Regnfrukost

2012-06-30 @ 10:36:36
Då har en vecka gått och jag vill inte påstå att det har varit en bra början när det gäller vädret. Igår var det i och för sig kanonväder och när gubben kom ut och vi gick till puben för att ha lite skojsigt. Lillputte har varit torr i alla nätter sedan vi kom ut, men i natt hände det... Nu ska jag slappa en stund för klockan 15 kommer solen fram :)
 
Igår såg vi 3 st monster till getingar, om det nu är en geting.  
 
 
Här är mina gullisar
 
 
Kolla in vilken fin bild tagen ifrån Öregrund.
 

Nu är semestern här!

2012-06-25 @ 18:23:46
Den här dagen är den bästa dagen på länge, nu är det semester :)
Lilleman skulle ha varit hos farmor & farfar egentligen, men han fick feber i går och då får han inte träffa farfar som inte bör bli sjuk. Så pappa Totte fick vara hemma idag och slappa. Planen är ju att åka till Gräsö i morgon, så vi får väl se hur pass mycket lilleman piggar på sig.

Xlash

2012-06-25 @ 18:03:35
Jag har nu använt Xlash i en månad och måste säga att den produkten är helt fantastisk.
 
Mina fransar har blivit mycket längre och tjockare!
 
Köp din Xlash för endast 399 :-
ord.pris. 499:-
 
Ange rabattkod: xlash20
 
Klicka här
 
 

Supertrött

2012-06-24 @ 19:46:59
Som vanligt när jag har varit på Gräsö är jag supertrött! Det måste vara luften... La mig på soffan och somnade till en stund ♠ 
 
Har tvättat upp allt här hemma så nästa gång får jag gå till campingens tvättstuga och betala 40:-/maskin.

Här är jag och världens finaste Rottis, Miranda!♥


Hemma efter en helt underbar midsommar!

2012-06-24 @ 15:35:38
Jag finner inte ord om hur glad jag är över det fina vädret vi hade på midsommarafton. Det var ju helt fantastiskt! I år var det otroligt lugnt och städat på ön och inte alls lika mycket folk som det brukar vara. Lite konstigt med tanke på det fina vädret.. Den här helgen tycker jag inte att jag gjort annat än ätit så nu känner jag mig som en uppblåst elefant. Nu ska jag bara jobba i morgon och sen börjar min semester så på tisdag åker jag och barnen tillbaka till Gräsö igen och det ska bli så skönt! Nu ska jag sätta mig och titta efter en liten frys som vi ska ha i förtältet. Det fack vi har i vagnen är för litet :(

Sant

2012-06-20 @ 07:31:37


Härlig morgon

2012-06-20 @ 07:19:39
Vaknade utvilad i nytvättade sängkläder. Solen skiner. Åt frukost i ett nystädat kök, duschade i ett badrum som luktar såpa och med nya handdukar/duschdraperi. Jag får en sån härlig kick när det är rent & fräscht med en liten färgklick.

Dofter och färger ger oss en viss harmoni ♥ 

På det kunde jag idag sätta på mig en sommarklänning som jag så länge väntat på att få göra.
Kanske sommaren kommer nu?

Idag ska vi till läkaren med lilleman för att prata om sängvätan. Hoppas det ger något positivt.


Nu ska jag till jobbet där jag har något att bita i.

Ha en bra dag!

Tvätt & städdag

2012-06-19 @ 21:45:59

Ja, idag har jag inte gjort så mycket annat än att städat och tvättat. Tiden räckte inte till så mycket annat och nu är klockan snart sovdags. Det blev en damm och torka golv städning så nu känns det rent och fint, ett tag i allafall. Tvätten är ren, torr och vikt.

Nu blir det en kopp te i soffan inlindad i morgonrocken.


Måndag

2012-06-18 @ 21:18:29
I morse blev det lite panik, jag hade somnat om och var hur trött som helst när jag fick kasta mig upp. Finaste Malin var hemma och ville gå med Lucas till skolan så jag hade bara att ta mig direkt till jobbet. Fick börja med en kopp kaffe, men för mig funkar tydligen inte kaffe metoden. Det var en del att göra och vi väntade spänt på om vår kollega skulle komma eller inte (gravid), men när klockan blivit 10 insåg vi att hon säkert hade annat att tänka på. Mycket riktigt, när jag var och handlade fick jag ett sms om att de fått en son (som jag hade gissat på) :). Så nu får vi tålamodigt vänta tills hon kommer och visar upp sitt lilla underverk.

