. Jag fyndade 2 läderskärp för 30:-/st och en marinblå jacka till mig själv. Jag har länge letat efter just en marinblå jacka men inte hittat någon så jag blev superglad när det fanns en på HM för bara 249:-, på barnavdelningen. Ibland har jag turen att jag kan ha stl 170 och den här gången hade jag det :)
Sen gick vi till Cubus och där hittade jag en jacka till lilleman, men ni ska inte tro att han vill ha den! Den var SÅ ful tyckte han. Det får bli en retur och han får gott ha den jackan han har ett tag till och nästa gång får han följa med. På vägen hem satt jag och Malin och pratade om hur sjukt det är när det gäller priser egentligen. Jag köpte en jacka till mig för 249:- medans den jag köpte till Lucas kostade 299:- på kampanj.
 
Idag var det Malins tur att fixa middag och det blev så gott!
Hon bjöd på kycklingfilé med curry, lime, cocosmjölk, lök och vitlökssås.
Så nu vet jag vem jag ska anlita på helgerna i fortsättningen...

Så tragiskt

2012-10-20 @ 18:25:00
Detta är så fruktansvärt!
Skulle min dotter ha genomgått något sådant och skolan inte reagerat hade jag verkligen börjat undra.
Läs om vad som hände Amanda här
Amanda Todd laddade upp en video där hon berättar om nätmobbningen mot henne. Nu har hon hittats död.

Känner mig som en råtta i skallen

2012-10-18 @ 20:30:00
Fy, va jag e less på min hårfärg nu, det har fan blivit råttfärgat i höst!
Nej, I helgen ska jag nog röra runt lite färg i skallen.

Chillisoffan

2012-10-18 @ 19:27:00
Nu äntligen har vi en soffa!
Idag hade den kommit till butiken så vi åkte raka vägen för att hämta den.
Nu har vi inte haft någon soffa på några veckor så det kändes jättekonstigt och ovant, men nu har vi en soffa att krypa ner i igen :) Lillputte blev jättebesviken på den nya soffan och vill ha tillbaka den gamla... Hm
 

Egångstäcke, finns det?

2012-10-18 @ 19:03:31
Efter att i flera år nu har tvättat, tvättat och åter tvättat kan jag inte förstå varför det inte finns engångstäcken just för sängvätare. Vi har fria engångslakan, men det gör ju inte att vi slipper tvätta sängkläder i och med att täcket alltid är fullt av kiss.
Finns det någon som vet något om engångstäcken? Snälla, hör av dig! 

Tjat och gnat

2012-10-17 @ 20:19:00
Just nu tycker jag inte att jag är någon annan än en gnat och tjat kärring.
"Har du gjort det?"
"Kom och plocka upp det här"
"Gå och kissa"
"Sätt på dig pyjamasen"
"Sänk volymen!"
"Skrik inte"
"Smacka inte"
"I morgon blir det inget spel!"
"Gå och lägg dig!"
 
Livet är för underbart!
 
 
 

Det är sant

2012-10-17 @ 20:06:13
 
Så här bra resultat får du av att använda Xlash!

Kör på

2012-10-17 @ 18:54:00
Igår körde jag med min skinroller för tredje gången och satan vad det bränner i huden på pannan!
 
Jag kan inte uttala mig om den riktigt än, men i och med att den har fått så bra omdöme kör jag på tills jag åtminstone ser någon typ av skillnad. Det som hänt hittills är att jag fått en hårdare hud och som är väldigt torr. 
 
IMG_3781

Bomullshuvud

2012-10-17 @ 18:45:58
I dag har jag allt rullat på i en rasande fart och jag har sprungit fram och tillbaka mest hela dagen. Jag tycker om att ha mycket att göra så det är inte det, men just nu känns det helt tomt i skallen. När jag kom hem lade jag mig på sängen och somnade till en stund och sen fick jag en sån där obehaglig känsla; vad har jag gjort idag?
Sonen är i sina bästa år :) Mer behöver jag inte säga... Jag tror de flesta som har en åtta åring hemma känner till hur det kan vara. Om inte så måste vi ha misslyckats totalt.
 
 
 

Shoestyle

2012-10-17 @ 18:37:57

Shoestyle stänger ned sin verksamhet – Välkommen till ellos.se

Bäste Shoestylekund

Shoestyle kommer att avsluta sin verksamhet i Frankrike, vilket innebär att Shoestyle även avslutar verksamheten gentemot våra svenska kunder. Shoestyle är en del av koncernen Redcats, ett världsledande företag inom distanshandel. I Norden representeras Redcats exempelvis av varumärken som Ellos, Shoestyle, La Redoute och Jotex.

Vi vill tacka dig för att du handlat hos oss och hoppas att du vill fortsätta som kund på ellos.se där du nu hittar samma sortiment som vi tidigare presenterat på shoestyle.se.

Om du som kund hos Shoestyle har frågor gällande din order, din Faktura eller ditt Konto besvaras dessa framöver av Ellos Kundservice, 033-330 00 eller [email protected].


