Har inget värde kvar

2012-09-30 @ 19:51:00
Tänk så fort utvecklingen går. För några år sedan köpte jag denna stereo för flera tusen och idag har den inget värde alls. Det gör ont att kasta den och tur nog så vill en kompis ha den.
 

Långhelg

2012-09-30 @ 19:43:34
Den här helgen har varit lång och skön i och med att jag var ledig i fredags. Inte för att jag gjort något speciellt, mer än att städat och pysslat hemma. Igår var vi iväg en sväng och köpte en klaff till köksbordet och när vi skulle sätta borra fast den hade de skickat med för långa skruvar så den gick rakt igenom skivan! Då blir man inte glad! Bara en skiva på 50cm kostar 900:- och då blir man jäkligt besviken när något sånt händer. Idag åkte jag tillbaka med den och då säger dom att vi får se om det går som en reklamation i och med att vi inte tagit de förborrade hålen, men oavsett hade skruven gått igenom... Hoppas dom hinner fixa det på två veckor för då måste vi ha den! Då kommer våra kära vänner ifrån Hofors samt ett par i från Björkligen.
Hela dagen idag har jag varit på fixarhumör så jag var först till Rusta och köpte lite blommor (i lila) och gardiner och sen till Ikea och köpte en ny hallmatta och nya handdukar till badrummet. När jag hade kommit igång tog det mig hela dagen. Först blev det pyssel i v-rummet och sen hamnade jag i köket. I v-rummet är det nu inslag av gammelrosa och vitt och i köket lila och svart. I badrummet blev det även ett byte av handdukar och duschdraperi så nu är det bara sovrummet kvar, men med det är jag rätt nöjd just nu så det får bli vid nästa tillfälle.  

Cikulation

2012-09-29 @ 19:54:00
Så länge vi inte har någon soffa tänkte vi vara lite tokiga och ställa köksbordet i v-rummet.
Vi får snart gäster som fyller hela rummet, så vi tar ett litet smakprov redan nu.
Lite mysigare än att sitta på en varsin utestol som inte är anpassad till ett tv-bord.  
Trots det så sitter gubben hellre på golvet :)
Lite annorlunda att ha ett soffbrd i köket, men...
 
 
 

Har du ännu inte provat Xlash?

2012-09-29 @ 09:49:00
Jag har tidigare rekommenderat denna produkt och vill än en gång göra det!
Den är helt fantastisk och du ser resultat bara efter ett par veckor. Jag använder den varje kväll och fransarna blir bara finare och finare.
 
Se före och efter bilder, det är sant! Just nu kan du prova den för 299:- (räcker jättelänge) när du använder koden "höst" Här kommer du direkt till hemsidan
Fri frakt!

En ledig och regnig dag

2012-09-28 @ 13:10:00
Ja, det blev precis som jag misstänkte..sonen vill inte åka och bada.
Hittills har vi haft en mysig slappardag i morgonrock och det är skönt det också. Ska snart slita fram lilla fido (dammsugaren) och köra runt lite och sen ska vi åka och hämta pappsen på jobbet. Allt för att få ut och åka med den nya bilen :)

Skinroller - Ska testa!

2012-09-28 @ 11:30:26
Istället för att lägga en massa pengar på att ta bort rynkor i pannan med Restylane ska jag prova denna :)
Den tar inte bara bort rynkor, läs mer här
 
IMG_3781

Soprik

2012-09-27 @ 20:56:45
Tänk om man kunde bli rik på sopor, då hade jag varit miljonär för längesen!
Det är ju helt sjukt vad med sopor man får, eller skapar kanske man ska säga. I våran familj blir det minst en påse per dag och det tycker jag är skitmycket!
I dag har hela familjen varit och handlat på Gränby och det kryllade av folk. Jag brukar inte tycka det är jobbigt, men idag var det folk överallt och då tyckte till och med jag att det var stressande. Kanske var för att jag hade båda grabbarna med mig, som HATAR att gå i affärer...
Avslappningsvis sitter vi nu i en varsin utestol i vardagsrummet och längtar efter den nya soffan! Det dröjer ju ett tag till om jag säger så.
I morgon är jag ledig och det ska jag njuta av. Ska faktiskt försöka få med mig lilleman till ett badhus och plaska lite, men det kan bli svårt. Han kan inte simma och vill inte bada, men det börjar bli dags för att träna lite på att bara kunna vara i en bassäng. Vi är själva väldigt dåliga på att åka och bada, därav Lucas ointresse. Men vem vet,  jag kanske blir förvånad. Han kanske älskar att plaska i en bassäng. Hans dilemma är att visa sin kropp, men jag har lovat att han ska få ha en tröja på sig. Vi vet inte varför han inte vill göra det och vi vill inte göra någon stor affär av det heller. Vill han bada med en tröja på sig så får han göra det. Skulle det vara så att det finns en regel på att man inte får ha det packar vi oss därifrån helt enkelt.  