Ikväll var det möte på skolan och fick det glädjande beskedet om att det ska ställas upp baracker på skolans fotbollsplan, Tack och lov! 

Sen var det bara till att åka och handla mat inför den här veckan och midsommarhelgen och det är jag glad över att jag gjorde idag. Det var som vanligt mycket folk på Gränby, men skulle jag ha väntat till onsdag hade det inte varit alls lika roligt.

Nu skulle här behövas städas så i morgon är det tvättsugan och städa som gäller för på onsdag vill jag bara kunna göra ingenting mer än att packa.

Sen får vi hoppas på en fin midsommar! 


Så jäkla gulligt!

2012-06-17 @ 18:55:06

Svårt att välja

2012-06-17 @ 18:52:24
Jag vet inte vad som är bäst, är det kontantkort eller abonnemang som är bäst till ett barn?

Som det är nu tankar vi Malins kontantkort stup i ett och då surfar inte hon. Det finns ju så sjukt mycket att välja på och jag vet inte vad som är bäst. Ett abonnemang är bra på sitt sätt, men då har man inte samma koll som med ett kontantkort. Jag hittade ett abonnemang på Tele2, men det finns lika bra även hos andra operatörer.

Ja, jag vet inte vad som är det bästa?


Mys helg

2012-06-17 @ 18:33:01

Har nu kommit hem efter en helg på ön som var jättmysig förutom vädret. Jag skojade med en vän och sa att vi har bränt upp oss i solen, men i själva verket var det bara regn.
Vi svenskar är ju fenomenala på att prata om vädret, men är det så konstigt då?

I går var det en sån där mysig dag som vi bara satt och pratade och hade det trevligt, men tyvärr låg gubben sjuk så han gick upp och ner ur sängen i stort sett hela dagen. Våra vänner ifrån Almunge kom ut i fredags och har ställt upp för att stå en månad så jag slog ner mitt arsle hos dom under tiden gubben vilade upp sig. Till kvällen samlades vi alla för att gå till restaurangen och det var supergott, men väntan på maten var lite väl lång. Det som störde mig var att jag valde bort stripsen och fick betala lika mycket ändå och när lilleman inte blev mätt och ville ha en korv till fick vi betala för den. SÅ hade inte jag gjort om jag drev en restaurang. Det hade ju jämnat ut sig även om en korv är dyrare än strips. 

Efter middagen gick vi till vårat tält och då gjorde jag den här på fina Fine



På vägen hem stannade vi vid Pris stopp för att köpa på oss lite engångsartiklar och då hittade jag den här gulliga saken. Den rymmer precis min plånbok, snusdosa och mobil :)


♥ Lyckorus ♥

2012-06-15 @ 07:34:58


Tupperware riskokare

2012-06-14 @ 20:27:36

Igår köpte jag mig en riskokare och som jag förväntar mig kommer att bli jättebra i husvagnen.

Det fastnar inte och den är bara att ställa fram på bordet. I husvagnen är det inte så noga.

Min är röd och vit så den är mycket finare.


Ballong

2012-06-14 @ 20:15:50
Jag vet inte vad som hänt med magen, men jag känner mig som en fylld ballong precis hela tiden och det får mig att må dåligt. Min kroppskänsla och jag är inte överens och det är inte många dagar per månad som jag känner mig "normal". Är det inte mensvecka så är det ägglossning och nånstans efter det kan det kännas bra i ett par dagar. Jag kan inte uttala mig om hur andra känner sig och vi kvinnor både mår och känner så olika, men när jag är mitt i eländet mår jag verkligen skit. Det är inte det att jag har ont utan det är bara en så fruktansvärt jobbig känsla. När klimakterietiden kommer kan man ju undra hur det blir... Hua!

3 för 2

2012-06-14 @ 20:14:31
Tröttheten höll i sig hela dagen. Jag promenerade både till och från jobbet och när jag kom hem lade jag mig på soffan och sov en timme. Efter en kopp kaffe och en hårding tog jag en sväng till Skopunkten och köte lite skor till Lilleman. Han sliter skor som tusan och det är så himla bra att kunna köpa 3 par och betala för 2. Visst, det kanske inte är av den bästa kvalitén, men så länge han sliter på skor som han gör har jag ingen lust att betala mer för skorna.



Supertrött

2012-06-14 @ 07:28:04
Igår var jag till min fina vän som satt själv hemma och när vi ses är det som om tiden hoppar över flera timmar för rätt som det var så var kl.00. Jag fick mig en klippning, så det var det värt men shit va trött jag är idag. Till och med gubben sov när jag kom hem och det händer aldrig att han sover före mig en vardag annars.

