Ledig dag...

2011-12-28 @ 18:19:33
Det är så dumt för när jag är ledig vaknar jag alltid tidigt och när det är jobbardag skulle jag kunna betala hur mycket som helst för att gå sova längre. Gick upp i min ensamhet och åt frukost i mörkret med tända ljus medans barnen sov och det var alldeles tyst och skönt. Sen var det full fart på barnen och lugnet var över. När man är ledig kommer man av sig helt när det gäller att handla mat som man brukar göra de vanliga veckorna, men i morgon skulle jag behöva både handla och sen skulle jag vilja kika lite på om jag kan finna något på rea. Nog för att jag har en hel del med kläder men det är alltid roligt med nåt nytt. Har faktiskt lärt mig att rensa lite då och då och skulle behöva göra det igen. Så jag ska fråga farmor och farfar i morgon om lillputte kan vara där ett tag (Vet att farfar läser det här)... Har man en son som bara vill vara hemma och spela och som vare sig vill följa med och handla eller vara med några kompisar är det inte lätt. Känns rätt så trist att bara vara hemma hela dagar och se på när det ska pangas hit och dit.
Nu ska vi äta tacogratäng och som jag hoppas passar lille man...

Juldagen

2011-12-25 @ 16:11:33
Fick faktiskt sova ut idag! Lillputte var nöjd och belåten med alla klapparna så han hade nu lugnat ner sig och sov lite längre. Den här dagen är den mest röda dag man kan ha, allt är stängt! Gick och strosade hela dagen i morgonrock och sen gick jag till min fd svägerska och tog ett glas vin. Vi har inte haft kontakt på många många år, men nu känns det som förr och det är så himla roligt. Idag har jag inte haft nån matlust så det har inte blivit nånting att äta annat än frukost, men till middag blir det lax med paprika och chili creme fraiche och det ska bli gott. Nu ska jag njuta av några dagar ledigt med min familj och vänner. Gubben jobbar nästa vecka men jag och Lucas ska hälsa på lite vänner som också är lediga.

God Jul

2011-12-24 @ 14:17:07
Vaknade av att sonen kom in kl.05.40 helt ivrig att få öppna ett paket. Jag trodde jag skulle så sova lite längre... Men nu har man turen att ha en man som låter en få sova så jag fick somna om till 10 :). Nu var det så att sonen inte nöjde sig med att öppna bara en klapp och vi orkade inte höra tjatet så vi lät honom öppna alla sina klappar. Han valde det själv och vet nu att han inte får så många klappar i kväll. Till nästa år ska vi nog införa att öppna klapparna vid lunchtid för det är ju ändå barnens dag och varför ska de behöva vänta ända till kvällen, när de är trötta?! Det är ju på dagen de vill leka med sina klappar...

Snart ska vi till farmor o farfar och jag ser fram emot lite julmat.

Kram till er!


Snart är Julhysterin över!

2011-12-23 @ 12:26:35
Klapparna är klara och skinkan påbörjad. Lillputte tjatar hela tiden om att få öppna sina julklappar och han är SÅ sur för att han inte får göra det. Den här Julen ska vi vara hos mina svärföräldrar och det ska bli så skönt. Än har jag inte tagit fram vare sig gran eller tomte och Lucas säger att vi inte behöver ha någon gran eftersom farmor har det. Det lät så gulligt tycker jag. Även om jag inte alls känner för att ta fram ngn gran så känner jag mig så illa tvungen för jag har aldrig haft en jul utan gran. Den klädde vi alltid på julaftonsmorgonen på den tiden. Nu har vi i vår familj andra traditioner och de kan jag inte påstå har varit på samma sätt nåt år i och med att Malin är hos sin pappa varannan jul. Den här julen känns annorlunda ändå i och med att julafton är på en lördag så jag hoppas julkänslan kommer i morgon iallafall. I mellandagarna är jag ledig och i år ska jag faktiskt titta efter ett par stövlar på mellandagsrean.


