Vilken helg!

2009-04-27 @ 12:51:50
Man kan inte fatta att det är slutet av april! Träden har blommat och det har varit en helt fantastisk helg. Jag och en kompis åkte och köpte blommor till uteplatsen. Hon köpte rikgtiga och jag köpte fuskisar. Ja, det kan tyckas vara tråkigt, men då behöver jag inte tänka på att nån annan ska behöva vattna när vi inte är hemma. Faktiskt så är dagens fuskblommor så pass fina att man nästan inte ser skillnaden. Mina grannar trodde att jag planterat riktiga och det är ju ett gott betyg. Sen hände nåt riktigt roligt, min son lärde sig att cykla (med stödhjul)! Han har verkligen inte varit ett dugg intresserad av det tidigare, men nu när syrran fick tricka lite så gick det bra. I lördags tog vi en cykeltur till Skopunkten och köpte lite sommarskor till barnen och det är så himla bra med köp 3 och betala för 2!

Pollen! Nu har den slagit till och det känner både jag och Lucas av. Jag blev så besviken för den frystorkade Clarityn tabletten har utgått och den funkade så himla bra för Lucas. Nu vet jag inte vad vi ska använda för det finns inte mycket att välja på till barn.
 
Kolla en som är glad!



Här är mina fuskisar, visst är de väl fina?!


Är sommaren här tror ni?

2009-04-24 @ 16:22:32
Vilken underbar dag! Det är fredag och solen skiner för fullt, kan det bli bättre?
Nu vill man bara börja shoppa sommarkläder och skor för fulla muggar... I dag var det första dagen på länge som man kunde ha vanliga strumpbyxor på sig och då måste det väl ändå betyda nåt. Nu har jag gjort slingor också, men det blev inte så mycket som jag hade tänkt. Jag blir å andra sidan alltid väldigt ljus på sommaren så det gör inget. I helgen ska vi njuta av sol och värme, vin och god mat. I morgon åker grillen fram igen... Skulle kunna grilla i kväll också, men när jag kommer hem på en fredag vill jag bara kunna sätta mig och ta det lugnt och äta nåt som går snabbt att tillaga. Snart är det valborg också, vad ska ni göra då? Vi kommer att tillbringa valborg på Gräsö och det ska bli mysigt.

En polo dag i svart och brunt

2009-04-21 @ 13:17:25
När jag vaknade i morse blev jag väldigt förvånad över temperaturen, det ska ju vara vår nu! Just den här tiden är det så svårt att veta hur man ska klä sig, ena dagen är det varmt och nästa dag kallt. Nu vill jag klä mig somrigt varje dag, men än verkar vi få vänta ett tag till. I dag blev det en mörk klädd outfit, svart och brunt. Jeansen är jätte sköna men de färgar tyvärr av sig. Måste tvätta de ett par gånger skulle jag tro.




Polo - Ellos
Tunika - Lindex
Jeans - Thuns
Stövlar - Wedins skor

Har tappat lite sug

2009-04-21 @ 12:43:03
Nu känns det som om jag inte alls är lika sugen på att blogga längre och jag vet inte varför. Ett tag blev det som ett måste och det tog en massa tid av ens vardag. Sen trodde jag nog att det skulle vara lättare än vad det är att ha en blogg som drar många läsare, men denna värld är så enormt stor! Antingen får man ligga i som en dåre för att få sprutt på bloggen eller så får man hålla sig till den låga nivån. Det gäller ju att hitta intressanta inlägg som får läsare att komma tillbaka och det jag skriver om är inget särkilt, vilket gör att det upplevs som tråkigt. Men jag vill skriva om sånt som är verkligt för mig och som betyder något, inte lägga in en massa mode inlägg som jag själv inte lever upp till. Tyvärr tycker jag det är alldeles för mycket av just sånt. Kanske man ska satsa på en speciell kategori istället?

