Hur dum får man va?

2012-11-28 @ 19:31:08
Min man hade köpt en påse brio gräddkola som var lite hårda och jag tänkte vara lite smart att värma dom i micron för att mjuka upp dom lite. Men klantig som jag var värmde jag dom alldeles för länge!
Ivrig som jag var tog jag en sked och stoppade i munnen....
Kolorna hade smält och fastnade i gommen så nu är jag gomskinnad.
Effekten är ju som knäck och när jag sen skulle göra rent skålen var det helt kört.
Ja, den skålen har nog gjort sitt...

Kasta gris

2012-11-28 @ 19:04:00
När Lucas fyllde år fick han spelet kasta gris så nu har vi haft en liten spelstund och jag vann!
Måste säga att jag annars sällan spelar spel, men när jag väl gör det är det faktiskt ganska kul.
 
Snart är det jul och inte en enda klapp har vi köpt. Det blir svårare och svårare ju äldre barnen blir, suck!
 
I helgen ska det pyntas med stakar och det är så himla mysigt, men tyvärr är jag less redan efter nyår och brukar då ta bort det. Förr pyntade jag alltid med en massa tomtar överallt, men har helt tappat den lusten de senaste åren. Förra året hade vi inte ens en gran hemma och det kändes inte alls bra, så i år ska den fram (har plastgran).
 
Jag börjar få ångest över att jag måste se över min garderob. Som det är nu får jag inte in ett plagg till i mina stånggarderober, men jag vill inte göra mig av med något av plaggen heller. Det värsta är att jag inte har någon plats till att ställa en garderob till, så jag är nog tvungen att göra något. Jag har två dubbelgarderober och båda är nu helt proppade. I mina hyllgarderober börjar det också att bli trångt men där är det lite lättare att flytta om. 
Vi bor i en trea och måste begränsa oss och ett rum till vore ju inte helt fel, men priset för att köpa ett hus är inget jag heller vill lägga.
 
Nu ska jag på konferens i två dagar och det känns jättekonstigt att vara borta ifrån familjen.
 
 

Blandad helg

2012-11-26 @ 19:41:00
Den här helgen har innefattat olika känslor. I lördags fick jag veta att min bästa ungdomsvän ska skilja sig. Dom har 3 små barn och precis flyttat in i sitt nybyggda hus när det kom fram att hans fru träffat en annan. Det gör så ont att se allt jobb dom har framför sig. Det goda i det hela är att vi fick träffas och prata gamla minnen och jag fick i allt elände även se honom skratta. Han och sonen kom över och bodde här en del av helgen och det var jättemysigt.

En härlig doft från Boss

2012-11-26 @ 19:29:27
Hugo Boss Nuit edp - 30 ml.
Den finns att köpa på Smartgirl för 449:-
Fri frakt!

Farlig tid på året

2012-11-21 @ 20:42:00
Den här årstiden tänds det ljus i de flesta hus. Vi vill kura in oss och mysa när mörkret faller på, men..... det kan lätt hända en olycka. Jag älskar värmeljus och har såna står lite här och där. Min man har eldat upp ett par handskar, som jag precis hade köpt genom att lägga dom rätt över ett värmeljus. Han slänger upp matlådskassen på bänken utan att tänka sig för och plastpåsen kan lätt ta eld. Nu ikväll slängde han en bit hushållspapper rätt över ljuset på köksbordet och det sa poff! Den tog direkt eld och brann ordentligt och allt gick väldigt fort. Men jag hann fånga pappret och kvävde elden med händerna. Jag skrek av rädsla och min son blev skiträdd och började grina och mina ben blev spaghetti. Så nu luktar det brand i hela köket. Usch, va lätt hänt det kan börja brinna!
Jag hoppas min man lärde sig något nu...

Förstår absolut ingenting

2012-11-21 @ 20:22:37
I 19 nätter har vår son varit helt torr och vi kliade oss i skallen varje morgon. Hur är det möjligt, vad har vi gjort, vad har han gjort? Ja, ni kan ju tänka er hur tankarna for. Men vi kände bara en sån enorm glädje för Lucas skull om det skulle hålla i sig, men där tog det stopp. Nu har han kissat i sängen två nätter igen! Jag kontaktade läkaren i går så nu ska vi prova med något som sätter fart på magen då han misstänker förstoppning. På apoteket hade dom naturligtvis inte det pulvret jag skulle ha, men jag gick och köpte katrinplommon och det tog inte lång tid så fick han gå på toan. Nu hoppas vi för allt i världen att det hjälper.
I dag har hela familjen ätit räkor och myst och det var riktigt gött.
Snart är det helg igen och på fredag tänkte vi överraska barnen med att gå på restaurang.

Riktig slappar söndag

2012-11-18 @ 19:34:00
Usch, vad jag känner mig lat! Idag har jag inte gjort någonting och då menar jag ingenting. Sovit/slappat hela dagen och ätit en submacka. Men det känns faktiskt himla skönt att ha en hel söndag med inga som helst krav. Men jag tror det har varit en av de längsta dagarna jag varit med om och det är inte ofta en söndag känns lång.
Har shoppat lite på Tradera och det är så jäkla roligt att kunna göra klipp!

