Sjukling

2011-02-28 @ 16:26:30
Hej,

Nu har det gått ett antal dagar igen.... Sedan i fredags har jag varit sjuk och det är ovanligt när det gäller mig. Jag har smärta i hela kroppen och en huvudvärk som heter duga. I dag har jag sovit i stort sett hela dagen och det är det enda som gäller för att bli bra igen. När man är hemma så här hinner man tänka en hel del och nu har jag bestämt mig för att göra en till tatuering! Det har kommit en tatuerare till Årsta centrum som jag ska prova, men det svåra är att komma fram till VAD jag ska tatuera. Jag vill givetvis ha en ängel och den ska jag nog sätta på skulderbladet, men sen skulle jag även vilja ha en rosett på vaden och jag hittar ingen fin bild på det. Måste kika vidare... När det gäller änglar finns det ju hur många och mycket som helst att välja mellan och det gäller att hitta en som inte ser för konstlad ut. Kanske att jag tar nåt helt eget, typ en av mina samlingar. Snart är det middag och jag har fortfarande ingen aptit, men det ska iallafall bli isterband. Med lite rödbetor kanske det går ner.

Här fixas och donas det...

2011-02-22 @ 19:02:16
Nu är snart Lucas rum klart och det blir så himla häftigt! Jag kan ju inte påstå att jag har stått för det största jobbet, utan det är ju min stackars man som får slita som ett djur. Jag står för de små detaljerna och det är de som är roliga. Jag har sprayat lite hyllor och sånt så nu luktar det både spray och färg i hela huset. Sen blir det jag som får ställa upp allt lego på hyllorna och sånt tycker jag är ganska kul. När det är klart så ska jag visa hur det blev. Just nu sitter jag faktiskt och myser med ett glas vin trots att det bara är tisdag, men ibland känner jag för att ta ett glas och då gör jag det. Lilla Lucas sitter och tittar på ET, kommer ni ihåg den? Den är lika bra än idag tycker jag. Han är ju så söt!
Idag kom det ytterligare paket från posten som jag budat på Tradera och det är lika spännande varje gång. Idag kom det en vit kortkjol som jag ska ha i sommar och ett svart smalare skärp i skinn. Allt jag köpt hittills har jag varit nöjd med!
Nu ska jag hjälpa till lite...

Nu är jag här igen...

2011-02-22 @ 18:56:12
Hej alla,

Nu är det otroligt längesen jag var inne på min blogg och skrev något, men jag har vare sig haft lust eller tid. Allt går i ett hela tiden och just nu håller vi på med Lucas rum. Han är ju i allafall 6 år och vill inte längre ha nallebjörnar på väggen... Men det är så typiskt, när man väl hittar en tapet han vill ha så finns det inte det antalet vi behöver! Men vi hittade en annan som han tycker är helt ok så den ska upp i kväll. Han har varit jätteduktig och inte kissat i sängen på samma sätt som tidigare så vi hoppas nu på att det går bättre och bättre för det är så jobbigt för oss alla med allt tvättande hit och dit. Nästa helg är det bröllop för min kusin och det ska bli roligt. Nu har jag panik över vad jag ska ha på mig bara. Många säger att man inte ska svart eller vitt och jag som har tänkt mig en svart klänning. Jag ska lyssna mig för lite...

Den senaste tiden har jag shoppat en hel del och inte i butik utan på Tradera. Fan vad det är roligt! Man kan ju göra värsta klippen! Blev så arg på mig själv, jag missade stans chans på ett par skinnstövlar men en minut. Jag skulle så gärna vilja ha ett par stövlar med gummisula som jag kan gå med till och från jobbet, men alla fina stövlar har ju klack och det är inget jag kan tänka mig att gå med i längre sträckor. Idag var jag lat och tog bilen i och för sig... Stackars bilar nu när det är så kallt, allt knakar och brakar och den hostar sig fram.


Haft en skön och trevlig helg

2011-02-13 @ 14:47:33
I fredags var jag så himla trött efter jobbet, dels för den tunga färden till jobbet i all snö de inte hunnit ploga men sen fick jag springa upp och ner och fram och tillbaka hela dagen på jobbet. Mina ben var som spaghetti sen, jag lovar. På kvällen åt vi en god middag och redan vid 21.30 sov jag. I går åkte jag ner på stan och klippte mig och det är första gången jag betalat 500:- för en klippning, men det är nog första gången på länge som jag varit nöjd å andra sidan. Man får vad man betalar för, även vid en klippning verkar det som. Så nu har jag bestämt mig för att gå dit ett tag för att testa. På e.m åkte vi till våra gamla grannar och hade lika trevligt som vanligt. Idag pizza till lunch så det fick bli en promenad efter den! Nu surfa runt lite på tradera å fynda lite till...

Hur får man

2011-02-13 @ 14:41:22
... en BH att bli fin och ren egentlligen? Jag lägger mina i tvätt efter ett par gångers användning, men ändå så får jag aldrig bort det där daskiga som bli på kanterna. Hur gör ni?

