Aj, aj, aj

2009-05-31 @ 21:27:04
vad det bränner! Den här helgen har jag bränt mig ordentligt. I går satt jag i solen och pratade med vänner och bekanta i några timmar och på kvällen kändes det kan jag säga. Ska vi inte tala om hur det känns nu. Kan inte ha bh banden på axlarna ens. När vi kom ut till vagnen fick vi börja med att torka golvet, det hade regnat in. Det värsta är att vi inte vet varifrån det kommer.



Det blev grillat både fredag och lördag och det är ju så gott.
Här ser ni mäster grillaren...


 
Den här helgen har vi träffat ytterligare nya  vänner på campingen. De har 7 barn! Deras 2 minsta och Lucas lekte så bra i hop och de var så söta när de sprang omkring på ängen. Alla tre är ljusa i håret så på håll var det svårt att se vem som var vem. Vi kom hem vid 17:30 i dag och jag är helt slut efter att ha varit ute en hel helg.
Jag är inte ensam om att vara trött...


Havsluften ni vet...
Å, så är det en full vecka igen! Nu längtar jag som bara den till semestern. Nedräkningen har börjat.
Nu måste jag nog gå och sova, natti natti.

Har shoppat lite

2009-05-28 @ 12:58:11
I går när det var så trist väder passade jag på att titta runt lite på Ellos och där har de nu rea på massor. Egentligen vill jag ju ha lite nya sommarkläder men insåg att jag även behöver lite myskläder. När väl solen är framme och det är varmt dras man automatiskt till linnen och sånt, men när det är som de här dagarna är det nåt lite varmare som gäller. Så man shoppar efter vädret kan man säga. Jag hade den stora turen att klara mig från regnet på vägen till jobbet i varjefall:) I kväll blir det till att veckohandla igen. Då ska jag passa på att titta om det kommit in nåt läckert på Gina och Vero Moda, där har jag inte varit på länge nu. I natt sov Lucas hela natten och det var längesen nu. Han har under den senaste tiden vaknat på natten och då blir även vår sömn störd. Mina tuttar börjar nu kännas normala och jag kan ha bh igen och ser en ganska stor skillnad. Den senaste tiden har jag inte varit så mycket för att klä upp mig. Håret blir jag tokig på och undrar vad sjutton jag ska göra med det. Gjorde ju slingor för inte så längesen och då kändes det bra ett tag, men nu får jag inte till det alls. När jag ser en kort kort frisyr blir jag så sugen på att klippa mig kort igen. Nackdelen är att man måste klippa sig så ofta då för att det ska hålla sig snyggt.
Den här gillar jag

http://www.hairworld.se/ kan ni hitta massor av olika frisyrer.


Min senste beställning från Ellos


Nåt annat

2009-05-27 @ 13:46:34
Nu har jag kommit till det stadiet att jag skulle vilja jobba med något annat, men jag vet inte vad. Har ju jobbat inom läkemedel och samma företag i 21 år och trivs förvisso bra men tror det skulle vara dags att göra något annat. Snart är jag 40 år och tänker man på att 21 år av mitt liv har varit på ett och samma ställe låter det hemskt. Jag gillar att göra olika saker och tillhör nog den som ska jobba med något som har med service att göra. Ah, det är så svårt för i och med att jag inte har någon utbildning är det alltid mycket svårare. Man ska nog bara ha turen att halka in genom bekanta i mitt fall för att plugga är inte att tänka på. Snart är det semester och då känns allting mycket lättare och jag har känt så här fram och tillbaka en längre tid, men efter att ha sökt ett antal nya jobb och bara kommit på en intervju tappar man lite självförtroende. Nej, måste nog fundera på vad som skulle vara en bra lösning.

