En god fredag

2012-08-31 @ 19:18:48
I morse gick jag upp 05.20 för att ta en rask promenad. I vanliga fall skulle jag bara ha tryckt på snooze, men i går efter min promenad kände jag mig så taggad till att börja träna så jag klev upp för att  ta den där promenaden. Måste börja bränna lite kalorier! När jag kom hem åt jag frukost och duscha och sen kände jag mig hur pigg som helst. Att klä sig i något fint var ingen idé för jag har haft en hel dag i  arkivet, vilket är skitigt. Men jag kände mig lagom fint klädd. Fick hör att jag såg "pigg ut" och det är ju lite kul när man har kommit upp i min ålder :) Vi avtackade en fin arbetskamrat vid 14 och efter det hoppade jag på stålhingsten hem och det tokregnade. Men jag var väl klädd med både regnjacka och regnbyxa samt ett paraply, så jag klarade mig bra. Ja, sen satte jag mig för att bara slappa en stund innan killarna kom hem och då ropades det på mat. Idag gjorde jag ytterligare en ny maträtt. Jag fyllde kycklingfilé med vitöksost och spetsade med en god sås som blev en succé. Det är så himla roligt att tillaga mat när familjen säger att det är gott! Nu säger dom i och för sig alltid att jag tillagar god mat och det är alltid roligt att höra för är det något jag hatar så är det att tillagamat. Det är fredag och det var längesen vi hade något godis hemma, men ikväll ska vi ha lite myspys med godis så killarna tog en sväng till affären. På vägen hem ramlade lilleman och stukade handleden, men det går säkert över när han får äta lite gottigott. 

Sponsored Video: It´s all about Denim

2012-08-31 @ 15:31:00
 
Detta är ett sponsrat inlägg för KappAhl.
En video som visar olika jeans modeller, vilket vi oftast har svårt att välja.
 
När du ser den får du idén om hur du vill att dina jeans ska se ut och sitta men nu slipper du fortsätta leta.
Reklamen visar mycket väl hur fickorna sitter på stussen, om det är hög eller låg midja, om det är stretch, bootcut eller Regular.
Jeansen har dessutom ett namn, vilket gör det lättare att hitta dom i butiken.
Vi människor går ofta efter rutiner och vanor, men videon ger i alla fall mig en inspiration till att det kan vara roligt med en ny modell. Jag själv älskar förändringar och nyheter, det ger mig liv och ju fler gånger jag tittade på videon desto mer insåg jag att bootcut är jättesnyggt. Tänk ett par snygga stövlar med klack till!
Mode är ett mode och ditt mode är också ett mode, det gäller att våga. Tänk dig själv i ett par "Emma jeans" eller varför inte ett par jeans med hög midja? Den senaste tiden har det varit väldigt mycket låga midjor, men nu är de höga tillbaka!
Videon visar inga jeans tights men KappAhl har även det och som är hur sköna som helst.
 
 

Vill ha mer tid

2012-08-28 @ 21:50:00
Fy vad kvällarna går fort! Jag tycker inte att jag hinner med nånting när jag kommer hem trots att jag är hemma 15.30 om dagarna. Det finns vänner jag vill hinna hälsa på, men efter middagen blir det inte så mycket tid över och vi har en lillkille som ska i säng i rätt tid för att orka upp till skolan. Vilket liv man lever egentligen. Det känns som om det bara är jobb hela tiden. Jag beundrar verkligen karriärsmänniskor som lever och njuter av att alltid jobba, men frågan är... är dom lyckliga? Isåfall är jag grymt imponerad. En som som jag har inte ens en aktivitet på kvällarna mer än att ta någon promenad. Jag älskar ju att dansa, men inte ens det får jag till. Suck, vad trött jag blir på mig själv!