Sverige

2012-10-16 @ 18:36:31
Om sex år väntas de bo 10 miljoner människor i Sverige!
Det uppger SVT här
 
 
 
 

♥ Blivit moster igen ♥

2012-10-16 @ 17:53:51
Å, vad jag längtar tills att få nosa och gosa ♥
En kille på 4,2 och 54 lång!

Blandat

2012-10-16 @ 16:26:00
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta i och med att det är så längesen jag skrev.
Idag har det varit en helt vanlig arbetsdag inkl. motion. Igår var jag så jäkla less på detta höstväder och gjorde som en del andra, cyklade med paraply. Det ser fan inte klokt ut, men jag hade inte den minsta ork till att gå.
 
I helgen hade vi gäster hemma, med lite gott kallskuret och vin och det var superkul att träffa en del av campingvännerna igen. Jag trodde inte vi skulle få plats, men det fungerade jättebra att ställa köksbordet i v-rummet. Buffén beställde jag ifrån Ica Kvantum och den var helt underbart!
Ska vi inte tala om vilken läcker tårta! Kolla in husvagnen...
 
 
 
Den här fina tavlan fick vi av Hoforsarna
 
 
På söndagen när alla hade åkt var jag helt mör i hela kroppen. Det blev ganska så sent i lördags och upp tidigt i söndags. Jag hade kunnat göra ganska så mycket för att ha fått hem den nya soffan som jag så gärna ville krypa ner i, men nu får vi stå ut tills på torsdag :o
 
Den senaste tiden har det varit värre än nånsin när det gäller Lucas sängväta, men snart ska vi tillbaka till läkaren och då hoppas jag att vi kan få lite ordning på det.
 
Jag har även gått på att köpa tvättmedel som de levererar vid dörren (Tvättex). Min kära systerdotter använder det och tipsade dom att ringa mig, men även mamma hade det och jag vet att hon var nöjd så jag ska åtminstone prova. Kan vara skönt att slippa bära dessa tvättmedelsförpackningar på ett år.
 
Ont om pengar har jag också denna månad. Både gubben och Malin fyllde år i förra veckan så då gick det åt pengar. Allt till festen kostade en del och sen var det en månad med lite extra räkningar och så har jag klippt mig.
 
 Så idag blir det radhusbiff med bacon !

Shopping

2012-10-09 @ 20:37:00
I dag jobbade jag halvdag för att jag var på läkarbesök och när jag var klar där passade jag även på att köpa present till gubben, som fyller år i morgon och klippa mig. I går hade vi fika för Malin som fyllde år och så blir det en fika i morgon oxå. Vi skulle naturligtvis ha slagit ihop det till en!
När jag kom hem idag hade familjen fixat middag och det är så otroligt gott när någon annan har gjort maten, oavsett vad det är. Bara att få sätta sig vid ett dukat bord gör så mycket.
Efter maten åkte jag och Malin upp en sväng till Gränby och jag som inte har råd att handla något till mig själv just nu hittade givetvis nåt, men på rea :)
Det blev tre par strumpbyxor och ett par shorts. Det är så jävla snyggt med ett par tjockare strumpbyxor, shorts, en tröja och ett par stövlar.
 
I morgon blir det nog de nya shortsen med de beiga strumpbyxorna, om jag hittar en tröja som passar...
 

Gamla tider

2012-10-06 @ 15:45:55
Hittade detta kort på mig när jag var ung :)
Såg ganska oskyldig ut...
 
 

Sant

2012-10-06 @ 14:25:00

Härlig lördag

2012-10-06 @ 14:21:00
Vaknade alldeles för tidigt, av huvudvärk. Nu har förkylningen kommit till både mig och min kära så det är bara att gilla läget. Tog piller och sov en stund till och sen tog jag en solskenspromenad med grannen. Det var otroligt härligt att få se solen en dag när man är ledig!
Efter lunchen tog jag cykeln till Team Sportia för att titta på en jacka, men jag hittade ingen :( Jag vill ha en marinblå och helst Didriksson, men årets modell är inte alls lika snygg som förra årets.
Min älskling är och byter kamrem på bilen som lär ta några timmar, men till kvällen blir det mysmiddag med hela familjen och en kompis till Malin. Nej förresten, Lucas ska på kalas så han missar kvällens planerade festmiddag...
Har tagit en sväng lilla fido och ska fortsätta städa lite, men sen ska jag nog bara slappa och mysa för mig själv. 

Torsdag

2012-10-04 @ 16:15:28
I går var det en myskväll på restaurang. Vi tog cyklarna till Ragusa och åt en varsin pizza och det tillhör inte vanligheten. Men det var supermysigt att bryta vardagen på det viset. I dag har jag varit hemma med lilleman för han vaknade i natt och kände sig hängig, men efter en dag hemma tycks det ha vänt så i morgon blir det skola igen.
 
