Idol och ett glas vin

2009-09-30 @ 20:36:24
Gubben sitter i vardagsrummet och tittar på hockey och jag och Malin sitter i hennes rum och tittar på Idol. I och med att det är lillördag får man dricka vin så jag sitter och snuttar på ett glas vitt och GUD så gott! Alldels nyss sjöng Calle och det lät riktigt illa måste jag säga. Nu ska Rabih sjunga... Ja, det här kan ju sluta hur som helst i år.

En dag som helt uttittad

2009-09-30 @ 20:26:09
I dag har det varit en tuff dag på jobbet, möten etc. Men såna dagar går otroligt fort tack och lov. Hem och direkt iväg för en veckohandling. Men det blev ett par timmar med att leta skor till Malin och det är inte det lättaste. Jag anser ju att hon ska ha ett par praktiska skor medans hon vill ha ett par till fint och då blir det pengar om man ska köpa både och! Så det slutade med inga alls. Ska ta en titt i sportaffärer för där finns det många PRAKTISKA vinterskor. Jag kan säga att halva Gränby centrum tittade på mig idag. I går kastade jag mig in på HM för att köpa ett par strumpbyxor till Malin och hittade givetvis ett par till mig själv. När jag såg dessa drogs jag som en magnet till de. Det som är så sjukt är att man aldrig kan hitta så fina till det priset på damavdelningen. Sen gillar jag mycket av ungdomskläderna just för att det är så mycket färger. Så det här hade jag idag. 




Till detta tog jag en lång munkjacka och svarta stövlar.

Komikern Uffe borta

2009-09-29 @ 10:19:22
Inte för att jag kände honom men det är alltid så overkligt när någon går bort så hastigt. Jag har alltid tyckt att han varit rolig men har även beundrat honom för hans ärlighet gällande alkoholproblemet. Nej, man ska njuta av livet och ta vara på det så länge man kan!

En rosa lila zebra

2009-09-29 @ 09:49:45

Natten har varit lite si sådär, vaknade ett par gånger och svettades så jag fick lov att öppna fönstret. Å, vad gott det luktade! Sen började tankarna snurra på både det ena och det andra. Vad jag skulle sätta på mig, hur jag ska lägga alla saker i den nya husvagnen, vad jag ska hitta på för nåt kul på fredag när gubben ska på hockey etc. Men till slut somnade jag gott om. När jag gick upp tog jag mig en lugn och fridfull frukost vid teven, som jag egentligen är helt emot. Men ibland får man ifrångå sina principer. När jag var klar med mig själv tog jag mig tiden att byta överkast i sovrummet  (Nu kretsar det mycket till förändringar i hemmet) och det blev så fint. Vid den här årstiden dras jag mycket åt den mörkare stilen med mycket ljus. Min egen klädsel blev istället med lite mer färg. Det blev en poloklänning med randiga leggings. Ett rosa pärlhalsband, svart skärp och stövletter.






Klänning - Förra årets modell från Gina
Leggings - Coop
Skärp - New Yorker
Stövlett - Skopunkten
Halsband - HM


Har inte hört nåt än

2009-09-28 @ 22:04:33
Förra söndagen var jag på anställningsintervju men har fortfarande inte hört nåt. Jag går på nålar hela tiden och så fort telefonen ringer blir jag nervös. Jag blev skitglad att ha kommit med bland 400 sökande, men det skulle vara roligt om jag kom med på den andra svängen oxå. Om jag sen vill ha det är en annan sak för vid en så kort intervju är det svårt att skapa sig en bild. Vi får väl se!

En helt vanlig måndag

2009-09-28 @ 21:55:54
Då har värsta dagen på veckan hunnit gå och efter jobbet har jag inte gjort nånting speciellt. Är nu inne i min köp period när det gäller pynt till hemmet. Skulle vilja ha ny matta till hallen och det finns så mycket att välja på. Ellos har en hel del fina men Jotex har de absolut finaste. Ellos har givetvisalltid mycket bättre rabattkoder och de mattorna jag skulle kunna tänka mig kostar 1000:- med rabatt. Hu, vad med pengar för ett par mattor! Fast egentligen är det inte så dyrt, men är man en sån som jag som vill byta ut mattor och gardiner stup i ett blir det mycket pengar. Vi alla lägger pengar på olika saker och det är ju det som är så roligt. En period kan jag lägga flera tusen på heminredning och en annan på kläder och ibland på båda. Min älskling har datorer som sitt stora intresse och jag på helt andra saker. Men det är väl typiskt kvinnligt. Nu lägger inte jag många kronor på smink så jag kan köpa mig den där mattan som jag kanske bara använder ett par gånger, men det är i stort sett samma pengar. I fredags vann en jobbarkompis 100.000:- och de pengarna skulle inte jag tacka nej till. Jag vet inte på rak arm vad jag skulle lägga de på, men det finns alltid nåt. SÅ nu ska jag köpa mig några lotter! Visste ni att chansen att vinna 100.000:- på triss är 1 på 500.000? Då ska man ha en jävla tur om man vinner. Men spelar man aldrig kan man heller aldrig vinna sägs det...

En söt blus i tre färger

2009-09-28 @ 13:53:06

Den här söta blusen finns nu på Ellos för 199:-, visst är den fin? Perfekt till både jeans och kjol. Jag skulle kunna tänka mig alla färgerna så klart, men ska beställa den blåa och gråa till att börja med.




Ett viktigt telefon nummer att lägga in

2009-09-28 @ 13:22:50
Nu finns ett telefonnummer du kan ringa om du är ute och går på kvällar/nätter och vill ha sällskap i luren medan man går. Man talar om var man är och vart man ska och så har man linjen öppen medans man går och om något skulle hända så ser personen i andra änden till, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp. Vidarebefodra det här meddelandet till alla tjejer du känner, och knappa in detta nummer på din mobil: Tel. Nattknappen, polisens jourtelefon, 08-50446666

Tipset kommer från Linn

Vad läckert!

2009-09-28 @ 10:46:32
Jag kommer så väl ihåg när jag köpte mina fusk skinnbyxor en gång i tiden. Det kändes så onaturligt att ha de på sig men ändå minns jag att jag kände mig väldigt läcker de gångerna. De lade jag sedan i en låda i förrådet fall det skulle bli moderna igen och det har det. Det är väl så att modet inte kan utveckla sig hur mycket som helst och mycket kommer tillbaka, vilket jag tycker är skitkul. Nu har det kommit en kortbyxa i fusk skinn som jag ska köpa. Med ett par glansiga strumpbyxor och stövletter, tänk så läckert!
här ser det ut.


En helg blandat med smått & gott

2009-09-28 @ 08:58:24

Hej på er,

Nu har jag inte skrivit på hela helgen, men jag har ärligt talat inte känt för att skriva nåt. Det har varit en helg blandat med mässa och hemmastäd så tiden har bara runnit iväg. I fredags grillade vi som jag skrev att vi skulle göra men i och med att vi skulle iväg på mässa på lördagsmorgonen ville vi vara utvilade och pigga. Mässan var givetvis husvagnsmässa i Kista och det var riktigt roligt måste jag säga. Tänk vad mycket folk och vad med vagnar! Men nu till det stora, vi köpte oss en sprillans som vi sa att vi ville göra. Tänk så härligt med en ny vagn som ingen annan har vare sig pissat eller sovit i! Ungarna kommer att få ett mycket bättre utrymme att sitta och spela och umgås med vänner. Så nu kommer jag att hinna längta så det knakar innan vi får hämta den.
Så här ser den ut invändigt.



Jag älskar den här inredningen.