Tisdag

2012-08-28 @ 20:41:15
Dagen gick med en rasande fart och jag är full av energi. När jag kom hem gjorde jag min andra nya maträtt och även den blev både lyckad och god.
"Fredagskassler" kallas den och innehåller:
Kassler, parika, grädde, mango chuttney, vitlök och sambal olek. Till det hade vi ris.
Snabbt, enkelt och gott. För receptet, säg bara till.
När vi hade ätit åkte jag och Malin ner på stan för att klippa mig och sen blev det en liten runda här och där, men idag hittade jag ingenting. Jag letar en ny väska och det finns ju alldeles för många att välja mellan. När jag väl hittar en som jag skulle kunna tänka mig kostar den över 1000:- och det är jag inte villig att ge. Så det är bara till att fortsätta leta...
 
Slutet på månaden är det så nu har jag betalat räkningarna och det finns utrymme för lite annat roligt, så på torsdag tänker gubben och jag ta ett restaurangbesök. Min Malin tycker att vi ska få göra något för oss själva och det är gulligt tänkt.

Mode på nätet med generösa storlekar

2012-08-28 @ 19:52:44
Saknar du kläder med generösa storlekar så finns det en sida med samlade modekläder som har det.
Gå in på Onestopplus och kika runt.

Xlash

2012-08-27 @ 20:19:00
Å, vad jag ångrar att jag inte tog bild på mina fransar innan jag började med Xlash för ni kan inte föreställa er hur tjocka, långa och mörka dom har blivit. Vill jag se sminkad ut behöver jag bara böja dom en aning. Både gubben och Malin tror att jag har smink på mig nu för tiden...
 

Apoteksrea

2012-08-27 @ 20:06:00
Idag var jag och lämnade tillbaka regnkläderna jag köpte till Lucas i förra veckan. Han vill inte ha någon regnjacka!!! Ändå är dagens regnkläder så otroligt fina och jackan såg ju ut som en helt vanlig jacka (Everest). Men nej, han skulle inte ha en sån. Tack, då sparar jag 600:- sa jag :) Jag har ju lite svårt för att bara göra det jag ska så jag drogs in mot apoteket vid Stadium och där hade dom rea på en del utvalda produkter. Jag brukar faktiskt inte handla så mycket på apotek, men ibland kan man fynda. Den här hudkrämen har varit en sommarfavorit och ska nu utgå, så jag köpte de sista de hade :) Den luktar så otroligt gott och är hur mjuk och skön som helst.
Priset: 35:- för 400 ml
 

Rabattkod HM

2012-08-26 @ 21:46:57
Här får du en rabattkod som ger dig 25% rabatt på valfri vara.
kod:9921

Annorlunda löparsko

2012-08-26 @ 21:24:50
Har väl aldrig sett nåt liknande, men det här är en löparsko
 
Bikila LS Five Fingers Röd/Grå

Söndag

2012-08-26 @ 20:00:00
I går hämtade vi vagnen och det känns så himla skönt att inte behöva åka ut något mer i år. Nu ska den fukttestas och vinterförvaras. I morse vaknade vi alla ganska så tidigt. Jag åkte och hämtade min nya telefon och sen åkte jag och Malin till Gränby för att shoppade lite. Jag köpte en tröja och en kofta och Malin en jättefin blus och ett par skor. Så det är inte så svårt att göra av med pengar...  Lite trist väder har det också varit så vi har inte gjort så mycket mer vettigt. Nu står det en arbetsvecka framför oss och på lördag ska vi till ett par vänner i Lövstalöt, som tidigare varit våra grannar. På tisdag har jag bokat en klipptid och som vanligt känner jag mig velig om jag verkligen ska göra det än. Är lite sugen på att färga håret mörkt som jag brukar till hösten och när jag väl bestämmer mig så åker jag och köper färg och sen gör jag det bara.    
Det är inte varje dag man träffar en kändis, men det gjorde vi :)
 
 

Ny shoppat

2012-08-26 @ 09:41:00
Nu har jag köpt en ny telefon, igen...
Samsung I9100 Galaxy S II Black
 

50% Rabatt på Clean Simply Soap

2012-08-26 @ 09:22:00
Just nu får du 50% rabatt på denna parfym.
Gå in här

Fredag

2012-08-24 @ 20:02:35
Har haft en bra dag på jobbet. Mår så otroligt bra just nu och känner mig både glad och sprallig, som förr i tiden.
 
