Torsdag kväll

2011-03-24 @ 20:24:12
Då har jag gjort dagens och inväntar den underbara fredagen. När jag kom hem idag serverades jag hamburgare med bröd och sen åkte jag raka vägen och veckohandlade. Det var så lugnt och skönt på hela centrum så det gick snabbt och smidigt. De hade naturgodis för 7.90 så jag bunkrade inför helgen, men har naturligtvis hunnit nalla lite redan nu. Malin har åkt till fjällen och Lucas somnade tidigt ikväll så det är så otroligt tyst och skönt här hemma just nu. Blir nog en tidig kväll!

Vårtrött

2011-03-24 @ 09:19:13
Hej alla,

Jag har helt lagt det här med bloggen på hyllan ett tag då jag inte alls har haft någon inspiration för den. Min ork har varit helt i botten och jag har känt mig både trött och deppig, vilket man inte borde göra nu när våren börjar närma sig. Sedan sist har jag inte gjort särskilt mycket mer än att tatuerat mig. Jag samlar på änglar och de är så enormt fina så jag bestämde mig för att göra en ängel utifrån en ur min samling. Jag är inte riktigt nöjd, men det är bara en vecka sedan jag gjorde den så jag får ha tålamodet att vänta tills den har läkt ut innan jag kan säga helt hur den kommer att se ut. Men jag vet redan nu att den inte är efter den bild jag hade valt och det är jag lite besviken på för när man gör en tatuering vill man ju ha detaljerna utifrån den bild man valt. Men i värsta fall får jag väl ta bort det jag inte är nöjd med, trots att det ska göra satans ont och kosta mycket pengar.
När den har läkt ut kan jag lägga ut den på bloggen så ni får se.

Tatuering

2011-03-03 @ 20:54:53
Är det någon som har bra länkar till tatueringar?

Dagen idag...

2011-03-03 @ 20:48:02
...har varit en helt vanlig och utan krussiduller. Jag och Lucas hade en lugn och sansad morgon till skolan och han var glad när jag gick. Sånt känns alltid så roligt för då kan man gå till jobbet med ett leende. Du är bäst, mamma, sa han när jag skulle gå och det värmer <3! När man har tjafsat och bråkat, som ibland kan ske, känns det så himla trist att skiljas. Vi tog cykeln till skolan och då kändes det ganska så enkelt att välja den även till jobbet. Jag har blivit lite lat är jag rädd för, men det är ändå rätt skönt att inte ha det där måstet att alltid gå. Jag har precis vunnit en bolero 10kr på Tradera och det är lika spännande varje gång man lägger ett bud.

Klicka för att stänga fönstret

Jag har även sålt två plagg idag :).

Nu har börjat skriva dagbok på kvällarna igen och det är nånting som är avslappnande innan man ska sova och sen är det så otroligt roligt att gå tillbaka och läsa det om några månader. Särkilt om det är något speciellt som har hänt eller om jag mått lite sämre, som jag gjort ett par dagar nu. Men idag har det känts bättre igen tack och lov. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sätta mig vid teven.

Natti

50% rabatt

2011-03-02 @ 18:24:15
För er som brukar handla på Ellos är koden för att få en vara med 50% rabatt + fri frakt

4145

Hittade en ny sida

2011-03-01 @ 20:42:33
När jag satt och surfade i min ensamhet idag hittade jag en ny sida där det finns mycket som jag älskar, kläder!
gå in här och titta.

En vilardag framför datorn

2011-03-01 @ 20:39:02
När man är hemma och är sjuk men ändå så pass pigg att man orkar vara uppe är det lätt att bli rastlös. Dagen idag har bestått av mycket tid framför Tradera och annat kul och då går tiden så otroligt fort. Jag släpade iväg mig till Kupan idag och fyndade ett par skinnstövlar för 40kr och jag fick som ett rus av glädje då jag så länge letat efter ett par svarta stövlar. Igår höll jag på att få spader på Ellos, de har skickat mig fel svarta stövlar 2 ggr nu och när jag ringde hade just de stövlarna jag ska ha tagit slut. Då blir man inte glad precis. Dessutom hade de skrivit det artikelnr som jag skulle ha men tagit betalt för en helt annan. Suck! Men det är faktiskt första gången som jag haft problem med Ellos så jag ska inte säga alltför mycket med tanke på hur många år jag har handlar därifrån. Just nu ska det bli skönt att ställa sig i duschen för det är något jag inte alls bryr mig om när jag går hemma och är sjuk.

RSS 2.0