I går var jag och svärmor och tittade på ett par lägenheter. Det var visning på en femma i Årsta som vi var lite nyfikna på. Det är när man går på visning som man inser hur fint man har det och jag blev inte ett dugg imponerad på den. Efter det åkte vi till Jysk, Plantagen och Ikea. Å, man skulle vilja köpa så mycket nytt! Men det blev bara lite ljuslyktor och värmesljus. Sen när jag kom hem tog jag mig ett glas vin och bytte klädseln på soffan. Bara av det känns det som ett helt nytt rum. Sen flyttade jag lite blommor och lampor så kändes det än mer som lite nytt. Det har inte blivit mycket till motion den här helgen så igår kväll körde jag situps som bara fan. Jag som gjorde minst 50 stycken varje kväll förr men sedan semestern har jag varit dålig på det. Samtidigt känns det bra på ett sätt och det är att jag inte har samma tvångstankar längre. Jag kan liksom leva med att inte ta dessa promenader utan att få ångest. Så vem vet, det kanske oxå hör ihop med åldern... Man är ju snart tant:) Mina svärföräldrar har köpt en sån här trampmaskin med stavar som jag så gärna skulle vilja ha. Men när man inte har ett extrarum kan det vara svårt att få plats med en sån.

GODMORGON FREDAG

2009-09-25 @ 08:38:47
Så är det fredag igen... Den här veckan har bara rusat sig igenom och ändå har jag inte gjort något speciellt. Kvällarna går som på räls och sen är det arbetsdag igen. Men idag ska jag sluta tidigare och ta mig en titt på Lindex och KappAhl för att se om det kommit in nåt nytt roligt. Sen bär det hem för att ta helg med ett glas vin och grilla, så jag hoppas det blir fint väder som de lovat. I morgon ska vi på husvagnsmässa i Kista. Sen får vi se om vi åker därifrån och har beställt en ny eller om vi behåller den vi har ett år till. Det skulle verkligen vara kul med en helt spritt ny vagn, som ingen annan har haft. Men det är en hel del pengar oxå. Nu anser vi att vår husvagn är som en sommarstuga och då kan man lägga lite mer pengar på den istället. På söndag är det städdag på dagis igen... Sist kunde vi inte vara med och fick istället måla ett staket som "straffuppgift", vilket tog mer än 8 timmar. En städdag beräknas till 4 timmar så vi anser att vi redan jobbat in den här städdagen, men sörru så var det inte. Jag blir så satans förbannad! Tack och lov är det slut på allt sånt här snart. Hon som är föreståndare har jobbat alldeles för länge på ett och samma stället så hon kan inte se saker i sidvinkel längre. Så här har det alltid varit och så ska det fortsätta vara, typ. Nä, nu har jag bara gnällt, fy på mig! Nu är det fredag och då ska vi vara glada:)

Någon, Vemsomhelst, Alla och Ingen

2009-09-23 @ 15:05:02
Något väldigt tänkvärt!

Ett viktigt jobb måste utföras och Alla var övertygade om att Någon skulle göra det. Vemsomhelst kunde ha gjort det men Ingen gjorde det för det var Allas jobb. Alla tyckte att Vemsomhelst kunde göra det men Ingen insåg att Alla inte skulle göra det. Det slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde vad Vemsomhelst kunde ha gjort.

Chokoläääääääde

2009-09-23 @ 10:03:56
I dag blev en dag i brunt med lite orange, precis som en chokladkaka med lite apelsin. Jag bara älskar den här klänningen för den är så enkel. När jag beställde den från HM fanns den även i svart, men dum som jag var tog jag inte den då. Jag vet inte varför det blev så mycket brunt idag men jag tycker så hemskt mycket om den färgen. Den är särskilt fin till orange, rosa och beige och idag tog jag ett par knästrumpor i lite orange, ett par bruna strumpbyxor och ett skärp i beige.




Det flöt ju väldigt bra in i tapeten...

Barnens glädje

2009-09-23 @ 09:13:50
Jag är så himla glad! På Lucas dagis har det börjat två manliga fröknar och det bara lyser glädje från barnen. Äntligen kan barnen få en manlig förebild under sin hela dag på dagis! Jag såg på Lucas hur han drogs till de för att berätta att han varit till tandläkaren på morgonen. Han berättade även vad han spelade för spel i går kväll och det på den nivån som han inte skulle ha gjort med de kvinnliga fröknarna. Så jag hoppas verkligen att de kommer att stanna och att det blir mer och mer naturligt även på andra dagis att man tar in manliga fröknar. 

700 inlägg

2009-09-22 @ 19:54:25

Jag startade min blogg i oktober 2008 och efter det senaste inlägget har jag nu lagt in 700 inlägg. För mig låter det jättemycket men det beror givetvis på hur man ser det.


Hjärtat höll på att stanna av rädsla

2009-09-22 @ 19:43:16

Jag satt vid datorn och bloggade medans Lucas satt i badet. Han satt och sjöng och hade sig med alla sina båtar, men plötsligt blev det tyst och jag hörde bara bubbilibubb. Jag sprang in i badrummet, som ändå bara är ca 2 meter ifrån och där satt han med sin ketchup flaska som gav detta hemska ljud. Min första tanke var ju nåt helt annat och som jag inte ens vill nämna, men jag tror ni vet vad jag menar. Mina ben darrade i flera minuter! Usch, vad de små liven kan skrämma livet ur en...


Rabattkod som faktiskt fungerar

2009-09-22 @ 19:15:19
Om ni hittar något fint ni skulle vilja köpa på Jotex just nu så får ni 50% rabatt på den dyraste varan om ni använder er av koden 9231. Jag beställde precis mattan med den koden och det fungerade alldeles utmärkt! Lycka till!

Facebook

2009-09-22 @ 19:05:04
Tänk att det är en så populär sida! Jag gick med där och har hittat en del vänner, men jag är inte så särskilt aktiv måste jag erkänna. Är det nån av er som är medlem?

Klickat hem lite nytt till hemmet

2009-09-22 @ 19:00:52
Jag är så less på min matta i hallen så idag klickade jag hem en ny. Det är en mörkare tid nu och då kan det bli fint med en lite ljusare matta i hallen mot vad jag har idag. Sen beställde jag givetvis lite nya gardiner.




Djupa tankar

2009-09-22 @ 11:03:34
Usch, idag känner jag mig så konstig. Dels vaknade jag med världens stelaste nacke och sen känner jag mig som i en glasbubbla. Tankarna är nån helt annan stans och jag jag vet liksom inte hur jag tänker. Jag tror ärligt talat att jag har klivit in i en kris. Nu vet jag inte alls hur det känns och jag tror de flesta känner olika, men nånting är det uppenbart. Allting känns trist och tidlöst. Jag vill byta ut allting hemma till nytt. När jag känner så har jag kommit fram till att jag ofta fixar och donar hemma. Byter gardiner, krukor och kan så löjligt som att flytta en sak till ett annat ställe. Men då är det nåt nytt och en annan syn på det rummet. Det måste vara nåt fel i skallen på mig! På nåt sätt tror jag det handlar om att man flyr från nåt, som i mitt fall ångest. Det går inte att sätta fingret på vad det är, men att jag känner mig nedstämd är jag klar med. Jag kan faktiskt minnas när jag var barn hur jag kunde sitta och kura ihop med en kudde och bara gråta, men jag visste aldrig varför. Min fostermamma blev så frustrerad och visste inte vad som var fel. Ju äldre jag blev ändrades beteendet, men har tagit ut min depression på nåt annat istället. Det går i faser och just nu tror jag att min ålder kommit ikapp mig. Därför tror jag att en stor förändring kan hjälpa mig och det kan i det här fallet vara att byta jobb.

Lite bilder

2009-09-21 @ 20:26:37
Här är min "pappa". Nej då, men jag önskar han vore det! Det är Stickan från Hofors!



Här är hans älskling, Ulla-Britt



Här är Carinas fina blomma som stod på bordet.



Här är tokiga Carina. Hon är för gó! Puss på ré.




Carinas man, Stefan, som är son till Ulla-Britt.




Här är deras underbara uteplats som vi solade på i lördags.



Ett vardagsrum med stil. Kolla in vitrinskåpet.



Här sitter vi och solar och tar en kall.



Här är vi klara till att gå till festen.






Det är den här blusen jag menade att jag köpte på torget. Jag prutade ner den till en hundring!