Har du fantasi?

2012-09-26 @ 19:09:13

Sponsrad Video - Hey I like your style

2012-09-25 @ 22:19:41
Höstmode på Kappahl
Nedan finner ni en sponsrad video ifrån Kappahl, "Get the style" med Isabella, Linda och Mona. 
 
Hösten är här så det kan vara tid att fylla på garderoben med lite tjockare tröjor och färgglada blusar.
I reklamfilmen bär Linda en stilren stickad tröja och den finns i 3 olika konstrastfärger. Min favorit den här årstiden är just en stickad tröja. Det är ju så snyggt tillsammans med jeans, men vill du piffa till det lite finns det en hel del fina blusar som du kan sätta en cardigan över. Se blusen som Mona bär, visst är den läcker? Den finns i 5 läckra färger. En färgglad blus piggar upp och är precis vad vi behöver under den mörka årstiden vi har framför oss. Lägg det mörka enfärgade åt sidan och unna dig lite färg, det är inte farligt!
Höstens måste är ju dräktjackan som Isabella bär, den är i en modern stil som passar alla kvinnor och finns ifrån 299:-
Som vanligt finns de olika modellerna av jeans och som är ett perfekt basplagg i garderoben.
 
 

En helt vanlig dag - en bra dag

2012-09-25 @ 19:55:00
Natten till idag blev vi väckta av båda barnen, den ena hade gjort i sängen och den andra hade mardrömmar. Det skedde precis kring klockslaget man sover som bäst så det var lite mossigt att gå upp när klockan ringde.
Vaknade till ordentligt när jag hörde gubben svära över hur dåliga soppåsarna är och då kunde jag inte annat än skratta. Nog för att jag håller med, det finns verkligen inga bra påsar som är anpassade till sopor! Istället använder vi matkassar som kostar 2 kr styck och det är ju att kasta pengarna direkt i soporna.
Hur som helst så kom vi alla igång och lillputte cyklade själv till skolan idag. Kallt var det och nu har min vinterjacka åkt fram. Är det något jag hatar så är det att frysa! Det är lika svårt varje år vid den här tiden att ställa om sig, men särskilt den här hösten eftersom det inte har varit någon riktig sommar.
Dagen sprang iväg med en sablans fart och helt plötsligt var det dags att gå hem igen. I två veckor har lilleman gått hem själv med nyckel och det går så otroligt bra så det får han fortsätta med så länge han tycker det känns bra. När jag kom hem hade jag ingen kraft kvar kändes det som så jag lade mig på sängen och tog en tupplur. Det tog tydligen inte många minuter innan jag somnade och vaknade först när gubben kom hem. Direkt till spisen och fixa middag och sen till min fina svärfar för att klippa honom. Det är så roligt att se hur pigg han har blivit! Det värmer ♥ 

Bonprix-Fri frakt

2012-09-25 @ 19:29:00
Fram till den 28/9 har du fri frakt på Bonprix.
Använd koden: 93129

Tonårshumöret

2012-09-24 @ 19:15:12
Hjälp, nu har tonårshumöret slagit till på dotra och det är bara till att hålla sig undan. Jag har försökt att tala med en lugn och sansad ton men hon blir ändå galen. Att hjälpa till med läxorna som jag inte fattar ett smack av är inte lätt och det gör henne frustrerad. Hon skriker och ser ut som hulken och jag kan säga att jag känner mig ganska så värdelös. Jag är otroligt glad att hon är så duktig på att plugga, men för henne blir det extra jobbigt en sån här gång för att hon har så otroligt höga krav på sig själv. Jag är glad över att hon tycker om skolan och att plugga, men kan ibland bli lite orolig. Nu kan det vända när som helst och rätt som det är kanske hon har tvärruttnat och börjar skolka och då blir man orolig för det.
Det är inte lätt att vara förälder, men jag gör så gott jag kan och ger åtminstone mina barn kärlek.
  