Färgglatt sovrum

2012-11-18 @ 13:44:00
Igår var jag i pysseltagen igen och nu blev det orange och rött, en härlig och positiv kombination.
 
I dag blir det en lugn hemmadag framför datorn i mysdress.
 

Uppblåst mage!!!

2012-11-14 @ 17:28:00
Jag mår verkligen så dåligt när jag har ballongmage. Vid varje tillfälle försöker jag komma fram till vad det är som gör att jag får det, men har ännu inte lyckats. Magen är så spänd och uppsvälld att jag inte kan ha något som sitter åt mot den. Igår fick jag ett pulver som ska blandas med vatten och som jag ska prova i några dagar, men just idag känns det som om jag skulle kunna äta vad som helst som fick bomben att släppa. Med min bakgrund är jag särskilt känslig och påverkar mig så otroligt mycket. Jag känner och klämmer, trycker och smeker hela tiden. Vad jag än gör så är det min ballongmage som tar över allt. Kort sagt så känner jag mig sjuk, hur konstigt det än kan låta. Men för mig sätter det sig psykiskt och det kommer jag att få leva med, så länge jag inte hittar något som hjälper mig med dessa besvär.

Mysig bild

2012-11-14 @ 16:03:00
SÅ härliga bilder, som jag inte kunde låta bli att visa.
Finns på "Happy bulldog world" på Facebook

Tisdag

2012-11-13 @ 22:07:44
Klev upp och lade mig i badet och min tisdag har varit helt ok, har haft en konstig huvudvärk i ett par dagar som inte vill ge med sig bara. Jag är sjukt trött hela tiden och skulle nog kunna sova hur mycket som helst just nu. Förr i tiden skulle jag aldrig ha kunnat slumra till efter jobbet, men nu har jag inga som helst problem med att ta mig en liten tupplur innan middagen. Sen har det inte hänt särskilt mycket mer än att jag har tvättat och klippt bästa svärfar.

Uråldrigt

2012-11-13 @ 20:26:00
Tänk att postorderföretaget Yves Rocher fortfarande använder sig av klisterlappar. Ändå sitter jag där och börjar riva, men blir till slut så irriterad att jag ger fan i det och kastar allt. Nu för tiden handlar de flesta via nätet så det här sättet att handla på är unikt. 
 
Photo: Tänk att Yves fortfarande håller på med sina klister lappar :O

Tvättex

2012-11-12 @ 19:51:44
Jag blev uppringd av en säljare ifrån Tvättex som glatt ville leverera en hink och nu har jag provat det och är inte alls imponerad. En hink ska räcka i ett år och kostar 1065:- , nja...
Jag föredrar flytande och det kan jag hitta till superbra priser i andra butiker.
Visst, det är miljövänligt, men jag vill ha min doft och föredrar Via.

Livet på andra sidan

2012-11-12 @ 18:58:00
Ikväll är det Livet på andra sidan, som jag faktiskt ska titta på.
Jag har aldrig tidigare trott på något sånt tidigare, men vet inte längre vad jag ska tro ?
Är det något jag starkt tror på så är det i allafall ödet.

13 nätter

2012-11-12 @ 17:52:48
Ni som känner till min sons sängväta vill jag glatt tala om att han nu varit torr i 13 nätter! Det har inte hänt på 8 år.
Idag var vi på ultraljud och det såg helt normalt ut, så nu är det bara att hoppas på att det har tagit en vändning på riktigt.

DKNY - Be Delicious Eau De Parfum

2012-11-12 @ 17:41:00
A fruity fragrance blended with exotic flowers & sensual woods  Expresses individuality, free & refreshing spirit  Notes of American Apple, Cucumber, Grapefruit  Combined with Candid Magnolia, Tuberose, White Muguet, Violet  Plus scent of Sandalwood, Tend
Vårt pris: 259 kr     
Välkommen till Vivamondo    

Studie

2012-11-12 @ 17:25:00
Forskare vid Göteborgs universitet håller just nu på med en undersökning som handlar om medie- och internetvanor, attityder till skönhet/utseende och självbild bland människor i olika åldrar och med olika bakgrund. De söker deltagare som kan tänka sig att svara på en enkät med frågor kring dessa ämnen. Ju fler som kan svara på frågorna desto bättre! Om du kan tänka dig att vara med i denna undersökning, klicka på denna länk:http://ww3.unipark.de/uc/print/?a=438
 
Dina svar är anonyma!