Har nu fått semester beviljat från v.26 så det känns så otroligt skönt att veta att jag inte behöver lämna Lucas på Ångelsta skolan den veckan.  

Brutit rutinen

2012-06-12 @ 21:00:59
Idag var jag och handlade på Willys för första gången och det tog mig evigheter innan jag var klar. I vanliga fall handlar jag alltid på Kvantum, men tänkte för skojs skull testa nåt annat. Visst var vissa saker något billigare, men jag vet inte om jag kommer att handla där i fortsättningen. Jag trivs bra med Kvantum och hittar det jag ska ha, trots att de flyttar om och har sig stup i ett. Så, jag är nog en Ica handlare även om vissa saker är dyrare :)

Idag har jag varit tant :)

2012-06-11 @ 16:25:55
Mina nya skor jag köpte tyckte ju min Malin var tantiga och frågade mig om jag blivit tant, men idag hade jag dom hela dagen på jobbet och ångrar mig inte alls. I fortsättningen ska jag nog hålla mig till Rieker skor för de är värda varenda krona och är hur sköna som helst.

Måndag morgon

2012-06-11 @ 07:36:09
Hela förra veckan blev så konstig i och med att onsdagen var en röd dag och i morse när klockan ringde fattade jag ingenting. Jag har varit super trött hela helgen och igår kväll hade jag lätt kunnat lagt mig redan vid 20. Men jag pinade mig uppe till 21.30 och somnade ovaggat. Snart är det semester och så här trött brukar jag vara veckorna innan, så det är semester jag vill ha! Börjar ärligt talat bli lite orolig för att vi inte kommer att få någon sol i och med att vi har så tidig semester, men det är inte så mycket att göra åt det isåfall. Jag hade önskemål om att få ta semester från vecka 28 i och med att jag var den som fick ändra och ta så tidigt som 26 förra året, men fick ändra till 27 i år...

Nu ska jag och lillputte gå till skolan. Han har bara en dag kvar nu, i morgon är det avslutning och sen ska han vara hos farmor och farfar resten av veckan. Nästa vecka är det fritids och då är det ju bara lek.

Ha en bra dag!

Myggfälla

2012-06-10 @ 20:57:54

Det har uppfunnits en ny myggfälla, som visserligen är lite dyrare men kanske är värd det.



En gasoldriven myggfälla för skydd mot myggor och knott. Bekämpar mygg utan bekämpningsmedel på ytor upp till 4000 m². Ger 24 timmars skydd. Enkel hantering och smidig tömning av fällan. Inklusive regulator för gasol, transformator med 10m sladd och 1 tablett lockmedel (Oktenol). Gasol säljes separat.
2.995:- ord.pris 3.995:-

Den finns på Rusta


Svart jeansjacka

2012-06-10 @ 19:12:34
Hur jag har letat efter en svart jeansjacka, men hittar ingen! Inte ens på Tradera!!! Blåa finns det hur hur mycket som helst av, men svarta och vita verkar inte tillverkas längre...

Har ni några tips på var jag kan hitta en så blir jag glad.

Hemma igen

2012-06-10 @ 17:29:12
Igår blev det helt underbart, vi fick sol!!! Alla samlades med ett glas vin och hade mysigt innan det var dags att fixa middag. Vi åt faktiskt fisk trots att det var grillväder, men grilla hinner vi nog med att göra ändå i sommar.
Idag bestämde vi oss för att åka hem lite tidigare än vi brukar och det är ganska så skönt att få lite tid hemma innan det är sovdags. Vi har nu ätit en supergod chiliconcarne och hunnit tvätta har jag också gjort, så nu ska jag bara slappa de timmar som är kvar på den här kvällen.

Idag fick jag ett recept som låter gott och som jag delar med mig.

