Så är det söndag igen då...

2010-02-28 @ 16:47:43
I dag har det verkligen varit en slappar dag! Jag tog mig åtminstone till Ikea för att köpa på mig lite värmeljus för här hemma måste det eldas hela tiden!!! Vi har så satans kallt trots att vi bor i en lägenhet. Så är det när föreningen skall dra in på värme. Andra har så varmt att de måste öppna fönstret, så det är lite tokigt fördelat måste jag säga. I dag satte vi ut en annons på vårat dataskåp ALVE och det är redan en som har ringt och vill komma å titta. Sen blir det till att bygga vägg så min kära får en liten "arbetshörna" han kan stänga in sig i. Igår kväll flyttade jag på matbordet i köket för att få lite förnyelse, men alltid när man ska göra om måste det borras o ha sig och nu är det lampan över bordet som måste flyttas... Men det ska röra på sig för att få lite liv i vardagen. Förändringar är nåt jag starkt gillar som ni säkert försått.

Nyshoppat

2010-02-27 @ 14:28:24

I går var jag på hot choklate massage och jag lovar att jag luktade choklad sen! Men det var otroligt skönt och kan starkt rekommenderas. Innan jag gick dit gled jag in på Cubus och gissa om de har mycket man vill ha?! Jag vet inte hur mycket jag provade, men den här klänningen blev ett av köpen. Jag blev väldigt förvånad över priset, 298:- för en jeansklänning. I dag har vi köpt tapet till sovrummet som jag längtar tills det blir klart. Efter ommöbleringen försvann min fina fondvägg så den vill jag ha tillbaka, utan att behöva möblera om igen. I dag är det lördag och just nu sitter jag och njuter av ett glas rött! Lillgrabben är och leker med en kompis så vi har en stund för oss själva :)

Inget speciellt

2010-02-25 @ 18:59:00
Började jobba tidigt idag för att sedan komma hem tidigt och sova. Jag är så äckligt trött och vill bara sova hela tiden. Det finns liksom ingen energi till nånting annat. Tog mig upp till Gränby för att hämta min ring och det var så mycket folk överallt. Lön idag! Jag hittade så mycket jag skulle vilja ha, men när jag väl står där och vänder och vrider på det ångrar jag mig. Beslutsångest skulle jag vilja säga. Nej, nu vill jag ha vår! Den här vintern har varit låååååång och kall, men det har ändå varit en vacker vinter på många sätt. Den här helgen vet jag inte vad vi ska göra, det har varit mycket fester och sånt den sista tiden så det kanske vore skönt med en hemma helg med något trevligt sällskap.

50% rabatt på en valfri vara på Ellos

2010-02-24 @ 19:02:48
Du kanske vill köpa dig nåt nytt till våren? Passa på för nu kan du handla en valfri vara med 50% rabatt. Ange koden 3104 eller gå in här

Har tappat inspirationen helt av att skriva

2010-02-24 @ 18:56:15
Dagarna går så fort och jag har haft fullt upp med att ta hand om mig själv den senaste tiden. Nu ska det bli andra bullar av och inte stressa omkring som en idiot hela tiden. Tänk er att jag inte shoppat nåt nytt eller varit på Ikea på flera flera veckor!!! Det är ett enormt framsteg för mig måste jag säga. Mina dagar består fortfarande av mycket sova när jag kommer hem från jobbet för jag orkar inte ett dugg. Ett tag var det här med att blogga ett gift, men nu känner jag mer och mer att det finns viktigare saker som jag nu prioriterar. Har träffat en jätte mysig tjej som jag känner kommer att bli min nya vän. Det som är det bästa är att hon bor granne med mig! Här har vi bott grannar i 3 år och aldrig sett varann :) Tänk att så lite kan göra så mycket! I går satt vi och pratade och delade på en flaska vin i 6 timmar. På fredag ska jag på massage "Het choklad massage". Det ska bli intressant och se vad det är för nåt. Nån som provat kanske? Jag skulle behöva klippa mig oxå, men inte ens det har jag brytt mig om. Samma sak när det gäller kläder, det har jag inte haft något som helst intresse av på jätte länge och det är inte likt mig. Det kanske kommer snart igen, men jag skulle vilja byta ut hela min garderob först. Det är precis som om jag blivit en annan människa efter allt skit jag gått igenom så inget av det "gamla" vill jag ha kvar.

