Vintage väska

2011-09-27 @ 20:40:13
Den här väskan köpte jag på Tradera för några månader sen men har bara använt den en gång så nu säljer jag den. Jag har fått ett bud och i morgon avslutas affären, med pengarna tillbaka. Så det man inte använder kan man gott och väl sälja på Tradera istället och är bättre än att kasta. Du får dessutom plats för nåt nytt!
Gillar du den får du gärna vara med och buda. Tiden går ut i morgon kväll.
Gå in här isåfall

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret

Kvällens höjdpunkt

2011-09-27 @ 20:29:33
Så här en tre timmar efter middagen är det så otroligt gott att ta en hård macka och en kopp riktigt varmt te. Till middag idag blev det kycklingfilé med vitlökscreme fraiche och ris men det verkar som om det bara gick rätt igenom för nu var jag riktigt hungrig. Men det kändes bättre att ta en hårding än att gå till affären och köpa godis, som jag var nära att göra;)

Bara en helt vanlig dag

2011-09-27 @ 17:56:38

Vaknade kring 02.30 av att Lucas kom in och sen blev det inte mycket till sömn. Han bökar och har sig hela tiden och ändå går man inte och lägger sig nån annanstans, så jag får skylla mig själv. Gubben kunde inte somna om så han gick upp redan vid halv fem och då fick Lucas och jag lite mer plats vilket gjorde att jag somnade om så gott. Sen var man ju som en snigel hela dagen och jag kände direkt när jag klev upp att det skulle bli cykel och gud så skönt det var! Men grejen är att jag dessa gånger lovar mig själv att ta en promenad på kvällen stället, men idag bryter jag mot det för jag orkar inte och vill bara vara hemma och slappa. Jag Skulle kunna tänka mig att åka och köpa gubbens och Malins presenter, men jag får se.

I morgon ska jag till Malins terapeut för en avstämning och jag hoppas jag inte behöver höra ngt jag inte vill höra.


Mitt senaste köp

2011-09-26 @ 19:49:47
Usch, egentligen har jag inte råd att shoppa just nu för dels jobbar jag bara 80% men sen har vi ju köpt en ny husvagn. Den här har jag beställt från Bonprix och som jag tror kommer att bli fin till ett par tights och stövlar. Nu har hon på bilden lite större byst än vad jag har så den kommer säkerligen inte att klä sig lika fint på mig...

Stickad klänning

Dagens

2011-09-26 @ 19:41:58
Hoppsan va fort en helg går! Jag tycker det är lite skrämmande faktiskt. I lördags var jag själv med barnen så vi åkte upp till Gränby och strosade lite och jag passade även på att klippa mig, igen. Nu är det riktigt kort! Igår slappade jag hela dagen och gjorde ingen nytta alls mer än att tvätta. Jag gick upp och åt frukost men sen gick jag och la mig igen och slumrade fram till tidig em. Sen tog jag och ungarna en sväng till Gränby. Jag handlade mat och Lucas hade bestämt sig för att köpa en bil för sina egna pengar. Helt plötsligt har han fått tillbaka intresset för bilar så nu ligger det bilar på hela golvet i hans rum. I Malins rum ligger det hårsnoddar och handdukar... Så man får plocka och plocka hela tiden.
För en stund sen ringde tele2 och ville att jag ska teckna ett annat abbonemang och snacka om att de är envisa! Det gäller att stå på sig för annars vet man inte alls vad man får. Även om det kan bli till det bättre så är jag så skeptisk när säljare ringer. Då tar jag hellre själv reda på vad som finns. Annars har det varit ganska så lugnt på säljarsidan och det är tur det för man blir ju så satans irriterad på dom.
 
Snart fyller min stora 13 och jag kan inte fatta att hon blir tonåring. Hon vill ha en liten fest här hemma men när man bor så trångt som vi gör är det inte lätt att få plats med 9 tjejer runt köksbordet. Jag måste hitta en annan lösning för hon måste ju få fira! Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde när jag fyllde 13. Just det året har jag glömt så förmodligen gjorde jag inget speciellt. När jag fyllde 14 kommer jag däremot ihåg för då blev jag kär för första gången:). Det var en jobbig tid och det hände så mycket inom en, så jag vet vad som väntas när det gäller Malin för känt av kärleken verkar hon ha gjort. 