När jag kom hem satte jag mig på uteplatsen med ett glas vin och gick igenom all reklam och som vanligt trillar man dit. Det finns en byrå på Jysk som jag vill ha till tältet...
 
Till middag bidde det tacos och det smakade helt superb! Hade varit gott med lite gotti gott nu, men jag ska hålla mig ifrån godiset ett tag. I morgon ska vi till Gräsö i skaplig tid för att hämta hem vagnen, så det blir en hyffsat tidig kväll. Ska glutta lite på Tradera bara... :)

Rabattkod-Jotex

2012-08-24 @ 18:34:00

50% rabatt på en valfri vara + fri frakt* Erbjudandekod 122920


Kidsbrandstore

2012-08-24 @ 18:27:00
Tänk så roligt det är när man sitter och söker på nätet, vad många olika sidor det finns och som man aldrig har sett.... Fri frakt, fri retur!
Jag letar jacka till Lucas och i dag hittade jag en sida med fina barnkläder. Har inte riktigt hittat den jackan han vill ha än, men det fanns en hel del andra fina kläder som jag vill dela med mig av.
 
Klicka här så kommer du direkt till den sidan.

Godmorgon fredag

2012-08-24 @ 07:01:47
En helt underbar mogon,
 
Solen skiner, lilleman har sovit i sin säng hela natten, inte kissat i sängen och jag har sovit hela natten utan att vakna en enda gång. Det är underbart!
Vi alla vaknade utvilade och pigga så det här blir nog en bra dag.

Mitt torsdags nöje

2012-08-23 @ 21:45:00
Dagen har varit bra och gått otroligt fort. Promenerade till o från jobbet. Idag hade jag som vanligt turen att få åka och veckohandla :) Det var så gott som helt tomt i kylen och frysen, men till middagen hittade jag ett paket bacon iallafall... Jag stekte på den i bitar och kokade pasta och så blandade jag i hop det med riven ost. Gissa om grabbarna tyckte det va gott?! Mums, sa dom! Så enkelt men gott. Själv tog jag mig en hårding så jag kan inte uttala mig om hur det smakade.
Ja, sen bar det iväg till Gränby för att handla. Först hämta paket, lite skor och en väska. Sen gick jag in på Kicks för att glutta lite och där hade dom 20%! Min favorit är ju Clean warm cotton så jag slog till och köpte både hudkräm och deostick :)
Kvatum nästa... En nota på 1000:-
Hem å packade upp paket...
Detta är en innerväska (jag vunnit på Tradera) som är lätt att flytta mellan när jag byter till en annan, vilket sker hela tiden.
Hängficka till vagnen, där jag kan stoppa både smått och gott.
Nya fönsterlampor till tältet, från Ellos
Jotex Svart VÅG fönsterlampa 2-pack
Skorna har jag redan hunnit lägga tillbaka i kartongen. Min ena sko va lite konstig och gubben ska byta till en storlek mindre. Men så här såg de ut.
AILEEN - Sandaler med skaft - BeigeRUDI - Höga sneakers - Brunt
 Märke: Rieker
 

Dagens

2012-08-21 @ 20:44:50
Idag vaknade jag 05 och då gick jag upp för jag hade en liten gosse som tog upp halva sängen. Jag bryggde kaffe och hällde upp ett hett bad och det var riktigt skönt att ha så mycket tid på morgonen. Trots det kom vi iväg senare än vanligt, visst e det konstigt? Tog en powerwalk till jobbet och fick en enorm energi hela dagen, trots att jag bara tog en smörgås till lunch. Samma sak hem, en rask och tuff promenad. Idag har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare, stuvade makaroner. Jag lyckades alldeles utmärkt och det uppskattades.
 
Sen var det tvättstugan och jag skulle vara duktig att tvätta sittdynorna ifrån vagnen, men två av dom blev förstörda så de åkte i soporna. Jävla skit! Jag försökte veckla ut dom, men jag gav upp. Det får bli nya till våren!
 
Har även shoppat lite på Tradera och det är lika spännande varje gång.
Nu blir det lite poppe med dip.