Fixat och trixat med husvagnen hela dagen

2009-04-19 @ 20:18:17
Nu är det nära tills vi får ställa ut husvagnen på Gräsö, 11 dagar!
Om man tänker efter så har det gått otroligt fort sedan september. Då tyckte man att det kändes så trist att packa ihop för vintern, men nu är vi snart där igen:) Det är en hel del att fixa med innan och idag har gubben byggt klart golvet till förtältet och jag har städat och grejat lite inne i husvagnen. Man blir så ivrig på att få ställa upp och börja packa upp alla saker, det är det roligaste som finns. I år har jag bestämt mig för att ha rosa i förtältet och jag trodde gubben skulle skrika rakt ut, men han tycker bara det är roligt med lite förändringar och andra färger. Jag har så mycket rosa saker så det ska bli jätte kul att pynta med dessa. Ni tycker säkert att jag är helt knäpp, men det är faktiskt himla kul att ha sin lilla rullande  sommarstuga att greja med. Det trista är att det är några som inte ska komma på säsong i år, men förhoppningsvis kommer det nya roliga grannar. Nu ska jag lata mig en stund innan klockan är sovdags.

Gó kväll!

Lördag

2009-04-18 @ 15:33:53
I dag har jag haft en hel dag för mig själv och det är så skönt.
Började med att bara ta det lugnt på morgonen och tog sen bussen ner på stan för att klippa mig. Jag är så kräsen när det gäller mitt hår men har hittat en tjej som jag gillar. Hade inte klippt mig sedan 13 februari och det har gått bra med lite fix och trix. Men nu kände jag att det behövdes klippas upp lite för att få den volymen jag vill ha.
Ska väl göra lite slingor på det så småningom. Efter det tog jag en sväng och tittade på lite skor och kläder, men va inte alls på nåt shoppinghumör och tog bussen hem. Viss e det väl konstigt, när man har en hel dag för sig själv för att kunna shoppa är man inte sugen. Oftast brukar man inte hitta nåt såna gånger, men hade jag bara haft lusten skulle jag ha kunnat handlat en hel del. Var lat och tog buss både ner på stan och hem och skulle behöva ta mig en promanad, men det är så blåsigt och kallt så jag struntar i det i dag tror jag. Vi ska grilla i kväll och dricka lite vin och sen vet man aldrig hur kvällen slutar, antingen går man över till en granne eller så somnar vi i soffan. Sätter jag mig vid teven är det kört, jag somnar nästan alltid. Snacka om tråkig man är! Godissugen är jag också och funderar på att gå till affären och köpa lite gotti gott. Mina älsklingar kommer hem vid 17 tiden så jag tänkte hinna med och vila en liten stund innan det.

Ha en bra lördag på er!

Inget särskilt egentligen

2009-04-16 @ 18:12:08

En helt vanlig torsdag. Vaknade ganska utvilad, men ändå lite trött. Skulle kunna sova hur mycket som helst just nu känns det som. Det är pollen som gör det skulle jag tro, annars vet jag inte vad det beror på. De senaste dagarna har jag känt mig så svullen i brösten och till och med haft lite ont. Ingenting jag brukar ha i och med att jag har spiral och knappt nån mens. Så innerst inne fanns ju en liten oro, gravid. Men i dag har det känts mycket bättre så det är säkert bara lite hormoner som bråkar med mig. Den här veckan har jag heller inte haft nån större lust att klä upp mig nåt speciellt och det är ett tecken på att jag är lite down för det är nåt jag annars tycker är kul. Även om man klär sig snyggt i andras ögon så kan man själv ändå känna sig tråkig. Håret har blivit på tok för långt och jag kämpar med det varje morgon. Vet ju inte riktigt hur jag vill ha det, om jag ska klippa mig kort eller spara det till nån annan typ av frisyr. Tänk att det ska vara så svårt för oss tjejer med detta hår hela tiden. Vi färgar, slingar och klipper oss för att pigga till sig lite, men killar, vad gör de? De lullar på och är oftast nöjda med det gamla vanliga. Lite av det kanske man skulle ha. Jag vill förändra alldeles för ofta istället och det är faktiskt lite jobbigt att vara sån. Men nu är jag den typen och gillar när det händer saker, helst nya. Jag har tittat lite på Catalog och hittade en hel del billiga saker som jag ska beställa. Måste ladda upp lite inför sommaren! I morgon är det fredag igen och det är som vanligt lika skönt. Har inget speciellt planerat mer än att jag skulle vilja grilla om det är fint väder. Min minsting ligger och sover i soffan just nu och jag får inte liv i honom. När han kom hem var han helt slut och hade tydligen varit det på dagis också. Så jag ska nog till och med göra honom klar för natten och hoppas på att han sover fram till i morgon. Kanske ett litet önsketänkande, men det kan gå:)

Ha en bra kväll!