4:e advent

2011-12-18 @ 13:56:46
Sitter här med alla ljus tända och tittar ut. Det ligger lite lite snö på marken, men än har vi inte fått vinter. Vi är snudd på helt klara med alla klappar, det är väl nåt litet kvar bara. Nu har vi dragit in på det här med julklappar för det är ändå bara som att byta pengar med varann, så det är bara barnen som ska få sina efterlängtade klappar.

Mamma är inte längre mamma och jag får tårar i ögonen när jag ser henne. Hon tappar nu allt hår efter strålbehandlingen och har blivit så otroligt gammal på den här korta tiden. Jag vill verkligen inte tänka på att vi kommer att förlora henne, men vi alla måste intala oss att det nu kan gå väldigt fort. Hon går inte längre utanför dörren och verkar helt ha givit upp! 

Nu är det bara en arbetsvecka kvar innan jul och sen är jag ledig mellan jul och nyår. Det ska bli så skönt med en liten julsemester!

Starkare medel

2011-12-17 @ 14:54:33
Hua va fort de här dagarna har gått! Hela veckan var jag svag, hade ont i skallen och orkade inte göra nånting. I går var jag till min finaste syster och drack vin för hennes gubbe var på julbord. Vi satt och myspratade hela kvällen medans mina grabbar satt hemma och spelade. Dessutom köpte gubben ett X box spel igår så nu lär det bli än mer spelande!!! När jag kom hem vid 00 tiden satt gubben och spelade online med sin jobbarkompis, precis som ett litet barn. Det finns SÅ mycket annat kul man kan göra men det är inte lätt att få med sig vare sig den ena eller den andra ut så länge det finns spel. Så just nu HATAR jag allt vad spel heter, jag vill umgås!!!!!

Själv sitter jag med två lite starkare medel.... Vin och håfärg....

Nu ska jag bli brunett...

Dundermedel

2011-12-12 @ 21:01:55
Jag köpte denna burk på en mässa en gång för längesen och har aldrig haft något bättre vad gäller att göra rent diskho, spishäll och allt du kan tänka dig. Nu hittade jag en sida där de säljer just detta och jag vill verkligen rekommendera er att köpa det!




Fix-Universal är oumbärlig för keramik och sanitetsporslin! Rengör, polerar och konserverar i samma moment. Utsökt till krom, nickel, rostfritt, aluminium, silver, guld, koppar, mässing, tenn, emalj, glas, plast, lackytor, kristall, keramik och porslin.

Mångsidigt och effektivt F
ix-Universal är oumbärlig för det dagliga hushållsarbetet eller för utsatta arbetsplatser (kalk och fettlösande). till bil, båt, husvagn, hantverk, hobby, verkstäder, hotell, restauranger, kakel, toaletter, tvättställ, badkar, köksbänkar, diskbänkar,spisplattor, fönsterglas,fönsterkarmar,persienner, kylskåp, tvättmaskiner, pokaler, emblem, skidor, skridskor, musikinstrument och braskaminsluckor blir som nya!

Stryk några gånger över polerpastan med en lagom kornig svamp
(ej trasa), fukta med vatten och krama svampen så att kraftig lödder uppstår. Putsa nu det du vill ha rent och glänsande. Skölj efter med vatten och torka med en mjuk trasa. Resultat SUPERGLANS!

Klicka här så kan du även se en film om Fix Universal


Dålig andedräkt

2011-12-12 @ 20:16:57
Jag vet inte om de här tabletterna är bättre än några andra medel, men det kan vara värt att prova!

Zinkoral® var en världsnyhet vid lanseringen för nära 10 år sedan. Tidigare trodde man att dålig andedräkt var något man fick leva med – i bästa fall kunde den döljas. MEN 2 norska forskare fann lösningen och kunde dokumentera* att en sugtablett Zinkoral® höll dålig andedräkt borta upp till 6 timmar

Beställ idag och få en GRATIS ask Zinkoral inom kort.