♥ Kalashelg ♥

2012-11-10 @ 14:04:24
Hej alla,
 
Idag är det lördag och här hemma är det livat. Sonen har 8 års-kalas och trots att dom bara är 5 barn är ljudnivån värre än på ett dagis :)
Men de har roligt och det är huvudsaken!
Igår hade vi familjemiddag med min bästa svärföräldrar <3<3♥ Jag är så glad att bästa svärfar mår bra och är helt återställd! När jag stod vid spisen kom Malin och frågade om hon fick ta hit en kompis på middag och sova kvar och då kände jag, hur ska vi få plats? Men på vägen hem ifrån jobbet igår stannad jag till vid Möbelhuset och såg en supersnygg stol på fyndhörnan, så den åkte jag och köpte då. Tänk att man kan ha tur ibland! Den hade kostat 1800:- och jag betalade 250:-  Den kommer att bli perfekt som extrastol i köket, men även som skrivbordsstol i Malins rum.
I kväll blir det tacos och mys, mmmm. Helgerna går ju så otroligt fort och det är så mycket man vill hinna med att göra. Men å andra sidan går veckorna precis lika fort.
 

Tända ljus

2012-11-07 @ 19:07:00
Det som är mysigt med den här årstiden är när man tänder ljus. Så mysigt!
Den här delen av veckan har jag varit i motionstagen och promenerat till och från jobbet, som jag alltid gjorde förr i tiden. Vissa dagar har jag känt mig lite låg och tom, men vet inte varför. När jag kommer hem ifrån jobbet sätter jag på mig mysdressen och tar kväll. Jag har en otrolig längtan till sol och värme och skulle inte alls ha något emot en resa, men vad gör jag när jag har en man som inte vill flyga? Det är mycket jag skulle vilja ha, men snart är julen här och pengarna kommer att gå åt.
Inspirationen för att skriva är också långt borta så jag vet inte vad jag är i för fas just nu.
Jo, äta, jobba, sova, äta godis och ingenting.
 
Det som känns otroligt bra är att vår älskade Lucas varit torr i en vecka nu.
 
 

Desigual

2012-11-05 @ 20:14:00
BOLS_GALACTIC CARRY OVER L.V - GRAFITOBOLS_VICTORIA - PURPLE WINEBOLS_SOLEIL - NEGROSOCKS_KNEE HIGH R - BERENJENASOCKS_KNEE HIGH FO - MIDNIGHTTS_CHELSEA - MARINOTS_ ENTELECKIA SHORT - CAFEVEST_HELLO - BORGOÑASHOE_ANKLE BOOT CORRASCO - ROJO
 Fransa kids overall/jacka
 
Skidragt - BlackSkidragt - Lavender shadowJakke - Black purple
"Vi klär människor, inte kroppar".

Redan som 20-åring föreställde sig Thomas Meyer, ursprungligen från Schweiz, en framtid där människor klädde sig annorlunda. Ur den här drömmen föddes Desigual 1984. Kläder som utstrålar glädje, optimism och energi i varje söm. Känslan av tyget lovar värme och välbefinnande.

Dessa och mycket andra fina kläder hittar du på Boozt.com

 


En mysig helg

2012-11-05 @ 19:52:23
Den här helgen var jättemysig. I fredags hade vi mys i soffan med godis, snacks och gott vin. Vi gick och lade oss tidigt och vaknade utvilade på lördagsmorgonen. Då ställde jag mig och stekte kött, en förberedelse till kvällen när vi väntade gäster.
(Sen gör jag en sås på kantarellost, soya, salt & peppar och häller över.)
 
Vi tog bussen ner på stan vid 13.30 för att möta upp dom på station och passade då på att ta något gott att dricka. Sen bar det iväg hem till oss men 23.30 tog tröttheten över och våra gäster åkte hem.
Som vanligt en supertrevlig kväll som gick alldeles för fort!
 
Igår var jag och nosade på min syster(dotters) barn som idag är 3 veckor. Mm, va fin han är, Milio. Min Lucas sa; "snälla mamma, kan inte jag också få ett syskon till?"
Visst är det mysigt men nu har jag gjort mitt.
Nu myser jag med mina barn och är så nöjd med det ♥
 

Tiden rusar iväg

2012-11-01 @ 20:41:00
Det är läskigt hur fort dagar/veckor och år går. Måste erkänna att jag väldigt snabbt har blivit otroligt glömsk. Hemma har jag fått satt lappar ganska så länge, men nu är jag tvungen att göra det även på jobbet. Ska det vara så när man bara är 42 år? :)
 
Den här årstiden påverkar mig i och för sig på många sätt, men som det känns just nu är det ingen risk för depression i allafall. Jag är väl heller inte den sprudlande men det är ändå bra. För några år sen precis vid den här årstiden blev jag riktigt dålig och jag hoppas jag aldrig mer kommer att hamna där.
Jag mår rikgtigt bra, det som gör ont är saknaden efter mamma. Hon finns i tankarna nån gång varje dag och det finns fortfarande så mycket jag skulle vilja berätta för henne.
 
 

Rabattkod HM

2012-11-01 @ 20:17:59
Här får du 25% rabatt på en valfri vara ifrån HM
Använd koden 0230
Gäller online t.o.m 11/11

RSS 2.0