Fynda Sara Kelly plagg

2011-02-07 @ 15:07:01
För dig som tycker om märket Sara Kelly kan du nu fynda bland lite olika plagg.

 
Sara Kelly

Kappa

i mycket vid a-linjeformad modell. Grova dekorstickningar i ärmslut och nedtill. Skorstenskrage med dolda tryckknappar. Fickor fram. Längd ca 86 cm i stl 38. Av 85% bomull och 15% polyester. Polyesterfoder. Tvätt 40°.
175,- ( 599,-)
Finns i 4 olika färger



Blus

med tryckt prickmönster och lång draperad krage. Knäpps med knappar. Hyska/hake i kragen. Längd ca 64 cm i stl 38. Av vävd polyestergeorgette. Skontvätt 40°.
150,-  ( 299,-)
Finns i grått och rosa



Skinnjacka

med grova dekorstickningar och metalldragkedja. Två metalltryckknappar i kragen. Metalldragkedjor i ärmslut. Två fickor. Invändig resår mitt bak för bästa passform. Längd ca 56 cm i stl 38. Av äkta lammnappa med polyesterfoder. Lämnas till läderspecialist för rengöring.
750,-  ( 1 499,-)
Finns i svart och brun


Klänning

i figurnära modell med skulptural form i kjolen och snygga skärningar. Fickor fram. Dragkedja bak. Matchande avtagbara axelband medföljer. Längd från kupans överkant ca 80 cm i stl 38. Av 74% polyester, 23% viskos och 3% elastan. Polyesterfoder. Tvätt 40°.
120,-  ( 399,-)
Finns i svart, vitt och lila



Haremsbyxa

med normal midja, lös passform, smala benslut och lätt hängande gren fram. Två fickor. Linning med tre knappar och gylf med dragkedja. Hällor med avtagbart knytskärp. Beninnerlängd ca 72 cm i alla stl. Fotvidd ca 31 cm i stl 38. Av vävd polyester i tunn sommarkvalitet med fint fall och hög lyster. Tvätt 40°.
95,-  ( 299,-)
Finns bara i grått



Klänning

med uppvikt kant på ärmen. Skorstenskrage med fint fall. Avtagbart skärp. Längd ca 92 cm i stl 38. Vävd stretchsatin av 97% polyester och 3% elastan. Foder av 98% polyester och 2% elastan. Tvätt 40°.
195,-  ( 399,-)

ALLT DETTA HÄR

Det är som ett gift

2011-02-06 @ 21:03:53

Jag har under de senaste dagarna fastnat framör Tradera och snacka om att det kan vara farligt! Just nu har jag sista budet på 4 plagg och har under dagen vunnit ett par stycken. Men tänk så kul det är och vilka fynd man kan göra. Det som kan sticka iväg är frakten så man får inte bara stirra sig blind på utgångspriset. Jag hade min Ericsson Vivaz ute för ett par dagar sedan och det gick inte alls bra, men igår satte jag ut den på Blocket och blev av med den på loppet av en timme. De var som tokiga! Men man skulle faktiskt både kunna bli av med lite skit samtidigt som en liten summa pengar kommer in. Det gäller bara att orka hålla på. Men snart är tiden ute på mina sprillans mysbyxor som jag glatt ser framemot att få.
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
                                                   Sen ett par överdragsbyxor till Lucas
Klicka för att stänga fönstret
                                         En jättehäftig bydress till mig själv.
Klicka för att stänga fönstret


Förväntansfull

2011-02-03 @ 06:52:35
Som jag tidigare skrev har jag sökt ett nytt jobb och nu har jag varit på intervju. Det kändes så rätt och alla var så otroligt trevliga. Jag kände direkt när jag kom dit att "här vill jag jobba". De var som en liten familj med bara 11 stycken. Intervjun pågick i nästan 2 timmar så jag var helt slut när jag gick därifrån. De ska intervjua ett par tre stycken till, så nästa vecka får jag veta hur det har gått och jag är så nervös och förväntansfull.

Haft ett litet upphåll

2011-02-02 @ 18:00:41
Jag har legat lite lågt med skriandet i några dagar. Det är nu torsdag morgon och igår var det en jobbig dag. Dagen började  med att jag och min son bråkade så in i vassen och det kändes så jobbgt hela dagen. Att bråka med sina barn är inte roligt och det kan förstöra en hel dag. Man vill skiljas som vänner med en puss och kram. Men saken är den att min gubbe är sjuk och var hemma och då ville givetvis Lucas också vara hemma, men i och med att han vill vila och sova blir det ganska jobbigt att ha någon som tjatar om både det ena och det andra, vilket han gör med pappa. I dag ska han få vara hemma med pappa så han blev jätteglad när han fick höra det. Just nu sitter han och spelar och så kommer det nog att vara en stor del av dagen.

RSS 2.0