Tog vara på tillfället

2009-09-21 @ 20:01:23
Det är inte alltför ofta man får tokstädryck, men idag fick jag det och har dammat allt jag kan tänka mig. Jag samlar på änglar och har en hel del ovanpå garderoberna i sovrummet och där kan jag erkänna att jag inte dammat på ett bra tag. Gissa om det var äckligt! Det korvade sig av damm. När jag var klar med det fortsatte jag med andra ytor man heller inte gnuggar så ofta på. Hjärnan är i högvarv i tankarna på jobbet jag sökt och det går inte att sluta tänka på det.  I dag när jag kom hem från jobbet var det så skönt för jag hade maten serverad. Tänk så gott det är att äta när man inte behövt tillaga den själv. Visst är det konstigt? Även om det är en hur enkel rätt som helst så är det ändå så mycket godare. Nu börjar den här mörka tiden att närma sig mer och mer så snart är det mörkt när man går hem från jobbet till och med. Det enda som är mysigt med att det blir mörkt så tidigt är att man kan tända en massa ljus överallt. Jag älskar att tända ljus lite överallt, helst med doft. Just nu luktar det bara rengöringsmedel och ättika här hemma. Jag har sprutat hela badrummet med ättika för det är helt kanon mot kalk. Sen måste jag erkänna att jag tycker om den doften. Allt som sticker lite i näsan så som smörgåsgurka, vinäger och HP. Nu ska jag ta fram lite kort från helgen som jag lovade.

Lite hjärngymnastik

2009-09-21 @ 16:31:07
kan vara roligt ibland. Gör det här IQ-testet för skojs skull.


Film

2009-09-21 @ 16:09:42
Jag är inte så mycket för att titta på film eller tv men har fastnat för Wallander filmerna. I går såg vi Cellisten och den va lika bra som alla de andra. Det var så skönt att bara sätta sig i nattlinne efter att ha goffat en kebabpizza. Jag äter så sällan pizza så när jag väl gör det är det så otroligt gott. Varje gång jag beställer tänker jag att det ska vara med ost, men sen ångrar jag mig alltid och det får bli utan. En pizza är så otroligt flottig i mina ögon och då känns det alltid mycket bättre att undvika osten. Sjukt va?

Dagens outfit

2009-09-21 @ 15:06:38

Nu har jag varit i shoppartagen igen. Den här tunikan plus en rosa köpte jag ihop med mina blanka leggings jag hade till festen. De är helt i bomull och passar både till vardag och fest. På tassarna har jag mina nya stövletter jag också köpte till festen. De var faktiskt skita sköna och jag fick inte ens skavsår vid första tillfället.

Tunikan är från HM
Skorna från Skopunkten
Jeansen från Vero Moda




En måndag efter en helt underbar helg

2009-09-21 @ 14:58:19
Måndagar är för det mesta pest och pina, men den här kändes märkligt nog annorlunda. Vi åkte till ett par helt underbara vänner i Hofors i fredags och stannade där tills igår. Vi blev serverade allt gott man kan tänka sig. På lördagen var vi på en 40 årsfest med en massa god mat. Nu ville jag känna mig pigg på söndagen i och med att jag skulle på intervju så jag stod mest i köket och hjälpte till. Vilken lördag vi hade! Det var som en riktig sommardag. Jag satt på terassen och solade i bara Bh och jag blev till och med lite solbränd så där passande till festen. På dagen tog vi en runda i Hofors centrum, som inte alls är så särskilt stort. På torget fanns det ett litet stånd med kläder och som jag givetvis inte kunde låta bli. Så det blev ett par jeans och en jätte fin blus som jag hade på kvällen. Ska lägga ut lite bilder på det sen. I går vaknade jag och var nervös. Hjärtat slog dubbelt så fort. Intervjun började vid 14:30 och jag blev pressad av 6 personer. Det var så jobbigt! Jag har ju ingen speciell erfarenhet av intervjuer i och med att jag jobbat på samma jobb i 21 år, men jag tror det gick bra. Det var 400 som hade sökt och jag var en av 12 de tog in för en intervju. Det ska man nog känna sig stolt över. Så nu har tankarna gått för fulla muggar, får jag jobbet, kommer jag att trivas, kommer jag att ångra mig osv. Men nu ska jag försöka tänka positivt tills jag får ett svar.

Äntligen fredag!

2009-09-18 @ 09:57:31
Som vanligt är man lika glad när man går upp en fredagsmorgon. Grejen är att jag somnade på spikmattan igår kväll och sov i över två timmar på den. När jag vaknade gjorde det så grymt ont. Det sved och brändes som bara attan, så det tog nästan en timme innan det släppte och jag kunde somna om. Men när väl klockan ringde så slog man upp "öjonen" och insåg, ja, det är fredag! Direkt efter jobbet bär det iväg mot Hofors och det ser jag verkligen fram emot. I dag bidde det lite blått och rosa. Just den här klädseln känner jag mig fakitskt rätt ung i:) Det är en kjol från ungdomsavdelning H&M. En vanlig långärmad rosa topp också från H&M. Ett blått sommarlinne och ett par blåa tights från Josefssons. Sen mitt gulliga halsband som jag fått av Malin från Guldfynd.



Fotograf: Malin

Bekymmerfritt

2009-09-17 @ 19:41:13
Tänk så coola barn är! I den här åldern behöver de inte bekymra sig över nåt, de bara är. Som här sitter Lucas och badar och trixar. Sitter bara å tittar på en gammal ketchup flaska och funderar på vad han ska göra med den. Tänk om livet ändå kunde få vara så enkelt. Få allting serverat.


TORSDAG

2009-09-17 @ 19:30:39
I går var det ju vår hederliga lill lördag så jag drack lite vin och herre gud så gott det var! Men tyvärr hade jag lite ont i skallen i morse, vilket är självförvållat. I dag ska jag inte göra nånting annat än prova ut de kläder jag ska ha på mig på lördag. Jag shoppade två par nya tunikor igår och jag tror det får bli en av de. Till det köpte jag ett par lite blankare leggings, så det känns lite mer festligt. Malin höll på att bli tokig på mig för jag ville ha så mycket nytt. Kunde inte låta bli att köpa ett par nya skor, men när jag kom hem var den ena en storlek större. Det stod 39 under båda skorna, men i den ena stod det 40 och det kändes. Åh, jag som precis hade kommit hem och de stängt för 2 minuter sen!
 Så jag får ta mig och byta på lunchen i morgon för vi ska åka till Hofors direkt efter jobbet.

Den här ska jag ha på lördag så jag tror det blir skitsnyggt med dessa stövletter till. Sen ska jag ha ett par lite blanka leggings.
 



Har du tänk köpa dig en ny väska

2009-09-16 @ 13:17:50

Vi tjejer är väl otroliga när det gäller väskor. Vi vill helst ha flera olika färger i olika modeller. Den här tycker jag är skitfin och skulle kunna tänka mig.

Väska «Anna»
Mått: ca. 37,5 cm/9 cm/21 cm.
Pris: 299:-
Finns i svart och brun på Bonprix


En lila löspitt

2009-09-15 @ 21:34:03
Jag måste ju bara skratta!!! Har ni sett nån liknande? Inte för att den ser så särskilt skön ut...


Lagt bud på dessa

2009-09-15 @ 21:27:07

Sprillans nya högkvalité RQS gummistövlar/regnstövlar strl39Nu har jag lagt mitt första bud på Tradera.
Det är ju skitroligt och spännande att buda. De här tyckte jag va lite läckra så vi får väl se om de blir mina.


Dagens

2009-09-15 @ 21:20:38

Dagen gick undan och jag fick komma hem och krama Lucas efter morgonens tjafs. Iväg snabbt som ögat med Malin till dansen, som hon nu känner att hon inte vill fortsätta. Jag tror jag blir tokig! Hon har inte kommit fram till vad hon vill göra. Fotbollen slutade hon med innan sommaren för hon ville börja dansa istället, men efter dagens dans vet hon inte vad hon vill göra. Hon va skitförbannad! Hur som helst så kom vi hem och då med raketfart till tvättstugan. Nu har jag tittat på Idol och fan vad det är kul. I morgon ska jag ha en kväll vid garderoben. På fredag ska vi åka bort och måste ha hittat ut nåt att ha till 40 års festen vi ska på. Som vanligt skulle jag vilja köpa nåt nytt, men jag ska börja med att prova ut nåt läckert utifrån det jag redan har. Nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag så jag blir lagom dåsig innan sovdags.

