Första julskinksmackan

2010-11-30 @ 17:46:58
I söndags jagade vi en spade och det var inte det lättaste! Nu när vintern och snön landat inser tydligen alla att de behöver en spade så det var tomt på hyllorna överallt. Efter att ha åkt runt överallt tog vi en sista titt till Coop och där fann vi det vi sökte! Nu är det skottat på terassen och utemöblerna vinterförvarade vilket var något vi helt hade missat. På kvällen drack vi glögg och åt den första skinkmackan och gissa om jag njöt! Många väntar till jul men vi brukar för det mesta göra en skinka till första advent för det är så mysigt.

Julkapparna klara

2010-11-30 @ 17:39:55

I lördags hade jag och gubben en heldag helt för oss själva och det var så himla mysigt! Vi började med att köpa alla julklappar klart och jag tror jag aldrig varit ute i så god tid något år tidigare. På kvällen passade vi på att gå ut och äta och det satt som pricken över i!


Julklapparna klara

2010-11-30 @ 17:36:08
I lördags tog gubben och jag en heldag för oss själva. Vi började med att köpa alla julklapparna klara och det känns så otroligt skönt! Jag tror jag aldrig har varit ute i så god tid tidigare. Till lillponken är det allt mycket lättare men till en tolvåring, ja, där är det svårare...

På kvällen hade vi också barnvakt och passade då på att gå ut och äta. Det var jättemysigt att ha en heldag själva tillsammans!

Vilka ljus ska man köpa

2010-11-30 @ 17:28:01
Nu är det ljustider och vi alla tänder ljus lite här och där. Jag har bunkrat med både vanliga värmeljus och blockljus men jag blir lika besviken varje gång ett blockljus brunnit ner en bit för det blir bara ihåligt i mitten. Vad för slags blockljus ska man egentligen köpa? Nu har jag Ikeas och alla sorter blir precis lika. Som adventsljus köpte jag Tindra och visst luktar det gott, men sen då?

Sammanlagt kastar man ett flertal som inte går att elda upp. Vad köper ni för ljus och vart?

Vinterskor från Brandos

2010-11-23 @ 18:10:07
Behöver ett par till vinterskor och det är så svårt att hitta ett par som är både vattentäta och varma. De här hittade jag på Brandos och som jag tror jag ska klicka hem. Det är ju så bra att man både kan köpa och returnera fraktfritt.
Skor - Geox: D Aosta WP M | Innersidan av skon
Skor - Geox: D Aosta WP M | Skon sedd ovanifrån
Vad tycker ni?

Tisdag

2010-11-23 @ 18:02:52
Då två dagar av den här veckan gått och jag har inte varit här på flera dagar. Helgen blev en riktig slapparhelg och jag har sovit en hel del, vilket var helt underbart. I dag trodde jag att stormen skulle ta en med vinden, satan vad det blåser! Efter jobbet skulle jag möta Malin på stan och när jag precis kom utanför dörren på jobbet passerade bussen och snacka om att jag blev arg! Efter att Malin varit hos tandläkaren tog vi en mysvandring inne på hemköp för att inte frysa ihjäl medans vi väntade på bussen. Hon har blivit så stor och det känns så mysigt att vara tillsammans med henne hela tiden. Nu sitter vi mittemot varann på golvet i hennes rum med varsin dator och trots att vi inte pratar med varann är det mysigt att bara vara där hon är. Mina killar sitter och spelar och det är ingenting för mig, förutom bowling. Det är precis som om mamma och dotter har sitt och pappa och son sitt. Det tycker jag är lite häftigt!


