Ångest

2009-07-23 @ 21:20:46

Som ni tidigare fått veta har jag varit väldigt sjuk i anorexi och har jobbat med detta i många många år. I dag lever jag ett relativt normalt liv, men äter fortfarande inte allt. De senaste tre åren vi varit på Gräsö har jag i slutet av semestern alltid mått så dåligt över min kropp. Jag väger mig aldig och har inte gjort det sedan jag var gravid just för att jag vet att det är kört då. Men som anorektiker har man full kontroll över sin kropp och känsla och nu har jag den där jobbiga kroppskänslan om att jag gått upp i vikt. Min man säger att han inte ser nån skillnad, men jag vet och känner att min kropp inte är som innan semestern. Jag har levt under små portioner dessa veckor just för att man dricker en del vin, men det spelar liksom ingen roll för alkohol innehåller så otroligt mycket kalorier. I morse ville jag skrika av ångest! Ingen kan förstå hur jobbigt det är att leva med detta, tyvärr.


Nya kataloger

2009-07-23 @ 21:11:46
När vi kom hem idag hade jag fått nya H&M och Jotex katalogerna och häromdagen fick jag Ellos. När man bläddrar i dessa får man nästan ångest för det är ju vinterkläder som gäller nu, usch! Jag verkligen hatar vintern. Men tyvärr är det som det är och snart sitter man där med vinter munderingen på sig:(

Hem och vänder

2009-07-23 @ 21:03:32
Jaha, nu har vi bara en vecka kvar på semestern!
Paniken närmar sig och dessa veckor man längtat så länge efter är snart slut. Hur konstigt det än låter så är det nu julledigheten som man ser fram emot härnäst. Vi har haft tre bra veckor, sol och regn men inget ihållande regn tack och lov. Har faktiskt badat men det var kallt kan jag säga, ca 16 grader. Lilla Lucas är en riktig badkruka och sätter inte ens ner fötterna, både på gott och ont för då vet man att han inte skulle springa till vattnet i vilket fall. I dag tog vi en sväng hem för att betala dessa tråkiga räkningar! Men i morgon får man lön igen så den här sista veckan ska vi bara gotta oss och ha det bra. Hittills har vi bara ätit på restaurang två gånger så det lär det bli åtminstone en gång till. Jag trodde Lucas skulle bli glad över att få komma hem men direkt när vi kom hem ville han tillbaka till Gräsö igen. Han har så mycket kompisar där och alltid nåt att göra. Bara av att få springa omkring ute hela dagar älskar han. Själv har jag i stort sett bara slappat, tog en lång och rask promenad idag och det var helt underbart så den här sista veckan måste jag skärpa mig och se till att göra det varje dag. Jag har ju sovit till 9:30 varje morgon oavsett vilken tid vi har lagt oss, men det är väl vila man ska se till att göra när man är ledig:) I morgon bitti åker vi tillbaka och jag ska försöka skriva några fler inlägg nästa vecka.

Ha det så gott!

Jippi

2009-07-14 @ 16:20:07
För en liten liten stund sen stod det som spön i backen, men nu tittar solen fram igen:)

Nu ska jag faktiskt ta mig ett glas vin med sprite 50 50 med en jordgubbe i och massor av is, mmmmm.

En innesittardag

2009-07-14 @ 16:00:35
Inte kan man säga att vi har fått  en riktig sommar för just nu sitter vi i förtältet och ugglar med ett glas vin. Vi hann precis komma hem från Öregrund innan skuren slog till. Den första veckan har bara rusat iväg och jag får nästan ångest över att man snart ska börja jobba igen. I morgon har det lovat en stor sol och då ska jag pressa lite. Promenaderna har det blivit dåligt med så nu måste jag skärpa mig! Det dricks vin varje dag och man bara slappar så man vet ju vad man får jobba med i höst, hårdträna!

Första veckan

2009-07-10 @ 13:06:55
Om ni bara visste vilket regn oväder vi haft på Gräsö! Utanför vårat tält var det en sjö.
 


Vi är hemma och tvättar och lite sånt men ska tillbaka i kväll igen. Enligt vädret skall det vara en stor sol vid två tiden därute så vi hoppas de har rätt. Den här veckan har varit så lugn och skön. Vi har ätit och druckit gott varje dag.
 


Träffat alla goda vänner och umgåtts på kvällarna i någons förtält. Oftast blir det i vårat för vi har störst, men det är bara trevligt.

Här har några av barnen samlats hos oss, visst är de gulliga?


Vi har även en katt som alltid sitter så snällt i husvagnen, han behöver aldrig gå ut!

 Det är en fusk!

Min man tog kort på mig och Lucas, kolla sovstilarna, precis lika.Det har inte blivit något bad ännu, men doppat fötterna har jag gjort i varjefall.Här skall vi på en liten utflykt till Djurstens fyr på Gräsö. Fin solhatt va?

Återkommer snart igen. Ha en bra fortsatt sommar!

Shoppat

2009-07-03 @ 14:54:48
Ja, nu har man gjort av med en massa pengar igen då...
Jag och barnen åkte till Gränby centrum och jag hittade givetvis kläder jag inte kunde låta bli att köpa. Sen blev jag så svettig om fötterna och var tvungen att köpa mig ett par sandaler.

Om ett år ska Gränby centrum bygga ut och då får vi äntligen Cubus till Uppsala.

Nu ska vi snart åka och det ska bli skönt att komma ut till ön och ha 4 veckors ledigt.

Vi hörs:)

Grannfejden

2009-07-02 @ 23:00:13
Är det någon av er som har problem med grannen?
Garannfejden är ett ganska roligt program men jag skulle aldrig ställa upp på ett sånt program.
Man kan ju inte tycka om alla, men om jag hade såna stora problem med grannen vet jag inte vad jag skulle göra.
Nä, man ska vara rädd om sina grannar!

Nu är tiden här

2009-07-02 @ 22:51:26
Å, äntligen är semestern kommen! Den här veckan har varit tuff på jobbet och det var helt underbart att stämpla ut å gå hem i dag, Nu har jag fyra veckor semester framför mig. Jag och barnen firade det med att gå ut och äta på restaurang medans gubben firade det på sitt håll. Nu har jag stått framför garderoben i ett par timmar för att försöka planera vad jag ska ha med mig för kläder under semestern. När man är i husvagnen klär man sig inte allt för fint, men vissa kvällar vill man ändå känna sig fin. I morgon blir det en hel dag hemma för att städa innan det bär iväg. Sen ska jag bara njuta av att vara ledig. Äta och dricka gott varje dag, det kan jag lova!

Jag vill önska er alla en riktigt skön semester!

RSS 2.0