Gratis makeup

2009-05-27 @ 13:34:41
Hittade den här länken på veckorevyn.
Jag blir alltid så skeptisk när det gäller gratisgrejor, men när man läser deras regler verkar det helt ofarligt.
Det hela går ut på att samla poäng och få presentkort til t.ex H&M, Kicks m.fl

Sidan heter http://www.gratismakeup.se/Default.asp om någon skulle vara intresserad.

Stormen

2009-05-27 @ 13:26:21
Oj, oj, oj... I morse när jag gick till jobbet höll jag på att blåsa bort. Det for sand och damm rätt in i ögonen. Tur att man inte är på öppet hav en sån här dag! Jaha, i kväll blir det till att "storma" iväg till affären och handla för vi har slut på det mesta just nu. Då ska jag passa på att titta på lite kläder, hi. Satt i går och beställde en hel del på Ellos, där är det storrea på massor av kläder. Nu skulle jag verkligen vilja ha mig ett par nya skor, men jag tycker det är så mycket tygskor av olika sorter. Har inte vant mig med den tanken än, men jag kanske måste ta å ändra mig:)

Nu måste jag skärpa mig!

2009-05-26 @ 09:18:00
Oj, oj, vad det var längesen jag skrev nåt! Men när man är långledig vill man bara njuta och göra andra saker. Vi har förstås varit på Gräsö hela helgen blandat av sol och regn. Men det spelar ingen roll för jag slappnar av totti när jag är där. Är det mörkt och regnigt tänder jag en massa ljus och sen har vi en gasolvärmare i förtältet, så värme har vi. Tidigare sålde vi våra utemöbler hemma och har varit utan fram tills igår, då åkte jag till Jula och köpte en grupp med ett runt glasbord, fyra stolar och ett parasoll för 995:-.



Nu har jag börjat med bh och inser att jag måste köpa mig några nya... Jag är nöjd med resultatet, men nu vill jag fylla på med lite mer Macrolane så jag får den storleken jag vill ha (fick inte välja det som provpatient). Hur mycket jag ska fylla på vet jag inte riktigt, men ca 50ml/bröst skulle jag tro blir bra. I natt vaknade jag och drömde om att jag hade permanentat mig och tanken höll i sig hela morgonen, så nu ska jag fråga min frissa om det skulle gå att göra det på mitt korta hår. Jag vill inte ha krull krull utan bara lite stöd. Har så rakt hår man kan ha och det finns inte ett hårstrå som det blir böj på. Så här på sommaren vill man göra nåt roligt med håret men när man har den typ av hår som jag har kan man inte göra så mycket, pust. Nu börjar nog sommaren närma sig och det är så skönt. Som igår kunde man gå ute med kortärmat och det har jag inte gjort på länge. Satt på uteplatsen i den nya gruppen och njöt av solen in i det sista. Vi har kväll sol som försvinner bakom huset vid 19:30. Sen kan man gå in och göra sig klar för kvällen. I helgen ska det bli varmt och skönt och det ser jag fram emot. På jobbet har vi Hippiefest på fredag, men jag tror jag börjar bli gammal och tråkig och väljer hellre att åka ut till ön:)

Vill ha ett par nya ECCO

2009-05-18 @ 18:43:17
Jag är en Ecco människa och har varit nöjd med alla mina. Nu är jag ute efter ett par nya och den modellen jag vill ha finns inte i nån butik i Uppsala:( Måste förmodligen åka till Stockholm för att leta. Den här tycker jag också är snygg, men jag har inte sett den i verkligheten än. Synd att inte Brandos har Ecco. Ni som beställt skor från Brandos, är storlekarna normala eller?

Min nya parfym

2009-05-18 @ 18:32:25
Nu har jag fått hem min nya parfym och den gillar jag starkt. Har luktat på den flera gånger tidigare men nu slog jag till.
Den kommer att bli min sommarfavorit!

Parfym.se gav jag bara 329:-
Ord. 595:-

Åter till vardagen igen...