900

2010-02-17 @ 19:43:38
Wow, idag har jag lagt in 900! Inte mycket för andra men för mig är det det!

Hua va dålig jag varit på att skriva

2010-02-17 @ 19:38:02

Jag har verkligen varit i en svacka då jag inte känt för att skriva nåt. Det har varit mycket sova och vila som gällt och det har varit så skönt. I går var jag med Malin på musikal och hade det varit förr hade jag åkt runt som en idiot under den timmen hon var där, men i går kände jag bara för att sitta i väntrummet för att slappa och läsa under tiden. Det är för mig ett stort framsteg! Under dagen fick jag ett sms om att mitt paket kommit och det var mina nya lampor jag beställt från Jotex. Så när vi kom hem började jag direkt med det och det blev så mysig belysning.  Två såna här i fönstret blev det! Nu vill jag bara ha den gråa klädseln till sofffan. I morgon ska jag på massage och det ska bli så skönt! Jag har så satans ont från axlarna till ryggen efter alla spänningar. Mm, nu sitter jag och smaskar på godis också.... fick sånt sug av godis efter maten att min underbara Malin tog cykeln och köpte det till mig.




                                    


Alla hjärtans dag

2010-02-14 @ 20:35:36
Å, satiken vad den här helgen har gått fort!!!! Ändå var jag hemma både i torsdag och fredags. Men så är det när man har roligt sägs det :) I går var vi till Thuns och shoppade lite, men jag tycker inte att de har så mycket till bra priser längre. Hittade lite kläder till barnen och sen fick Malin en Adidas väska (som det nu ska vara i skolan). Men det är ändå roligt att komma iväg ibland. När vi kom hem bjöd vi hem mina underbara svärföräldrar på middag för att de hade passat Lucas under tiden. Det är så himla mysigt när de kommer och det känns som om hela familjen är samlad när de är här. I morgon e det den tråkiga måndagen igen.... men jag ska raka vägen hem å sova sen för sen kommer det hem nån som ska tvätta våran soffa (gratis). Kommer fn inte ihåg vad firman heter, men det är nåt företag som jobbar med rengöring av möbler etc och en vän till mig hade provat på det och rekommenderat mig som nästa kund. Det är inget köptvång eller nånting utan man kan helt enkelt bara utnyttja "gratis"tvätt på säng, soffa eller matta. Jag har valt att de ska göra rent våran soffa. Affären går givetvis ut på att man ska köpa deras medel och - eller rengöringsmaskin (45.000), men som sagt, det är inget köptvång. Är det någon som skulle vilja få något rengjort? Jag kommer att få en fråga om vem jag ska rekommendera...  Idag har jag varit till Rusta med Malin och letat ny tapet till sovrummet. Nu har jag hittat en som kommer att bli så satans snygg! Nu gäller det bara att få gubben att vilja göra det oxå :). Ni tror säker att jag e helt tokig som tapetserar om hela tiden, men nu har vi ju flyttat tillbaka till sovrummet igen och då vill jag ha en ny fondvägg eftersom vi har bytt sida mot tidigare. Inte har jag blivit av med bäddsoffan heller:(. Trodde det skulle vara många som ville köpa den i och med att den är så pass ny.