Godmorgon måndag

2012-09-24 @ 07:27:52
Shit, va jag är trött idag! Lillputte kom in 1.20 och sen tog det sin lilla tid innan jag somnade om. Även idag vaknade jag med huvudvärk och börjar bli ganska trött på det. Min kropp känns helt mör efter en heldag med flytt/montering av möbler i Malins rum igår. Sitter och velar om jag ska gå eller cykla till jobbet, men inser att klockan har närmat sig cykel. Nu gäller det att gå på lillputte sina kläder oxå !

En pyssel helg

2012-09-23 @ 20:04:31
I går var jag och barnen till Ikea och tände ett ljus för mamma och det var en jättemysig dag trots att det regnade. Gubben var på Solvalla med killarna på jobbet så vi hade en heldag helt för oss själva. När han kom hem började vi alla bli trötta så jag gick isäng ganska så tidigt. Vaknade förstås jättetidigt idag, men det gjorde ingenting för jag hade en del att göra. Malin har länge velat kasta ut sina skåp och möblera om så det blev en hel dag i hennes rum. Först kom dom och köpte soffan, så nu sitter vi på utemöblerstolarna :) Sen åkte jag och Totte och köpte en garderob till Malins rum så nu har hon fått det precis som hon vill ha det. Det blir ganska så rörigt när man flyttar möbler hit och dit, men nu är det klart. Igår när jag och ungarna var på Ikea köpte jag en jääääätte stor plastback som jag så länge tänkt göra och nu när julen snart är här har julsakerna hamnat i en låda i förrådet. Tänk så mycket plats jag fick över till annat...  Just nu är hela trapphuset fullt av kartonger som ska slängas och det är lika jobbigt varje gång. Att packa upp och vika ihop skiten går bra, men sen att ta sig ut till containern är inte lika roligt. Gubben ligger här bredvid mig och snusar så gott och det slår aldrig fel att det är en snusfläck på kudden sen, som är omöjlig att få bort. Nu ska han väckas så han kan sova i natt.
 

Skokollektion på Gina-Nyhet

2012-09-20 @ 20:07:00
Snart får även Gina Tricot skor i sitt sortiment!
Jag som medlem har redan tjuvkikat på dom, så bli medlem du också så får du ta del av alla nyheter innan alla andra.

Kabelstickat åter i butik

2012-09-20 @ 20:00:00
 
Nu har Lager 157 fått in sina kabelstickade tröjor igen...
Priset för denna "Carro" är 150:- just nu
Fler modeller kan du se här

Det bryter aldrig ut

2012-09-20 @ 19:52:00
Har fortfarande ont i skallen och det blir liksom inget mer. Men i morgon är det sista dagen och sen är det helg igen och då ska jag sova. Min Malin är fortfarande sjuk och nu har hon haft feber i över en vecka.
 
Idag tog jag nya bilen för att jag åkte och handlade direkt efter jobbet. Det känns så otroligt roligt med en ny bil, eller nyare rättare sagt. Efter middagen tog jag och gubben en pärmstädning och kastade en massa papper, så nu är det ordning och reda i hemarkivpärmen igen. Det är lite roligt att sortera papper även hemma, administratör som jag är :)
 
Nu ska jag försöka få lilleman att komma ur badet, som jag hade fullt upp med att få i badet.

Supernöjd

2012-09-19 @ 19:01:53
Idag har jag haft en fönsterputsare hemma så nu är fönstren SÅ fina! Jag kan inte fatta hur dom gör? Det kändes så härligt att hänga upp gardinerna vid spegelblanka fönster.
 
Min lilla Malin är fortfarande sjuk och springer på toan hela tiden och idag har jag lämnat in avföringsprovet till vårdcentralen som jag hoppas vi får svar på snart. Hon är så less på att vara hemma och vill bestämt gå till skolan i morgon, men så länge vi inte vet vad hon bär på för bakterie får hon inte gå till skolan. Visst, jag är jätteglad över att hon vill gå till skolan, men just i det här fallet känner jag mig tvungen att säga nej så inte smittar ner hela skolan om det nu är en smittsam bakterie.
 
De senaste dagarna har jag inte motionerat nånting för jag har inte känt mig riktigt bra. Nu har jag haft ont i skallen i 5 dagar och det bryter liksom aldrig ut nåt mer. Jag har inte tillräcklig energi så jag känner att det är nåt i kroppen och så länge jag känner mig så här svag blir det ingen träning. Jag som kände mig så pigg...
 