1
Prova Zinkoral GRATIS, få en ask med 50 tabletter. Du betalar endast 9 kr för frakt och expedition.
2
Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter mottagandet av ditt prov.
3
Som abonnent får du 3 askar Zinkoral® var tredje månad. Pris per ask är 73 kr. Endast 18 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse.

Gå in här och läs mer

Billigare Mascara

2011-12-12 @ 20:09:25
Du kan köpa din mascara till ett mycket lägre pris på Parfym.se!

Max Factor Masterpiece Max Mascara
Max Factor Masterpiece Max Mascara
Vårt pris:
99:-
Rek. pris: 170:-

Lancôme Hypnôse Mascara
Lancôme Hypnôse Mascara
Vårt pris:
195:-
Rek. pris: 300:-

Max Factor 2000 Calorie Mascara
Max Factor 2000 Calorie Mascara
Vårt pris:
69:-
Rek. pris: 130:-

Max Factor False Lash Effect Mascara
Max Factor False Lash Effect Mascara
Vårt pris:
99:-
Rek. pris: 175:-






Underbara Sasco produkter som innehåller Aloe Vera

2011-12-12 @ 19:52:05
En helt underbar hudkräm från Sasco.
SASCO Body Lotion Supreme, med ny och ännu bättre formulering! 90% Aloe Vera, E-vitamin, jojobaolja och rapsolja samt utvalda örtextrakt tillför din hud den fukt och näring den behöver för att hålla sig mjuk och smidig hela dagen. Sasco Aloe Vera Body Lotion penetrerar huden på djupet och binder fukt för en mjuk, sammetslen känsla. Passar bra till extra känslig eller torr hud samt hud med utslag eller eksem.
Nu 99kr





Sasco facekit
SASCO Aloe Vera Cleansing Milk är en mjukgörande och mild rengöringslotion för ansiktet som rengör huden på djupet samtidigt som hudens fuktighetsbevarande förmåga förbättras. Innehåller endast milda, naturliga ingredienser för god hudvård. 200 ml.

SASCO Aloe Vera Skin Tonic är ett milt, lätt sammandragande alkoholfritt ansiktsvatten som effektivt återfuktar huden och lämnar den mjuk och ren. Trollhasselextrakt är en viktig ingrediens som är både sammandragande och uppstramande. Med 60 % Aloe Vera, antioxidanter och naturliga fuktbevarande ingredienser lugnar den huden och ökar dess smidighet och elasticitet. 200 ml.

SASCO Aloe Vera Face Creme är redan en av våra mest populära produkter. En mjukgörande och återfuktande ansiktskräm för torr och normal hud. Innehåller 60 % Aloe Vera som tränger djupt ner i huden och binder fukt samtidigt som E-vitamin och morotsextrakt skyddar och motverkar ålderstecken. Ger näring och fasthet till huden. 60 ml.
Nu 199kr



Ringblomsolja
Ringblomma har en lång tradition som hudvård och har många liknande egenskaper med Aloe Vera-växten.
Ringblomsolja är en mycket koncentrerad olja.
Effektiv att använda på olika typer av hudbesvär som röda barnstjärtar, insektsstick, trasiga nagelband m.m.



Gå in på http://www.sasco.se

Sjukstuga

2011-12-12 @ 18:42:19
Idag har både jag och Malin legat hela dagen med feber. Det är inte ofta vi är sjuka men när vi blir det så är vi helt deckade. Sova är det enda som hjälper och det har vi verkligen gjort. Det är lite taskigt mot Malin som egentligen ska gå Lucia i morgon, men det är inte så mycket man kan göra åt det när man är sjuk.

Annorlunda skor

2011-12-11 @ 18:18:13
 Tiggers MAYRA Svart
 Tiggers MAYRA Svart

Tänk att det finns skor av alla dess olika modeller och det här är verkligen en annorlunda stövlett måste jag säga. Den var läcker men inget jag skulle sätta på mig.