Natti natti


Kan bli dyrare att handla på nätet

2009-09-15 @ 10:42:21
Som ni minns köpte jag en jättefin tunika på Halens som jag lämnade tillbaka för den var för stor. Då tar de en returkostnad på 55kr. Sen fick jag en mindre storlek men klänningen hade en jätte konstig form så den fick oxå gå tillbaka. I den beställningen hade jag beställt ett linne som va jättebilligt, men nu blev det linnet helt plötsligt skitdyrt på grund av dessa returkostnader. Nu är ju Halens dyra på frakten redan från början och vid en retur är de oxå dyrare än andra. Det tycker jag är så otroligt synd i och med att de har så mycket fint. Skulle jag driva en postorderfirma skulle jag se till att hålla mig till låga fraktkostnader så folk handlar oftare.

Min idol har nu dött

2009-09-15 @ 10:31:06
Tänk så vidirig den jävla cancern är! Så här är det så svårt att se en så fin människa.


Colleagues paid tributes to Patrick Swayze 

Här fimpar han 5 minuter innan han dör




En morgon med barn

2009-09-15 @ 10:17:27
Hua, vilken morgon!!! Det började med att Lucas skulle sätta sig och rita precis när vi skulle gå. Jag lyckades övertala honom att vi måste gå men det blev en enda stor kaos. Efter halva vägen ville han byta från röd till grå cykel. Vid nästa försök hann vi oxå halvvägs, men då skulle han byta skor... Då började mitt tålamod att tryta och ittitationen blev allt värre. Vid det sista försöket kom vi en liten bit till och då ville han inte cykla och stod bara där och grinade. Då hade mamma hunnit bli än mer irriterad och gick raska steg fram till honom, drog av honom hjälmen, kastade in cykeln på terassen och tog med honom i handen. Sen blev både hans och min dag förstörd! Det finns inget värre än att bråka med sina barn. Det gör så ont i hela ens kropp och själ. Man önskar det bara gick att sätta sig och invänta att han bestämt sig, men klockan går väl aldrig så fort som på morgonen. När jag skulle gå från dagis va han jätte ledsen och kände själv att det blev fel. Jag var ledsen på vägen till jobbet och kände en enorm längtan efter en stor bamsekram!

Eltandborste för endast 1kr

2009-09-14 @ 14:48:44



Du får en uppladdningsbar eltandborste för endast 1 kr (värde 599 kr)! Porto- och expeditionsavgift om 39 kr tillkommer. Med eltandborsten får du ett borsthuvud. Efter det får du ett tvåpack nya borsthuvuden var tredje månad i en bekväm tillsvidare prenumeration!
Du kommer få hem Dentallys startpaket innehållande en uppladdningsbar eltandborste och ett borsthuvud. För detta betalar du endast 1 kr samt Postens avgift på 39 kr. Därefter får du bekvämt ett refillpaket hemskickade var 3:e månad som vardera kostar 79kr samt Postens avgift på 39kr. Du förbinder dig att mottaga tre styck refillpaket. Totalbeloppet (394 kr) kommer på en samlad faktura med ditt första paket. Du bestämmer själv hur ofta eller sällan du vill ta emot dina refillpaket. Efter dina 3 refillpaket kan du när som helst avbryta din prenumeration, genom att enkelt administrera din prenumeration på Internet eller kontakta vår kundtjänst.


En minikompressor

2009-09-14 @ 13:24:54
Tänk så många gånger man svurit åt att man inte har en bra pump. Den här ska jag beställa för att ha i bilen. Då den går på 12v är den perfekt just för bilen.
Med produkten följer det med olika munstycken som kan behövas beroende på vad som ska pumpas upp.

Priset är 99kr


Växeln hallå hallå hallå!

2009-09-14 @ 13:05:45
Nu finns det så otroligt läckra telefoner i gammal stil och det tycker jag är så häftigt. Jag tänker mig ett litet runt bord på sidan av soffan med den här på, visst vore det lite läckert? Då behöver man inte springa och leta efter den där satans bärbara heller! Ja, en sån här ska jag ha, men vet inte vilken av dessa som skulle vara snyggast.

Vad tycker ni?




Måndag

2009-09-14 @ 12:56:48
Hej å hå så fort en helg kan gå!
Tittade på långfilmen som var i går kväll (kommer fan inte ihåg vad den heter) och för ovanlighetens skull såg jag hela. Det va en film i min smak. Trots att klockan var så mycket så hade jag skit svårt att somna. Jag låg och funderade på både det ena och det andra, det är kalas här och kalas där. Jag var så trött i morse att jag skrattade åt mig själv. När jag är så trött kan jag bara titta med ett öga så när jag skulle hälla upp vatten i en mugg hällde jag bredvid så det rann vatten ner på golvet. Inget kaffe hade vi heller så det tog ett bra tag innan jag vaknade till. Nu när jag är ljus i håret reagerar jag själv varje gång jag ser mig i spegeln och alla kläder jag provar ser helt annorlunda ut i hop med den nya hårfärgen. Vad mycket håret gör egentligen. Idag åkte en gammal långskjorta fram och helt plötsligt tycker jag att ljusblått är skitfint. Åtminstone nu när jag är ljus. Tog mina nya skor och fick världens skavsår. Jag hatar en del nya skor!


Planera redan nu dina julklappar

2009-09-13 @ 18:28:58

Tiden går så fort och snart är julen här. Man tycker alltid att man har god tid på sig att planera sina julklappar men snart är det december och så står man där och man har missat flera stycken. En idé är ju att söka på nätet på olika saker och det kan vara allt mellan himmel och jord. En värdefull klapp är ju nåt personligt och här kan du beställa både kalender, böcker, en mugg etc med egna bilder.



Annorlunda barskåp

2009-09-13 @ 18:13:36
Jag gillar annorlunda saker och den här tycker jag är en helt unik grej. Ett barskåp som ser ut som två tunnor på varann.



Visst är den cool?

Häftiga soffor

2009-09-13 @ 18:05:59
Tänk så mycket olika modeller av soffa det finns. Den här hittade jag på en sida, visst ser den läcker ut?


Soffa med många möjligheter! 3sits med divan plus fotölj eller 4sits med divan

Soffan är i Pu och sittytorna är i microfibertyg.

Mått: 300x190cm (3sits plus divan
75x95 cm (fotölj)


Här är en annan annorlunda modell



Mattips

2009-09-13 @ 16:04:14
Har ni provat Keldas nya carbonara sås?
Om inte, gör det! Den är helt fantastiskt god och det är så enkelt att göra en pastarätt med tärnad skinka el. kassler blandat med carbonara såsen. En perfekt maträtt för småbarnsfamiljer som vill göra något snabbt och enkelt. Jag är jätte besviken på att Ica Kvantum inte tagit hem den så jag måste alltid gå till vår lilla butik, Årstahallen för att köpa den.

Har du fått tillbaka blomflugorna

2009-09-13 @ 15:55:40
Då har jag ett tips:
Blanda en del vatten
En del äppelcidervinäger
Ett par droppar diskmedel

Supergoda scones

2009-09-13 @ 14:12:19
Nu har vi ätit av Malins goda bröd. De blev jättegoda! Nu vet jag vem jag ska ta till hjälp när det gäller att baka bröd.


Fina saker

2009-09-13 @ 13:43:38

 En Kanna i zink med reliefmönster. Stor och rejäl för fina höst-vinterbuketter. Tallriset med dekor står stadigt i den här. Storlek: 25 cm hög och 15 cm diam. nertill. Design: Miljögården.

 Har ni någonsin sett en sån fin dörrmatta? Man blir ju helt lycklig när man kliver in genom dörren. Material: kokos eller jute...vet inte riktigt men den river. Storlek: 70 x 40 cm.