Ikväll blir det en film tror jag och det slutar 99 av 100 ggr med att jag somnar i soffan.

En dag hemma

2012-09-18 @ 20:52:10
Idag har jag varit hemma med min älskade Malin som är sjuk. Hon har varit på Kos och blivit sjuk och nu misstänker vi salmonella. Vi var till doktorn idag i och med att hon har haft feber i 6 dagar och får inte behålla nånting hon äter. Nu blir hon hemma tills magen är i balans och febern är borta, vilket kan ta tid om det är salmonella. Jag hoppas verkligen att vi klarar oss! Så den här dagen har jag bara myst med henne och det var jätteskönt.
 
Igår var vi till en barnläkare med Lucas också så nu hoppas vi på att få ordning på hans sängväta. Blir lite irriterad över att vi inte blivit skickade dit tidigare, men bättre sent än aldrig. Det kommer att ligga lite jobb bakom, men om det blir bättre är det värt hur mycket som helst.
 
Jaha, nu är det en som vill köpa soffan oxå :) Hoppas vi hittar någon annan...
 
 

För ett par byxor!!!!

2012-09-16 @ 20:27:29
Hur fn kan ett par byxor som dessa kosta 4500:-?!
Skulle du betala det?
 
Leggings - BruntLeggings - Brunt

Mysig lördagskväll

2012-09-16 @ 18:23:00
Igår hade jag och älsklingen en kväll för oss själva och det var verkligen supermysigt. Vi började med att gå och äta på china och sen tog vi en pubrunda.
En mätt och belåten herre :)
Här var det svårt att välja...
Det var förvånandsvärt lite folk ute, men vi fick ut för att få en kväll för oss själva så det gjorde inget. När klockan närmade sig 00 åkte vi hem igen och var nöjda med kvällen.
Dagen idag har inte varit fullt lika mysig, vi har varit jättesega! Däremot kom en gammal klasskamrat hit och som jag inte har sett sen vi slutade i nian. Så himla kul!!! Vi satt och pratade gamla minnen och konstaterade att vi hade det otroligt roligt på den tiden.
 
Till middag idag åt vi isterband och det var inte igår. Det roliga var att till och med Lucas gillade det.
Nu fortsätta slappa med mysdress i soffan och eventuellt lite poppe och en film om en stund. 

Nattlinne på Zalando

2012-09-16 @ 17:39:57
Det här är ett nattlinne, men är så snyggt att jag skulle lätt kunna använda den som en klänning. Varför finns det inte lika fina klänningar?
 
Nattlinnen - Blått

Blivit med ny bil

2012-09-15 @ 13:07:38
Ja, då har vi kommit hem igen och vi blev med ny bil :)
Det blev en Skoda Octavia och som vi får hämta på måndag, jippi!

Ikväll utgång med älsklingen ♥


Morgonpromenad

2012-09-15 @ 08:41:00
I morse vaknade jag tidigt och tog mig en power walk kl.7.00
Jag mötte ganska många trots att solen knappt gått upp och det kan ju verka helt knäppt när man är ledig och kan ligga kvar i sängen.
Under promenaden lyssnade jag på musik och tänkte på livet i allmänhet. Tankarna for kring mina barn och när dom var riktigt små. Tiden har bara rasat iväg och snart fyller den minsta 8 och den största 14. Kände att jag ska vara stolt över det jag har för de 2 små liven är det enda jag har som står mig nära och som kommer ifrån mig. Min uppväxt har varit tuff och jag har gått igenom en svår sjukdom (åt en bit kladdkaka hos bästa svärmor igår och det är det många år sen jag gjorde), så jag är så otroligt tacksam för det jag har och så stolt över mig själv för vad jag har lyckats med. Det kanske låter skrytigt, men om jag inte hade kommit till ett fosterhem hade mitt liv sett helt annorlunda ut och jag vågar inte ens tänka på hur. De två finaste människorna som stått mig närmast och gjort mig till den jag är har lämnat mig (mamma och syster), men livet går vidare och nu måste jag tänka på dom jag lever för. Jag har en syster på avstånd och som jag tyvärr inte fick växa upp med, men hon finns där och tillhör mig även om vi inte har den bästa kontakten. Sen har jag min finaste systerdotter som är en otroligt viktig person i mitt liv. Hon har stöttat mig många gånger och finns alltid där för mig.
 
