Forever

2013-02-28 @ 16:16:00
Nu har jag provat en del produkter som jag starkt kan rekommendera:
Aloe Gelly
* Aloe Vera Gelly kan användas från topp till tå. Den absorberas snabbt av huden, tillför fukt och ger näring. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett.
Den innehåller inte fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Tillsammans med Aloe Propolis Creme blir den en utmärkt frisyrgelé. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester. Den innehåller inte parfym
Det fungerar även jättebra mot klåda i underlivet.
 
Aloe Propolis
* Aloe Propolis Creme är utmärkt för torr hud. Den är både mjukgörande och återfuktande och absorberas snabbt av huden.
Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. På vintern är den perfekt, eftersom den inte innehåller något tillsatt vatten.
När du väl har börjat använda Aloe Propolis Creme förstår du varför den är en av våra mest populära produkter
 
Aloe Hand & Face Soap
* Tvålen är dryg och mild nog att användas dagligen över hela kroppen av såväl barn som vuxna, även för dem som har ömtålig hud. Den ger ett rikligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Eftersom den är så mild är det inte skadligt om man råkar få den i ögonen. Därför kan den med fördel användas som barnschampo. Aloe Hand & Face Soap är pH-kontrollerad och biologiskt nedbrytbar
 

Nu är det torrt

2013-02-28 @ 16:10:00
Så jobbigt som det har varit för oss alla i familjen när det gäller våta nätter för vår son har nu varit bra under en längre tid! Jag ser på honom hur lättad han är och det känns så roligt.
Men än ropar vi inte hej fullt ut, det kommer att komma bakslag och det vet vi.
Skulle det inte göra det är det ju bara ett stort +
 
Idag har jag verkligen haft vårkänslor. Det pirrar och kryper i kroppen av att höra fåglarna kvittra och se solen skina.
I kväll ska jag på tjejträff på Viva Viktoria och det ska bli så trevligt. Bara tjejer som känner och klämmer på Aloe Vera produkter och underkläder, kan det bli annat än roligt?
 
 

Så roligt!

2013-02-26 @ 20:07:00
Nu är jag i full fart vad gäller Forever!
Mina två första beställningar har kommit och jag har redan fått några kunder.
Här är min första!
Leverans nr 2 är packat till kunder.
I morgon blir det min första leverans!
På torsdag kl.18.30 är det produktfrossa på Viva Viktoria,
så är det någon som är intresserad av att få känna och klämma på Aloe Vera produkter samt underkläder är ni välkomna att höra av er innan torsdag.
När det gäller beställning av de härliga produkterna är ni välkomna att titta in hos
www.foreverliving.se och göra en beställning av mig.
 
 

Att köpa BH

2013-02-23 @ 16:31:31

7 av 10 kvinnor har fel BH storlek. Gå till en specialaffär för underkläder och få professionell hjälp att prova ut rätt storlek och modell som passar dig. Att bära en BH som sitter perfekt ger dina bröst stöd och du undviker att förlora spänsten och formen i förtid.

Med en bra BH undviker du också onödig värk i nacke, axlar och rygg. Detta är extra viktig om man har tung byst. Tänk på att din BH storlek inte är densamma genom hela livet. Flera faktorer påverkar din BH storlek exempelvis viktökning, viktminskning och graviditet.

Man bör också tänka på att storlekarna kan variera något mellan olika fabrikat, men detta känner personalen i din specialaffär väl till.

En bra BH skall sitta skönt, skall vara snygg och ge bra stöd!

Expert på rätt BH är Victoria själv!

Hon har sin butik i Stationshuset.


Välkommen till Viva Viktoria

Vi har kläder från storlek 34-50. Underkläder Kupa A-K omkrets 60-120. Vi vill hjälpa våra kunder att göra bh, kläd, bad och accessoarer till något roligt. Vi ser därför till att du får just den hjälp du vill ha. Du behöver bara stå i provrummet med dina önskemål om färg och form så vet vi vilka varor som finns att erbjuda. Genom vår personliga service hoppas vi att du också kommer att uppskatta allt som har med kläder, underkläder, bad och accessoarer att göra.


Aloe Vera produkter

2013-02-23 @ 15:17:00
Du kan hitta allt du behöver här:
Beställa kan du göra av mig.
 