 Fina och välgjorda pilkorgar med hjärtform. De är klädda med plast inuti, men den går lätt att ta bort om man så vill. Plantera i dem eller använd dem som krydd-skördekorg ute i landet. Frukt trivs i såna här korgar också. Tre storlekar att välja på:
Stor: 34 cm tvärsöver och 34cm hög inkl handtaget.
Mellan: 27 cm tvärsöver och 28 cm hög inkl handtaget.
Liten: 22 cm tvärsöver och 24 cm hög inkl handtaget. ( Lagom till en krukväxt )

 Korthållare på jutesnöre

175 cm natursnöre med nypor att hänga upp kort i. På snöret sitter också änglar, hjärtan mm i zink.

Detta och mycket mycket mer hittar ni på


Lite myspys

2009-09-13 @ 13:27:13

GlasfiberlyktaGlasfiberlykta
Lykthållare BlommaLykthållare Hjärta
VäggljusstakeLjusburk

Nu börjar det bli mörkt och burrigt ganska så tidigt på kvällen och då är det mysigt att tända en massa ljus.
Här kan du hitta massor av fina saker. Klicka på bilden nedan.

Heminredning & presenter - Ljusburk - Mixin


Kolsyrat vatten kan ge tandskador

2009-09-13 @ 13:07:26

Tandhygienisten Agneta Engstöm presenterar en rapport som visar att vissa köpta mineralvatten, och hemmagjort bubbelvatten, på grund av kolsyra eller tillsatser har så lågt ph-värde att emaljen på tänderna riskerar lösas upp och fräta bort.
-Man måste titta på vatten man köper i affären. Allt vatten som står i hyllorna är inte bara vatten


Bakning

2009-09-13 @ 12:57:52
Snart ska vi få smaka på nybakat bröd som Malin bakar. Det ska bli spännande! Själv är jag otroligt dålig på bakning för jag tycker det är så tråkigt. Däremot tycker jag det är roligt att tillaga nya maträtter, särskilt när det blir gott.

SÖNDAG

2009-09-13 @ 12:55:26
Fy, vad trött jag va i morse! Jag somnade på spikmattan i soffan igår och gick inte att väcka, så jag vaknade efter flera timmar och då lovar jag att ryggen var prickig. Efter frukosten idag lade jag mig igen och somnade om till 11. Sen tog jag en power walk i 50 minuter. Det var verkligen skönt. Men jag måste säga att det är skrämmande, jag mötte 2st anorektiker. Det ser jag direkt och får såna vidriga tillbaka tankar på när jag själv var så sjuk. Inte för att jag nån gång kommer att bli frisk (:)) men jag är så otroligt glad att jag gått vidare och kan leva ett normalt liv. Under promenaden gick jag och funderade på min planerade fest och det är så kul att planera till nåt sånt. Hittills har jag fått ihop 32 st, men det är ju alltid nån som hoppar av. Nu ska jag ta mig en hemmadag, om jag orkar. Jag har en son som är helt rabiat just nu. Han gnäller och skriker om allt och blir helt vansinnig när han inte får som han vill. Trodde att 5års åldern skulle bli mindre jobbig... Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer.

Kulturnatten

2009-09-12 @ 19:03:58
I kväll är det kulturnatten i Uppsala och vi funderar på att åka ner och titta lite. Är det nån av er som ska ner?


En maträtt med banan

2009-09-12 @ 19:01:26
Jag skriver alltid matschema för en hel vecka och hade bestämt mig för att göra en rätt med kyckling och banan. Det blev helt super och en rätt som jag tänker göra igen.
Först värmde jag olja och curry, sen hade jag i lök så den fick bli mjuk. Därefter lade jag i kycklingen som jag skurit i bitar och stekte de gyllenbruna. Sen hade jag på buljong och 3dl vatten+2 klyftor vitlök. Bara den doften var helt underbar! På med matgrädde blandat med idealmjöl. Sen hade jag på flytande kyckling buljong och honung + salt o peppar. Jag gillar lite sötare mat så jag tog ganska mycket honung. Till sist hade jag i en mosad banan som var ganska brun.

En helt underbar rätt!

Ingr.
Olja
1 gul lök
2 klyftor vitlök
½ köttbuljon + 3dl vatten ( som jag värmde i mikron)
Idealmjöl blandat med matgrädde (2,5dl)
kycklingbuljong (flytande)
honung
1 banan (mosad)
salt o peppar

Den blev min!

2009-09-12 @ 13:27:25
Syrran hjälpte mig att buda på Tradera i och med att jag inte kunde bli medlem på grund av nåt jävla arsel som reggat sig med mitt personnummer.

Hur som helst så blev den här min för 68kr
Den blir nog skitbra som 70 tals klänning.

Klicka för att visa Megabild! Vintage klänning 60-70 tal-Retro-stl.40

Dagens outfit

2009-09-12 @ 13:13:10
Min nya klänning från second hand.
Tänk att man kan fynda så fina kläder för bara 45:-




Klänning från Helping hand 45:-
Skor från Helping hand 16:-
Halsband från Rusta 59:-
Linne från Vero Moda (100 år sedan)

Fy vad obehagligt

2009-09-12 @ 11:08:24
Skulle registrera mig på Tradera men då har nån jävel regga sig med mitt personnummer!

Fan vad obehagligt!

Vad tycker ni om den här?

2009-09-12 @ 10:26:16
Hittade denna på Tradera och undrar vad ni tycker, är det här en 70 tals klänning?

Klicka för att visa Megabild! Vintage klänning 60-70 tal-Retro-stl.40

Skitsnygg cardigan

2009-09-12 @ 09:28:09

 Elite Ladies

Jag älskar den här färgen, men tyvärr innehåller den både ull och akryl och det kan jag inte med.


BEHÖVER HJÄLP!

2009-09-12 @ 09:05:20

I går var jag till Myrornas och tittade efter 70-tals kläder men det är inte lätt! Det är tydligen så poppis och ungdomarna handlar upp det mesta sa hon i butiken. IOF kan ju inte modet sträcka sig hur långt som helst så jag tycker bara det är roligt att gammalt mode kommer tillbaka. Nån som har några bra tips på var det finns 60-70 tals kläder? Tradera kanske?


CYKELSITS BORTSKÄNKES!

2009-09-12 @ 09:01:44
Nu är Lucas så pass stor och vill cykla själv så nu har jag en cykelsits över. Den är köpt på Barnens hus och har ett sittskydd i tyg. Nu vill jag göra den som behöver en sådan en tjänst så jag skänker den.

Nu vill jag verkligen att ni ska ta den chansen och tyck inte det är pinsamt. Det är bättre att nån får användning av den än att jag kastar den, eller hur?

Så va inte feg nu, hör av dig innan den åker i soporna!

Godmorgon lördag

2009-09-12 @ 08:57:09
Hej alla glada läsare!

Då är det lördag och det kryper i kroppen redan nu om att få komma på intervju. Jag kan inte släppa tanken på om jag skulle få ett nytt jobb. 21 år på samma ställe är länge och det är som ens andra hem. Men nu när jag snart fyller 40 borde man börja ett nytt liv. Bara av att klippa av sig håret som jag gjorde igår känns helt underbart. Jag blev till och med glad av att se mig själv i spegeln i morse, ha ha ha. Det är ju inte allt för vanligt om jag säger så, det har snarare varit en mardröm tidigare. I går var vi på Dragon och käkade och det är lika gott varje gång. Till och med Lucas åt som en häst och då är det gott. Vädret här i Uppsala är inte alltför bra idag men det regnar i varjefall inte. Snart kommer farfar (Lucas) och vill bli klippt. Han är uppe med tuppen varje morgon så han går säkert hemma och trampar redan nu. När man är pensionär kan man tycka att man vill njuta av att sova ut, men han är uppe vid 4-tiden och dricker kaffe. Undrar hur man själv blir.... Sova som är så skönt.
I dag skulle jag vilja nosa lite på nytillskottet, (systerdotterns barn), men man vet hur det är när man kommit hem från BB, alla ska komma på en och samma gång.

Vad ska ni hitta på idag då?

