Att köpa BH

2013-02-23 @ 16:31:31

7 av 10 kvinnor har fel BH storlek. Gå till en specialaffär för underkläder och få professionell hjälp att prova ut rätt storlek och modell som passar dig. Att bära en BH som sitter perfekt ger dina bröst stöd och du undviker att förlora spänsten och formen i förtid.

Med en bra BH undviker du också onödig värk i nacke, axlar och rygg. Detta är extra viktig om man har tung byst. Tänk på att din BH storlek inte är densamma genom hela livet. Flera faktorer påverkar din BH storlek exempelvis viktökning, viktminskning och graviditet.

Man bör också tänka på att storlekarna kan variera något mellan olika fabrikat, men detta känner personalen i din specialaffär väl till.

En bra BH skall sitta skönt, skall vara snygg och ge bra stöd!

Expert på rätt BH är Victoria själv!

Hon har sin butik i Stationshuset.


Välkommen till Viva Viktoria

Vi har kläder från storlek 34-50. Underkläder Kupa A-K omkrets 60-120. Vi vill hjälpa våra kunder att göra bh, kläd, bad och accessoarer till något roligt. Vi ser därför till att du får just den hjälp du vill ha. Du behöver bara stå i provrummet med dina önskemål om färg och form så vet vi vilka varor som finns att erbjuda. Genom vår personliga service hoppas vi att du också kommer att uppskatta allt som har med kläder, underkläder, bad och accessoarer att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0