En helt underbar början på semestern!

2011-06-30 @ 19:18:45
Nu har vi snart haft en vecka semester och vi har haft det helt underbart! Solen gassar hela tiden och det är varmt som attan men nu ska vi inte klaga för det här har vi väntat på hur länge som helst. I dag var vi till Uppsala och köpte en ny cykel till Lucas och gissa om han är stolt?! Sen var vi till sjukhuset på det första mötet med Malin och det kändes bra för vårdarna är helt underbara och Malin tyckte det kändes bra. Så fort våra ärenden var klara drog vi direkt tillbaka till Gräsö för att njuta av sista kvällssolen. Det första Malin gjorde var att gå och bada och Lucas iväg på den nya cykeln. Just nu sitter jag och njuter av en Amarula (men utan kaffe) och det är så himla gott! I morgon har jag lovat mig själv att gå och bada och det är ett måste om det är lika varmt som idag. Jag hoppas att ni som börjar er semester nästa vecka har lika stor tur som oss vad gäller väder! Det har blivit dåligt med skrivandet på sistone men jag ska försöka att dra några rader lite då och då nu under semestern.

Ha det så gott och njut av sol, värme, god mat och dryck!


Så roligt med auktion!

2011-06-20 @ 22:08:52
Mina senaste köp på Tradera!

MARC O' POL STRL 38 KLÄNNING
Sötaste linne st S/M HELT NY! Made in ITALIA./kort tid
Siden-nattlinne
Blått vollanglinne från H&M. Chiffong. Trend.

En tand fattigare

2011-06-20 @ 22:02:36
I fredags tog jag bort en tand! Jag hade haft ont till och från ett bra tag så jag tänkte det kunde vara bra att kolla upp det innan semestern börjar. Ringde i fredags morse och fick komma direkt. Min stifttand hade lossnat!!! Roten under var spräckt så det gick inte att sätta tillbaka den igen. Gissa om jag blev knäckt? Det är den 6:e tanden framifrån och det kändes som om jag var helt tandlös. Jag vågade inte ens titta mig i spegeln när jag var där men när jag väl slutade blöda stod jag bra så länge och provade att le och skratta för att se om det skulle synas, men det är nog bara jag som ser det. I dag känns det bättre och jag kan äta igen, men det tar nog tid innan jag vänjer mig vid att vara utan den stora tanden som jag använt mest när jag äter. Om 8 veckor kan man titta på om det går att sätta en protes och om det går bra tror jag att jag kommer att göra det och priset är då 15.000:- Det är vidrigt vad dyrt det ska vara! Hade det varit den 5:e tanden hade försäkringskassan stått för en del, men inte när det gäller tand nr 6. Snyft!

MYSPYS

2011-06-14 @ 19:44:27
Den här mysdressen har jag köpt på Ellos och kan bara meddela att den är helt underbar och är till ett kanonpris!
Ska nu beställa en till...


Rätt eller fel

2011-06-14 @ 19:38:49
Just nu är det en del saker som är oroväckande och som jag inte riktigt vill gå in på just nu. Det jag kan säga är att det handlar om ett av mina barn. Det är inte lätt att vara förälder och särskilt inte när det gäller oron om man har gjort rätt eller fel vissa gånger. Skulle jag ha gjort si eller skulle jag ha gjort så, det är mina tankar som snurrar och som jag inte kan släppa. Ihop med detta har jag det själv lite jobbigt så det är ett enda stort tomrum i huvudet. Det jag har sagt och gjort går inte att ändra på och nu är det svåra att veta hur jag ska gå vidare. Ett luddigt inlägg men ibland är det skönt att bara få skriva mellan raderna.

Nu ska jag ut i tvättstugan. Har tvättat soffklädseln som inte är gjort sedan vi köpte soffan, vilket är några år sedan. Hua!

En helg på Gräsö

2011-06-12 @ 20:08:40
Då är vi hemma efter en helg på Gräsö. Som vanligt hade vi tur med vädret! Det mullrade till ordentligt ett par gånger idag men sen kom solen igen och det blev jättevarmt. Lucas hittade en ny kompis, en granne som också har säsongsplats. De är lika gamla och lekte jättebra ihop så nu är hans helger och sommar räddad. Som vanligt har vi fått byta sängkläder varje morgon då Lucas kissat på sig. Man hoppas varje morgon att det ska vara torrt, men det verkar inte hända nånting och nu är det bra längesen som det var torrt. Det börjar bli otroligt jobbigt för oss alla nu och man hoppas varje dag att det ska vända. I morgon är skolan stängd och jag är ledig så den här veckan blir det bara 4 dagar och nästa likaså och sen börjar semestern! Den är efterlängtad och nu hoppas vi verkligen på att det blir en varm och skön sommar! Nästa helg ska både jag och Totte på fest så det blir inte någon husvagnshelg. Sen är det midsommar och då ska vi på bröllop så då blir vi också hemma. Sen kan vi bara njuta. Innan semestern måste jag få bort minst ett kilo för jag fixar inte min kroppskänsla just nu. Jag och bikini går inte alls ihop när jag inte är vän med min kropp. Den där djävulen slår till och allt blir så fel och jag tänker inte på nåt annat än vikten. En helt vanlig människa som inte lider av denna kontroll kan äta och njuta och klappa sig på magen och skratta. Jag önskar verkligen att jag skulle kunna göra detsamma!

RSS 2.0