En helt vanlig dag - en bra dag

2012-09-25 @ 19:55:00
Natten till idag blev vi väckta av båda barnen, den ena hade gjort i sängen och den andra hade mardrömmar. Det skedde precis kring klockslaget man sover som bäst så det var lite mossigt att gå upp när klockan ringde.
Vaknade till ordentligt när jag hörde gubben svära över hur dåliga soppåsarna är och då kunde jag inte annat än skratta. Nog för att jag håller med, det finns verkligen inga bra påsar som är anpassade till sopor! Istället använder vi matkassar som kostar 2 kr styck och det är ju att kasta pengarna direkt i soporna.
Hur som helst så kom vi alla igång och lillputte cyklade själv till skolan idag. Kallt var det och nu har min vinterjacka åkt fram. Är det något jag hatar så är det att frysa! Det är lika svårt varje år vid den här tiden att ställa om sig, men särskilt den här hösten eftersom det inte har varit någon riktig sommar.
Dagen sprang iväg med en sablans fart och helt plötsligt var det dags att gå hem igen. I två veckor har lilleman gått hem själv med nyckel och det går så otroligt bra så det får han fortsätta med så länge han tycker det känns bra. När jag kom hem hade jag ingen kraft kvar kändes det som så jag lade mig på sängen och tog en tupplur. Det tog tydligen inte många minuter innan jag somnade och vaknade först när gubben kom hem. Direkt till spisen och fixa middag och sen till min fina svärfar för att klippa honom. Det är så roligt att se hur pigg han har blivit! Det värmer ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0