Försvunnen fisk tillbaka i Sverige

2009-04-14 @ 21:30:34
Det här tycker jag är häftigt, en fisk som varit utdöd i över 100 år har hittats!
En yrkesfiskare hittade en stör utanför Öland.
Den sorten dog ut i början av 1900 talet på grund av överfiske.
Visst e det väl häftigt?

För den trångbodde

2009-04-14 @ 19:57:28
Vi bor i en trea som vi gjort om till en fyra så barnen har ett varsitt rum, men rummen är så pass små att bra planering krävs. I helgen fick jag ett ryck och sålde Malins byråer och gjorde nåt helt annat.
Hon har sedan tidigare pax skåp under madrassen, men där samlades det bara en massa strunt.
Så jag köpte paxlådor (100) till skåpet där hon nu kan förvara sin kläder och hon kan ha en tv bänk där byråerna stod.
Dessa lådor rymmer mer än hennes 2 små byråer.
Det blev SÅ bra och hon är helnöjd!

Min nya parfym har kommit

2009-04-14 @ 18:41:43
Nu har min nya parfym kommit och den luktade lite för blommigt för mig.
Men får den sitta en stund kanske man gillar den. Nja, den börjar faktiskt redan nu att lukta godare...

Eternity Moment, EdP 30ml
Vårt pris:
299:-
Rek. pris: 425:-
Du sparar: 30%


Beskrivning - En underbar blandning av asiatiska blommor och frukter, med inslag av mysk och hallon.
Finns på Parfym.se

Exponera dig och din blogg via blogg TV

2009-04-14 @ 12:27:30
Nu kan du visa upp dig på våran alldeles egna TV-kanal och få all publicitet under 10 minuter! Det kommer garanterat öka antalet besökare till både din användare, dina uppladdade bloggdesigner i din portfölj och även din blogg!

Priset för en visning är 5kr och betalas enkelt genom ett SMS. När din visning är betald ställs du i kö och såfort de som betalat före dig har fått sin tid är det sedan din tur i rampljuset! Och om ingen annan står före dig i kön kommer du att synas tills någon annan vill vara med igen. Men hur många som än står på kö är du allltid garanterat minst 10 minuter i Blogg-TV.

Gå in på Bloggdesign.nu
och bli medlem.

En underbar rengöringsmjölk

2009-04-14 @ 10:53:47

Jag har provat många rengöringsmedel och tycker inte att det känns någon skillnad.
Sasco har en Nyhet som är helt underbar!

Aloe Vera Cleansing Milk är en rengörande och mjukgörande ansiktslotion som effektivt men skonsamt tvättar bort orenheter och make-up utan att torka ut huden. Innehåller 20 % Aloe Vera samt skyddande E-vitamin, mjukgörande provitamin B5 samt milda, naturliga mjukgörande ämnen. Hudens fuktighetsbevarande förmåga förbättras över tid.

Använd morgon och kväll. Följ upp med SASCO Aloe Vera Skin Tonic och SASCO Aloe Vera Face Creme.
Gå in här 


Skynda Fynda hos Catalog

2009-04-13 @ 19:06:05
En e-basics skjorta för bara 50:-
Vitt e ju snyggt på sommaren!

Ett par Puma skor (finns i 34-36) för endast 95:-

3-pack t-shirt för 60:-

Matta för 1/3 av priset

Då va den här helgen över också

2009-04-13 @ 18:49:13
Vilken härlig påsk vi har haft! Det blev grillningar 2 kvällar och det var så otroligt gott.  Lyckades jätte bra med marinaden och det blev det godaste köttet jag ätit på länge faktiskt. Det har inte blivit så mycket vettigt gjort som jag trodde, mest suttit och njutit av solen och sällskapet av grannarna. Godis står mig upp i halsen just nu, det har stått godis överallt för att ungarna har fått påskägg både här och där. I dag har jag varit så trött och hade jag kunnat så skulle jag ha sovit hela dagen. Vet inte om det är pollen som gör att orken försvinner. Jag har varit på en kvällspromenad för en stund sen och det var så skönt. Det verkade som om alla ville gå av sig påskmaten för jag mötte hur många som helst som var på promenad. Nu ska jag sätta mig och kolla lite på Ellos om de fått in nåt nytt fint.
Ha det gott!