Klicka här

Fraktfritt på Bonprix i helgen

2012-06-09 @ 13:15:57
Den här helgen har Bonprix fraktfritt på klänningar.
Använd koden 93125

Gräsö

2012-06-09 @ 13:08:51
Igår kväll samlades vi alla hos Krister o Ulrika och hade lite fredagsmys, men vid 23 blev jag så snuskigt trött så då gick vi hem och lade oss. Jag älskar sängen i vagnen! Den är fan skönare än hemma och då kan man ju undra va vi har för säng hemma...
Vaknade vid 9 av att det smattrade som fan på taket och det är faktiskt ganska så mysigt så länge det inte är mitt i natten. Vi gick upp och startade värmaren i tältet, bryggde oss lite kaffe och kokade ägg på våran nya platta. Framför ingången är det en stor pöl av vatten och just nu är det svårt att tro att solen ska komma fram, men vid 14 ska den titta fram sägs det. Jag och Lucas var nyss till affären och köpte lite lördagsgodis och nu har vi ätit lite lunch. Nu ska jag bara slappa en stund för snart ska jag och bästa Carina ta oss en promenad så känner man sig lite nyttig. Det är så sjukt mycket mygg här och stora är dom jävlarna också.

En bra dag

2012-06-07 @ 22:09:09
Sov gott och promenerade till jobbet. Jag hade jätte mycket att göra så dagen bara rusade iväg.

Jag tog efter jobbet bussen ner på stan för att titta på Malins avslutning och jag rös i hela kroppen när kören började sjunga. Där stod min lilla kicka så fin! Sen var det andra elever som gick upp och sjöng och det lät så otroligt bra. Några av dom skulle lätt kunna söka till Idol eller nåt. A, det var en trevlig stund jag fick.

När jag kom hem packade vi in oss i bilen för att åka till banken och växla in Lucas alla mynt, men den jäkla maskinen fungerade förstås inte!

Sen fick jag vara frisör igen.... Lucas började likna en liten tjej med sitt långa hår...

Det är så himla roligt att klippa hår och jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba som det, men det får förbli en dröm för att plugga kan jag inte se mig själv göra. Jo, om jag inte behövde ta studielån! 

Packningen är nu klar inför en helg på Gräsö och jag hoppas vi får se LITE av solen den här helgen.

Vero Moda fraktfritt

2012-06-06 @ 20:01:26
Har du hittat något på Vero Moda men som inte fanns i din storlek?
Här kanske det finns och som dessutom är fraktfritt!

Blommigt

2012-06-06 @ 19:20:03
Den här är nyinköpt och som jag väntar på att kunna använda.


Ska bara hitta mig ett par fint blåa strumpbyxor som jag kan ha till när det är så kallt som nu.


Tår i ögat

2012-06-06 @ 19:01:27
Idag har det inte blivit mycket gjort. Tog en sväng till Gränby med Lucas för att han skulle köpa sig en vattenpistol och sen ville han faktiskt titta på kläder!!! Då var det bara att passa på för det brukar sällan hända.

När jag vi kom hem igen stod Malin klar för att åka till sin pappa och jag vet inte vad som hände inom mig, men jag fick tårar i ögonen bara för att jag inte ville att hon skulle åka. 

Ja, sen har jag bara tittat på barnen när dom sprungit ut och in för att fylla på vatten i sina pistoler. Så mycket mer blir det nog inte idag skulle jag tro.

Gubben sitter och spelar och jag ska nog bara lägga mig på soffan och lata mig.



 "Mammas tjej, saknar dig!"


En annorlunda dag

2012-06-06 @ 14:11:22
Tänk så konstigt det känns att vara ledig så här mitt i veckan, men skönt.

När man jobbar önskas det ledighet till att göra en MASSA saker och sen när den väl kommer görs ingenting.

Till lunch ställde jag mig och stekte pannkakor och det blev jag jätte populär för :)

Jag skulle verkligen behöva ta mig en promenad, men hur stor lust får man i det här gråa och trista vädret.


Starkt

2012-06-06 @ 13:49:34

♥ DET DU GAV KOM TILL MITT HJÄRTA FÖR ATT STANNA

DET DU SA KOM TILL MITT HJÄRTA FÖR ATT GÅ

TRODDE DINA ORD VAR SANNA OCH VI ALLT SKULLE FÅ ♥


3 sanningar

2012-06-06 @ 13:33:40
Den som är rädd för färändring är också rädd för livet!

Vissa människor ger sina bekymmer simlektioner istället för att dränka dom!

Du kan bli besviken om du misslyckas, men du är ändå dömd för alltid om du inte försöker!




Mysipys

2012-06-05 @ 20:58:40
Ja, då är vi hemkomna ifrån China Garden och är supernöjda med maten.

Vi har inte varit där sen Lucas var 2 år så han tyckte det var jättekul och spännande.

De har inte alls lika mycket på buffén som de andra, men det som fanns var helt ok.