Dermaroller

2012-08-21 @ 20:28:00
 
Idag tas det fram en massa olika sätt för att ta bort rynkor och här är en dermoroller.

Dermarollern är ett instrument med små, korta nålar som skapats för att behandla rynkor och ärr. När Dermarollern ”rollas” över huden perforeras den med 1000-tals små nålstick, vilket stimulerar till nybildning av kollagen och reducering av ärrvävnad. Dermarollern kan i de flesta fall ge minst 50 % reducering av rynkor och akneärr. Även viss återpigmentering av ”vita” ärr kan ses, men detta får betraktas som en bonus och inte en garanti. Behandlingen genomförs oftast tre gånger med en månads mellanrum.

Det är viktigt att komma ihåg att nybildningen av kollagen tar tid. Tidigast 8-12 veckor efter en behandling syns resultatet. Efter tre behandlingar bör ett uppehåll på tre månader göras för att bedöma om ytterligare behandlingar behövs.

Behandlingen Först rengörs huden och bedövas med en salva, vilket gör behandlingen helt smärtfri. Efter detta ”rollas” huden med Dermarollern i olika riktningar. Huden perforeras på detta vis med 1000-tals små nålstick. En lätt blödning uppstår som slutar på 30 sekunder. Efter behandlingen är huden lite röd och svullen. Rodnaden bleknar oftast helt efter ca tre dagar och make-up kan användas redan dagen efter behandlingen. En lätt, knappt synlig svullnad kan vara i upp till 8 dagar. Solning, även i solarier skall undvikas i en vecka. Efter en månad kan behandlingen upprepas.

 

Är ju så nyfiken av mig så jag skulle kunna prova, men jag ska avvakta tills det är mer bevisat att den fungerar.

Lika var det med Xlash, men den kan jag garantera fungerar.


Min sons intresse

2012-08-21 @ 19:43:04
Det går väl inte att undgå att se vad min son har för intresse?
Här finns det olika varianter kan man säga. Det är lätt att dra fram skiten, men att städa.... nej, vad är det?
 

Jag som trodde att naturgodis är bättre...

2012-08-20 @ 21:17:20
naturgodis_85137479.png
En jämförelse av kalorier i naturgodis, godis och frukt.
 
Allt fler byter ut godis mot naturgodis med förhoppning om att det ska leda till en viktminskning. Oberoende av vilken diet du väljer kommer du gå ner i vikt först när du förbrukar mer kalorier än du äter. Vikt handlar om kvantitet av kalorier medan din hälsa beror på kvalitén av kalorierna som du väljer att äta.
 
Kategori Livsmedel Kcal/100g Kolhydrater/100g Fett/100g
Naturgodis Jordgubbar i yoghurt 514 kcal 62 g 20 g
Godis Malaco snören jordgubb 350 kcal 82 g 1 g
Frukt jordgubbar* 41 kcal 8,3 g 0,2 g
 
Kategori Livsmedel Kcal/100g Kolhydrater/100g Fett/100g
Naturgodis bananchips 534 kcal 54 g 31 g
Naturgodis bananchips i choklad 512 kcal 62 g 28 g
Godis chokladbanan 388 kcal 77 g 7 g
Frukt banan** 101 kcal 22 g 0,5 g
 
Kategori Livsmedel Kcal/100g Kolhydrater/100g Fett/100g
Naturgodis Wienermandel 478 kcal 63 g 23 g
Godis Tarragona 560 kcal 49 g 36 g
Godis Toblerone fruit&nut 495 kcal 61 g 25,5 g
Nöt Hasselnöt*** 656 kcal 9,4 g 62,6 g

Nya biltankar

2012-08-20 @ 20:54:00
Nu är vi sugna på en nyare bil och det finns ju en del att välja på. Just nu inriktar vi oss mest på en mer bensinsnål rackare då Ford fan verkligen slukar bensin och för tillfället har vi fastnat lite för Skoda Octavia. Där kan man få ganska mycket bil för pengarna för något lån vill vi inte ta. Det räcker med lån på bostad och vagn! Så i morgon blir det nog en liten tripp för att provköra en Skoda vi tror kan vara fin. Spännande!
 