EN FANTASTISK PÅSK

2009-04-11 @ 11:50:18
Man är ledig och solen skiner, kan det bli bättre?!
Vi har inte bestämt oss för om vi ska grilla ikväll men det vore mysigt i det här vädret.
Många grannar har hunnit grilla flera gånger om men jag tycker man ska spara på det goda och en sån här dag tycker jag det passar alldeles utmärkt. Det har blivit dåligt med promenader de här dagarna, fy på mig!
Tänkte tidigt i morse att jag skulle göra det men va stel som en pinne i både axlar, nacke och rygg efter att ha sovit i soffan hela natten. Egentligen borde man plantera lite blommor och städa på terassen så det kanske man skulle ta å göra innan vädret vänder.

Glad påsk!

Vanligaste önskemålet

2009-04-08 @ 19:30:57
Just brösten tycks fortfarande vara den största fixeringen hos svenskar.
- Jag har jobbat 25 år i den här branschen och det är samma önskan hos kvinnorna, säger plastikkirurgen Lars Bolander.
Men många mår inte bättre efter en bröstförstoring. Vetenskapliga studier visar att kring 40 procent av patienterna är missnöjda med resultatet efter en bröstförstoring.
- Kvinnor har ofta för stora förväntningar på vad som ska hända efter en bröstförstoring. Att de ska träffa en kille, bli rika eller något annat. När det inte inträffar, då kommer besvikelsen, säger Per Johnsson docent i klinisk psykologi vid Lunds universitet.

Så skriver expressen


Där står jag nu inför en förstoring i början av maj...
Ja, ja, det är i varje fall ingen operation.

Helt fantastiskt gott

2009-04-08 @ 18:45:47
I dag firar jag lite påsk ledighet i och med att jag är hemma med Lucas i morgon, som e sjuk igen...
I vår familj blir det lax när vi ska äta fisk och idag testade jag nåt helt nytt.
Jag saltade och pepprade lax filéerna, lade på paprika och chili creme fraiche över och in i ugnen 30 min.
Äter inte ofta mos så det blev Felix till.
Å, det blev SÅ gott! Vad enkelt sen då. En fantastiskt god middag, men så enkel.
Nu sitter jag faktiskt med ett glas vin och det får man när det är påsk:)

En mode fråga

2009-04-08 @ 10:57:49
I detta inlägg tänkte jag vi skulle diskutera mode.

Vad är egentligen mode?
Efter allt man läser om mode kan man ju börja undra vad det ordet verkligen står för.
Du ska köpa den senaste väskan, klänningen, kjolen, skon eller ha den senaste färgen, vad?
Ska jag vara ärlig så har jag kommit fram till att man är mer modeinriktad om man klär sig i det som inte alla andra har.
Hur roligt är det att gå på restaurang och se två andra kvinnor bära likadan klänning eller blus?
Eller sitta på bussen och se en annan kvinna ha likadana stövlar som du?
Då tycker i varjefall jag att det inte alls är lika roligt. Att däremot bära något som sticker ut och är lite annorlunda, det är mode för mig för det är min egen stil. Nej, det är skrämmande vad ordet mode har fått ett ideal!
När jag läser modebloggare förvantar jag mig att de ska vara modeller, men det handlar i stort sett bara om det senaste du ska bära. Om jag vill ha en rosa tröja och det inte är mode får du leta ihjäl dig innan du hittar din den där rosa tröjan. Som för ett tag sen, då letade jag efter ett par oranga leggings. Tror ni jag kunde hitta det nånstans?
Nej, den färgen fanns tydligen inte med på mode listan. Till slut hittade jag ett par nylon strumpbyxor som jag glatt köpte. Nu helt plötsligt kan man se lite mer av orange, men inte mycket. Så hur påverkas vi egentligen av detta mode? Är det en mode docka vi vill vara? Jag ser redan på min dotter som är 10 år hur hon har påverkats av allt kring mode och då mår jag så illa. Hon är bara barnet och ska så få vara i många år till. Hon kan fråga mig om hon kan en viss färg på sina strumpor till sina byxor och då har det gått långt!

Va den du är och stå för det! Klä dig i det du trivs i och låt det vara ditt mode!

