Aloe erbjudande med 20% rabatt

2013-04-24 @ 15:49:25
Nu när vi snart ska sätta oss med näsan i vädret för att få lite solbränna är det bra att skrubba bort gammal hud först, så just nu erbjuder jag er Aloe skrubb till ett bra pris.
Den är helt underbar och kan användas på hela kroppen. En liten klick till ansiktet som du försiktigt masserar in och låter sitta ett tag för att huden ska dra till sig alla vitamenerna.
 
Erbjudande 1
 
Forever Aloe Scrub
Forever Aloe Scrub är tänkt för djuprengöring. Med sin kombination av stabiliserad Aloe Vera Gel och solida mikrosfärer,gjorda av ren jojobaolja, är Aloe Scrub mild nog att kunna användas dagligen för att rena huden från den smuts som trängt in i porerna.
Pris:160 kr (200 kr)
 
Erbjudande 2
Aloe Sunscreen Spray
Den har solskyddsfaktor 30 och innehåller Aloe vera och vitamin E för att skydda huden mot åldrande och solskador. Den är dessutom extra vattenfast för att du ska kunna ha kul i vattnet utan att vara rädd för att bränna dig. Bara spraya på och du är redo att gå ut, speciellt smart för barnen som har bråttom ut i solen. Se bara till att spraya rikligt, så att skyddet blir vad du tänkt dig.
Pris:155 kr (195 kr)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Skriv gärna något!

Behöver du hjälp med din blogg? Letar du designer? - www.bloggdesign.nu
Trackback
RSS 2.0