Annars har det varit en bra dag. Jag cyklade till och från jobbet för i morse strulade lilleman en aning. Men det tog jag igen med en lång och rask promenad när jag kom hem och det var skönt.
 
Sen var jag till Stadium och köpte ett Everest regnställ för 599:- till Lucas som jag hoppas han kommer att använda. Han börjar bli kräsen av sig... När jag ändå va i närheten av Skopunkten slank det ner ett par skor till både mig och Lucas. Det är roligt att shoppa när det är rea!
 
Nu ska vi prova kisslarmet några nätter igen för det har hänt många olyckor på sistone.

Nyshoppat på Zalando

2012-08-19 @ 21:50:00
Dessa fina skor har en jobbarkompis till mig och jag blev så glad att de fanns på Zalando.
Rieker är så otroligt sköna!
Rea på dom var det oxå :)
AILEEN - Sandaler med skaft - Beige

Rea

2012-08-19 @ 19:01:00
tidsbegränsat erbjudande
Använd koden 222817

Rottisen Miranda

2012-08-19 @ 18:50:04
Det här är en av mina favoriter!
Rottisen Miranda som vunnit 3:e pris på utställning idag.
 

Nu är det över

2012-08-19 @ 18:36:53
Nu är vagnen tömd och tältet nere och det har gått jättebra. Vi hade en enorm tur med vädret igår så vi kunde jobba på. Vid 16 tiden var det brännboll som campingvärden hade anordnat och på kvällen var det middag.
Det blev en trevlig avslutning.
Till nästa år har vi lite nya projekt. Vi ska bygga en ny altan och grillplats sen ska gubben försöka bygga en ramp som vi kan köra upp vagnen på. Så vi får väl se vad det blir av det. Nu tycker man att det finns gott om tid, men vips så är det april igen...
 
Vet inte vad jag försöker göra här, men Carola lyckades få det på bild.

Dagens

2012-08-15 @ 20:26:00
Idag är det lillördag och jag har varit på ett superbra humör hela dagen. På lunchen satt vi ute och fick lite vitaminer och det var underbart. Lillputte har varit hos farmor hela veckan och jag har inte behövt stressa hem, så när jag kom hem satte jag mig på terassen och njöt av solen innan jag började med maten. Idag blev det kycklingfilé med paprika och chili creme fraiche med en klick honung och det blev verkligen supergott! Till det tog jag mig faktiskt ett glas rött och det satt som en smäck. Nu skrubba sonen i badet inför första skoldagen.
 
Dagens outfit
Nyvunnen blus ifrån Tradera
Tights ifrån Ellos
Linne ifrån Gina
 

Träningskväll

2012-08-14 @ 20:20:26
Dagen har varit bra och jag har ätit en god middag. Efter maten fick jag energi så jag tog mig en power walk i 40 min och nu har jag gjort 100 situps och ett antal stussövningar så nu känner jag mig riktigt duktig och pigg.
Är inne i en liten pysselperiod just nu så man vet aldrig hur det slutar. Förr mådde jag dåligt under dessa tider men nu mår jag bara bra och känner mig glad av att städa och plocka. Snart är den mörka och trista hösten här och i år ska jag satsa lite mer på någon typ av träning eller dans. Förra hösten anmälde jag mig för sent och sen blev det ingenting av det hela. Det kanske är för sent redan nu, men jag ska åtminstone kolla vad som finns. Nu för tiden finns det ju så enormt mycket olika danser så nån ska jag nog hitta. 
 

Måndag

2012-08-13 @ 20:33:14
Ja, då är det måndag igen och de flesta tillbaka på jobbet.
 
I kväll var jag och ungarna runt och letade sittdynor, men som vanligt är man ute för sent...
Det har ju varit utförsäljning i stort sett överallt så det fanns inga som jag vill ha kvar. Till nästa sommar har jag redan bestämt mig för hur jag vill ha det i tältet så jag ska handla på mig det nu. Kan låta knäppt, men då har jag det klart :) Jag ska ha lila detaljer, så som ljus o lyktor och sen har jag beställt svarta fönsterlampor istället för de vita. Så svart/vitt/grått med lila detaljer, det tror jag blir snyggt.
I oktober ska jag och gubben ordna en "campingfest". Vi hyr lokal, beställer buffémat och drar ihop alla sommarvänner. Det ska bli sååååå kul!
  