En torsdag hemma med sonen

2010-02-11 @ 11:41:52

I dag skulle jag kunna sova hur mycket som helst! Jag jobbade 100% dag igår så jag kan med gott samvete slappa idag. Grejen är att jag har en sån ångest och vill bara sova och det är inte så lätt när Lucas är hemma och är sjuk. Nu har han varit hemma sedan i tisdags är mycket bättre, vilket gör att han är full av energi. Nu har jag satt honom att spela lite Link, som han älskar! Då passar jag på att sätta mig vid datorn en stund. Egentligen skulle jag behöva både tvätta och städa, men det finns inte någon som helst ork till det. Jag har inte ens bäddat sängen och det är något jag annars gör varje dag. Men hjärtat slår både hårt och fort att det gör mig helt slut på alla sätt. Nu var det ett tag sen jag mådde så här och det är jag så tacksam för. Det går förhoppningsvis åt rätt håll! Men med den här sjukdomen vet man ju aldrig... I går kissade Lucas på sig i soffan och det är inte första gången! Nu skulle jag kunna kasta hela soffan bara för det. Det är inte lätt att tvätta kuddarna när det är fullt med dun i dem, men jag har försökt spola av det värsta åtminstone. Har så länge varit sugen på den gråa klädseln till soffan, men det känns som om det är för mycket pengar bara för en klädsel, 3500:- Det är i stort sett halva priset av en ny. Men jag har tittat och tittat på ny soffa och jag hittar inte nån som jag känner så där, WOW för. Chilli har massor av fina divansoffor men alla är så stora och i och med att vi bara kan möblera på ett sätt i v-rummet fungerar inte det. Så det slutar säkert med en ny klädsel! Den här månaden får jag bonus från jobbet så beroende på HUR mycket jag får kanske jag slår till.


Tisdagen

2010-02-09 @ 18:05:56
Å, vilken natt! Lucas blev sjuk igår och fick sova mellan oss och då sover man inte alls bra. Han hade så hög feber så det kokade i sängen. Så idag har jag gått som i dvala kan jag säga. När jag kom hem från jobbet hoppade jag raka vägen i säng och sov i nästan 3 timmar. Snacka om förvirrad när jag vaknade... Sonen spelar Link och jag fattar ingenting! Hur e det möjligt?

Min 40 års fest

2010-02-07 @ 18:31:57

Nu har jag haft mitt livs roligaste fest! Det är en fest jag aldrig kommer att glömma!!! 
Tusen tack till alla som gjorde min fest så lyckad!




Jag och syrrans kille

Min tokiga kusin från Växjö

Kattis-vilken urping

Kicki, syrran och Sofie

Christel

Middagsbordet dukat i 70-tal

Kusiner vitaminer - Jerry o Helena


Kvällens födelsedagsbarn

Kvällens sexbomb!

Min man

Jens & Christel

Syrran, Kattis och Allan

Hillgrens, mina grannar

Dennis, min gamla ungdomsvän och Daniel, min systers son

Kattis och Allan


Hille, vilken kille! Om två veckor är det hans tur att fylla 40


Carro Jivander

Daniel & Alex

Syrran i mitten, visst e vi väl ganska lika?


Fyra bruna ögon!

Tårtan! Så jäkla cool! Kvantum e väl för duktiga?

Helena och syrran


Presentdax

Här visar jag Annika min nya ring som min tokiga Sofie hade skramlat till.


Fick en löspitt att dricka öl ur

Min älskling!

Här dansas det!

Vilka tjejer! Carro o Annika



Löspitten man kan ha till annat


Jensa









Annonsera gratis

2010-02-01 @ 21:13:05
Det är ofta man har en massa skit som man inte vet vart man ska ställa eller göra av med. Jag hittade en sida där man kan annonsera helt gratis. http://www.torggubben.se/annonser/annonsera_gratis.asp 

MÅNDAG

2010-02-01 @ 20:54:13
Oj, vilken härlig helg jag har haft. Helt barnfria, maten serverad och bara haft det mysigt. Det var det bästa på länge! När jag kom hem igår tog all energi slut och jag tokslocknade i soffan mellan 18:30-21:30. Sen upp å borstade tänderna och direkt till sängen igen. När jag kom till jobbet idag träffades vi i gruppen för att ha ett "möte", men de hade samlat till mig och ville ge mig en blomma ihop med presenten, som var ett presentkort på Clinic Visage. SÅ nu ska jag tänka igenom vad jag vill göra för det finns en del olika behandlingar att välja på. Kanske jag ska fylla på rynkan med Restylane en sväng till, men vi får se. Annars finns det helt underbara massager att gå på. I dag har jag laddat med snacks och godis inför festen så nu fattas bara musiken, som min stackars älskling får hålla på med. Det finns en hel del musik att välja mellan.

RSS 2.0