Lördagsmys

2014-03-08 @ 07:36:00
Finns det nåt så underbart som att få sätta sig en lördagsmorgon med en kopp kaffe och njuta av tystnaden med tända ljus. Dessutom har jag glädjen att ha båda mina barn hemma Jag önskar er en fin lördag!

Lyckoångest

2014-03-08 @ 07:29:00
Hela mitt liv är så förändrat och det på ett positivt sätt utifrån hur jag trodde det skulle bli. När ruset av lycka strömmar i hela kroppen att det till och med ger ångest, då är man full av positiv energi. Jag hade aldrig trott att jag skulle känna denna styrka hos mig själv och det gör mig bara än mer stark. Att gå en väg som är helt främmande och känna att den öppnar nya vägar, det är ju helt underbart. Varje dag ger nya möjligheter och det är faktiskt sant. Ser vi negativt på saker, blir livet också tråkigt. Är vi istället positiva blir livet så mycket roligare och lättare. Alla mina motgångar genom livet har givit mig styrka och till den jag är och än är inte livet slut så det kan bara bli bättre.
Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag

Helgens lycka

2014-03-07 @ 18:26:00
Idag är det första helgen sedan vi separerade den 30 december som min son är hos mig och det känns så underbart. Jag har pendlat mellan skuldkänslor och övergivenhet från den dagen och trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt. Men jag har försökt att se framåt och ge det hela tid och nu har det givit resultat. Den här veckan har han varit mer kärleksfull än han någonsin varit mot mig och det gör mig starkare och starkare.
Idag kom även min dotter hem så nu ska vi äta en god middag med tända ljus och verkligen bara mysa.
 
 
 

Lycka

2014-03-01 @ 08:11:00
Den här veckan har varit helt underbar. Min son kom hem till mig i måndags och stannade fram till fredag och den närhet jag fick tillsammans med honom kan jag inte minnas att jag haft på flera år. Han har för mig varit positiv till allt då han i vanliga fall är en väldigt negativ liten pojke. Han har givit mig så mycket ny glädje och energi och det ger nästan ett helt nytt liv. Jag har enligt honom varit bäst när det gäller allt den här veckan och det är så skönt att höra efter allt som varit. Dessutom har han varit torr alla nätter utom den sista och det är ett stort framsteg.  
Känner mig så lycklig!

RSS 2.0