Malin tuttan har varit ute och sprungit och jag borde ha följt med, men jag är så satans trött på kvällarna och får ta igen det när orken är tillbaka. Hon är så lycklig för i september ska hon få ta bort tandställningen. På torsdag börjar hon i skolan igen och hon längtar som aldrig förr. Hoppas det håller i sig :)  
Jag vet ju hur jag var...
 
 
 

Smart gumma

2012-08-09 @ 21:47:01

Shopping och pysselkväll

2012-08-09 @ 21:42:03
Idag har jag åkt runt lite överallt och handlat lite smått och gott. Först var jag och köpte toatabletter, sen till glasbanken, efter det till Bolandscity och köpte nya t-tröjor till gubben. Egentligen var det bara byxor till lillputte jag skulle köpa... Sen åkte jag till Kappahl och där hittade jag inte heller några byxor så jag gick in på Intersport och där hittade jag Adidasbyxor på rean+en ryggsäck. När jag ändå va i närheten av Rusta gick jag in där och där hittade jag nya gardiner till Malins rum. Blev glatt överraskad när jag betalade för det stod att de kostade 199:- men när jag kom fram till kassan gick dom in för 50:- :)
Ja, sen hem och klippte lillputte och satte upp Malins nya gardiner och nu sitter jag där jag sitter.
I morgon bär det iväg till vagnen igen och det ska bli kul.
 
Nu ska jag gå och göra mina situps!

En bra dag

2012-08-08 @ 21:27:20
I dag har det varit en bra dag helt enkelt. På lunchen var vi några stycken som gick till en annan matsal och där har det en så otroligt god pastasallad som du kan mixa själv för 66:-, så det tog jag. Klarade mig ifrån regn, har ätit en supergod middag, städat/rensat garderober och bytt gardin i köket. Nu ska jag ha lila och gräddvitt och det blev jättefint. Det var längesen jag pysslade och donade hemma i och med semestern, men idag har jag känt mig lite småpysslig hela dagen och då passade jag på. Det är så kul! Fick i hop en hel säck med kläder som lilleman har vuxit ur så nu blir det till att handla igen... Han måste ha dragit iväg på både tvären och längden den här sommaren. Själv har jag växt på tvären :)
 
Bara för det ska jag ta några såna här. Har blivit min favorit i sommar...
 

Whatsapp

2012-08-07 @ 17:13:34
Jag är lite sen av mig så först nu har jag skaffat det i mobilen. Ett superbra sätt att kommunicera på istället för att skicka sms.
 
Sök på whatsapp (play butik) så kan du ladda ner den gratis.

Dagens

2012-08-07 @ 16:29:12
Hemma efter en dag på jobbet och motion. Nu står middagen klar i väntan på att gubben ska komma hem och sen bär det iväg för att köpa div. grejer. Ny laddare och hårdisk till dessa satans datorer. Allt som låg på min hårdisk är nu borta, Suck! Jag trodde jag hade tvättstugan ikväll, men jag tror mitt minne börjar ta slut. Det var igår...
Så är det när man inte skriver upp saker :) Nu för tiden måste jag skriva upp ALLT för annars glömmer jag hälften. Hoppas det tillhör åldern :)

Tisdag morgon

2012-08-07 @ 07:31:47
Hej å hå va jag e trött. Jag tycker mig minnas att min Malin kom in till oss varje natt när hon var i 7-8 års åldern och nu har Lucas kommit i stort sett varje natt en längre tid. Inte i husvagnen konstigt nog! Det kan vara svårt att bryta det hela, men vi ska försöka med någon typ av bonus varje gång han sover i sin säng hela natten. Hade han bara legat hyssat stilla vore det inga problem, men han bökar ju hela tiden och då sover vi alla tre dåligt. Dum som man är ligger man kvar istället för att lägga sig i hans säng, hm. Idag är det mindre roligt väder och jag ska promenera till jobbet. Måste komma igång igen efter att ha slappat till i flera veckor.