Ha en härlig lördag ❤

Chilli soffa

2012-09-14 @ 07:21:00
Om våran soffa blir såld kan jag tänka mig nåt sånt här. Den här gången vill vi ha en bäddsoffa. 
 
Leo bäddsoffa
 
4990:-
Mer varianter finns det här

Morgonpigg

2012-09-14 @ 05:31:10
Sitter här som en morgonpigg pensionär och lyssnar på mina pojkar som snarkar så gott. Blir så irriterad på mig själv att jag inte kan sova när jag väl får sova. Vaknade 04.20 och kunde inte somna om och då låg jag bara och funderade på vilken ny säng jag skulle vilja ha för det börjar bli jobbigt att ligga 3 i 160 cm säng. Lilleman har ju en förmåga att komma 4 av 7 nätter och det är trångt nog när gubben breder ut sig över halva sängen. Har lite småprojektstankar om att förnya lite både här och där, men det kan också vara tillfälligt. Soffan är i och för sig på annons så där kör jag på om det är någon som nappar, men sen skulle jag vilja byta sängen, köpa en garderod till badrummet och köpa en ny säng till Malin. Hon är ju 14 om några veckor och förstår att hon inte längre vill ha en loftliknande säng. Nog för att planlösningen är otroligt bra i ett litet rum, men nu vill hon inte ha så längre och då är det väl bara för mamma att göra något åt det. Tänk om jag ändå kunde vinna lite pengar, då skulle jag inte tveka en sekund till att åka raka vägen om köpa det jag just nu vill ha. Ny säng till oss känns som en lite dyrare kostnad i och med att det måste köpas nya madrasser också, men dyker det upp något bra erbjudande så slår jag nog till.

Sålt bra

2012-09-13 @ 20:28:00
En bra dag har det varit. Fick besök på jobbet av min arbetskamrat som fått barn och guuuud så söt! Jag är inte sugen, men de är ju för goa och söta. Kan inte fatta att det är snart 8 år sen jag satt med lilla Lucas helt hjälplös i famnen. Efter jobbet åkte jag och gubben och handlade lite mat och det är inte allt för ofta han följer med, så det var mysigt att handla för en gångs skull ♥ Tradera: För en vecka sen satte jag ut några annonser och det gick ju bra. För en halv flaska parfym (som jag tröttnat på) fick jag jättebra för. Nu kan jag köpa mig en annan istället :) För några byxor efter Lucas fick jag också bra. Det är lite pill med att sälja, men det är lite roligt och spännande och man vet aldrig hur det går. I morgon är det redan fredag och då blir det lite fika hos Lucas farmor som fyller år. På lördag tänkte jag och gubben ta en kväll för oss själva för vi kom fram till att det var längesen vi gick ut tillsammans. Vi får väl se vart vi hamnar ;)

Onsdag

2012-09-12 @ 20:25:24
I morse var jag pigg igen så 5.30 tog jag en rask promenad. Det var både friskt och uppiggande. Frukosten var serverad när jag kom hem så jag hade bara till att sättta mig. När jag hade ätit, duschat och bäddat var det en hel timme kvar fram till vi skulle gå och det var otroligt skönt att bara sitta i soffan och titta på tv. Även idag åkte han hem själv med egen nyckel och det gick bra. Jag stannade till vid affären på vägen hem så han skulle få vara själv en liten stund till och när jag kom hem hade han låst dörren och satt och spelade. Det blev rester till middag eftersom vi fick så mycket över och det kändes helt underbart att inte behöva stå vid spisen. Istället fick jag för mig att jag skulle putsa fönstren i v-rummet och jag lovar att jag höll på att börja grina. Det blev flammor hur jag än gjorde. Efter många försök gav jag upp och har nu bestämt mig för att anlita en fönsterputsare istället. Jag fick tidigare i veckan ett pris på 540:- för hela lägenheten och det är värt varenda krona om det blir bra. Jag tycker det låter billigt... När jag plockat undan allt putsmaterial började jag att damma och dammsuga. Bakom soffan fanns det hur stora råttor som helst, blä! När jag ändå var i farten ville jag prova att möblera om lite så jag flyttade soffan och det blev faktiskt mysigt. Men både jag och gubben bestämde oss för att sätta ut soffan på annons och när han är med på banan är det bara att passa på. Den är nu på Blocket! Får vi den såld, ja då blir det en ny soffa :)

Fri frakt på Bonprix

2012-09-11 @ 21:45:00
Fram till den 20 september kan du använda dig av koden 10122 och få fri frakt på Bonprix.