Dagen efter dagen före

2011-09-18 @ 17:37:21
Igår var vi och lämnade husvagnen för vintern och kändes jätte knäppt. Har ju precis köpt den... Efter det åkte vi till ett par vänner på middag och vi konstaterade att det var ett halvår sen vi sågs. Då inser man vad fort tiden går! Jag och Kicki gick och la oss kring halv ett och det är precis lagom, men gubbarna gick inte säng förrän vid halv fyra och min man är inte alltför kaxig idag kan jag säga. Oftast är det sömnbrist som gör att man känner sig sliten, men den här gången tror jag nog inte att det bara beror på det... 
Vid hemfärd stannade vi till vid Mariannes och tog en kebab och det var gott kan jag lova. Sen ville jag hem och lägga mig men det var bara till att gå raka vägen till tvättstugan, suck! Snart färdig och då funderar jag på om jag ska ta mig en rask promenad, det skulle nog sitta fint nu de. Ikväll blir det säkerligen poppe och en tidig kväll och sen tillbaka till vardagen igen.

Vad är tacksamhet!?

2011-09-16 @ 21:25:29
Jag har en son och en dotter och när de har växt ur sina kläder och jag vill ge bort de till någon som jag vet har ett barn som kan ta över dessa kläder förväntar jag mig att få någon som helst tacksamhet tillbaka. Inte det att jag är ute efter att få pengar, men jag har efter att ha givit bort så mycket ens knappt fått ett tack. Det är i och för sig inte bara barnkläder, det kan vara kläder som jag har ledsnat på eller vuxit ur eller heminredning som jag ledsnat på och jag har aldrig varit med om att någon visar någon som helst tacksamhet. Jag är ganska generös av mig och ger mer än gärna bort sånt jag inte längre använder eller kan/vill ha, men jag förväntar mig ändå att de människor som jag ger bort saker till ska visa att det uppskattas. Jag har några vänner som gör det men det är inte många. Så i fortsättningen känner jag att jag hellre lämnar bort saker till second hand eller nåt för då vet jag att det uppskattas, även om jag själv inte får veta det.

Det ringde på dörren...

2011-09-16 @ 20:57:38
Idag var vi och hämtade våran nya husvagn och när vi kom hem ringde det på dörren och där stod en kille med en bukett blommor i handen och frågade efter Laila. Ja, det är jag, sa jag. Jag öppnade buketten och letade hejvilt efter en avsändare och det var min chef som tackade för ett bra jobb. Det värmde och kändes SÅ roligt. Oftast gör man sitt jobb av bara farten och tänker inte så mycket mer på det och just det här jobbet var ett lite mer prioriterat och som slutfördes innan deadline vilket uppskattades och visades.
ROLIGT!

Nyheter från Mika design

2011-09-13 @ 19:23:53

Vispskål Mynta grön 149:-


Förkläde 495.-


Olja och vinägerflaskor 129:-

Värderat lägenheten

2011-09-13 @ 19:03:10

Vi köpte våran lägenhet 2004 och då gav vi 890.000:-. Idag var en mäklare här och gjorde en värdering och den är nu uppe i 1,6 milj. Det är inte klokt! Men för vår del var det ju roligt:). Hon trodde den till och med kommer att gå upp nu när nya Gränby centrum utökats...


Stickat

2011-09-13 @ 18:55:48
Å, vad det finns mycket fint stickat nu till hösten! Både klänningar och långa gosiga tröjor.

Stickad klänningKlänning från Bonprix 279:-
KlänningKlänning från Bonprix 279:-
KlänningKlänning från Bonprix 249:-
Stickad klänningKlänning från Bonprix 249:-
Stickad klänningKlänning från Bonprix 299:-
Stickad klänningKlänning från Bonprix 179:-



Gå in på Bonprix så hittar du höstens favorit!
Det man ska veta är att de är lite större i storlekarna.

Röda utslag runt munnen

2011-09-11 @ 20:44:09
Jag vet inte hur och vad jag ska göra med lilla Lucas utslag runt munnen. Det är snart två år sedan det började lite smått och då var det bara några prickar. Nu har det blivit ett stort område på ena sidan och ett lite mindre på den andra. Vi har provat med alla salvor vi kan tänka oss och ingenting hjälper! Det enda vi kan tänka oss att göra nu är en allergitest, men att få honom att göra det!!! Han är livrädd för läkare och skulle aldrig i hela hans liv tillåta ngn sticka honom. Det svider och kliar inte, men det ser absolut inte bra ut. Det var en mamma på hans skola som sa att det kan vara herpes. Men då borde det väl ha spridit sig eller blivit en varbildning? Jag är mycket för att prova mina egna metoder, vilket jag gjorde senast i går. Jag har haft svamp och vare sig yoghurt, salva eller tablett hjälpte. Då tog jag vinäger! Jag kan säga att det sved, men nu är det bra:) I och med att vi inte vet hur det känns med hans prickar finns det en risk att det skulle svida som fn om jag hade på det, men det skulle vara intressant och se om det fungera. Ska till läkaren på fredag gällande larm och hoppas då på att de kan se vad prickarna är.