Storasyster har nu haft en stor diskussion med sin bror om att det är viktigt att gå och kissa även om man inte är nödig, för det var nämligen så att dom satt och flabbade och då hände givetvis en olycka. Han blir så klart helt förtvivlad och skäms även om han inte kan rå för det.

Syrran hade ett par tights med sig om det skulle bli kallt tills vi skulle gå hem och erbjöd honom dom, men så lättlurad va han inte...

Tur det fanns en handblåstork!

Lite restaurangbilder...









  


Orättvist

2012-06-05 @ 16:08:50
Jag är faktiskt avundsjuk på min dotter som har så otroligt fint hår.

Hon har inte fåttt det av vare sig mig, sin pappa eller brevbäraren för det var en tjej...





Sen kommer jag med mina små råttfjun helt utan lockar. Har så rakt man bara kan få ...


Funkar inte

2012-06-05 @ 07:33:26
Nu har vi hämtat ut två omgångar av medicin till vår lilleman, som kostar stora pengar och det fungerade inte den här gången heller.

Den första veckan var han torr hela veckan och hade troligtvis en "torr" period precis då, vi som trodde på det!

Trots att vi tar upp och kissar honom vid 23-tiden så kissar han på sig.

Nu känns det helt hopplöst och är sen länge tillbaka väldigt jobbigt, men vad göra?


Godmorgon

2012-06-05 @ 07:28:11
Godmorgon,
Idag känns det som en liten fredag och ikväll ska jag och mina älskade barn gå på restaurang ♥

Idag är det många som tar studenten så jag hoppas vi får plats nånstans.

Nya Blogg.se

2012-06-04 @ 21:23:51

Har någon av er provat den?


Idag fick jag heta tant

2012-06-04 @ 20:55:13

Var och hämtade ut mina nya Rieker skor idag och direkt när Malin såg dom sa hon;

-Mamma, har du blivit tant? Lite gulligt tycker jag...




Har man inte jobb så skaffar man sig

2012-06-04 @ 20:51:23

Vår lillgosse älskar lego och har "slaktat" en del byggsatser som nu pappa ska försöka få till igen.


En ny kock

2012-06-04 @ 16:40:42

Idag hade min bästa Malin bestämt sig för att göra middagen, så jag får inte ens vara i köket :)

Men jag har haft en del tvätt att vika samt skrivit matlista för veckan, som jag senare ska åka och handla.

Nu ska städas!


Bra start på dagen

2012-06-04 @ 07:38:46
Vaknade av att gubben sa ett fult ord och sprang fram o tillbaka, så jag blev naturligtvis tvungen till att gå upp och se vad han höll på med. Han hade då tappat en NY ketchupflaska i golvet!!! Gissa om det hade stänkt ketchup överallt? Hade benvita gardiner som givetvis också fått ketchup på sig och när jag skulle lossa på gardinstången ramlade den ner och drog med sig en del på fönsterbrädan. Precis sånt man INTE har tid att hålla på med en arbetsmorgon.

Snart ska vi bege oss till skolan och jag hoppas att inget mer kommer att krångla.

Ha en bra dag!

Tradera vinst

2012-06-03 @ 21:09:19

Nu har jag varit igång igen...

Den här vann jag idag :)


Saknad

2012-06-03 @ 20:41:30

Till en som jag saknar enormt mycket!


Det blev en mysig kväll

2012-06-03 @ 20:20:33

Tack för en mycket trevlig och mysig kväll igår, Gisela!


Lagom är bäst

2012-06-03 @ 19:49:23
Inte för att jag tycker att jag har fina tuttar, men det är inte heller snyggt.


Slappardag

2012-06-03 @ 18:19:41
Usch, vilken latmask jag har varit idag!

Sovit bort i stort sett hela dagen. Det enda jag har gjort hittills är att varit till apoteket för att hämta ut medicin till lilleman. Till middag blev det varma mackor med tonfisk, en riktig latmaskmiddag.


Myskväll

2012-06-02 @ 20:12:21
Ja, ikväll har jag blivit utbjuden av min fd svägerska och det ska bli kul.

Nu ska jag hem till henne och mysprata lite så får vi se vad kvällen leder oss till.

En rolig sida

2012-06-02 @ 20:11:06
Jag har hittat en sida med SÅ mycket!

De har skor, väskor och kläder till både låga och höga priser.

Gå in på Zalando!

Citat

2012-06-02 @ 17:27:41
Kvinnor är som dockor.

Man kan leka med dom och kasta dom, men vet du va?

Riktiga män leker inte med dockor!