En bra dag

2010-11-18 @ 19:39:34
Vaknade utvilad och glad! Kände mig avslappnad hela dagen och var positiv. Direkt efter jobbet åkte jag ner på stan och lämnade tillbaka ett par jeansleggings som jag ångrade att jag köpte, eller rättare sagt som jag inte behöver. Men ska alltid komma underfund med det när man väl kommit hem... Det blev pannkaka till middag och min son sa direkt att de inte var lika goda som pappas:). Han har helt rätt, pappas pannkakor är bäst! Mycket vad gäller mat kan jag lyckas med men inte det tydligen. Den här veckan har gått så otroligt fort och det är fredag i morgon, bästa dagen på hela veckan! Att stämpla ut och gå hem är en helt underbar känsla och när jag kommer hem sätter jag mig i soffan med ett glas vin. Den här veckan är det min Malin vecka, men hon ska på tjejfest i morgon och sova kvar så jag får inte träffa henne förrän på lördag. Hon börjar bli så stor nu och har mindre tid för familjen, vilket tillhör det normala. Jag brukar tänka tillbaka på hur jag själv var i tolvårsåldern och jämför jag mig och Malin så ska jag vara stolt! Jag tänker inte gå in på hur jag var men inte var jag så lugn kan jag säga.

När den är här känns det som den redan är förbi

2010-11-16 @ 20:18:35
Var du än går eller läser så är det julpynt och det är har ändå pågått under en tid. För mig känns det som om jag är mättad när julen väl är här och jag känner mig spyless på allt julpynt. Det som jag tycker är det mysigaste är när man plockar fram stakarna! Men sen är det bara en evig väntan på att julen ska komma och att den ska vara över. Jag är inte alls nåt för julen, tyvärr. Den gör mig bara nedstämd. För varje år vet jag inte vart jag vill vara för de är inte som förr i tiden när familjen var en riktig sådan. Nu ska man bilda sig en ny och egen tradition och den kommer aldrig att kännas som när mamma och hennes man levde tillsammans och min syster levde. Vad tycker ni om att det skyltas med julsaker redan i slutet av oktober?

En vidrig dag

2010-11-16 @ 19:32:11
Vaknade med en svår ångest att jag trodde hjärtat skulle stanna. Händerna darrade och benen ville bara vika sig. När ska detta ta slut?! Jag kunde inte koncentrera mig på hela dagen och allt bara snurrade i huvudet. När jag slutade gick jag hem och lade mig och sov och det gjorde susen för i vanliga fall hade jag i stort sett sovit redan nu, kl.19:30. Igår somnade jag 19, vilket underbart liv:( .I kväll ska jag försöka hålla mig vid liv och titta lite på tv med popcorn och hoppas på en bättre dag i morgon.

Köp inte

2010-11-16 @ 19:25:30

Den är jättekonstig i storleken! Jag blev verkligen besviken då det är HM:s som för det mesta är perfekta i storleken. Sen är den jätte mörkblå och inte alls som bilden visar.


Har inte gjort nånting idag

2010-11-14 @ 19:59:34

Idag har det varit en inne och slappardag precis hela dagen! Lucas har vaknat tidigt hela helgen så det har bara varit att gå upp, men sen har jag tagit chansen att lägga mig efter frukosten och det har varit helt underbart. Den här helgen har även varit helt olikt de andra på jättelänge, jag har lagt mig före 21:30 både fredag och lördag! Jag vet inte vad det beror på men jag misstänker att det är mörkret som gör att man blir så trött och det gör det ju inte bättre av att det regnar. Det bästa är att jag har känt mig totalt avslappnad och INTE pulat med nånting och idag har jag inte ens bäddat sängen, vilket i vanliga fall är ett måste! Kanske det vanliga livet börjar komma tillbaka...


Söndags mys

2010-11-14 @ 19:51:20

Mitt första halsband

2010-11-14 @ 15:22:00

Igår var jag hos min syrra och gjorde mitt första halsband alldeles själv och jag lovar att det tog lång tid innan jag var färdig och att det hann bli en del pärlor på golvet...

Så här blev det!