En myshelg

2011-09-11 @ 18:53:37
Igår tog jag mig en lång och rask promenad på morgonen och det var så ljuvligt! Sen tog jag mig en ensam stund med att strosa omkring lite på Ikea och alltid går man ut därifrån med nåt. Det blev en Expedithylla, nya gardiner och lite köksgrejer. Det finns HUR mycket som helst jag skulle vilja köpa men ibland får man hålla sig till att titta också. På kvällen fick vi barnvakt och åkte ner på stan för oss själva, men det vi inte visste va att det var kulturnatten! Det fanns ju inga bord nånstans! Vi gick runt lite och till slut fick vi ett bord på restaurang Alexander. Sen gick vi runt en stund och bara tittade lite på folk och gick en sväng förbi nya Svenssons. Där var det FULLSATT kan jag säga. Vi tog en varsin öl och sen tog vi bussen hem igen. En trött mamma och pappa som somnade i soffan redan 22... Idag har jag tvättat och tagit en promenad. För Totte, Lucas och farfar blev det bio, bilar 2. Jag fick hela 4 timmar helt för mig själv och det var faktiskt otroligt skönt. I morgon är det jobbardags igen och på fredag ska vi hämta den nya husvagnen!!! Hoppas verkligen att veckan går fort:)

Dagbok

2011-09-09 @ 20:25:15
Det har varit så mycket på sistone och jag har inte haft vare sig tid eller lust att skriva på bloggen. Min tjej mår dåligt och lillponken kissar i sängen i stort sett varje natt. I morse va han torr och det var läääängesen! På fredag ska vi få träffa en läkare och låna hem ett larm, så nu hoppas vi på att han accepterar det och att det fungerar! Han är ju så otroligt svårväckt så vi tvivlar på att han kommer att vakna när det larmar. 

Både igår och idag har jag varit på pysselhumör. Igår dammsög jag alla skåp och lådor i köket, kastade en massa skit som bara står i alla skåp och flyttade om lite ljus å sånt. Idag har jag städat Malins rum. Hon är ju inte så duktig på att hålla ordning i sitt rum nu för tiden... Det ligger kläder å hårsnoddar lite här o där så nu har jag sagt att jag tänker kasta varenda snodd jag ser utanför hennes rum. Jag minns faktiskt hur jobbigt det var när jag va i tonåren. Det var mycket som snurrade i skallen och man visste inte riktigt vad man ville eller ville bli. Men jag får fortfarande pussa å krama henne och det tar jag vara på! Man fattar liksom inte hur fort ens barn växer och utvecklar sig, det bara händer och där står en annan som ett fån bara.

I morgon ska jag å min älskling få en stund för oss själva och då ska vi gå ut och äta BARA vi två. Allt bara rullar på varje vardag och när vi har ätit och lagt barn är det dags för en själv att gå å lägga sig och då finns likson vare sig ork eller lust till något annat. På fredagen är vi alla trötta och somnar både här o där, men i morgon ska vi ta vara på all den tid vi får för oss själva och den kan man klara sig länge på.

Helgen snart slut!

2011-09-04 @ 16:22:46
I går var jag på nya Svenssons i Uppsala och de har gjor det så fint! Äntligen har vi i Uppsala fått något som det är stil på. Sen avslutade vi med ett glas på Plock och när vi kom dit insåg vi hur trist det var där jämfört med svenssons. Jag som alltid har tyckt att Plock varit så mysigt...
Lucas tappade äntligen sin framtand som suttit och hängt på ena kanten hur länge som helst. Han vaknade av att den låg i munnen..
Tidigare på dagen åkte vi en sväng till Mix Mix för där har de utförsäljning med 30% PÅ ALLT, så jag köpte på mig lite ljus och engångsartiklar inför nästa husvagnssommar. Sen satt vi och mös på terassen med ett glas vin.
 
Idag har vi varit på kalas hos mina systertjejer och de börjar bli så stora. Åt ett par skedar av en sliskig tårta och det var SÅ mycket socker i den. Den var köpt på Kvantum och priset va 850:-! Fatta va de kan ta betalt!

RSS 2.0