Jag ska sluta älska dig när en stum säger till en döv att en blind sett en förlamad gått på vatten


Den fulles ord är den nyktres tankar


Du sa att du älskar solsken, men du ställde dig i regnet.

Du sa att du älskade regnet, men du använde paraply.

Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig!

Ett annorlunda recept

2012-06-02 @ 12:31:01
Jag får recept via Kokaihop.se och idag kom det ett annorlunda, men lite roligt.

Så här ser det ut, men klicka här för att läsa receptet.




Mysdag

2012-06-02 @ 12:26:40
Godmorgon,

Det känns faktiskt skönt att vara hemma den här helgen. Vaknade vid 06.30 av att lillputte hade kissat i våran säng, men vi bäddade rent och sov sen till 10. Inget vidare väder precis, men jag och bästa Malin ska nu ner på stan för att ha en tjejdag för oss själva. Vi ska börja med att gå äta en pastasallad på Cupido, den är ju för god.

Vad säger man

2012-06-01 @ 22:04:52

Mina älskade små barn gick till affären för att handla lite godis och panta burkar och när dom kom hem gick dom raka vägen fram till mig med en bukett blommor, ett kort och en påse godis med mina favoriter.

Detta gjordes med pengar ifrån egen ficka och det kallar jag kärlek. 


Godi godi

2012-06-01 @ 21:49:21
När jag kom hem satte jag mig i soffan med ett glas vin, tog helg och bara slappnade av.

Älskade Malin kom hem efter en vecka hos pappa så vi satt och myspyste i soffan tills det var middagsdags.

Gubben fixade tacos så det var bara till att sätta sig till bords :)

Sen Let´s dance och jag har inte tittat på det sen det började, men redan då fick jag en känsla av att Molly skulle gå långt och nu är hon i final.

Jag tror att det är hon som vinner även om jag tycker att Anton är lika bra.

Vi får se!

Trapiche

2012-06-01 @ 07:10:29
Trapiche grundades redan 1883 och är ett av Argentinas äldsta vinföretag. Under 1900-talets början skickade det lilla familjeföretaget sina vinexperter till Europa för att lära sig mer om vinmakning i syfte att kunna producera mer konkurrens-kraftiga viner. Idag är man en av de ledande producenterna i Argentina.
Det är den gamla franska bordeaux-druvan Malbec, som ligger Trapiche närmast om hjärtat. Chefsvinmakaren Daniel Pi kom till Trapiche för 10 år sedan med målsättningen att göra de bästa malbecvinerna i alla prisklasser. Och många internationella vinrecencenter säger att han har lyckats.

Druvor: 100% Malbec
Vinifiering: Druvorna skördas för hand i de övre regionerna av Mendoza. En första selektering görs innan de av-stjälkas och förs till tank för kall-macerering och jäsning i totalt 25 dagar. Därefter skiljs skalen från det unga vinet, som får genomgå malo-laktisk jäsning. Vinet lagras sedan på amerikanska och franska ekfat i ca 12 månader. Efter slutlig blandning får vinet ligga på ståltank i en månad innan tappning

Årgång: 2010
Doft: Ett kraftigt, fruktigt vin med inslag av björnbär, plommon och en väl integrerad ton av rostat fat och vanilj.
Smak: Ett fylligt, smakrikt vin med inslag av björnbär, plommon och körsbär och ett långt, kryddigt avslut med balanserad ton av fat.
Passar till: Grillade rätter av nötkött, vilt och vitlöksspäckat lamm, gärna med smörfräst svamp och en smakrik sås, samt mustiga köttgrytor och ostar.



Beställ genom att klicka på bilden

3L box: Pris: 229 kr. Art nr 74058. I Systembolagets beställningssortimentet
75 cl flaska: Pris 79 kr. art nr 16554. I butik.

Underbara dag

2012-06-01 @ 07:04:28
Det här är den bästa dagen på hela veckan, det är fredag!

Trots att det inte är något vidare väder så är det ändå skönt att ha en helg framför sig.

I natt har jag sovit så otroligt skönt och vaknade inte enda gång.

Den här helgen ska jag bara vara och ta den som den kommer. Vi har valt att inte åka till ön den här helgen i och med att det ska vara så pass kallt och det kan vara rätt så skönt att ta en helg hemma. Så sa vi förra helgen också, men åkte ändå ut bara för att vi fick oväntade gäster.

I morgon har jag tänkt att överraska mina barn med att gå på restaurang, som jag vet är väldigt uppskattat.

RSS 2.0