Syrran och jag

2012-09-11 @ 19:20:00
Omslagsbild
 
 

Seg dag

2012-09-11 @ 19:04:35
I går kväll hade jag ont i både huvudet och kroppen och i natt vaknade jag och frös, så jag hade nog en sväng av feber. När jag gick upp i morse började det droppa ifrån näsan också, men jag tog mig en tablett och cyklade iväg till jobbet. Det gick bra, men har känt mig seg. Hoppas det inte blir mer än så.
 
I två dagar har lilleman gått hem själv vid 15 med egen nyckel och det har gått bra. Då vill han vara stor och klara sig på egen hand, men att breda sina egna mackor på morgonen... nja... då får vi tjata.
Det bor en liten latmask i sonen tror jag :)
 
 
 

Dagens rätt

2012-09-11 @ 18:55:13
Idag blev det en makaronipizza och kan varmt rekommenderas.
 
4 dl makaroner, okokta
1 dl Ost, riven
2,5 dl skinka
Äggstanning
1 liter mjölk
3 st ägg
1,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1,5 tsk pizzakryddor
2,5 msk chilisås
Gratineras
4 st Tomater i skivor (valfritt)
2 dl
 
 
GÖR SÅ HÄR 1. Lägg de OKOTA makaronerna i en långpanna (ca. 30x40 cm). Strö över riven ost.
2. Stö över någon valfri fyllning 2-3 dl ex. bacon, korv, skinka, tonfisk eller vad som passar dej.
3. Vispa samman ägg, mjölk, salt, svartpeppar, 1-2 tsk pizzakryddor och 2-3 msk chilisås (eller ketchup). Häll blandningen över makaronerna.
4. Grädda i ugn på 225 grader i 15 minuter. Ta ut plåten, lägg de skivade tomater(4-5 st) över och den rivna osten. Gratinera ytterligare i 15 minuter.
5. Ta ut pizzan och låt den vila ca.5-10 minuter innan den skärs i bitar.
6. Servera med sallad, gurka och tomater.
7. TIPS! Går bra att äta kall som utflyktsmat.

Lyxig 'Smooth Away'

2012-09-09 @ 20:02:16
Ta bort hår effektivt, helt smärtfritt, enkelt och snabbt!
 
Är du, som 90% av alla tjejer över 15 år trött på att hela tiden behöva
raka dig? På en världsturné såg vi med egna ögon att denna produkt verkligen
fungerar!

Produkten är en ny, men simpel uppfinning. I USA kallas den för
Smooth Away och är en smart platta med kristaller. Du drar den över
huden, som gör att hårrötterna stimuleras på ett väldigt speciellt och unikt
sätt.

Efter 1-2 minuter av behandling, blir din hud mjuk och len. När
håret växer ut igen, så växer det ut tunnare och mjukare och processen blir
enklare för varje gång du använder dig av produkten.

Den är helt
naturlig

Till skillnad mot vanlig rakning, slipper du vid denna
behandlingsform använda dig av kemikalier. En bonus är också att det inte gör så
ont och att man kan undvika röda knoppar. Smooth Away tar bort håren
snabbt och effektivt!

Plattorna som levereras för att ta bort håret är
gjort av världens bästa material känt inom denna bransch.

Paketet
innehåller:

En stor platta
med en smart vibrationsmaskin
En liten platta
(till skägg o.s.v)
5 GRATIS
stora ersättnings plattor
5 GRATIS
små ersättnings plattor

500 Smooth Away har precis levererats från USA
till vårt varuhus i Sverige. Eftersom vi vill ha era omdömen på vår hemsida,
erbjuder vi nu produkten till halva pris (50% rabatt) till de första 200
kunderna!

Extra erbjudande:

För endast 99 kr, kan du få ett
till paket. En perfekt present till en väninna eller kanske bara ett extra paket
för dig själv.
199,50 kr(400,00 kr)
Gå in på Lux Style och beställ

Tycker om

2012-09-09 @ 19:48:00
Häromdagen skulle jag ta på mig en sjal för att det var så kallt på morgonen, men jag insåg att det inte var så lätt då alla låg blandat i en låda. Måste hitta en bättre anordning för jag lär ju inte ha köpt den sista sjalen än.
 