Den här från Esprit däremot är snygg!
 Esprit IVY BOOTIE Svart
 Esprit IVY BOOTIE Svart
Du kan titta på en massa roliga skor på
http://www.spartoo.se

Tredje advent

2011-12-11 @ 16:05:46
Den här helgen har som vanligt rusat iväg. I fredags var jag på tjejfest och krog och det är så himla mysigt att samlas ett gäng tjejer och sitta och prata om allt som vi tjejer vill prata om. När vi kom ner på krogen träffade jag flera stycken gamla vänner från tonåren och det var så himla kul att höra vad dom gör nu för tiden. De såg precis ut som de brukar, med lite mera rynkor bara. Men vi är ju över 40 nu... Kvällen blev lång och gårdagen var seg, så jag tog en slappardag och la mig tidigare än vad jag brukar göra en vardag. Min Malin kom hem igår och är magsjuk, så nu ligger hon med jättehög feber och ont i hela kroppen. Jag var precis och hämtade ut mitt nya paket som innhåller lite nya tröjor och när jag ändå var på Gränby passade jag på att köpa mig ett par jeans till. Så nu ska här provas!

  

Köp julklapp till dig själv

2011-12-09 @ 16:17:55
Lily Lolo Mineral Powder Foundation
Lily Lolo Mineral Powder Foundation är en ren produkt som enbart innehåller naturens finaste mineraler och fri från parabener, nanopartiklar och Bismuth Oxychloride. Produkten är även fri från olja, kemiska substanser och färgämnen. Den har en naturlig finish och är lättaplicerad
Pris: 250:-

BÄSTSÄLJARE
Eleven 120 Colour Eye Shadow Set
Ett set med 120 olika ögonskuggor
Pris: 279:-

Eleven 72 Colour Eye Shadow Set
Ett set med 72 olika ögonskuggor
Pris 295:-

Boss Femme EdP
Femme by Boss 30 ml 395:-

Ljuvlig och fräsch, fruktig blandning av tangerin och svarta vinbär, tillsammans med fruktiga aromatiska noter av delikat fresia. I det feminina hjärtat är en omisskännlig blandning av rika vita blommor som stephanotis och orientalisk lilja som balanseras av ömtåliga bulgariska rosenblad. Och myskdoftande noter av aprikos skal blandas med mjuk bärnsten att skapa en rik och omslutande karaktär i basen.


BaByliss PRO Straightening Iron, 38 mm
BaByliss Pro
Den blir 200°C och du kan ställa in värmen i fem temperaturinställningar. Passar alla hårtyper men rekommenderas för dig med längre hår då plattorna är bredare och kan vara svår att använda för dig som har kort hår.
Pris 549:-
Detta och mycket mer kan du köpa på Elven

Se upp för Heppo

2011-12-09 @ 06:54:25

I ett tidigare inlägg visade jag mina nya stövlar jag köpt på Heppo, men man ska se upp för när de kom hem var det vare sig Tamaris eller skinn! Jag kontaktade dom för att ifrågasätta detta och de kom tillbaka med att Tamaris har en syntetmodell som heter Gino Ventori och ser precis likadana ut. Jag köpte stövlarna för att det stod att det var skinn, men ack så lurad jag blev. Hade jag inte reagerat på att det inte stod Tamaris på kartongen och i stöveln hade jag gått och trott att jag gjort en jättebra affär. De ville kompensera mig med 10% rabatt , har ni hört? De borde nästan skänka mig stövlarna när de skrivit att det är ett par stövlar i fint brunt skinn med märket Tamaris.