2009-05-18 @ 18:25:37
Usch, vad fort helgerna går! Det är så skönt att man bara jobbar 3 dagar den här veckan. Vi var som vanligt varit på Gräsö och haft det helt underbart. Inte så varmt men ändå soligt. Jag hade köpt nya mattor som förstås var för långa, hm. Brösten känns bättre och bättre, inte alls lika ont tack och lov. Så nu bara väntar jag på att kunna använda en vanlig BH så jag får se hur det ser ut då. Nu har vi ätit farmabiffar med mos och brunsås. Kan tyckas vara äkta barnmat, men det är faktiskt väldigt gott. När jag gick hem från jobbet idag klarade jag mig precis från regnet. I bland ska man ha tur... En sån här kväll är det mysigt att bara slappa och äta popcorn med dip. Det ska vara Estrellas Nacho med naturell yoghurt, mmm. För er som inte provat popcorn med dip kan jag säga att de flesta som ätit det hemma hos mig älskar det. Har precis tittat på Ellos 70% rea och det är alltid nåt som lockar, men nu har jag bestämt mig för att inte handla. Det kommer att komma så mycket mer till sommaren som man vill ha. Men visst kliar det i fingrarna:)
Ha en bra kväll!

Så blev det

2009-05-15 @ 08:27:45
I går var jag hemma och hade ganska så ont i brösten och blir hemma även idag. SÅ vi tänker passa på att åka ut till Gräsö tidigt idag. Det pirrar av längtan att få komma ut och pyssla lite, bara sitta och ta det lugnt och träffa alla vänner. I går blev Lucas rum klart och det är SÅ fint! Bokhyllan Expedit slukar verkligen en hel del.

Så här blev brösten!

 
Så här blev Lucas rum. I morse ramlade han ur sängen så vi fick sätta dit tipp skyddet.

Nu är det gjort!

2009-05-13 @ 22:02:02
Alltså, jag är nöjd!!! Jag kom till Clinic Visage vid 17 tiden. Sen fick jag gå in i behandlingsrummet där  Eva (läkaren) ritade upp vart Macrolanet ska läggas in. Därefter fick jag visa upp mig inför ett antal personer (jag valde att göra det utan BH). Under tiden gästerna fick mer information och visning av före och efter bilder gjorde Eva och Åsa behandlingen. Behandlingen tog ca 30 min och kändes ingenting! Du lägger dig i sängen och går alltså därifrån med större bröst en halvtimme senare!!! Nu har vi alla olika smärtgränser, men jag kan lätt påstå att det inte kändes nånting. När behandlingen var klar fick jag visa brösten igen för att de skulle få se skillnaden. Alla inklusive jag tyckte/tycker det blev/är en stor skillnad. Nu hade jag en ganska så dålig BH för att även se hur det ser ut då, men det blev en otrolig skillnad måste jag säga. En helt fantastisk produkt, så enkelt och snabbt. Du behöver ingen narkos och du får inga ärr, kan det bli bättre? Nu kan man inte säga hur länge det håller precis, men då du fyllt på 2ggr ska det hålla bra så länge och när den tiden är framme kanske priset är ett helt annat. Så för er som funderat på att göra en bröstförstoring och inte vill operera, testa Macrolane! Då vet du att det försvinner efter en tid och kan under tiden prova på hur det är att ha större bröst, som dessutom ger en rund och fin form. För mer information, ring Cinic Visage

CLINIC VISAGE • Påvel Snickares Gränd 1 • 753 20 Uppsala • 018-500 501 • [email protected] 
Det är en clinic mitt i stan och alla som jobbar där är helt underbara och du går därifrån nöjd och belåten.