Känner man inte för det så känner man inte för det

2010-11-10 @ 17:30:50
Det är precis så det har varit för mig. Jag har äntligen landat och tagit det lugnt och då gör bloggen mig bara stressad och jag känner att jag måste skriva (trots att det är dåligt med kommentarer). Jag har åtminstoner upp till 80-100 läsare/dag och då vill man ju inte tappa de så man måste ju försöka skriva nånting som åtminstone mina närmsta vänner kan läsa. Idag har jag varit på terapi för min bipolära sjukdom och jag vet egentligen inte om det ger lika mycket som jag hoppats på men det är skönt att träffa andra med samma sjukdom. Jag får läxa för varje gång som förhoppningsvis kan leda till bra verktyg för framtiden. Nu har jag tagit bort en av mina mediciner på eget bevåg och efter det mår jag mycket bättre och känner mig så mycket lugnare. Mina hyperperioder är iallafall vilande just nu och så småningom kanske jag kan leva under mer normala omständigheter. Att jag är tokig är en sak, men att jag ska springa omkring som en virvelvind hela tiden är ju inte normalt. Nu är vintern här och det är en årstid som verkligen kan göra mig nedstämd, men jag ska försöka göra det bästa för mig själv och njuta av att bara ta en dag i taget. Årstiderna går ju så enormt fort så snart är det vår igen och då blir allt helt annorlunda för mig iallafall. Det finns personer som kan må dåligt på våren och det måste vara precis lika jobbigt. Nu ska vi äta lax med currysås och ta ett glas vin, som alltid en onsdag!

Middag

2010-11-07 @ 15:45:14


Åren går!

2010-11-07 @ 14:49:57




Dagens

2010-11-07 @ 14:40:50


Pärlsmycken

2010-11-07 @ 11:36:21
Finns det något intresse över att köpa fina och billiga pärlsmycken? Min systerdotter gör egna så du kan köpa din helt egna design som ingen annan har!
För beställning, kontakta Sofie på tel:018-367449





Halsband 100kr






Valfritt namn

Lite loppis

2010-11-04 @ 19:57:12
Jag har startat en loppisblogg för skojs skull! Har man en massa kläder som man inte använder kan man alltid prova att sälja det billigt. Om inte annat kan det vara en rolig grej.
http://nygammalt.bloggo.nu/

Snacks

2010-11-04 @ 19:52:09
Jag har hittat mitt nya snacks, majskrokar! Det är tydligen väldigt populärt till de små därför att de smälter så fint i munnen, men även jag gillar de. Lite dyrare än chips men jag anser att jag kan betala för att få det som passar mig. Har ni provat majskrokar?

Höstens färg

2010-11-04 @ 19:34:32
är lila och det är så fint. Det ska jag ha efter den blåa tiden i vardagsrummet...
Här kommer lite i lila till hemmet.

Överkast från Ellos 449:-


Lika lampa som jag beställde fast i lila
Finns på Ellos för 249:-


lila tabletter 4-pack för 116:- på Ellos


Lila matta 70x120 för 199:- på Ellos


Kanallängd Sara 2 pack för 99:- på Ellos


Mina nya lampor

2010-11-04 @ 19:21:06
Nu har jag köpt blåa gardiner och ska ha blått och svart i vardagsrummet. De här lamporna är så fina och lite annorlunda. Passar in överallt helt enkelt.
Finns på Ellos för 349:-

Rastlös

2010-11-04 @ 19:16:12
Då sitter man här med en kopp kaffe och är rastlös som attan. Tur klockan är så mycket att det snart är dags för kudden. Visst, jag är skittråkig! Men i morgon är det fredag och då känns allt mycket lättare. Förra fredagen städade jag hela förrådet å vad med grejer jag fick ordning på och rensat. Tur man har grannar som ser när man står och lastar i bilen, de tar alltid nåt! I går slingade jag håret! Jag var aldrig riktigt nöjd med att vara mörk den här gången så min vän tog ganska så mycket ljusa slingor och det blev skitabra. Får se nu hur länge till jag står ut med att ha den här längden, jag skulle så gärna vilja ha den korta frisyren jag alltid haft men skulle jag klippa mig skulle jag säkert ångra det nu när jag sparat så länge. När jag betämt mig så har jag och än har jag inte bestämt mig gällande det. Om några dagar blir lillgossen 6 år och jag kan inte fatta att åren gått så fort. Han har blivit en egen individ med en helt egen vilja, vilket är både för och nackdelar. Vi frågade honom igår vad han önskar sig och svarade - äh, jag behöver inget för jag har så mycket. Det lät så himla gulligt, ett litet barn som brukar vilja ha allt säger en sån sak. Barn är för underbara!