Ha en bra dag!

Nike Performance

2012-08-06 @ 18:31:46
På Zalando kan du köpa Nike Performance skor i en massa olika färger.
 
Sveriges största utbud av skor och mode på nätet – Zalando.se

Första dagen avklarad

2012-08-06 @ 18:28:57
Idag var det tungt att gå upp. Det tar på krafterna att vara ute hela tiden och det har vi varit i stort sett hela tiden hela helgen. Idag jobbade jag till halv fem och det kändes faktiskt. Att jobba 1,5 h längre än jag brukar gör mycket. Idag kom det lite mer folk så det fanns mer att göra så dagen gick fort ändå. Jag skulle behöva handla lite mat idag, men vi bestämde oss för att tömma det sista ur frysen så vi klarar oss ett par dagar till. Det är ofta det ligger kvar en massa mat längst ner i lådan som vi nu ska göra slut på.
I morgon blir det spaghetti och köttfärssås och på onsdag blir det Lalle special, kycklingfilé med mango chuttneysås, chilisås, vitlök och creme fraiche. Den är helt underbar!
 
 
 

Hemma igen

2012-08-05 @ 19:55:12
Nu börjar vardagen på riktigt! Den här veckan har varit helt underbar och så otroligt rolig. En bonusvecka semester va inte illa och dessutom fick jag fint väder. Igår var vi på Doppingen och lyssnade på Stefan Löfgren och han är ju så jäkla bra. Jag dansade mig helt svettig och hela kvällen.
 
Idag har vi tömt alla kläder och frostat av frysen så nu känns det att sommaren på Gräsö är slut. Det är badortsdagarna nästa helg, men sen är det helt dött överallt. Vi har en avslutningsdag kvar som campingen ordnar och avslutar den sen med en middag för oss säsongare.
 
På vägen hem idag var det några tokiga bönder som gled fram med sina traktorer i 20km/h och på skylten stod "0 fria vargar" De stoppade upp all trafik och folk blev helt galna. Någon hade förmodligen ringt polisen för vi mötte 2 bilar. En sån här gång kan det bli kaos i trafiken och som kan innebära olyckor, men bönderna bara skrattade i traktorn.
 
På vägen hem stannade vi och åt en pizza så det var bara till att ta sig en rask promenad när jag kom hem och i morgon börjar den riktiga vardagen så nu är det slut med allt det goda vinet och maten.
 
 
  

En dag i Öregrund

2012-08-03 @ 15:53:04
Idag har vi och några vänner varit i Öregrund och strosat lite. Det var hur mycket folk som helst och en massa roliga saker att köpa. Jag köpte mig en ny skinnplånbok för 100:- och det fanns hur mycket olika väskor som helst, men där höll jag mig. Är det något jag älskar så är det väskor! Men det är ju båtveckan så det finns ju tid kvar, åker hem på söndag...
 
På campingen är det fullt nu och jag har träffat en massa människor jag känner igen.
 
 
 
Jag skulle egentligen ha jobbat den här veckan men det var så otroligt lugnt och jag fick tillåtelse av min team leader att ta ledigt, Så jag överraskade min man och son med att åka ut och jag lovar att de blev förvånade. Det var vidrigt att vara själv hemma i söndags och måndags och jag fick till och med ångest. Alla sa: "Passa på att göra vad du vill nu" Men, nej! Jag vill vara med familjen för jag hatar verkligen att vara ensam. Skulle kanske behöva lära mig det, men jag anser ändå att vi alla är så olika och har helt olika behov och så länge jag inte behöver vara ensam ska jag inte vara det. En dag i livet kommer jag säkerligen att bli det men det är ingenting jag stävar efter. I mitt förhållande har vi det så pass fritt ändå så vill jag göra något själv kan jag göra det.
 
Bästa Malin och hennes kompis är kvar inne i Öregrund. Hon älskar att gå omkring där. Tjejen fyller snart 14 och är inte den där lilla tjejen längre. Jag vet ju hur jag var när jag var i den åldern :)
 
 

RSS 2.0