Höstkappa till köket

2012-09-09 @ 19:28:00
Gardinkappa Leif
Gardinkappa Leif 40x200 cm, Rost finns på Textilboden för 69:-
Det finns även mycket annat!

Helgen

2012-09-09 @ 19:16:00
Helgen har varit bra, men gått alldeles för fort. I fredags gick jag isäng vid 21-tiden och det var superskönt. Vi åt en god middag och sen soffhängde vi bara så då ropade kudden på mig. Det var den kvällen.
 
I går var vi till optikern med gubben och han blev med glasögon, vilket jag visste sen länge. Han har bara under det senaste halvåret fått mycket sämre syn och huvudvärk i stort sett varje dag, så nu ska han förhoppningsvis få ordning på det. I och med att Lucas var hos farmor passade vi även på att ta en lunch så vi fick en hel dag på stan för oss själva. Det var inte igår! Då det var kulturnatten kryllade det av folk överallt, men i och med att vi inte visste att det var det blev det som en liten överraskning. Det är kul att titta på folk :) Så det blev en pubrunda helt enkelt.
Till middag åt vi färskpasta med bacon och carbonnarasås och det var så satans gott. Ja, sen drog även den kvällen iväg och det blev ganska snart sovdags.
 
Idag tog gubben en 3 mils cykeltur och jag en promenad. Efter lunch åkte vi till Leos lekland så Lucas och en kompis till han fick leka av sig lite. Denna ljudnivå är fruktansvärd och jag beundrar verkligen dom som jobbar där. Det pinsamma var att  jag inte hade strumpor på mig och blev tillsagd att ha det, så jag fick köpa mig ett par Leo strumpor :) Det roliga är att dom är supersköna och kostar bara 20:-, så vi köpte även några till Lucas. Det blev 2 timmar på Leos och sen hem och fylla på magen med lite mat och idag blev det sejfilé med räkor, curry, vitlök, chilisås och grädde. Det är så roligt att lilleman äter fisk och just idag åt han till och med räkorna.
 
Leos lekland.
Den vita kanan till höger åkte jag några gånger och jäklar va de gick!

Fantastiskt recept med kyckling, curry, vitlök och honung

2012-09-07 @ 18:23:10
Go kväll.
Dagen har varit skitbra och gått hur fort som helst. När jag kom hem var jag verkligen taggad för att göra middagen så jag ställde mig direkt för att förbereda den i hop med ett glas vin. Det är fredag de!
 
Till att börja med strimlade jag upp kycklingfilé i bitar. Jag stekte på dom i hop med 2 vitlökskyftor och 1 msk curry, salt och peppar till en gyllenebrun färg. Sen hade jag på cocosmjölk med lite idealmjöl och lät det stå och puttra i ca 15 min. Sen lade jag in 250g broccoli och 2 morötter i stavar som jag drog på en fet sträng honung på. Det stod och puttrade i ca 20 min. Till det hade vi klyftpotatis med smak och jag lovar att det var en helt underbar middag. 
 
Prova!

♥ Godmorgon fredag ♥

2012-09-07 @ 07:32:10
I natt/morse (02.40) kom lilleman in till oss av den anledningen att det hänt en olycka och sen hade jag så svårt att somna om. Men till slut gjorde jag tydligen det och vid 05.20 gick jag upp och tog en powerwalk. Det gjorde susen kan jag lova. När jag kom hem hade gubben klivit upp och dragit igång kaffe så det var bara till att sätta sig och äta frukost. Eftersom jag klev upp så tidigt fick jag en massa tid över så jag kröp ner i ett varmt bad. Vilken fredagsmorgon ♥ Lillputte har sagt att han ska cykla själv till skolan idag så det återstår att se. Han har en förmåga att vela precis i sista stunden och då blir inte mamma glad. Själv ska jag unna mig cykeln idag för det är jag värd.
 
Idag har Regina och Roy namnsdag!
Grattis

Är i säljartagen

2012-09-06 @ 19:42:00
Nu känner jag för att sälja lite på Tradera igen så jag har lagt ut några jeans som lilleman har växt ur och en parfym jag inte längre vill ha. Spännande!
Idag fick jag hem min vinst, Clean-Warm Cotton som jag gjorde ett riktigt fynd på :)
 
Jag och Malin ska ställa oss och sälja lite på loppis en helg oxå, det kan nog bli jättekul.