Bli pappa vid 60

2009-04-07 @ 21:27:13
Jag kan tycka att en fäder kan vara lite äldre än en moder, men att bli pappa vid 60 kan jag tycka är lite väl mycket.
Dels orkar man inte lika mycket, men sen tänker jag på det där lilla barnet som kanske förlorar sin pappa redan vid 15-20 års ålder. Nja, man kan säga vad man vill men jag skulle nog tänka till ett par gånger extra.
Men så är jag kvinna också:)

Läs Tommy Körberg om nytillskottet Elvira, 3 dagar

Så blir du av med hösnuvan

2009-04-07 @ 21:22:42
Ett nytt effektivt vaccin mot hösnuva kan finnas på marknaden om två år. Fyra sprutor på tre veckor är allt som behövs för att slippa rinniga ögon och täppt näsa.

Upprepas behandlingen tre år i följd ska hösnuvan förs-vinna för gott, skriver Daily Mail.

Den nuvarande vaccinbehandlingen är betydligt mer och krånglig och genomgås under flera år.


Använder du munskölj?

2009-04-07 @ 21:09:38
Tandläkare varnar;
Använd inte munskölj varje dag!

Många populära munsköljsmedel innehåller klorhexidin, som verkar bakteriepåverkande, och alkohol. Både klorhexidin och alkohol kan torka ut munnens slemhinnor och skada den naturliga bakteriefloran.

- Inte så många av oss skulle komma på idén att skölja munnen med 22-procentig alkohol, som exempelvis munsköljsmedlet Listerine innehåller, säger Elisabeth Philip.

Tandläkarförbundet backade

Svenska Tandläkarförbundet hade tidigare sin logotype på munsköljsmedlet Listerine. Men nu är logotypen borttagen. Orsaken är att medlet innehåller för lite emaljstärkande fluor. Företaget McNeil som marknadsför Listerine rekommenderar sköljning med Listerine direkt efter tandborstning. Detta motsätter sig Tandläkarförbundet eftersom fluoret i tandkrämen, som ska stärka tänderna, då sköljs bort.

Skapad för dagligt bruk

- Listerine Munskölj är skapad för ett dagligt bruk, som ett komplement till tandborstning. Tack vare många kliniska studier och daglig användning världen över, vet vi att medlet är säkert och effektivt. Alkoholen torkar inte ut slemhinnorna, säger Anna Bentinger, vid McNeil Sweden AB.

Men tandläkaren Elisabeth Philip är tveksam.

- Man måste vara restriktiv med starka och bakteriepåverkande medel. Man kan använda munskölj med fluor varje dag, det är nyttigt för tänderna. Jag skulle rekommendera en vanlig fluorsköljning, säger Elisabeth Philip.


P-piller för män på gång

2009-04-07 @ 20:59:55

Ett nytt manligt preventivmedel kommer allt närmare. Forskarna har nämligen identifierat en gen som kan ligga bakom manlig infertilitet. Det ger inte bara hopp för män som har svårt att få barn, det ger också en viktig nyckel till att ta fram ett p-piller för män. Genom att påverka spermiernas utseende, hoppas läkarna hitta en medicin som gör dem odugliga för befruktning.


Förkyld eller pollen allergisk

2009-04-07 @ 20:57:35
Så vet du skillnaden

Pollenchocken är här.

Många lider utan att förstå att de är allergiska.

- Två tredjedelar får otillräcklig behandling eller ingen behandling alls, säger professor Leif Bjermer.

Just nu blommar alen i hela södra Sverige och en bit upp längs Norrlandskusten. Även hasseln blommar för fullt och om några veckor är det dags för björken.

Det är nu som Sveriges 1,5 miljoner pollenallergiker får problem.

Många är ovetande

- De vanliga symtomen på pollenallergi är kliande ögon och rinnande näsa, säger Leif Bjermer, professor i astma och allergi vid Lunds universitetssjukhus.

Många kan vara pollenallergiker utan att veta om det. Symtomen förväxlas lätt med en vanlig förkylning.

Dessutom kan vuxna som tidigare varit helt symtomfria utveckla en allergi.

- I regel utvecklas allergin i tidig ålder, men det är inte helt ovanligt att vuxna får det. Då är det ofta en virussjukdom som gör att man blir mer mottaglig.

Obehandlad pollenallergi kan leda till astma.

