Underbara Sasco produkter som innehåller Aloe Vera

2011-12-12 @ 19:52:05
En helt underbar hudkräm från Sasco.
SASCO Body Lotion Supreme, med ny och ännu bättre formulering! 90% Aloe Vera, E-vitamin, jojobaolja och rapsolja samt utvalda örtextrakt tillför din hud den fukt och näring den behöver för att hålla sig mjuk och smidig hela dagen. Sasco Aloe Vera Body Lotion penetrerar huden på djupet och binder fukt för en mjuk, sammetslen känsla. Passar bra till extra känslig eller torr hud samt hud med utslag eller eksem.
Nu 99kr

Sasco facekit
SASCO Aloe Vera Cleansing Milk är en mjukgörande och mild rengöringslotion för ansiktet som rengör huden på djupet samtidigt som hudens fuktighetsbevarande förmåga förbättras. Innehåller endast milda, naturliga ingredienser för god hudvård. 200 ml.

SASCO Aloe Vera Skin Tonic är ett milt, lätt sammandragande alkoholfritt ansiktsvatten som effektivt återfuktar huden och lämnar den mjuk och ren. Trollhasselextrakt är en viktig ingrediens som är både sammandragande och uppstramande. Med 60 % Aloe Vera, antioxidanter och naturliga fuktbevarande ingredienser lugnar den huden och ökar dess smidighet och elasticitet. 200 ml.

SASCO Aloe Vera Face Creme är redan en av våra mest populära produkter. En mjukgörande och återfuktande ansiktskräm för torr och normal hud. Innehåller 60 % Aloe Vera som tränger djupt ner i huden och binder fukt samtidigt som E-vitamin och morotsextrakt skyddar och motverkar ålderstecken. Ger näring och fasthet till huden. 60 ml.
Nu 199krRingblomsolja
Ringblomma har en lång tradition som hudvård och har många liknande egenskaper med Aloe Vera-växten.
Ringblomsolja är en mycket koncentrerad olja.
Effektiv att använda på olika typer av hudbesvär som röda barnstjärtar, insektsstick, trasiga nagelband m.m.Gå in på http://www.sasco.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0