Vad trist årstid det är

2010-11-02 @ 20:39:22
Är det en period per år som är tråkig så är det väl hösten?! Det är mörkt när man vaknar och i stort sett mörkt när man går hem från jobbet. Idag har jag varit och bytt ett par skor till Lucas som jag hoppas han tar på sig i morgon. Skorna ser liksom ut som värsta lerkokan efter en dag i skolan och nu har jag köpt ett par stövlar han kan ha ute i både regn och lera. När jag var på ÖB snokade jag så klart runt lite, för man ju alltid hitta NÅT. Men jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa nåt, så jag gick därifrån med att bara ha bytt ett par skor! När jag kom hem blev jag genast rastlös så jag började plocka med mina gardiner (ni får gärna köpa några av mig). Jag inser att jag inte längre får plats med de i garderoben längre, men å andra sidan har jag ingen plats till en till så jag vet inte hur jag ska lösa det. Ett tag hade jag nippran på dukar men just nu är jag lite less på det och skulle kunna lägga alla i en låda under sängen exempelvis. Då är det en låda jag ska skaffa mig! Jag funderar ofta på vad andra gör på kvällarna. Jag vill alltid att det ska händ nåt så det är därför jag alltid ska plocka med nåt hela tiden. Sätter jag mig ner, som nu, blir jag bara så trött och jag kan ju inte lägga mig vid 20 på kvällarna! Nej, sol å bad skulle vara nåt för mig det! Om jag ändå kunde få med mig gubben till nåt varmare än det här skulle jag bli glad, men han vill inte flyga! Jag har inte varit utomlands sedan 97 så jag skulle säkert också vara rädd om jag satte mig i ett plan nu. Ju äldre desto fegare.

Fina animerade fjärilar

2010-11-02 @ 07:23:04
glitters butterflies
glitters butterfliesglitters butterflies
glitters butterfliesMySpace and Orkut Butterfly Glitter Graphic - 5

Spar ner bild och du har fina animerade fjärilar!

Fina babyfynd från CATALOG

2010-11-02 @ 07:14:51

Set i 2 delar

T-shirt med omlottöppning i halsen. Byxa med vikbara muddar i midja och benslut. Flatlockstickningar. I finribbad bomullstrikå med elastan i muddarna. Tvätt 60°.


Body i 2-pack

Med omlottöppning i halsen och tryckknappar i grenen. Musse Pigg-tryck fram och bak. I bomullstrikå. Tvätt 40°.


Esprit Newborn Body

Pikéstickad body med korta ben. Knappslå och liten finribbad krage och kort ärm med finribbad kant. Öppningsbar gren med tryckknappar. Mjuk trikå av 100% bomull. Tvätt 60º.




Body i 3-pack

med omlottknäppning. En mönstrad, en enfärgad med tryck och en med garnfärgade ränder. Finribbad bomullstrikå med elastan i muddarna. Tvätt 60°.


Gå in här och hitta fler fina babykläder till kanonpriser, upp till 50% rabatt.

Godmorgon tisdag

2010-11-02 @ 07:04:50

I natt har jag sovit som en gud. Jag tog en Propavan innan läggdags och det gjorde susen. Däremot är jag uppsvälld under ögonen och vet inte om det beror på den, men huvudsaken är att jag kan sova! Nu är jag klar och det känns så underbart att ha tid över på morgonen. Jag bäddar ALLTID sängen direkt när jag går upp men om jag äter frukost eller duschar först brukar jag variera med. Det värsta för en som är stressad inombords är att börja dagen med stress! I går var jag så duktig och tog cykeln (jag vet att ni tycker det låter konstigt för det borde ju vara tvärtom)! Hela dagen kändes mindre stressad av det och det betyder hur mycket som helst för mig. Idag blir det till och med bil för jag har en del ärenden efter jobbet och tar det direkt för annars finns risken att det inte blir av alls. Jag hämtar för det mesta Lucas på skolan och då kan jag i lugn och ro åka direkt och hämta honom. Sen blir det korvstroganoff (skriver matschema för hela veckan) och jag hoppas att vår kräsna son kommer att äta. Han har blivit så anti till mat, men det tror jag beror på att han inte har tid att äta. Det är lek och spel för hela slanten!


RSS 2.0