Skrek rätt ut av glädje

2009-09-11 @ 18:07:43
Tidigare skrev jag att jag är så less på jobbet och vill göra nåt annat, så jag har sökt några jobb och hoppas på att få göra nåt annat, eller rättare sagt jobba på ett annat företag.

I dag ringde de från Uppsala kliniken jag sökte till sist och jag ska få komma på intervju!!!!!!!

Nu vill jag att ni alla håller tummarna för mig!

Nu ska vi på restaurang

2009-09-11 @ 17:58:56
Alla i familjen är hungriga utom Lucas, för han sover.

En jobbig fredag...


En ny stjärna

2009-09-11 @ 17:51:41
Min dotter älskar att sjunga och här står hon och sjunger för mig.
"If I where a boy"



Hon vill gärna bli kändis och det här är ju en bra början.

Nu är det gjort!

2009-09-11 @ 17:39:54
Jag unde inte låta bli....
Det blev både kort och ljust!
Här fönar Kattis håret...








Jag är helnöjd!



Så här gräsligt var det innan!

Här är jag mörk

Laila Maria Öhneskog

Nu kan du säkert lägga en extra nyckel ute

2009-09-11 @ 11:00:36
Den här passar oss alldeles utmärkt! Som campare lägger man ofta ut en extra nyckel så man inte ska bli utelåst och den här ska jag köpa och lägga i förtälet.
Du kombinerar din egen kod och kan även sätta fast den.
Pris: 329,00 kr på Smarta saker

Evighetsgrej

2009-09-11 @ 10:49:18
En smart uppfinnare har kommit på dessa.

Har du någon gång kastat bort en, väska, klänning, kuddfodral, ett par jeans eller ett båtkapell för att dragkedjan var trasig? Nu kan du fixa de flesta trasiga blixtlås enkelt med en ny smart svensk innovation! ZlideOn ersätter med ett enkelt handgrepp  trasiga dragkedjor. Montering görs på befintlig dragkedja och ersätter trasig löpare. Produkten finns för de flesta dragkedjetyper. ZlideOn är framtagen i tolv olika modeller som motsvarar så gott som alla i dag kända dragkedjor. Produkten är indelad i två grupper, coil/spiral och plast/metall.

Kolla in här!

Ha koll på dina barn och skor

2009-09-11 @ 10:40:39
En väldigt smart oc bra sak att sätta på skorna. Hur många gånger svär man inte över att allt ska märkas?!

En smart sak helt enkelt.



Visst är den här snygg?

2009-09-11 @ 09:13:37

Sitter och funderar på om jag ska klippa av mig mina risiga tafsar och göra nåt kul istället. Jag har haft kort tidigare men tyckte det var så jobbigt att klippa sig hela tiden. Men med mitt tunna babyhår går det inte att göra så mycket. Den här skulle jag lätt kunna tänka mig!



Det är egentligen bara håret vid sidorna som skall bort.


Nyheter från Elite Ladies

2009-09-11 @ 08:27:16
Inte för att jag skulle köpa mig nåt sådant, men det är alltid roligt när det kommer nyheter så man är informerad i modet. 





Visst ser de läckra ut?
Till en maskerad eller nån annan rolig fest skulle jag kunna ta nr 1 el. 5

Vilken tycker ni är läckrast?

 

 

 


En färgklick så här på freda´n

2009-09-11 @ 08:16:49
Tjoho, äntligen fredag!!! I dag tog jag på mig min nya skjorta som jag fyndade på second hand igår. Den skulle bli en riktig vardags skjorta hade jag tänkt mig, men allt som är nytt får vara lite mer festligt till en början. Sen hade jag precis börjat plocka undan mina sommarkläder där jag hade en kjol i passande färg, så den kom fram en gång till. Man ska ju ta vara på varje minut som liknar sommar!







Som vanligt får jag be om ursäkt för de dåliga bilderna.
I kväll ska jag slå till på en ny mobil med lite bättre kamera. Har velat så länge över hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Tänkte först att jag skulle satsa på en vanlig kamera, men det är mycket lättare att hantera överföringen med en mobil.


I går skulle jag lägga in en äkta sommarbild, men datorn krånglade.
Det var verkligen en riktig sommardag igår och så här var det längesen man kunde sitta ute.



Jag fick till och med en kant efter Bh:n (men den visar jag inte,hi)

Den här skulle jag vilja ha

2009-09-10 @ 19:54:55


Artikelnummer: Easy

Pris: 7 990 kr
 
Easy hörnsoffa med öppet avslut.
B 255 cm.
(9.990:-)

Chilli har de så himla mycket fina saker, men även möbler och den här soffan skulle jag vilja ha.
Där kan man gå länge och fantisera om hur fint man skulle kunna ha det hemma. Bara som en ny skål i en annorlunda stil är roligt.

En sida med massor av kort du kan beställa

2009-09-10 @ 19:30:23


Gå in här och titta om det är nåt som faller er i smaken för ett passande tillfälle

 


Det här ser väl gott ut?

2009-09-10 @ 19:25:16


Du behöver:

Servering:

  • ev. jordnötter

Gör så här:

Strimla kycklingen.

Hetta upp en stekpanna med smör. Lägg i kycklingen och strö över curry. Salta och peppra

Strimla paprikan och eventuellt bacon och låt steka tillsammans med kycklingen.

Rör sist ner crème fraiche och låt allt koka 1-2 min. Smaka av med curry och salt så att du får önskad smak.

 

Strö eventuellt över lite jordnötter vid servering


En doft med 41% rabatt

2009-09-10 @ 19:02:03
Leau par kenzo Woman, EdT 50mlLeau par kenzo Woman, EdT 50ml
Beskrivning - En doft av vattenlilja, frostig vattenmint och vanilj.

Den finns på Parfym.se

Passa på att fynda på Catalog

2009-09-10 @ 13:30:11
På jackor har de upp till 70% rabatt just nu!

Gå in här så kommer du direkt till jackorna.

Lycka till!

Second hand är roligt

2009-09-10 @ 13:27:27
De här hittade jag på en secon hand butik. Skorna kanske inte är i det senaste modet, men de kostade bara 16:- Klänningen betalade jag 40:- för och skjortan 35:- I bland hittar man jättemycket fina saker och ibland ingenting. Det här är iallafall jag glad över!




En helt underbar vegetarisk rätt

2009-09-10 @ 09:52:06
I går var det en dag med en ny maträtt och det blev så otroligt gott. Då blir man så glad! Nu gillar min man hellre riktig kyckling än quorn, men det var helt ok sa han.

Ingredienser:

*1 påse Quornbitar (300g)
*Olja
*1 gul lök
*1 paprika (valfri)
*Tomatpuré (
Heinz med smak av paprika, lök och vitlök)
*Grönsaksbuljong ca 2,5msk (flytande)
*Chilipulver alt paprika
*Flytande honung (efter egen smak)
*Lite vatten
*Pasta

Hetta upp oljan och lägg i löken.
Låt den bli genomvarm och mjuk.
Lägg i Quornbitarna så de blir uppvärmda.
Häll på tomatpuré, paprika, buljong, honung, lite vatten.
Krydda med chili el. paprika och lite salt.
Jag valde att göra den ganska så söt och stark så jag tog väl med honung och chilipulver
Låt rätten puttra ett tag och servera pasta till

Tycker man att rätten blir alldeles för röd kan man ha i en liten liten klick med naturell cremefraiche el yoghurt

Vad ska man annars göra

2009-09-10 @ 09:29:40
I dag är lilla älsklingen feberfri och sitter just nu och spelar. Han börjar nog bli lite rastlös av att bara vara hemma så det blir nog roligt för honom att träffa sina kompisar i morgon. Nu är det roligare att vara hemma med pappa som också tycker om att spela och bygga lego, men morsan.... hon är skittråkig tycker han. Så jag sitter här och skriver och ska snart sätta på lite kaffe, men sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Nu brukar dagarna gå väldigt fort när man är hemma, men så här på fm känns det segt. I morgon kommer Malin, Då får jag en vecka med henne igen!