Dagens

2009-05-13 @ 11:08:39
 Å, vilken härlig morgon! Solen skiner och fåglarna kvittrar. I går blev det en ny säng och byrå för Lucas, så nu ser det ut som ett bombnedslag i hans rum. Men han sov tydligen väldigt gott i den nya sängen i varjefall. I dag åkte vårbyxorna på! Ett par av den lite pösigare modellen.Till de tog jag en av de äldre tröjorna som jag hittade på ICA Maxi en gång i tiden när det var modernt med såna där tröjor med hål i. Jag har faktiskt sparat mina för det kommer säkert tillbaka. Den här är inte riktigt i den stilen, men snar lika. Jag tycker om den så för mig spelar det ingen roll om den är modern eller inte. Det är just det som jag tycker är så roligt med kläder, jag klär mig i det som känns bra. Skulle man bara följa modet tappar man ju sin egen identitet.
I dag är det den stora dagen för mig, jag ska göra bröstförstoring!
Hittade den här bilden på expressens hemsida, så stora ska jag inte ha!

En omkrets på 1.7 meter och en vikt på 18kg, det ni!

Dagens outfit!






I dag blir det nog IKEA

2009-05-12 @ 12:14:01
Nu har jag retat mig så länge på att Lucas har leksaker utspridda överallt och hur jag än försöker ordna med lådor så blir det inte bra. Så nu ska jag nog slå till på den stora bokhyllan Expedit, där man kan ställa en hel del. Sen skulle jag vilja ha en vit Malm byrå. Jag är så less på antikbetsat som han har och nu ska det bli vitt (Jag som alltid hatat vitt). Nu är jag i shoppartagen så det kan bli farligt! Alltid hittar man nåt nytt utöver det man ska ha, ibland dyrt och ibland billigt.

Åter till vardagen efter bröllopsdagen

2009-05-11 @ 10:58:53
Då är det måndag igen då! I helgen har vi varit på Gräsö och myst och det är så underbar luft där ute och man känner sig så lugn. Vi jobbade på med allt vi tänkte så nu är vi klara för att bara kunna åka ut och njuta. Den frihetskänslan är helt obeskrivlig. Lucas älskar att vara där och han blir så arg när vi ska åka hem, både på gott och ont. Vi är givetvis jätteglada åt att han trivs att vara där eftersom det är där vi kommer att tillbringa den mesta tiden i sommar. I går var vi på restaurang för att fira våran ettåriga bröllopsdag. Det kändes faktiskt väldigt speciellt att gå ut och äta och dricka en söndag. I och med att barnen var med valde vi ett ställe där det finns nåt till alla, så det blev China. Nu är min bröstförstoring planerad på onsdag så jag hoppas det blir av denna gång.

Torsdag kväll

2009-05-07 @ 21:45:19
Nu har jag vecko handlat och mat för helgen i husvagnen. Ni som inte är ett dugg intresserade av camping kan säkert tycka det här är konstigt, men för mig är det helt underbart att få komma bort på helgerna. Den här helgen ska vi lägga en ny matta i förtältet, en lite varmare. Sen ska det byggas en liten trappa och annat smått och gott. Förra helgen hade vi tur med vädret hela helgen och den här helgen ska det tydligen också bli fint. I dag blev jag så arg på jobbet. Vi alla hade skrivit upp vilka veckor vi vill ha semester och i dag insåg vår chef att det inte skulle finnas nån i vår grupp kvar vecka 28. Min kollega ska snart ha barn vilket jag förstår att hon vill vara ledig lite före. Så som det ser ut nu får jag ändra min semester med en vecka. Vad sur man kan bli! Nej, nu ska jag inte gnälla mer utan gå och lägga mig. Har packat klart i och med att vi åker direkt efter jobbet i morgon.

Natti

En dag hemma

2009-05-06 @ 16:25:43
Ja, vad gör man egentligen när man är hemma en hel dag från jobbet? Inte mycket kan jag säga. Jo, jag har faktiskt plockat undan alla vantar och mössor! Annars har Lucas och jag myst hela dagen, jag har tagit mig ett lååååååååångt bad och Lucas tvättade håret på mig. Han älskar att hjälpa till, även om det inte är så lätt alla gånger. I dag mår både han och jag mycket bättre tackvare regnet, men i morgon måste vi tillbaka till verkligheten igen och hoppas på att det fungerar en hel dag på dagis för Lucas. Han lider verkligen av allergin och man känner sig så hjälplös när han mår så dåligt. Nu ska vi bygga lite tågbana och sen äta middag. Idag blir det torsk med matgrädde och chilisås, supergott!