Ett varmt uppvaknande

2011-12-09 @ 06:47:53
I går kväll gick vi alla och la oss tidigt, så vi tog aldrig upp Lucas för att kissa honom vid 23 tiden som vi brukar. Vid 00.40 kom Lucas och väckte oss för att han hade kissat på sig och då fick han komma och lägga sig i våran säng. Men vid 04.45 vaknade jag av något varmt.... Lucas kissade rätt på mig! Vi kan inte fatta att han har så mycket kiss i sin lilla blåsa. Nu när han kissar sitter han och räknar till 20 för att verkligen tömma blåsan, men vad vi än provar med så är det ingenting som fungerar. Nu är det inte varje natt han kissar på sig men det är så pass ofta att det blir jobbigt för oss alla. Det blir tvätt, tvätt och åter tvätt! Jag hoppas det går över snart!

Rabatt koder

2011-12-07 @ 17:44:03
Nelly.com
100:- rabatt 
kod XMASS

Heppo.se
100:- rabatt
kod 6DFeqCd73

Laredoute.se
40% rabatt + 30% på resten av beställningen
kod 122915

Jotex.se
30% på hela ordern
kod 112963

 
 

Lill lördag

2011-12-07 @ 17:04:19
Tänk att mer än halva veckan har gått redan! Vad jag har gjort måndag och tisdag är
som bortfluget. Nu går man bara och väntar på den här jävla julen som är som ett
enda stort stressmoment. Jag kan inte minnas att jag gillat julen nångång, inte ens när
jag var barn faktiskt. Nu är det bara att gilla läget och göra det bästa av det och det
är ju en himla tur att dessa två dagar går fort. Jag har inte ens pyntat min balkong i år
som jag brukar och när jag tittar på andra uteplatser och balkonger så är det inte alls
lika många som har pyntat lika mycket i år som förra året. Kanske det beror på att man inte harhaft någon jul och vinterkänsla eller så är folk mer medvetna om vad det kostar att ha alla dessa lampor stå och lysa. I år har jag varit ute i god tid när det gäller klappar och det känns så himla skönt.
Den som är svårast att köpa till så är det min Malin,
hon börjar bli så stor nu och vill kunna köpa det hon själv vill. När det gäller lillgossen
är det inga problem än så länge för där är det lego som gäller. Jag och gubben har
bestämt att inte köpa något till varann utan vi lägger de pengarna på något annat
vi behöver istället. Sen att jag har köpt mig mina egna klappar är ju en annan sak :)

Mina nya stövlar

2011-12-04 @ 13:54:03
Nu har jag tittat runt på jag vet inte hur många sidor efter stövlar och till slut hittade jag Heppo som har ett par både billiga och snygga i skinn. Hoppas nu att de är lika sköna som de ser ut att vara!
De har fri frakt och fri retur, så man kan handla på sig hur många man vill och skicka tillbaka utan att det kostar något. Bra va?

Så här ser de ut.



Rolig sida med lite smått o gott

2011-12-04 @ 13:46:07
Gå in på Gniztra.

Där finns det allt mellan tokigt och fint.

Andra advent

2011-12-04 @ 13:28:27
Hej,

Nu har vi kommit ännu en vecka närmare jul och det är fortfarande ingen snö! För någon dag sen trodde jag faktiskt att det skulle vända, men sen blev det plus grader igen... För min del gör det ingenting om det blir en snöfri vinter, men det är ju tråkigt för barnen att inte få ha snö på julafton. Än är det tid kvar så mycket kan hända.

Den här helgen har varit en myshelg med vänner och familj. Igår kväll satte jag faktiskt upp julgardinerna i köket, fast jag hade tänkt att inte göra det. Men det blev fint och hemtrevligt så det var ju bra att jag gjorde det. Då när jag ändå var igång satte jag upp nya i sovrummet också.

Innan maten igår tog jag en sväng till Ikea för att köpa lite värmeljus och det var jag ju inte ensam om kan jag säga. Usch vad mycket folk! När jag kom fram till kassan tänkte jag nästan vända, men så tänkte jag att det inte kommer att bli bättre någon annan dag heller så här innan jul så jag stod kvar.

Idag blir det kalas hos kära svärfar och svärmor. Det bjuds på smörgåstårta och vin och farmors smörgåstårta är oslagbar!


RSS 2.0