- Om man bara får kliande ögon och rinnande näsa när man går över en gräsplan eller det kommer en vindpust räcker det ofta med att ta receptfria antihistaminer mot besvären, säger Leif Bjermer.

Lider i onödan

- Men om besvären är täppt näsa och pip i bröstet vid ansträngning ska man söka läkare. Om inte rätt behandling sätts in kan det sätta sig på lungorna.

Enligt Leif Bjermer lider många allergiker i onödan. I stället för att söka läkare genomlider de pollensäsongen.

- Vi har god behandling mot pollenallergi. Den ska inte behöva inskränka människors dagliga liv.

Skriver Aftonbladet


Lite fina sommar smycken

2009-04-07 @ 20:23:23
Så här på våren vill man gärna klä sig somrigt med både kläder och smycken.
Klänningar, kjolar och sommarskor åker fram och då passar det väl bra med lite nya smycken.

Det här är väl fint (gulligt)

Nåt färgglatt

Nåt snyggt

Från fyndhörnan

Midjesmycke

Allt detta och mycket mycket mer finner du på


Blodinbella utsatt

2009-04-07 @ 19:58:50
Har ni läst inlägget om Blondinbella?

http://aftonbladet.se/nyheter/article4817100.ab

Vår sol och värme

2009-04-07 @ 16:25:07
Tänk vad underbart!
Den här tiden är alltid lika svår tycker jag. På morgonen är det lite kyligt och man klär på sig alldeles för mycket.
När man går hem är det varmt och skönt nästan som på sommaren.
I dag va det så pinsamt, jag var ner på stan och lämnade ett blodprov och kände mig SÅ dum.
Hade klänning, strumpbyxor, benvärmare och eccoskor. På mornarna har jag för det mesta ett par tunna överdragsbyxor eftersom jag går till jobbet och de kunde jag ju gärna inte ha på mig i den här solen, så då fick man se ut som en tönt från urskogen. Jag tyckte att alla tittade och undrade vad jag var för idiot. Inte hittade jag några skor heller!
Ska nog ta mig till Skopunkten i kväll, köp 3 betala för 2. De har inte den bästa kvalitén precis, men de duger helt klart åt mig ett år. Så är det snart påsk också, tänk va! Inte kan jag ha påskris inne heller för både jag och Lucas är allergiska. För övrigt påskpyntar jag ingenting faktiskt. Tycker det är känns onödigt för dessa få dagar.
Påskpyntar ni hemma?

Nu ska jag ta mig i kragen och göra i ordning lax. Har egentligen ingen som helst aptit, men gubben vill väl ha mat förstår jag.

Ett par timmar på nya IKEA

2009-04-06 @ 20:32:49

Har precis kommit hem efter ett par timmar på nya IKEA, som är HUR stort som helst.
För min del känns det för stort och man hittade inte alls. Men så är det när man går i en helt ny affär och IKEA är ju som mitt andra hem så det lär man sig nog ganska så snart:)
Den här gången blev det billigt, en korv til Lucas va allt!
Skulle ha köpt en ny bokhylla "Expedit", en ny säng och en byrå så där sparade jag massor av pengar.
Ska faktiskt kolla på Blocket om det kan finnas nåt begagnat...
I bland kan man ha tur och hitta det man söker.
Den här sängen funderar jag annars på till Lucas. Den är så fin.
KRITTER Säng/ stödbräda


Inte blev man klippt idag heller

2009-04-05 @ 18:11:20
Nu har jag sparat mig jätte länge med att klippa mig för att min kära kusin från Växjö skulle komma hit.
Hon va på Krom i går och det festades tydligen ordentligt så hon va helt slut idag.
Så nu får man bråka med håret en arbetsdag till!
Men i morgon, då kommer hon inte undan! Jag är så kräsen när det gäller håret och vem som helst får inte klippa mig. Har provat en del olika, men jag har varit missnöjd ett antal gånger och bestämt mig för att bara gå till de som känner mitt hår. På ett sätt är det bra att byta frisör för då klipper de inte bara som man alltid brukar ha det, men jag är den tråkiga typen och vill vara säker på att jag får som jag vill. När jag har klippt mig ska jag nog göra slingor också för nu är det finare att vara ljus än mörk.