 

Off knappen på

2013-02-19 @ 16:30:00
De senaste veckorna har jag känt mig riktigt off måste jag säga. Först låg jag sjuk i en vecka och efter det har jag inte kommit tillbaka riktigt. När jag kommer hem ifrån jobbet orkar jag inte göra nånting, det är bara soffan som gäller. Men det har faktiskt varit skönt att komma hem och bara slappa. Den här veckan är det sportlov och lilleman får vara hos farmor och farfar istället för på Ångelsta fritids, som han inte vill vara på. Nu flyttas det för fullt på Årsta, ut i baracker. Det ska bli spännande att se hur länge barnen kommer att få vara där. På fredag ska jag vara ledig och då ska jag och barnen åka till Leo´s lekland. Mamma får väl sitta med öronproppar och dricka kaffe.
 

Skinnjacka i svinnappa

2013-02-14 @ 20:36:00
Ellos Sara Kelly Beige Skinnjacka
Ellos Sara Kelly Naturvit Skinnjacka
Just nu har Catalog denna fina Sara Kelly skinnjacka för endast 500 kr
 

50% rabatt på Ellos

2013-02-14 @ 20:31:32
Här kommer en kod som ger 50% rabatt på en valfri vara på Ellos
Använd kod: 275829

Tillbaka

2013-02-11 @ 18:42:28
Äntligen är jag feberfri! Det har varit en jobbig vecka och jag hade feber i 6 dagar. Men igår var det första dagen jag inte behövde ta en värktablett!!! Idag gick jag till jobbet och det var skönt att komma tillbaka. Jag tog det lite lugnt och gick hem en liten stund tidigare för att vila och det var inga som helst problem.
Vaknade av att sonen gapade och skrek om att han inte ville äta köttbullar och makaroner, men det fanns liksom inte så mycket att välja på efter att ha legat sjuk i en vecka. Ingen som har handlat...  Lilleman har ju också varit sjuk hela förra veckan och gick sin första dag idag. Det vi nu kan konstatera är att när han är hemma kissar han inte på sig på nätterna för då går han mera regelbundet på toa. På skolan tycker han att toaletterna är äckliga, vilket gör att han inte kissar nånting under skoltid och det gör att han samlar på sig en massa urin i blåsan till natten. Så det ska bli spännande att se hur det blir inatt.
 

Djurplågare

2013-02-11 @ 18:41:00
Igår när jag och min dotter var ute kom det en kille och gick med sin Rottis. Automatisk stannade jag och tittade på den i och med att jag själv har haft en sån och tycker dom är så fina. Rätt som det var ryckte ägaren till i kopplet och sparkade hunden på bakre delen och av en ren reflex skrek jag allt jag hade: Va fan gör du? Du får ju inte sparka hunden! Han kom närmre och närmre oss och väl framme vid mig tog han ur den ena hörsnäckan och sa: Ville du nåt eller? Ja, du kan ju inte sparka hunden eller, sa jag. DU ska inte lägga dig i hur jag uppfostrar min hund, sa han och bad mig sköta mitt. Passa dig du, menade jag på och då skrek han: Passa dig själv du!
Jag blev så rasande arg att jag hade lust att springa efter och sparka honom!
Såna människor ska inte ha djur och jag hoppas att hans hund någon gång kommer att försvara sig ordentligt mot honom!

Sjukling

2013-02-05 @ 19:21:00
Det var faktiskt längesen som jag var sjuk men nu har jag åkt på nåt riktigt!
Har nu varit sängliggande i 3 dagar med 39 graders feber. Sån otrolig värk i kroppen och den huvudvärk jag har är fruktansvärd. Inga värktabletter hjälper. Idag har jag lyckats kommit upp och sätta mig vid teven. Hoppas på en ngt bättre dag i morgon.

Nya soffan Hannover

2013-02-02 @ 16:13:00
Nu är vi supernöjda!
Här är den nya soffan Hannover ifrån EM (Möbler & Slöjd).
Det ska inköpas ett nytt bord bara. Det här hade vi ifrån början..
Men nu tar vi det här tills v hittar ett runt.

Härliga lördag

2013-02-02 @ 13:21:00
I går blev det en myskväll hemma i nya soffan.
I morse vaknade vi alla tidigt och åt en härlig frukost. Sen tog jag och en vän en lång promenad i solen och stannade till vid Vedyxaskogen och drack kaffe på en sten. Supermysigt! Fick lite vårkänslor faktiskt.
Efter det åkte gubben och jag till Chilli för att köpa ett nytt soffbord vi sett ut, men när jag sen kom till lagret visade det sig att dom var slut. Skitdåligt att dom inte såg det i kassan innan. Tillbaka in igen för att få pengarna tillbaka och nu får vi stå ut med det gamla ett tag till. Det är chockerande vilka priser det är för ett jäkla soffbord, helt sjukt!
 
Ikväll blir det en riktig tjej träff och det ska bli så roligt.

RSS 2.0