Har fyndat

2009-09-10 @ 09:20:07
Som snusare är det katastrof när den sortens snus man gillar försvinner. I dag är jag hemma med Lucas och passade på att surfa runt lite för att hitta den och det gjorde jag!

Så för er som snusar är det många gånger värt att köpa via nätet.
Den sidan jag hittade mitt är Snus2

En sommardag

2009-09-09 @ 10:47:45
I morse var det härligt att gå upp för solen var tillbaka igen. Man har så svårt att acceptera att hösten snart är här så jag tar gärna lite mer sol och värme. Tog matlåda idag så man kan få lite röda kinder samtidigt som man får i sig mat. Just nu har mitt hår blivit så långt och jag får ingen ordning på det, men jag vill heller inte klippa av mig. När jag inte får till frissan är det heller inga kläder som känns bra så idag fick det bli en tant grön klädsel som jag haft en gång tidigare. Men efter tvätten åker den till Malins byrå för då har jag haft den färdigt. Ett par tre gånger, max, har jag de kläder som jag känner "sådär" för.

Kolla vilket putarsel jag har och hur håret hänger som svinto!




Uppbokad kväll

2009-09-08 @ 17:25:48
Hem, laga mat och iväg på föräldramöte på skolan. Å jag som har världens huvudvärk! Har nog druckit för lite vatten idag. Jag är skitadålig på att dricka på dagarna och vissa dagar går det bra å andra inte. Fast jag har en vattenflaska på mitt skrivbord så glömmer jag bort att dricka. Lucas är fortfarande sjuk och han har haft ytterligare en dag med pappa. Om det inte vänder i morgon blir jag hemma på torsdag. Sen är det bara fredagen kvar och då kan jag tycka att han ska få vila en dag till, så jag kanske bara jobbar en dag till den här veckan. Jag fattar inte hur fort veckorna går egentligen. Ändå tycker jag inte att jag gör så mycket. Jag ville ju börja dansa men det sprack ju. Får ta det nästa kurstillfälle. Snart är fisken klar så jag lär väl sätta fart så jag hinner till mötet, som jag inte har det minsta lust att gå på. Vi hörs lite senare.

Ny höststövel kanske

2009-09-08 @ 11:17:28
En prisvärd och snygg stövel från Bonprix

Stövel349:-
Stövel

Snart kärring

2009-09-08 @ 10:43:36
Nu är det inte så många månader kvar tills jag blir kärring! Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra och nu har jag bestämt mig för att ha en fest och inte vilken fest som helst, utan en 70-tals fest! Så nu ska jag börja leta efter kläder och annat från den tiden och det ska bli så kul. Vi har några second hand butiker här i Uppsala, men det kanske finns andra ställen att leta på. Tradera är ju också ett alternativ och där finns det ett och annat plagg, men det känns alltid mycket roligare att prova först. Är det nån som har några tips på vart man kan hitta mycket från den tiden? Jag ska även duka med den stilen så det gäller även dekoration och annat roligt.

En blandad dag

2009-09-07 @ 21:27:03
I natt blev det inte mycket sova av för lilla Lucas blev jätte dålig igår kväll. Han vaknade i natt och det bara kokade om honom. Var det inte för att han var för varm så var det gubben som snarkade:) Lucas fick ha en dag hemma med pappa idag för jag hade möte med min chef, som faktiskt var både bra och skönt. Vi satt i tre timmar och jag sa precis vad jag tyckte och det behövde hon verkligen höra. Sen rullade dagen på i ilfart. Hem å åt middag, iväg och handlade o ladde medicinskåpet med febernedsättande medel. Hoppas det inte blir mer än så här eller att vi också bli sjuka... Nån influensa har jag ingen lust att få!

Egentligen har jag inte så mycket vettigt att skriva idag för jag är inte på ett sånt humör. Ska dra mig till sängs snart och hoppas på en hel natt sömn.

Prosit sa lilla sjuklingen, så nu börjar säkert de där härliga snorandet också och då brukar man sällan klara sig.

Mörkt eller ljust

2009-09-06 @ 18:57:44



Nu är jag sugen på att färga håret mörkt igen... Vid den här årstiden brukar jag vilja ha håret lite mörkare men jag känner mig lite osäker på hur jag ska göra. Just när det nyfärgat är det så satans snyggt, men man måste ju underhålla det regelbundet för att behålla den mörka glansen.

Vad tycker ni, vilket är finast?

Statist

2009-09-06 @ 18:17:33
Ha, nu har jag registrerat mig som statist! Det kostar en summa per år, men tänk vad roligt det skulle vara om man skulle få vara statist eller bli uttagen till en reklamfilm... Vilka ryck man kan få ibland, hi.

En grå randig söndag

2009-09-06 @ 14:15:18
Nu har jag badat och oljat in mig, herregud så skönt! Sen tog jag nåt enkelt att sätta på mig i och med att jag bara ska vara hemma. Egentligen brukar jag inte vilja sätta på mig såna kläder jag använder på jobbet såna här dagar, men i dag kände jag för detta.





Tröjan är från Gina, tightsen är från Kapp Ahl.
Ingen bh har jag heller och det syns ju...:) Hängpattar...


Usch, jag måste skaffa mig en bättre spegel! Jag blir så störd på att dessa är delade.
Sen är det skitsvårt att få bra bilder i en mörk hall men det kan jag inte göra så mycket åt. Det ska vara om jag lägger huvudet på sned och frågar älsklingen om han kan sätta upp lite fler lampor.

Synd

2009-09-06 @ 13:35:52
Jag kan tycka det är lite tråkigt att ni inte skriver mera kommentarer i inläggen! Jag älskar när det är lite fart på bloggandet och i och med att det ändå är mellan 70-100 st som läser mina inlägg per dag vore det himla roligt om fler skrev nåt kul tillbaka. Går jag in på en blogg finns det alltid nåt bra eller roligt inlägg man vill skriva tillbaka på. Ville bara få tala om att ni mer än gärna får gå in och säga hej så jag har en möjlighet att få nya sidor att gå in på.

Skulle vilja börja dansa

2009-09-06 @ 11:30:12
Har suttit och tittat på alla möjliga olika danskurser och det är så svårt och veta vilken typ av dans som är roligast. Hittade en disco kurs som jag tror skulle vara rolig. Har ni några tips?

Rea på Cykelringen

2009-09-06 @ 11:03:01
I går ville min kära titta på en ny cykel och det var halva priset på alla cyklar på Cykelringen. Han slog till på en ny! Så är man ute efter en ny cykel ska man passa på där nu. Halva priset är mycket pengar!

En söndag i morgonrock

2009-09-06 @ 11:00:12
I dag känner jag inte för att göra ett endaste dugg, bara slappa! Jag minns för några år sedan, då hade jag en sån fruktansvärd ångest på söndagarna men tack och lov är det över. Nu ser jag mer att dessa dagar är till för att vila upp sig. Just nu är både min stora och lilla älskling på den stores jobb för att städa ur bilen så jag får en liten stund helt för mig själv. Låg och funderade på om jag ska ta mig en promenad, men jag tror jag skiter i det me. I morgon har jag utvecklingssamtal med min chef och det blir nog nåt i hästväg. Just nu är jag otroligt irriterad och besviken på henne så jag har skrivit ett brev som hon ska få läsa innan vi sätter oss. Hon har nämligen en förmåga att avbryta en hela tiden när man pratar så jag skulle inte ha en chans att få säga det jag vill. Sen får vi se hur det slutar, antingen blir det bättre eller så blir det än värre.

Lördags outfit

2009-09-05 @ 11:04:04


Ville ha lite färg på mig idag och blandade till en mixup med svart och rött.
Jag har tidigare inte gillat plagg på plagg, men har ändrat mig den senaste tiden.

Vad tycks?

Ni har väl inte glömt

2009-09-05 @ 10:19:32
att rösta?

http://utvaldafavoriter.se/?b=148

Brukar du glömma bort födelsedagar?

2009-09-05 @ 10:16:51
Jag är medlem på Birthday och det är skitbra. Dels kan du få en påminnelse i mobilen men även i mejlen. Det är helt gratis och där får du fram fullständiga uppgifter om personen.