En massa små plitor och pollen

2009-04-05 @ 17:55:05
Bara på de senaste halvåret har jag fått flera små utstående saker som små små vårtor eller vad man ska säga.
En del fastnar i halsbandet och andra i bh:n så nu ska jag försöka få en tid att ta bort dessa.

Sen börjar den här jäkla klådan! Både jag och Lucas är allergiska mot pollen och jag har kliat mig som bara den idag. Så fort vindarna är starkare känner jag av klådan direkt. Så nu får man börja kolla prognoserna och gardera sig med tabletter. Inte nog med att vi har det hela sommaren, vi ska ha det så pass tidigt som i början av april också.

Den här helgen har bara runnit iväg och i morgon är det måndag igen...
Skönt att det är en fyra dagars vecka!

Köpa nytt

2009-04-05 @ 17:25:50
I dag har jag funderat fram och tillbaka hur jag ska göra i Lucas rum.
Vill byta ut hans möbler till vitt tror jag men vet inte riktigt hur jag ska organisera det.
Hans rum är så litet och man måste tänka till ordentligt innan man bestämmer sig för hur man ska ha det.
I dag har han antikbetsade möbler och det passar i och för sig jätte bra, men när jag nu vill byta ut hans säng skulle jag vilja byta ut allt. Han har ju så mycket leksaker, mest bilar och lego, som jag vill förvara på ett smart sätt.
Ikeas Expedit tror jag skulle bli bra, men måste bli av med de gamla möblerna först.
Inte för att jag har några problem att köpa nytt innan för det brukar jag göra, men då står man där med möbler över som inte får plats. Har satt ut annons så vi får väl se om man blir av med nåt av de. Det tråkiga är att man inte får nåt för begagnat så vissa möbler har man lust att bara kasta.
Ja ja, vi får väl se hur det slutar. Har varit på väg till Ikea i över en timme nu...

Hallå

2009-04-03 @ 18:17:50
Jag sitter nu och väntar på att lasagnen skall bli klar och det luktar så ljuvligt i hela köket.
Det röda vinet måste jag säga va riktigt gott, Vina Herminia (Rioja).
Grannarna grillar och det kan jag tycka är lite för tidigt än, även om det är skönt ute.

Men jag undrar vart man ska få er alla vänner?
Vad vill bloggare läsa egentligen?
Har precis börjat blogga på Uppsala tidningen också.
De söker bloggare och ville ha en modebloggare, så jag blev just modebloggaren.
Vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet, men ska köra på ett tag för att se resultatet.



Äntligen fredag!

2009-04-03 @ 15:52:13

Jag tjatar jämt om dessa fredagar om att de är så underbara.
Dessutom skiner solen när man går hem!
Det ska tydligen vara fint väder hela helgen och det är efterlängtat måste jag säga.
Jag lovar att det kommer att krylla av barn och föräldrar på gården och då är det vår.
Till middag idag blir det lasagne och för en gångs skull ska jag ta mig ett glas rött vin.

Ha en bra dag!


Brukar du glömma bort födelsedagar?

2009-04-03 @ 12:59:05
Jag måste säga att jag är urusel på att komma ihåg födelsedagar, men jag använder mig av denna sida och den är helt kanon på många sätt. För er som inte provat, gör det!
Det är gratis medlemsskap, du kan få påminnelse i mobilen och mejlen när någon fyller år och skicka gratis grattiskort, kan det bli bättre?
Birthday.se

Förbereda sommaren

2009-04-02 @ 21:55:40
Nu börjar jag bli sugen på att köpa på mig lite nya sommarkläder.
Just den här sommaren tror jag det kommer att bli mycket klänningar faktiskt.
Det är så somrigt och snyggt.
Den här tycker jag såg otroligt somrig ut och dessutom rosa, som jag har fastnat starkt för just nu.
Så en sån kommer det bli!