Vädret blir jag inte rikgtigt klok på, ena stunden regnar det och helt plötsligt skiner solen. Mörkt och grått är det så tröttheten har tagit över fullständigt. Nu skulle man verkligen behöva åka till något varmare och soligare! 
I dag är det torsdag och då är det veckohandling som står på schemat. Den här gången hade jag svårt att få till listan för nästa vecka. Det blir så lätt samma hela tiden och fantasin är i botten just nu. Jag brukar för det mesta få Malin med mig och det är så himla mysigt att hon vill det. När jag var i hennes ålder hatade jag att åka och handla mat med mamma, tror nog aldrig jag gjorde det. Men allt är så annorlunda nu mot när jag var barn. Vi bodde en bit utanför stan och då var det en helt annan planering som krävdes. För oss är det så enkelt, det är bara att hoppa in i bilen och åka till Gränby precis när det passar. 
Min Malin fyller 14 på måndag så idag blir det väl till att leta present/er också.  

Skinroller

2012-10-02 @ 19:47:00
Idag fick jag min skinroller :)
 
Blir till att testa den ikväll och förmodligen se ut som en prickigkorv i morgon.
Jag har ju fått bra resultat av Xlash och hoppas nu även på denna produkt.

 

Med hjälp av 540 små mikronålar av kirurgiskt stål så stimuleras både hudens kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller. Redan efter ett par behandlingar kommer du se din hud återfå sin spänst och lyster efter vidare behandling minskning av både rynkor och ärr. Vår hudroller är även ett perfekt verktyg för att motverka och förebygga bland annat bristningar.

 

FÖRE OCH EFTERBILDER

 

Det här resultatet vill jag se på mig!

 

Läs mer om skinroller här

IMG_3781


Svarta listan

2012-10-02 @ 19:32:00
Piratkopiering är inte enbart ett gissel som drabbar storföretag och näringsidkare, också konsumenter luras att betala stora pengar för varor i tron att det rör sig om äkta varumärken.  Försäljning av förfalskningar av vinterjackor så kallade fake jackor, är inte något nytt fenomen. Redan ifjol rapporterade vi här på vinterjacka.org om hur antalet falska vinterjackor ökade.  Inför denna säsong befaras denna tendens fortsätta.

För att du som kund skall slippa bli lurad och köpa en förfalskning, har vi bestämt att oss för att skapa en Svarta listan för butiker som bedriver försäljning av fake jackor via internet.  Mer eller mindre ständigt startas nya webbplatser med “webbutiker” och framförallt inför vintersäsongen är bedragare särskilt aktiva. Om du känner till fler sidor som säljer förfalskningar av jackor, är du väldigt välkommen att lämna en kommentar med dessa uppgifter, så uppdaterar vi vår lista fortlöpande.

Webbplatser och butiker på svarta listan

De här sidorna är placerade på den svarta listan eftersom de säljer förfalskningar av kända varumärken. Undvik att handla fake jackor genom att undvika dessa webbutiker.

 


Tisdag morgon

2012-10-02 @ 07:33:24
Usch, idag är jag på uruselt humör! Jag hatar hösten och den tycks vara här nu. Det är mörkt och grått hela tiden. Den senaste tiden har jag även haft lite svårt att sova, men jag förknippar det med min höststämdhet och får göra det bästa av det. Snart får vi gäster och det har jag sett fram emot i en månads tid nu, så det ska bli SÅ kul.
Den senaste tiden har även lilleman varit i ett stadie som kan göra en rätt så frustrerad. Han är kaxig och grinig och vill göra allt för att reta oss. Han gör konstant tvärtemot vad vi säger, vilket kan ta en del energi och tålamod. Inte lär det bli lättare heller :p
Idag blir det cykel till jobbet :)
 

Dagens

2012-10-01 @ 21:23:00
Har haft en bra dag, inget att klaga över! Gick till jobbet i regn, men det var ganska skönt med en rask promenad i friska luften. Hem och som vanligt direkt till spisen. Gubben tog cykeln ner på stan för att hämta sina nya glasögon och han sa, wow vilken känsla att kunna se så här bra. Jag har ju svårt att sätta mig in i hur jobbigt det måste vara att se dåligt i och med att jag själv inte har några som helst problem med synen.
 
Jag har betalat en vinst på tradera, skickat en såld auktion och postat ett brev till min biomamma. Igår satt jag och tänkte jättemycket på henne och trots att hon aldrig har funnits för mig så finns hon ändå i mina tankar. Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag fick veta att hon var borta, förmodligen skulle skuldkänslan över att jag aldrig hör av mig komma. Men samtidigt vill ju inte hon ha med vare sig mig eller syrran att göra så jag borde inte känna så. Blod är tjockare än vatten sägs det, men i min och syrrans förhållande till mamma vet jag inte vad som är starkast. Hur som helst så har jag skickat ett brev, bara för att höra av mig. Hur hon vill göra med det är upp till henne för jag vill bara med brevet tala om att jag tänker på henne.
Slutligen har vi tittat på X Factor och det börjar bli spännande. Lilla Awa är ju för bra!
I kväll blir det tidigt sänggående, blev natten till idag väckt ett antal gånger av att gubben snarkade så i natt är det proppar i öronen som gäller!   

PARFYMER OCH KOSMETIKA FRAKTFRITT

2012-10-01 @ 19:07:00
www.parfymgiganten.se
 
 

RSS 2.0