Bli medlem så slipper du skriva upp eller lägga in alla vänners födelsedag i mobilen!

Klicka bara på länken.

Lite komiskt

2009-09-05 @ 10:12:34
Jag har fått ett mejl från en kille som tycker att jag har fina fötter:)

Det är ju en udda komplimang, men rolig. Han tycker att jag ska lacka mina naglar och sen göra en video på YouTube. Det kan man tjäna pengar på påstår han...

Visst var väl det lite roligt?

Skulle vilja ha lite tips

2009-09-05 @ 10:07:23
Om ett par veckor ska vi äntligen få träffa alla kära å goa vänner från Hofors! En av "tokdårarnas" gubbe fyller 40 och vi vet inte alls vad vi ska hitta på. Vi vet ju inte alls hur det ser ut hemma hos dem och vi vet inte vad han har. Ni som fyllt 40, vad fick ni får roliga saker? Jag tycker ju om att göra nåt skojsigt å tokigt...

Lördag morgon

2009-09-05 @ 09:57:08
Knack knack.... idag är det många som hoppar på övervåningen! Köpte ett rosévin jag fick smaka av en god vän från Gräsö och det måste vara av en väldigt stark druva...

I dag är jag på "göra om" HUMÖR. Det har kommit en grå klädsel till vår Ektorp soffa som jag skulle vilja ha, men den var så dyr att man nästan lika bra kan köpa sig en ny soffa. Men fn vad snyggt det skulle vara. Sen vill jag byta våra antikbetsade möbler till vita, men grejen är att det inte finns nåt bra dataskåp i vitt. Det är nåt jag tycker är konstigt, vita möbler kryllar det av annars men ett smart å praktiskt skåp finns det inte. Vi har Alves skåp och det är skitbra, man stänger bara dörrarna så lipper man se allt.


Precis ett sånt här skulle jag vilja ha i vitt och sen vore hela problemet löst. Alla andra möbler jag vill ha finns ju i vitt. Till att börja med skulle man ju tapetsera om, men gubben höll på å tuppa av när han hörde det:)

Vi ska ner på stan för älsklingen ska köpa lite smått & gott på Classes och där finns det faktiskt mycket roliga saker även för mig.

Äntligen fredag!

2009-09-04 @ 08:38:42
Att vakna en fredag morgon är bland det bästa som finns. Det värsta är att dagen kan gå sakta bara för att man vill gå hem. I kväll ska vi grilla så jag hoppas att det inte spöregnar. Malin ska till sin pappa idag så henne får jag inte träffa förrän nästa fredag. Nu har vi levt så sedan år 2000 så man borde vara van, men att inte få träffa sitt barn varje dag är jobbigt.

I dag fick det bli de nya shortsen! Till de tog jag ett grått linne och en svart kofta. Den här årstiden är lite knepig för på morgonen kan det vara lite kallt.




Shorts - New Yorker
Linne - Ellos
kofta - Kapp Ahl
Halsband - Guldfynd



Sen har vi Malins outfit



Topp - Ellos
Leggings - H&M
Linne - H&M

Så här på kvällen

2009-09-03 @ 20:59:14
Gick hem vid 16:30 idag och åt middag. Sen åkte jag till bolaget och tittade lite på kläder, som vanligt. Men jag konstaterade att jag inte får handla mer på ett tag. Det är fruktansvärt svårt att låta bli måste jag säga. När jag kom hem började jag gå igenom min garderob och blev helt plötsligt på "slänghumör". Det blev några jeans, några blusar och skjortor. Men nu hade jag kära Malin bredvid mig som kastade sig på kläderna och det bästa av allt var att hon kunde ha jeansen helt perfekt. Hon som letat så länge efter jeans! Den ena blusen satte hon på sig direkt och sa att hon ska anväda den som nattlinne. Det är en blus av lite gammal stil och den passar faktiskt som ett nattlinne för henne. Nu sitter jag i hennes rum och hon har somnat å mycket riktigt, hon har den på sig.

Lite tips

2009-09-03 @ 20:45:28
Jag gillar bra tips när det gäller allt så nu vill jag dela med mig lite tips om hur man tar bort fläckar.

Själv har jag haft problemet med gula fläckar under ärmarna på vita kläder, så nu ska jag testa lite olika tips.

Har ju alltid hört att man ska lägga rödvinsfläcken i kallt vatten och gärna med salt, men det är nog inte det bästa.

Gå in här och sno lite bra tips!

Brudnäbbsklänning till salu

2009-09-03 @ 08:31:56
Nu ska vi sälja Malins brudnäbbsklänning!

Den är i kanonskick och använd endast en gång (vårat bröllop).

Storleken är ca 146/152 och den har en dragkedja i ryggen.

Är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig.


Torsdags morgon

2009-09-03 @ 08:22:10
I natt kunde jag äntligen sova! Lade mig på spikmattan i går kväll och somnade på den. Gubben väckte mig efter en timme och då snarkade jag för fullt. Sen flyttade jag över till sängen och sov som en stock. Får se, kanske mattan hjälper. I dag kände jag däremot velig om vad jag ska sätta på mig. Tog på mig den nya klänningen från Halens, men den har verkligen ingen form så den kommer att åka tillbaka. Skit tråkigt för den är ju så snygg! Men man kan inte alltid ha tur, så är det...

Dagens outfit blev en skjorta i svart och grått med ett par piratbyxor med spets.
Enkelt!




Dagens outfit

2009-09-02 @ 08:32:51

I går sa jag att jag skulle sätta på mig den nya blusen från Halens, så jag var ju tvungen att ta på mig den bara för att få en bild över hur den ser på ut. Kom nämligen på att jag har ett "skitgöra" på jobbet så jag bestämde mig för att ta jeans istället. Men jag tog en bild på hur den ser ut lite snabbt så med ett linne under blir det nog skitsnyggt.




Tog det här istället...




Sen vill även Malin visa sin outfit...


Skitnatt

2009-09-02 @ 08:16:24
I natt var det fördjävligt, jag vaknade 02 och låg vaken fram till 05. Då var jag som ett åskmoln kan jag säga. Nu har jag den senaste tiden varit otroligt less på jobbet och jag vet inte om det är det som spelar in. Det känns som om jag går i en bubbla hela tiden. Jag har sökt flera jobb men inte fått något svar. Det senaste till Media Markt som skall öppna här i Uppsala. Nu har jag varit på mitt jobb i 21 år så det kanske inte är så konstigt, men trots det har jag gillat det jag gör. Det gör jag även nu, men det är fel arbetsplats! Den här dagen blir nåt det, jag får nog se till att hålla mig vaken med några extra koppar kaffe.

Returen tillbaka

2009-09-01 @ 08:28:25
Jag beställde kläder från Halens för ett tag sen och den här lämnade jag tillbaka för att den för för stor, men nu ska det nog bli bra. Ska ta den i morgon, då det är lill lördag...


Dagens outfit

2009-09-01 @ 08:25:26
I dag tog jag mig ett par svarta jeans och en blus från Savann. Den butiken har upphört och hade utförsäljning, så den här kostade bara 24:-
Passar utmärkt så här på jobbet, enkelt men ändå lite finare.



Tror jag blir tokig

2009-09-01 @ 08:06:49
Nu är det snart i en månads tid som jag har vaknat på nätterna och inte kan somna om. När jag går upp på morgonen är jag helt slut och skallen dunkar som om jag druckit en hel tunna vin. Två kvällar i rad har jag nu provat min nya spikmatta och det är helt underbart när man ligger på den. Man blir alldeles vimmelkantig och trött på ett jätte skönt sätt. Men nu vet jag inte vad jag ska ta mig till för så här blir man ju tokig av att ha det. Sömnen är så pass viktig för att man ska orka och må bra. Så nu har jag konstaterat att det är sömnbristen som ger mig det dåliga humöret. Har ni något bra tips på hur man ska få en bra sömn? Jag läser ju aldrig böcker men det är kanske det man ska börja med, om det nu skulle hjälpa...

RSS 2.0