Höstskor i fina färger

2012-09-06 @ 19:38:33
Tycker du om skor? Här är en sida med massa fina skor i olika färger och modeller. Lägger ut några skor som jag tycker är fina. Online shoppingen har bra priser och gratis frakt. Fri retur hela 2012
 
Gå in på http://www.deichmann.com
 

Outfit

2012-09-05 @ 19:33:00
Idag tog jag mitt nya linne, leggings och skor men en tidigare cardigan.
 
 


När jag skulle gå var det lite kyligt så jag tog min beiga kavaj och gräddvita sjal.
 
Hade lite svårt att välja vilken sjal jag skulle ta för det har blivit några stycken i samlingen...
 

Acne killer

2012-09-04 @ 21:40:00
Tar bort finnar på bara några minuter sägs det och nu tänker jag på min dotter som har fått en del. Undrar om det är värt ett försök?
Här kan ni läsa mer. Kommentera gärna vad ni tror.
 
Här är en bild på hur mycket som samlats på masken
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppingretur

2012-09-04 @ 21:27:44
Var även och hämtade ut mina nyshoppade kläder ifrån Ellos idag och för ovanlighetens skull blev det ett par returer. Det kan kännas jobbigt att göra det, men det är heller inte roligt att betala för något som bara ligger i en låda. De kläder jag ska behålla är jag nöjd med och ska nog inviga två av dom i morgon.
Nu börjar det där ruggiga vädret och kan vara ganska så kallt på morgonen, vilket gör att det är svårt att klä sig.
I morgon är det redan onsdag och de här dagarna har gått så otroligt fort. Den kommande helgen har vi ingenting planerat så det blir garanterat en plock och pysselhelg. På fredag ska min Malin till Kos och jag lovar att jag är avundsjuk. Stackars mig som inte har varit på en charterresa sedan 1997! Men jag och min fd väninna har pratat lite om att åka på en weekend nånstans så det hoppas jag verkligen kommer att bli av.

Traderavinster

2012-09-04 @ 21:11:55
 CLEAN WARM COTTON  EDP .30ML UNDERBAR UTAN BOX.NY!!!!
Idag vann jag min favo och den är helt ny för 335:-!
 
Sen vann jag även den här för 1 kr! Men känner jag min dotter rätt så hamnar den nog i hennes låda :)
 
BOLERO Spetstyg Spets Orange ~ Märke I.C.I.E ~ Stl. S/M

Nyinköpta

2012-09-03 @ 20:07:00
Jag har fått en stark dragning till Rieker skor och de här köpte jag häromdagen. Kanske lite sent, men kanske hinner ha dom nån gång innan snön kommer. Att gå i klackskor är egentligen ingenting för mig, men de här är hur sköna som helst och har ändå en klack på 6.5 cm.
De är ifrån Zalando
 

Måndag

2012-09-03 @ 19:46:40
Under hela semestern har jag varit väldigt lat, men nu känns det som om jag kommit gång igen.
 
Helgen har varir jättemysig, vi har träffat våra fd grannar och vi insåg att det var ett år sen.
 
Det blev en god middag och trevligt sällskap. När vi kom hem var vi söndagslata hela familjen så jag gick faktiskt och lade mig en timma. Sen gjorde jag inte mycket mer, jo jag beställde en del nya kläder på Ellos, det var 50% rabatt på rean och det älskar jag!
 
Nu har jag varit i en matlagningsperiod och provat nya maträtter i en hel vecka. Alla har hittills smakat gott och varit relativt enkla att göra och då är det så himla roligt. Idag blev det en gratäng med skivad kokt potatis, kassler, lök champinjoner med grädde, curry, chilisås och ost på. Det blev så otroligt mycket mat så det blev 4 matlådor över.
 
I kväll blir det en tidig kväll för det blev det inte igår och det har jag känt av idag. Jag kräver ganska många timmars sömn och senast 22 brukar jag ligga i sängen, men igår blev den mer än 23.
 
 

Godmorgon lördag

2012-09-01 @ 07:42:36
Igår kväll hade jag besök av min fd svägerska så vi satt vid köksbordet och hade tjejsnack medans gubben satt och spelade online med en kompis. Vid 23-tiden kom tröttheten och då kröp jag isäng, så det blev en tidig fredagskväll. Vaknade idag vid 7-tiden och kände mig utvilad och gick upp. Nu ska jag ta mig en rask regnpromenad innan dagens festligheter börjar.
 
Ha en bra dag!

RSS 2.0