Klänning från Clazzyfashion

På kvällen när det börjar bli lite kyligt kan man bara dra på sig en


Esprit Casual Bolero från Ellos


Hej alla glada

2009-04-02 @ 16:23:03
Tänk att det är torsdag och vi är redan inne i april!
Helt otroligt! Snart bär det iväg ut till Gräsö där vi kommer att tillbringa hela sommaren.
Det som är skönt med en säsongsplats är att man kan åka ut på helgerna och njuta av havsvindarna långt innan semestern börjar. Vi får ställa upp vagnen sista april och i år kommer vi säsongare att ha en liten trevlig samling i restaurangen. Det ska bli så kul att få träffa alla igen!
Jag trodde aldrig att vi skulle bli campare, men måste faktiskt säga att det är helt underbart.
Vilken frihet. Visst, det är ju inte som att ha en sommarstuga men jag skulle nog få fnatt om jag inte hade några omkring mig heller. Jag vill kunna prata och se en massa människor.
Så det där med sommarstuga på landet, det får nog bli när jag är pensionär.
Många kanske undrar hur man kan stå på ett och samma ställer hela tiden, men för oss är det här med att åka omkring inget intressant. Dessutom har vi en ganska så stor vagn som man inte kan ställa var som helst.
Nu har jag varit tråkig va, pratat om husvagn och camping...

Vad gör ni på er semester?

Vart tar tiden vägen?

2009-04-01 @ 20:18:27
Jag kan inte fatta vad fort tiden går både på morgonen och kvällen.
När jag går upp duschar jag, äter frukost och fixar håret.
Sen klär jag på Lucas och leker en liten stund med honom innan vi ska till dagis och den tiden är inte lång.
Så går man med dåligt samvete och lämnar av sitt älskade barn för en hel dag.
Inte för att han verkar må dåligt av att vara på dagis, men man önskar man hade mer tid med barnen.
SÅ kommer kvällen, det tillagas och äts middag, ska hinna leka med barnen, hjälpa till med läxor, plocka undan i köket, plocka undan leksaker och sen är det sovdags för den lilla igen.
Nej, usch vad hemskt!
Man skulle vilja hinna med så himla mycket mer på en dag!

Mobil

2009-04-01 @ 19:37:04
Jag skulle så gärna vilja ha en ny mobil igen.
Egentligen är det inget fel på den jag har, men man lockas alltid till att köpa ny när man ser alla nya modeller som kommer hela tiden. Nog är det väl otroligt att det kan komma så många nya när det redan finns en hel uppsjö att välja på. Det beror givetvis på vad man är ute efter, för min del är det en bra kamera som lockar då jag tycker det är roligt att fotografera. Vi har precis fått hem vår nya kamera, men det är inget man går omkring med hur som helst och var som helst. Mm, ska nog sätta mig och kika på lite olika mobil modeller...

Gratis visitkort på VistaPrint

2009-04-01 @ 19:27:54
Jag gillar när saker är gratis och idag beställde jag visitkort från Vista Print.

Det finns flera produkter och layouter att välja mellan.

Gratisprodukter

Jag har klarat mig hela dagen!

2009-04-01 @ 18:52:02
Då har man kommit hem från jobbet och klarat sig hela dagen från april skämt.
Har ni blivit lurade idag?
Sitter och funderar på om jag ska ta mig till nya Ikea som öppnat idag.
Men jag tror det är så otroligt mycket folk och då blir det bara rörigt.
Äh, jag tar det nog på lördag istället.

Hej hopp!

Skopunkten är inte så pjåkiga

2009-04-01 @ 15:42:11

Jag köper en del skor på Skopunkten och tycker de är helt ok.
Visst, det är kanske inte den bästa kvalitén, men du får istället fler par att byta med.
Jag har länge letat efter ett par röda skor som man kan ha till det mesta och den här tycker jag är skitfin.

Trots att man har en del skor vill man ha ännu fler. Men det roliga är att för nästan varje nytt plagg man köper tycker man inte att nån av de skor man har passar till. Visst är det väl lite så?
Det som är bra är att man nu kan handla på nätet!


Lite mysig heminredning

2009-04-01 @ 09:33:30
Hittade en sida som jag aldrig tidigare varit in på och hittade lite fina prydnadssaker till bra priser.

                                                        Här är några ljushållare för bara 39:-                    
FANTASY Ljushållare    Bordslykta HJÄRTA    Bordslykta HJÄRTA  Bordslykta BLOMMA, svartLjuslykta PRICKBordslykta CIRKLAR


Lite andra fina saker.
Silverlöv kruka/Vas (M)Silverlöv kruka/Vas (M)Silverlöv kruka/Vas (M)

Spegelhylla med 2 lådor för 249:-            Ministol 249:-
Spegelhylla med 2 lådor                       Mini stol

Teburk 15:-
Ängel Téburk 
domoda.se

RSS 2.0