Å, vad irriterad jag blir!

2009-05-05 @ 11:28:20
Öppnade posten precis och hade fått en faktura på ett uteblivet läkarbesök till vår son, som vi hade ringt och avbokat för att han var sjuk. Jag till och med pratade med en sköterska om det! Har ringt dit och bett dem ringa, så nu får vi hoppas att de är mänskliga och inser att det är dem som gjort fel. Ville bara skriva av min irritation lite...

Ytterligare en dag hemma

2009-05-05 @ 11:17:28
Tack och lov känns det bättre idag, men ögon och näsa kliar fortfarande för både mig och min son. Jag hoppas det blommar ut fort nu så man kan vara ute lite mer snart. Måste säga att jag blir lite rastlös av att gå hemma. Har suttit och beställt lite kläder från Ellos, men det kan bli dyrt innan det är klart. Vi har så mycket andra utgifter inför husvagnsperioden, det ska handlas en nya tältmatta, tv bänk och lite annat smått och gott. I år ska jag ju ha rosa i förtältet och tur nog har jag en hel del av rosa hemma. Den här sommaren ska jag nog vara så tråkig å ha fuskblommor utanför tältet så slipper man tänka på att nån ska vattna de dagarna vi inte kan vara där. Har fått en annan plats i år så den här sommaren ska vi förhoppningsvis inte svettas lite mycket. I fjol stod vi på en solsida och det kan bli upp till 70 grader varmt i förtältet. Det är inte mysigt kan jag säga! Nu ska sonen och jag leka lite.

Vi hörs!

Gammalt blir nytt

2009-05-04 @ 12:59:23
I går sålde jag våra utemöbler och de som köpte möblerna hade tre stora säckar med kläder som de skulle kasta. Jag är ju inte den som är den och frågade vad det var för kläder. Jo, de hade rensat ungarnas kläder som de inte längre ville ha. Det blev rena rama julafton för mig kan jag säga för det fanns hur mycket fina kläder som helst till både mig och Malin. Jag har letat efter en grå vårjacka och i säcken låg en så gott som helt ny sådan. Gissa om jag blev glad? Tre par jeans som jag kunde ha! Det låg nya bikinisar och sporttoppar med prislappar kvar och som jag också kunde ha. Två jätte fina skärp, en regnkappa, en skitfin blus och jeansjacka m.m. Jag har gjort ett klipp kan man säga bara av att jag visade lite intresse om att få titta i säckarna. Så gammalt för andra blev nytt för mig kan man säga. Det är inte alla dagar man har den turen!

Valborgshelgen

2009-05-04 @ 12:49:35
Nu har jag inte skrivit på väldigt länge men vi har varit på Gräsö hela helgen och haft det helt underbart, fram tills nu. I går och idag är både jag och min son helt förstörda av pollen allergin. Det har satt sig på leder och stämband till och med. Näsan rinner som en flod hela tiden. Så jag kan lätt påstå att vi är glada åt att det regnar nu!
Hur som helst så tar det sin lilla tid att bli klar med golv och allt och vi är fortfarande inte riktigt klara. Golvet blev för stort så vi fick trixa bra så mycket för att få till det. Jag är ännu inte riktigt nöjd, men det ligger alldeles för mycket jobb bakom för att få det som jag vill ha det. Så jag får stå ut med de smådetaljerna som är. Nu vill jag köpa ett nytt bord till förtältet så jag ska se om jag kan hitta nåt som kan passa. Jag lyckas inte bifoga några bilder nu men lägger in lite bilder från Gräsö sen.

RSS 2.0